Dodaj do ulubionych

EBE E270 bordowe seicento

20.06.06, 22:26
Błagam o pomoc! W nocy z 6 na 7 czerwca z ul. Drewnowskiej skradziono
SEICENTO w kolorze bordowy metalik o numerze rejestracyjnym EBE E270. Ma
pokrowce w szaro-czarną panterkę, czarne zderzaki, na desce rozdzielczej przy
szybie przyklejone ma 3 malutkie maskotki, na masce przedniej na środku
odprysk lakieru średnicy 2 cm.
Proszę pomóżcie, auto pożyczyła mi mama, żebyśmy z malutkim dzieckiem nie
jechali autobusem. Rozejrzyjcie się po okolicy może gdzieś stoi.
Wynagrodzę pomoc w odnalezieniu auta.
Kontakt 0606-11-06-47
Pozdrawiam
Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: przykro mi Re: EBE E270 bordowe seicento IP: *.4web.pl 20.06.06, 22:31
      7 czerwca? Pewnie już dawno wyluzowane, a części na giełdzie.
    • Gość: Dr A.Cula Re: EBE E270 bordowe seicento IP: *.adsl.hansenet.de 20.06.06, 23:28
      Odpusc sobie :blagam was itd...Tu jest zbieranina calego lodzkiego gowniarstwa,
      ktore to strasznie cieszy , ze stracilas auto....Zaraz przeczytasz posty pt.: a
      moglas przeciez, przeciez ubezpieczone, napewno rozebrane, a kto ci kazal, itd.
      Nie przejmuj sie tym.Wazne, ze podalas numer tel. swojej komorki. To typowa
      kradziez na okup. Na pewno zadzwonia do ciebie z propozycja wplacenia
      okreslonej sumy. Targuj sie. Jesli nie dojdziesz do porozumienia
      z "gentlemenami" to trudno, autko stracone. Jesli dojdziesz, to wplacasz i
      masz. Niestety, w takim Chicago zyjemy....Pozdrawiam, i trzymaj sie.:)
      • 75.b Re: EBE E270 bordowe seicento 20.06.06, 23:43
        Gość portalu: Dr A.Cula napisał(a):

> Odpusc sobie :blagam was itd...Tu jest zbieranina calego lodzkiego gowniarstwa,
        >
        > ktore to strasznie cieszy , ze stracilas auto....Zaraz przeczytasz posty pt.: a
        >
        > moglas przeciez, przeciez ubezpieczone, napewno rozebrane, a kto ci kazal, itd.
        >
        > Nie przejmuj sie tym.Wazne, ze podalas numer tel. swojej komorki. To typowa
        > kradziez na okup. Na pewno zadzwonia do ciebie z propozycja wplacenia
        > okreslonej sumy. Targuj sie. Jesli nie dojdziesz do porozumienia
        > z "gentlemenami" to trudno, autko stracone. Jesli dojdziesz, to wplacasz i
        > masz. Niestety, w takim Chicago zyjemy....Pozdrawiam, i trzymaj sie.:)

