Dodaj do ulubionych

Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi

• Gość: bałuciarz Gratulacje dla posła Grabarczyka i nowych ludzi PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 06:56
      Od razu widać,że jak PO postawiła na nowych ludzi,to są efekty. Nie siedzą jak
      mysz pod miotłą, tylko odważnie atakują.Urząd miasta cały w spazmach.
      Gratuluje pomysłu
      Panie Pośle Grabarczyk
      Panie Kwiatkowski
      Jestem z Wami
      • Gość: mac Re: Gratulacje dla posła Grabarczyka i nowych lud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:52
        Czarek grabarczyk pokazał, że mamy doczynienia z inną PO. Panie Pośle tak
        dalej, jeżeli to Pana pomysł to szczere gratulacje.
      • Gość: lek Re: Gratulacje dla posła Grabarczyka i nowych lud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:54
        Grabarczyk postawił na Kwiatkopwskiego i to był strzał w dziesiątkę. Swietny
        atak Posła Grabarczyka na środowisko Kropiwnickiego. odobno kampania była długo
        porzygotowywana. W poniedziałek Grabarczyk dał sygnał do akcji która staje się
        sukcesem
      • Gość: ink Re: Gratulacje dla posła Grabarczyka i nowych lud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:00
        Widać że Cezary Grabarczyk zbudował łepską drużynę, po czterech miesiącach
        urzędowania jako szef regionu to wielki sukces, trafił na odpowiednich ludzi.
        Jeżeli dołożą do Prezydenta Miasta 15 radnych w Sejmiku wojewódzkim, to jest
        szansa, że ten region będzie inaczej wyglądać
        • Gość: mika Re: Gratulacje dla posła Grabarczyka i nowych lud IP: *.toya.net.pl 06.09.06, 11:02
          Zmień adres nadawania. Zapuścili cię jak maszynkę i juz nie wiesz co piszesz.
          • Gość: jaśmin Re: Gratulacje dla posła Grabarczyka i nowych lud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:05
            Boli, że Grabarczyk wygrywa, tak już teraz będzie
            • Gość: mika Re: Gratulacje dla posła Grabarczyka i nowych lud IP: *.toya.net.pl 06.09.06, 11:24
              mało co wiesz i byle co piszesz
              • Gość: jaśmin Re: Gratulacje dla posła Grabarczyka i nowych lud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:31
                Grabarczyk to przyszłość polityczna Łodzi, kto walczy o S-8, kto walczy o
                lublinek. Platforma ma więcej takich diamentów politycznych, ich krytyka może
                być oparta o fakty, reszta to pomówienia. Grabarczyk stworzył w Łodzi warunki
                do pracy i efekty są . A czy Kropa się wścieka na jego pomysł plakatowy, to już
                nie problem zwykłych łodzian. Brawo Panie Pośle Grabarczyk
                • Gość: głos Sabotażysta Grabarczyk. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:53
                  nie pomysł Grabarczyka.On był gotów go zablokować.Grabarczyk to człowiek, który
                  nir jest zdolny do takich akcji.To wyłączna zasługa łódzkiej PO z która
                  Grabarczyk walczy>Ludzie obudźcie się!!
    • Gość: zgierzanin A zobaczcie co jest w Zgierzu-ha,ha,ha,ha, IP: 80.51.47.* 06.09.06, 07:31
      jak się coś krytykuje to najpierw trzeba zrobić u siebie
      porządek np. w Zgierzu.
      • Gość: jaśmin Re: A zobaczcie co jest w Zgierzu-ha,ha,ha,ha, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:47
        Jak widzę ludzi od Kropy (Chądzyński w ŁWD), to wolę młodych sprawnych z PO.Jak
        może wiceprezydent tak mówić do Łodzian. Dzisiaj powinna już być rezygnacja.
    • Gość: Grzegorz z Łodzi Gnojek ze Zgierza IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.09.06, 09:16
      Dlaczego w Zgierzu ponad 5000 osób nie ma pracy?
      Dlaczego wiceprezydent Kwiatkowski nia zlikwidował bezrobocia w Zgierzu?
      Dlaczego mieszkańcy Zgierza wyjeżdżają w poszukiwaniu pracy za granicę?
      Dlaczego obiekty sportowe hala i stadion przy ulicy Wschodniej są tak
      zaniedbane?
      Dlaczego drogi w Zgierzu są dziurawe?
      Dlaczego Zgierz nie przyciąga inwestorów?
      Proszę o odpowiedź cienkiego kandydata PO.
      • Gość: zgierz Re: Gnojek ze Zgierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:49
        W Zgierzu rządzi LPR z Maślińskim. W ocenie mieszkańców gdyby nie Kwiatkowski,
        to miast by zbankrutowało. Kropę też ma popierać LPR, z tąd należy uciekać
        • Gość: Platformers Grabarczyk na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:10
          Brawo Panie Pośle Grabarczyk , po reakcji Kropiwnickiego plan się Panu
          powiódł,aby tak dalej
          • Gość: gość szybki powrót na wieść o plakatach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:57
            kropiwnicki pośpiesznie wrócił z Odessy "świecić oczyma" za swoje zgliszcza
            urzędnicze
    • Gość: Grzegorz z Łodzi Do zwolenników PO IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.09.06, 12:10
      Dlaczego w Zgierzu ponad 5000 osób nie ma pracy?Czy to uczciwe?
      Dlaczego wiceprezydent Kwiatkowski nia zlikwidował bezrobocia w Zgierzu?Czy to
      uczciwe?
      Dlaczego mieszkańcy Zgierza wyjeżdżają w poszukiwaniu pracy za granicę?Czy to
      uczciwe?
      Dlaczego obiekty sportowe hala i stadion przy ulicy Wschodniej są tak
      zaniedbane?Czy to uczciwe?
      Dlaczego Zgierz nie przyciąga inwestorów?
      Czy to uczciwe?
      Proszę o odpowiedź zwolenników PO.
      Przedstawcie mi wreszcie dokonania swojego kandydata.
      A może poseł Grabarczyk za nim stoi?
      Czy to uczciwe że PO wystawia w Łodzi polityka z drugiego szeregu?
      Dlaczego w Łodzi nie startują liderzy PO?
      Może boją się porażki?
      • Gość: jaśmin Re: Do zwolenników PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:36
        Oj jak boli sukces PO w Łodzi i Grabarczyk i Kwiatkowski to pierwsza liga.
        Szkoda marnować czas urzędników na pisanie, że jest inaczej. Panie Pośle ktoś
        szczeka a karawana musi iść dalej...
        • Gość: Grzegorz z Łodzi Odpowiedż dla Jaśmin IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.09.06, 12:48
          Kwiatkowski to polityk z drugiego rzędu a nie lider.
          Podajcie mi dokonania Kwiatkowskiego.Nigdzie o tym gościu nie mogę nic znaleźć.
          Czy to uczciwe że w stolicy województwa PO nie wystawia lidera?
          Nie jestem urzędnikiem.Poświęcam swój prywatny czas na ukazanie nicości
          kandydata PO.
          Jaśmin odpowiedz na pytania które zadałem we wczesniejszym poście.
          Nie ma żadnego sukcesu PO.
          Tylko udawanie że coś się robi,tak jak w sejmie.Uważaj Jaśmin bo szef zobaczy
          że w czesie pracy dyskutujesz w internecie.
        • Gość: centrolew do: Jaśmin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:45
          A oto "sukces PO w Łodzi":
          - piękna i trzeźwa jak Iwona Śledzińska-Katarasińska,
          - rzutka intelektualnie jak Maciej Grubski,
          - uczciwa jak Mirosław Drzewiecki,
          - profesjonalna jak Krzysztof Kwiatkowski,
          - pełna wdzięku jak Tomasz Kacprzak.

Gratulujemy PO sukcesu.

Stawiamy na Centrolew. Wolę jednak Belkę, Edelmana, Bartosik i Makowskiego
          od "fachowców" z PO.
          • Gość: Gigant do Centrolew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:01
            Czyżby "sukces" był rodzaju żeńskiego?
            Jasne! Kopernim też była kobietą!
          • Gość: sanator Centrolew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 20:07
            Stawiaj na Centrolew dalej. Przypominam nie znającym historii, że blok zwany
            Centrolewem powstał z myślą o wygraniu wyborów w 1930,ale je przegrał (chociaż
            uzyskane przez niego 18% to niedościgłe marzenie Centrolewu AD2006) i zaraz
            potem się rozpadł.
            Poza tym nie wmówisz mi, że Belka i Edelman kandydują do rady miejskiej w
            Łodzi:-)))
      • Gość: Witek Re: Do zwolenników PiS i Kropy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:41
        Dlaczeg zlikwidowano Paradę Techno?
        Dlaczego doprowadzono tabor w MPK do ruiny?
        Dlaczego drogi mają dziury?
        Dlaczego sport umiera w Łodzi?
        Dlaczego młodzi nie głosuja na Kropiwnickiego?
        Dlaczego miast straciło 1.200.000.000 zł?
        Dlaczego bezrobocie jest tak wysokie?
        Dlaczego Łodzianie zarabiają najmniej w Polsce?
        Dlaczego straż Miejska jest nielubiana przez Łodzian?
        Tak można ługo wymieniać. Nie obroni wizerunku miasta ambitny piszący na Forum
        Urzędnik. Pora na wnioski ze strony wyborców. Mam dosyć łodzi o kolorze
        czarnym!!!
        • Gość: Grzegorz z Łodzi Do zwolenników PO IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.09.06, 12:58
          Kim jest wasz kandydat Kwiatkowski?
          Jakie ma osiągnięcia i doświadczenie?
          Czy ktokolwiek coś wie o tym kandydacie?
          Szukam na wszelkich portalach i NIC!!!!!!!!!!!!
          Zwolennicy PO proszę o ionformację.
          A moż sami nic o nim nie wiecie?
          • Gość: pewniak Re: Do zwolenników PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:10
            Jest na pewno Przewodniczącym Rady Nadzorczej spółki z o.o. "Wodociągi i
            Kanalizacja-Zgierz"
          • Gość: kola Re: Do zwolenników PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:01
            och Karol, co ty wczoraj gadałeś w TV3, pora wyprowadzać się z tego miasta
    • Gość: gaga Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:55
      Bardzo dobry krok PO. Dość stania na uboczu czy bycia chłopcem do bicia.
    • Gość: Grzegorz z Łodzi Zwolennicy PO IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.09.06, 13:59
      Czy już wiecie coś o swoim kandydacie na prezydenta miasta wybitnym liderze PO
      Kwiatkowskim?
      Ktokolwiek coś wie proszę o informacje!!!! Nie wystarczą same ogólniki.
    • Gość: gaga1 Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 14:33
      Po przeczytaniu dzisiejszej ŁGW zaskoczyła mnie niesamowicie wypowiedź posła
      Jagiełły (PiS).Po pierwsze to PiS jako pierwsze już w tamtym roku poprowadziło
      napastliwą kampanię wobec PO jako swojego głównego konkurenta. Po drugie
      notorycznie posługuje się nieprawdziwymi hasłami, których głównym piewcą jest
      Kurski. Po trzecie Panie pośle nie powinien się Pan szczycić, że Polacy
      uciekają z kraju gdzie pieprz rośnie. No i te drogi-dlaczego mamy brać przykład
      z innych miast.To,że winnych miastach nie jest lepiej to nie znaczy że u nas ma
      być byle jak.
    • Gość: PROŚBA !!! Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.77.rev.vline.pl 06.09.06, 16:33
      czy mógłbym prosić żeby maciek grubski przestał dziesiątki razy pisac posty za
      kazdym razem jako gosc pod innym nickiem. przeciez te peany na własną cześć to
      zwykłe grafomaństwo. Przez takie zagrywki coraz mniej osób dyskutuje na naszym
      forum
      • Gość: rek Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:05
        Platforma się sama reklamuje, jeżeli tak to dobrze jak maja takich liderów to
        niech inni zazdroszczą. Ciekawe co pokarze PiS i ŁPO
    • Gość: centrolew żenujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:41
      Popisy PO byłyby może godne poparcia, ale nie są z 3 powodów:
      1) PO chce zrobić po wyborach koalicję, a Kwiatkowski chce od Kropiwnickiego
      fotela wiceprezydenta. Jeśli nie piszę prawdy, to niech ten pan złoży
      oświadczenie, że nie będzie żadnej współpracy PO z Kropiwnickim po wyborach.
      Skądinąd wiem, że nie złoży.
      2) Kropiwnickiemu można wiele zarzucić, ale trzeba go też umieć docenić (bo
      jest za co), a nie idiotycznie i populistycznie atakować. Kampania nie może
      polegać na obrzucaniu się błotem, tylko na przedstawieniu innej wizji rozwoju
      miasta. Kwiatkowski takiej wizji nie ma. Ludzie znający Kwiatkowskiego zresztą
      nie oczekują, aby był on w stanie powiedzieć cokolwiek rozsądnego. Wynika to z
      możliwości intelektualnych tego pana. Otóż są one mizerne. Wystarczy spojrzeć
      właśnie na tę kampanię billboardową. To jest kampania na miarę pana
      Kwiatkowskiego.
      3) Jeśli alternatywą dla Kropiwnickiego ma być Kwiatkowski, to jest to
      nieporozumienie. Kwiatkowski jest najkosmarniejszym pomysłem politycznym, jaki
      przyszedł do głowy PO. Dobrze tak PO.

Poza tym - najlepszym kandydatem i tak jest Makowski. Jest młody jak
      Kwiatkowski, ale w odróżnieniu od tego pana jest również doświadczony. Byciem
      kapciowym czy sekretarką premiera Buzka to nie są kwalifikacje do rządzenia
      milionową metropolią. Poza tym - niech Kwiatkowski pochwali się swoimi
      doniosłymi osiągnięciami w Zgierzu. Zgierz jaki jest - każdy widzi.

Pozdrawiam wyborców PO. Żal mi Was.
      • Gość: jaś Re: żenujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:59
        Pamiętasz kto nosił teczkę za Millerem- Makowski, ale się chłop nadźwigał
      • Gość: PiSior Makowski i sprawa NiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:05
        A co ze sprawą K. Makowskiego i NiK? Czy już się zakończyła? Tam chyba było coś
        nie tak, pamiętacie?
        • Gość: moc Re: Makowski i sprawa NiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:06
          Chyba nic nie jest w sprawie skoro startuje?
    • Gość: Grzegorz z Łodzi Do zwolenników PO IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.09.06, 17:38
      Zwolennicy PO na forum.Pytam kolejny już raz.
      Kwiatkowskim?
      Podzielcie się swoję wiedzą z forumowiczami.
      Na stronie PO nic otym orle nie napisali.
      Zadzwońcie po informację do Tuska albo do Krystny z gazownii.

• Gość: marceli Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 20:40
      BRAWO POSEł GRABARCZYK! NARESZCIE RUSZYŁ ŁÓDZKĄ PLATFORMĘ NA TEGO STAREGO
      PRYKA!!! TAK TRZYMAJ CZAREK!!!!!!!!!!
      • Gość: Zazuzi Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:04
        Tylko czemu Grabarczyk nie staruje. Przeciez Kwiatkowski nie ma żadnej szansy
        • Gość: POinformowany Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:39
          Grabarczyk jest poważnym facetem. Wie ,że jak się zdecydował być posłem, to nie
          może po roku zrezygnować i powiedzieć: zróbcie mnie prezydentem. Zresztą nigdy
          nie był w samorzadzie, wiec wystawia na prezydenta Kwiatkowskiego, ktory mial
          sporo z samorządem do czynienia.
          Pozatym przy takiej piorunujacej kampanii jaką ma PO jej kandydat wygra w
          cuglach niezależnie, czy będzie to Grabarczyk czy Kwiatkowski.

• Gość: Grzegorz z Łodzi Do tych którzy mdleją z zachwytu nad PO IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.09.06, 22:42
      Zwolennicy PO na forum.Pytam już drugi dzień.
      Kwiatkowskim?
      Podzielcie się swoję wiedzą z forumowiczami.
      Na stronie PO nic otym orle nie napisali.
      Zadzwońcie po informację do Tuska albo do Krystny z gazownii.
      A może Czarek który jest taki świetny was poinformuje.
      A może gość Poinformowany podzieli się swoją wiedzą z internautami.
      Przekaż nam wiedzę na temat porunującego programu PO.A może w wyborach na
      prezydenta Łodzi wystawicie osobę która się do was jutro zapisze.
      Przecież dlatego PO popierała cztery lata temu wybory bezpośrednie prezydentów
      miast żeby tam mógł startować każdy.Po co lokalni liderzy Po mają startować w
      wyborach?
      PO ma cykora bo w Łodzi nie ma szans ani z Kropą ,ani z Makowskim.
      Świadczy to o braku szacunku PO dla łodzian skoro wystawiają jakiegoś gostka,
      tylko dlatego że Czarek G. jest taki genialny ale chwilowo nie może startować
      poniważ jest posłem.
      Jutro też zapytam o waszego cienkiego kandydata.Może do jutra Czarek was
      poinformuje, a poiruny z waszej kampanii was oświecą.

• Gość: Zazuzi Re: Do tych którzy mdleją z zachwytu nad PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:56
        Najlepiej zapytaj o to ludzi ze Zgierza. Tam Pan Kwiatkowski miał cztery lata
        na popisy. Może pojedziesz do Zgierza i zobaczysz jakie to sukcesy tam
        Kwiatkowski odniósł.
        W Łodzi to "tabula rasa".
        • Gość: Grzegorz z Łodzi Odpowiedź dla "Zazuzi" IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.09.06, 23:08
          Czy ze Zgierza ludzie nie wyjeżdżają w poszukiwaniu pracy?
          Dlaczego w Zgierzu są niskie zarobki?
          Dlaczego ponad 5000 osób nie ma pracy?
          Dlaczego były stadion i hala Boruty są tak zaniedbane?
          Dlaczego w Zgierzu sa korki na ulicach?
          Dlaczego zmniejsza się ilość mieszkańców Zgierza?
          Dlaczego zgierski sport przestał istnieć?
          Dlaczego Kwiatkowski nie startuje w Zgierzu skoro tylko tam jest znany?
          Pewnie genialny Czarek G. Krystyna z gazowni też mu doradzała start w wyborach.
      • Gość: ciekawy Czy znacie jakiś sondaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 23:29
        Mam pytanie do obu stron dyskusji.
        Przerzucacie się argumentami,że ten nie ma szans,a to tamten, to Kwiatkowski,
        to Kropiwnicki. Czy ktokolwiek zna jakiś sondaż jakie są preferencje wyborcze
        Łodzian? Chodzi mi o profesjonalny sondaż robiony przez niezależną instytucję,
        a nie partyjnych aktywistów.I jeśli tak,to jakie są jego wyniki i kto go robił?
        Bo ja czytam gazety, słucham radia i jeszcze się z takim sondażem w odniesieniu
        do Łodzi nie spotkałem. Zatem skoro nie ma sondażu,to na jakiej podstawie
        wypowiadacie się o szansach Kwiatkowskiego czy Kropiwnickiego?
        • Gość: głos Re: Czy znacie jakiś sondaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:59
          Jesli do drugiej tury wejdzie Kropa i Makowski to wygra Kropa. Jeśli w drugiej
          turze bedzie Kropa i Kwiatek to wygra Kwiatek. aktualnie w sondażach prowadzi
          Kropa.Ale nie ma dużej przewagi.Kwiatek i Maku idą łeb w łeb.Źródła i
          dokładnych danych nie moge Ci ujawnić.Sraciłbym prace.
          • Gość: ciekawy Re: Czy znacie jakiś sondaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 23:04
            To twoje żródło jest jakieś lewe, skoro podawało, że Makowski i Kwiatkowski idą
            łeb w łeb, a w ostatnim sondażu Wyborczej Kwiatkowski deklasuje Makowskiego
      • Gość: Tomek do Grzesia IP: *.toya.net.pl 07.09.06, 08:36
        gdybys byl choc troche rozgarnięty to byś pomyślał i wszedł na stronę UM
        Zgierza.Tam poszukaj informacji.
        • Gość: Grzegorz z Łodzi Odpowiedź do Tomka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.09.06, 09:30
          Sprawdzałem na wszystkich możliwych stronach.Nie ma o nim nic ,tylko imię i
          nazwisko.Kto to jest ?Jakie ma osiągnięcia?Że jest wiceprezydentem Zgierza to
          dużo za mało na kandydowanie z Łodzi.Zapomniałem że genialny Czarek G.poklepał
          go po plecach.To może jest dla was argument .
          Ja chcę wiedzieć co osoba która kandyduje na prezydenta mojego miasta zdziałała
          do tej pory,jakie ma osiągnięcia i doświadczenia?To że Czarek G .poklepał
          gościa po plecach dla mnie jest żenującym argumentem.Nie ma też znaczenia młody
          wiek gostka.Kim on jest i co do tej pory osiągnął?
          Jak chce się uczyć to może niech się uczy w Zgierzu.
          • Gość: głos Grzesiu i tak Cie zwolnią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:57
            Nie bój nie bój i tak Cie zwolnią "Gostek"!
            • Gość: Gzegorz z Łodzi Odpowiedź dla "głos" IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.09.06, 10:11
              Ja się nie boje.Jak jesteś tak dobrze poinformowany w łódzkiej PO to może mi
              odpowiesz kto to jet ten Kwiatkowski.
              To że Czarek G. gościa nie poklepał po plecach tylko zrobił to niejaki Grubski
              jest żenującym argumentem.Może Grubski powinien kandydować?
              Podaj mi osiągniecia i doświadczenia swojego kandydata.
              To że był kapciowym u Buzka to jest również za mało.
              Uważaj tylko żeby twój szef nie zobaczył że dyskutujesz w intrnecie w czasie
              pracy.Co do waszej żałosnej kampanii to ocenią ją wyborcy i oni mają ostatnie
              słowo.
              • Gość: Tomek Re: Odpowiedź dla Grzegorza IP: *.toya.net.pl 07.09.06, 10:25
                człowieku,NIE PISZ JUŻ NIC na tym forum bo sam nie wiesz czego chcesz,sam
                siedzisz cały dzień w domu i nic nie robisz a jeszcze masz czelnośc komentowac
                to,że inni chcą zmienic nasze miasta na lepsze,
                • Gość: Grzegorz z Łodzi Odpowiedź dla Tomka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.09.06, 10:37
                  Ja się nie zgadzam jako łodzianin żeby w walce o fotel prezydenta startowały
                  jakieś miernoty obojetnie z jakiej opcji politycznej.Będę pisał jak poniewaz
                  mam do tego prawo.Atakami osbistymi nie odpowiadacie na merytoryczną dyskuję.
                  Czy w Zgierzu nie ma tych samych lub nawet większych problemów które są w
                  Łodzi?Dlaczego tam Kwiatkowski nic nie zrobił?
                  A ty uważaj w pracy bo cię złapią że dyskutujesz w internecie.Szef się wkurzy i
                  będzie po premii.
                  To że brak własnego programu zastępujecie atakiem na Kropiwnickiego nikogo nie
                  dziwi.Wasz Tusk też nie ma żadnego programu tylko płacze i atakuje.
                  Może zacznijcie płakać w Niemczech jak robi to wasz Tusk.

• Gość: foxtrot Dla Grzegorza IP: *.ips.lodz.pl 07.09.06, 10:02
            Skończ wreszcie z tym powtarzaniem jak katarynka!!!!
            Przecież tego juz słuchac, a własciwie czytać nie można.

Tomek podał Ci zródło gdzie mozesz znależć informacje.
            Jak cie to przerasta, to poniżej przekopiowałem treść

EOT

KRZYSZTOF KWIATKOWSKI

--------------------------------------------------------------------------------

Urodzony 14.05.1971 r.

Wykształcenie wyższe - mgr prawa Uniwersytetu Warszawskiego, Wydział Prawa i
            Administracji,
            studia doktoranckie w zakresie nauk ekonomicznych

Funkcja Zastępca Prezydenta Miasta Zgierza

Objął funkcję 22.11.2002 r. - Zarządzenie Nr 15/2002 Prezydenta Miasta Zgierza
            z dnia 22 listopada 2002 r. w sprawie powołania zastępców Prezydenta Miasta
            Zgierza.
            Informacje dodatkowe Żona Renata dziennikarka Łódzkiego Ośrodka Telewizji
            Publicznej, syn Kuba.
            Doświadczony samorządowiec: radny 2 kadencji, w latach 1994-98 radny Rady
            Miasta Zgierza, przewodniczący Komisji Rewizyjnej, 1998-2002 radny Rady Powiatu
            Zgierskiego.
            W latach 1997-2001 pracownik administracji rządowej: zastępca dyrektora
            Sekretariatu Prezesa Rady Ministrów, doradca i sekretarz osobisty Prezesa Rady
            Ministrów.
            W 2002 r. pracownik Akademii Polonijnej w Częstochowie.
            Współautor "Programu Rozwoju Powiatu Zgierskiego 2002-2015".
            Zainteresowania: dziennikarstwo - liczne publikacje w prasie ogólnopolskiej i
            regionalnej, stałe felietony w mediach elektronicznych, historia i turystyka -
            historia fortyfikacji wojennych na terenie Polski.

• Gość: Grzegorz z Łodzi Odpowiedź dla "foxrot" IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.09.06, 10:25
              Jeżeli gość jest taki znany w Zgierzu to niech tam zacznie walkę o samodzielne
              stanowisko.Jak do tej pory to żadnego doświadczenia w pracy na na samodzielnym
              stanowisku politycznym to wasz kandydat nie ma.Łódź to nie jest miejce do
              nauki.Niech się gościu pouczy w Zgierzu.Wasz kandydat za Kropiwnickim czy
              Makowskim może nosić kapcie.Samozachwyt PO nad własną kompanią wyborczą jest
              śmieszny.zaczekajcie do zachwytów nad własnymi dokonaniami po wyborach.
              Ja nie jestem zwolennikiem Makowskiego ale porównajcie jego doświadczenie i
              osiągnięcia( są w podobnym wieku).Wasz kandytat nie dorasta do pięt Makowskiemu
              i Kropiwnickemu jako polityk i organizator.
              • Gość: foxtrot Re: Odpowiedź dla "foxrot" IP: *.ips.lodz.pl 07.09.06, 10:32
                To akurat jest Twoja subiektywna opinia. A jak sam napisałeś wcześniej w
                rezultacie kto komu do pięt nie dorasta ocenią wyborcy.
                • Gość: Grzegorz z Łodzi Odpowiedź dla "foxtrot" IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.09.06, 10:46
                  Co do tego że moja ocena jest subiektywna i że zadecydują wyborcy to się
                  zgadzam.Moje miasto zasługuje żeby startowali tu w wyborach najlepsi i
                  najbardziej znani kandydaci.Dlaczego w Warszawie startują sami liderzy, a w
                  Łodzi PO wystawia jakiegoś kandydata ze Zgierza?Odpowiedz mi na to pytanie.
                  Ja nie każe wam oceniac pozytywnie Kropiwnickiego ale zarówno on jak i
                  Makowski są liderami.Dlaczego z PO nie ma żadnego lidera.
                  PS:Dziękuję za informację o Kwiatkowskim,bo nie ma o nim żadnych informacji.
                  • Gość: hahahhahahah Makowski liderem? hahahahahhah IP: *.lodz.mm.pl 07.09.06, 11:01
                    Wolne zarty. Jeszcze pare lat temu mogl buty czyscic Maciejowi Rakowskiemu i
                    gdyby nie to, ze zaczal nosic teczke Millerowi, ktory w nagore zrobil go
                    wojewoda, to do dzisiaj moglby czyscic Rakowskiemu te buty. Makowski to jest
                    dopiero miernota. Kwiatkowski w porownaniu z Makowskim to geniusz.

Jesli lewica chciala wystawic kandydata na poziomie to powinna wystawic Rakowskiego.
                  • Gość: foxtrot Re: Odpowiedź dla "foxtrot" IP: *.ips.lodz.pl 07.09.06, 11:05
                    Po pierwsze to za informację podziękuj Tomkowi, bo on powiedział gdzie ona
                    jaest. ja tylko przekopiowałem.
                    A po drugie, jeśli chodzi o meritum - nie ja jestem od tłumaczenia dlaczego PO,
                    PiS czy ŁPO wystawiło takiego czy innego kandydata. Mysle, że napisanie, albo
                    zadzwonienie do właściwych władz byłoby dobrym rozwiazaniem, bo na forum to
                    pusta retoryka.
                    W mojej skromnej opinii, to każda partia decyduje, kogo wystawia. z pewnością
                    taka decyzja jest dobrze rozważona kalkulacjami.
                    Nigdzie nie jest powiedziane, że trzeba wystawiać liderów. Np. w zeszłym roku
                    SLD zamiast wystawiać liderów Millera, Oleksego, Pastusiaka itp. postawiło na
                    w sumie nieznanego Olejniczaka. obaj zgadzamy się co do tego, że w koncu i tak
                    decydują wyborcy. W zeszłym roku młody Olejniczak i jego ludzie spodobali się
                    wyborcom i SLD się uratowało, co nie byłoby takie pewne, gdyby postawiło na
                    liderów.
                    A jesli chodzi o liderów to jestem bardzo ciekaw czy w tym roku ŁPO postawi na
                    liderów czyli wiceprezydentów, którymi interesuje się prokurator :-)))
          • Gość: Tomek Re: Odpowiedź do Grzesia IP: *.toya.net.pl 07.09.06, 10:05
            Kwiatek jest prawnikiem(bodajze doktorem),jest czlonkeim rady nadzorczej
            spółki "Wodociągi i Kanalizacji", jest czlonkiem komisji rewizyjnej zgierskiej
            spółki Wodnej(nieodpłatnie),prowadzi wykłady,a w gabinecie premiera Buzka był
            sekretarzem.-to naprwawde nie było trudne-znalezienie tych informacji.
            • Gość: małgosia Re: Odpowiedź do Grzesia IP: *.lublin.mm.pl 07.09.06, 10:49
              he,he - w gabinecie Buzka to Janusz Tomaszewski był ministrem spraw
              wewnętrznych - też mi argument !
              • Gość: Grzegorz z Łodzi Odpowiedź do Małgosia IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.09.06, 10:56
                Ja napisałem że Kwiatkowski był pomocnikiem Buzka.Pełnił funkcję sekrtearza.
                Wicepremierem i szefem MSW był Tomaszewski.Właśnie mi chodzi o to że
                Kwiatkowski zawsze był czymś pomocnikiem a nie samodzielnym politykiem.Teraz
                też tak jest w Zgierzu.
                • Gość: Małgoś Re: Odpowiedź do Małgosia IP: *.lublin.mm.pl 07.09.06, 11:33
                  he, he
                  • Gość: Grzegorz z Łodzi Re: Odpowiedź do Małgosia IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.09.06, 11:35
                    ?????????????
                    • Gość: głos Gostek, gościu Grzegorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:20
                      "Dziękuję za informację o Kwiatkowskim,bo nie ma o nim żadnych informacji" - to
                      przykład twoich logicznych wypowiedzi. za nim wstukasz coś to pierw przemyśl,
                      bo wychodzą takie kwiatki.To primo.

Druga sprawa.Meczy mnie ta twoja troska o PO.Tak strasznie Cie boli, że nie
                      wystawiła lidera.Czemu?Przeciez i tak głosujesz na tego niedojde Krope.

Po trzecie.Samorząd to nie sejm z całym swoim teatrem.Tu nie potrzeba liderów z
                      pierwszych stron gazet.Tu są potzrebni samorządowcy.Z doświadczeniem.Jeśli
                      porównasz życiorsyk Kwiatkowskiegi i Kropy to sie okaże, że ten pierwszy
                      pracuje w samorzadzie od 13lat!!!

Po czwarte.Nikt od razu nie pełni samodzielnych funkcji.Do tego potrzeba
                      doświadczenia.Kropa zostając prezydentem, tego doswiadczenia nie miał, ale
                      spełniał twój wymóg - był znany.Jakie sa skutki każdy widzi.

Dość już pajacowania.Dość czapeczek i szarf.Pełen szacunek dla Kropy za jego
                      dokonania jako opozycjonisty.Ale on nie rozumie jak powinno funkcjonowac
                      nowoczesne miasto. To sa fakty Grzegorzu.

I ogarnij sie troche z ta gramatyka, bo bredzisz okrutnie.
    • Gość: AM Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 07.09.06, 15:22
      Platformo, właśnie straciłaś jeden głos. Język ulicy nie jest moim językiem. Najpierw ścigaliście się z PiS w prawicowości. Teraz w chamstwie. Beze mnie. Wiele można zarzucić Prezydentowi Kropiwnickiemu, ale nie nieuczciwość. To nie fair. A co, wasz prezydent będzie szukał inwestorów siedziąc w gabinecie?
      • Gość: ZenonA Wyjazdy Kropy mają się nijak do inwestycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:02
        Gdzie Rzym, a gdzie Krym?
        Z tym szukaniem inwestorów to się udałeś, nie ma co!
        Przecież Kropiwnicki wcale nie jeżdzi tam skąd przyjeżdżają inwestorzy.
        Jego ulubione kierunki to Izrael i Ukraina.Czy ktoś widział jakiegoś inwestora
        stamtąd?
        Poza tym jeśli chodzi o głosy to dziś właśnie rozmawiałem z dotychczasowym
        wyborcą UW i PD,którywłaśnie zdecydowałsię głosować na PO,więc jakieś głosy PO
        zyskuje.
      • skodabodzio Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz 13.09.06, 11:10
        > jpierw ścigaliście się z PiS w prawicowości. Teraz w chamstwie. Beze mnie.
        Wiel
        > e można zarzucić Prezydentowi Kropiwnickiemu, ale nie nieuczciwość. To nie
        fair
        > . A co, wasz prezydent będzie szukał inwestorów siedziąc w gabinecie?

I co, pojdziesz zaglosowac na PiS? To moze od razu zaglosuj na samoobrone albo
        LPR, przedciez to bez roznicy. Albo wogole nie idz na wybory i potem narzekaj

• Gość: viking z Łodzi Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 19:25
      Brawo Grabarczyk i Grubski, dokopaliście Kropie!!!
    • Gość: asd Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 17:48
      Dobrze, że w końcu mówią jak JEST!
      • gosiakz Czas wyciągnąć wnioski 12.09.06, 19:56
        po lekturze wątków :

Jak długo jeszcze Panie Tomaszewski?
        Budżet Miasta Łodzi pod znakiem zapytania?
        Wiceprezydenci oskarżają: prokuratura wyborcza
        Administracje bez zmian
        Urzednicy na posadach w Radach
        Zakłady budżetowe w Łodzi a prawo
        Wiceprezydent Tomaszewski to kleska Kropy
        Dlaczego nie głosować na Kropiwnickiego?
        22%-owy VAT + wieczyste użytkowanie gruntu
        program wyborczy
        E-Urzad w UML - termin uplynal
        • jasam Re: Czas wyciągnąć wnioski 15.09.06, 21:32
          Niestety są to tylko tematy forumowe. W prasie takiego zestawienia
          syntetycznego dla wszystkich mieszkańców - z pewnością nie będzie.

A za to słowa z ambony, medialne manipulacje "dobrocią" dla mieszkańców - i
          poparcie będzie.
          Nieprawidłowości w rządzeniu i rozliczeniach nie widać na mieście - a fontanna,
          odnowione kamienice, przekazany sprzęt, ..... - były relacje w ostatnich
          tygodniach ?

pozdr.
    • desidero1 Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz 01.05.07, 09:10
      objecie stanowisk wyraznie zmienilo precepcje PO
      • Gość: Augustyn Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.lodz.mm.pl 04.05.07, 19:16
        Ano zmieniło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka