djo4 15.05.06, 15:09 jak ktos wie gdzie jest? Jak tam sie mieszka lub wypoczywa? czy wielu łodzian ma tam działki? za wszelkie inf. bede wdzieczny:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag.gie Re: gmina Dalików 18.05.06, 14:31 mat25 napisał: > To tam, gdzie kościół zbankrutował? podobno nie zbankrutował tylko ksiądz go w karty przegrał ;p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosias7r Re: gmina Dalików IP: 212.191.129.* 18.05.06, 15:04 zdecydowanie rolnicza Odpowiedz Link Zgłoś
donpeedro Re: gmina Dalików 18.05.06, 15:09 ale teren dość ładny i z tego co widziałem to nawet przychodnie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: djo4 Re: gmina Dalików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:37 a dzielek lodzian tam troche jest? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gero Re: gmina Dalików IP: 81.219.163.* 18.05.06, 11:51 Gdzie jest? Wyruszasz z Łodzi ul. Aleksandrowską i jedziesz jakieś 15km za Aleksandrów w stronę Poddębic. Dojedziesz do skrzyżowania: w lewo Sarnów, w prawo: Dalików. I dalej jeszcze kawałek prosto. Jak zobaczysz kosciół i parę sklepów, to znaczy, że jesteś w samym sercu gminy Dalików i bardzo przyjemnej okolicy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: djo4 Re: gmina Dalików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:09 a nie wiesz czy sporo lodzian ma tam dzialki? czy to raczej wies rolnicza czy bardziej letniskowa? dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Re: gmina Dalików IP: *.lodz.msk.pl 18.05.06, 22:50 Okolica jest pod względem wypoczynkowo-turystycznym średnio ciekawa, właśnie bardziej taka rolnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KUŹKA HUMM Re: gmina Dalików IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 02:03 Małgosia mówi do mamy: - Mamusiu mamusiu, wszyscy mowią że jestem nienormalna! - Jak wszyscy? Kto tak mówi? - Muchy mamo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Portel Re: gmina Dalików IP: 37.109.33.* 17.06.18, 19:25 Teoretycznie jest tu fajnie. Cicho, spokojnie. Przyjazna gmina i to tyle. MEGA problem z wodą a właściwie z jej brakiem. W każdy wiosenno-letni weekend zapomnij, że w piątek, sobotę i niedzielę się wykąpiesz, umyjesz czy zagotujesz wodę na herbatę. TOTALNY BRAK WODY!!! W gminie rozkładają ręce. Budują drogi, malują pasy a nie potrafią kupić nowej pompy. Sporo ludzi rezygnowało z budowy domu z powodu braku wody. Nie wiem czy jest jeszcze gdzieś w Polsce gmina, gdzie jest taki problem z wodą. Z tego powodu nie polecam do tej gminy przeprowadzki!!! Odpowiedz Link Zgłoś