Jesteś jeszcze bardziej śmiszny niż to gó..arstwo. Zadzwwonią, targuj się,
        jeśli nie dojdziesz do porozumienia itd-chyba za dużo Rutkowskiego na TVNie się
        naoglądałeś. Wyłącz to proxy ściemniaczu.
        • Gość: Dr A.Cula Re: EBE E270 bordowe seicento IP: *.adsl.hansenet.de 20.06.06, 23:51
          Nie, to ty zyjesz w tym gownie, nie ja:) Ja jej po prostu podpowiadam, jak ma w
          tym szambie przezyc....A Rutkowski, Lepery, Kurski, te dwie zalosne kaczki,
          Tuski, Edgary, Wildstein TV, to program na egzystencje dla takich smutasow jak
          ty:))Aloa:))
          • hubar Re: EBE E270 bordowe seicento 21.06.06, 00:05
            Sorry, ja też jestem załamany tym co się dzieje w polityce polskiej.
            Ale mam pytanie: czy w ten sposób dowartościowujesz się, że mieszkasz w
            Niemczech i teraz ględzisz na Polskę i obrazasz czytelników tego forum?
            • Gość: Dr A.Cula Re: EBE E270 bordowe seicento IP: *.adsl.hansenet.de 21.06.06, 00:20
              Hubar napisal...Akurat jestes jednym z niewielu na tym Forum, ktorzy cos
              czasami sensownego napisza....Reszte szczyli trzeba po prostu
              odfiltrowac.Szkoda tylko, ze przez nich i ich glupie posty, zrazaja sie ludzie,
              ktorzy mieli by naprawde cos wartosciowego do napisania, i ktorzy cos w tym
              miescie znacza....Wyobraz sobie, ze siedze teraz na tarasie, na Morzu Polnocnym
              zaczyna sie odplyw, woda cofnie sie mniej wiecej o 3 km, swieci Ksiezyc, jest
              cieplutko, kraby zaczynaja harcowac po plazy, a ja popijam piwko i slucham
              dobrej muzyki. Mam laptopa na kolanach, i czytam rozpaczliwy post Lodzianki,
              albo chyba Belchatowianki / co za slowo!.../. Usiluje jej pomoc, albo
              przynajmniej podpowiedziec, co w jej sytuacji jest najlepsze do zrobienia. I
              zawsze, ale to zawsze, musi sie znalezc jakis jolop, ktory wie lepiej, a nie
              wie nic!To taka polska specjalnosc....Zapewniam ciebie, ze nie musze sie
              dowartosciowywac...tez fajne slowo...Dzisiaj jestem tutaj, jutro moge byc w
              Sydney albo we Wladywostoku.Obojetne! I tak juz tam wszedzie bylem. Najlepiej
              czuje sie w Lodzi na Zdrowiu, albo na spacerze z moim psem w Lagiewnikach. On
              wtedy dostaje wode w misce ze zrodelka, a i ja chetnie ja pije. I takie moje
              cale dowartosciowanie. Pozdrawiam, aloa!
        • Gość: Dr A.Cula Re: EBE E270 bordowe seicento IP: *.adsl.hansenet.de 21.06.06, 00:00
          Niestety, w takim Chicago zyjemy......Sorry, musze sprostowac: w takim Chicago
          zyjesz....Tak bywa, ale zawsze mozna to zmienic.....:))
          • Gość: 75.b Re: EBE E270 bordowe seicento IP: *.mobilsnaidero.it / *.106-82-b.business.telecomitalia.it 21.06.06, 00:07
            idź spać, jutro znów nam opowiesz co ci się śniło
          • Gość: przykro mi Re: EBE E270 bordowe seicento IP: *.4web.pl 21.06.06, 00:21
            Jak nie znasz głupku polskich realiów to się nie wypowiadaj. Tutaj nikt nie
            kradnie Polonezów, Fiatów itp. dla okupu. Takie auto się rozbiera i sprzedaje na
            części,
            bo tzw. przebitka jest dużo większa, a ryzyko wpadki jest dużo mniejsze(z okupem
            zawsze może przyjść policjant).
            • Gość: realista Re: EBE E270 bordowe seicento IP: *.adsl.hansenet.de 21.06.06, 00:37
              "Jak nie znasz głupku polskich realiów to się nie wypowiadaj. Tutaj nikt nie
              kradnie Polonezów, Fiatów itp. dla okupu. Takie auto się rozbiera i sprzedaje na
              części,
              bo tzw. przebitka jest dużo większa, a ryzyko wpadki jest dużo mniejsze(z okupem
              zawsze może przyjść policjant)"

To przeciez lepszy tekst na plakat o Polsce, niz o jakims tam hydrauliku czy
              pielegniarce:)))))))))))))))))))))
              Dzieki, w razie czego, to prawa autorskie masz jak w banku:)))))
              I tym jakze optymistycznym akcentem konczymy te dyskusje:))Och bracie,
              przynajmniej sie usmialem :)))A mialem ciezki dzien....Dzieki:))
              • Gość: 75.b Re: EBE E270 bordowe seicento IP: *.mobilsnaidero.it / *.106-82-b.business.telecomitalia.it 21.06.06, 00:44
                Miałeś chyba kolejny mokry sen, z gangsterami i okupami w tle.
                • Gość: Dr A.Cula Re: EBE E270 bordowe seicento IP: *.adsl.hansenet.de 21.06.06, 00:54
                  Schlaf gut:))
            • Gość: przykro mi Re: EBE E270 bordowe seicento IP: *.4web.pl 21.06.06, 06:52
              ...a tak w ogole, to policja moglaby przynajmniej raz na jakis czas, przeleciec
              sie po gieldzie, i zarzadac okazania rachunkow na sprzdawane tam czesci samoch.
              zeby zlikwidowac zlodziejstwo, wcale nie trzeba wylapac zlodzieji; wystrczy
              zlikwidowac paserow, czyli sprzedajacych lewy towar.
    • gray Re: EBE E270 bordowe seicento 21.06.06, 07:37

dobra lokalizacja - znajomej buchnęli tam hondę.
      • dekoria Re: EBE E270 bordowe seicento 21.06.06, 08:38
        Czytam i oczom nie wierzę, proszę o pomoc a nie o to żeby tutaj kłótnie robić.
        Wyluzujcie.
        Wczoraj dostałam wiadomość od mojej przyjaciółki, że jej koleżanka w swoje 18
        urodziny żeby mile spędzić resztę wieczoru z rodzicami pojechała z nimi na
        wycieczkę rowerową. Uderzył w nich autem pijany kierowca. Matka zginęła na
        oczach ojca a jubilatka walczy o życie. Chcielibyście mieć takie 18-ste
        urodziny? Zamiast jeden drugiemu pisać złośliwości poproście Boga o zdrowie dla
        niej. Więcej zrobimy tym dobrego. A auto, trudno jeśli nikt się nie odezwie -
        mam rodzinę całą i zdrową. To jest najważniejsze. Dzięki za słowa otuchy.
        A złośliwcy - doceńcie to co macie.
        Pozdrawiam i PROSZĘ-jeśli amcie być złośliwi to nie piszcie w tym wątku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka