afika 17.08.06, 09:31 w waszym pięknym mieście jest Media - jak oceniacie obsługę? co możecie powiedzieć o pracownikach - w moim mieście wieszają psy na obsłudze - czy wszędzie tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: Obsługa w MediaMarkt 17.08.06, 09:35 raczej nie narzekałem na obsługę,ale tylko dlatego że jak wydaje pieniądze jestem wku...i to widać Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Obsługa w MediaMarkt 17.08.06, 10:30 Porownujac obsluge w MM w Galerii Lodzkiej, a w MM Okecie, to lodzki MM wygrywa w przedbiegach. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Obsługa w MediaMarkt 17.08.06, 10:50 Różnie bywa. Niedawno znajomy musiał pilnie kupić skrosowaną skrętkę, a że się nie znał, to poprosił kogoś z obsługi stoiska wyraźnie mówiąc, czego potrzebuje (miał nawet napisane na kartce), a ten wskazał mu nieskrosowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: Obsługa w MediaMarkt 17.08.06, 11:09 Mam rózne doswiadczenia i dobre i złe. Trzeba ich szukać, nie zawsze wiedzą gdzie co leży szczególnie w przypadku jakiegoś bardziej rzadkiego towaru. Z drugiej strony starają się wytłumaczyć zalety sprzętu co nie zawsze im wychodzi. Rzadko kupuję u nich gdyż jak się okazuje jest drożej niż gdzie indziej i nie podoba mi się ich idiotyczna reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_piszczyk Re: Obsługa w MediaMarkt 17.08.06, 11:32 Czasami odnoszę wrażenie, że bardziej ich pochłaniają "pracownicze flirciki", niż obsługa klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Obsługa w MediaMarkt 17.08.06, 11:55 moj eks pracuje na muzyce w galerii. nie wiem jak na innych dzialach, ale tam obsluga jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
piezo1 Re: Obsługa w MediaMarkt 18.08.06, 00:10 Pracownicy w dziale rtv nie potrafią powiedzieć czym różni się kaseta magnetofonowa "chromowa" od zwykłej. Tacy fachowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
bart_step Re: Obsługa w MediaMarkt 18.08.06, 01:05 Człowieku, lata osiemdziesiąte się skończyły! Odpowiedz Link Zgłoś
bart_step Re: Obsługa w MediaMarkt 18.08.06, 01:06 Stoisko muzyczne MM w Galeri ma doborową obsługę, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
pminko Re: Obsługa w MediaMarkt 18.08.06, 21:07 zgiń, przepadnij skapiec.pl albo inne, do tego allegro a potem google kupiłem sobie odkurzacz Phillips 9052/01 za 349 zeta (using Internet), nigdzie tańszego nie znalazłem , najtańszy był za 381 w Domarze, i to tylko za pomocą w/w metod P.S uważam (ale to tylko moje osobiste zdanie :D) że Media Markt jest dla Idiotów, jest prawie najdroższy, dlaczego?, patrz wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś