Dodaj do ulubionych

przedluzanie sesji poprawkowej

17.09.06, 23:41
Czy ktos moze mi wyjasnic na jakich zasadach mozna przedluzac sesje
poprawkowa na UL?Kobiety w dziekanacie niestety nie potrafily...Gdzie i do
kogo trzeba zlozyc zwolnienie lekarskie,podanie i indeks?Gdzie to pozniej
mozna odebrac?Czy przedluza sie przewaznie o miesiac?
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam,
Wenus:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gienio Re: przedluzanie sesji poprawkowej IP: *.astral.lodz.pl 18.09.06, 09:23
      u nas na Ek-Socu nawet zwolnienia nie trza dawac, u nas jest tak ze podania leza
      w dziekanacie,chodzi sie potem po wykladowcach i blaga o podpis ;p, po czym
      wszystko to trza zlozyc do dziekanatu (tylko nie do dziekana bo sie jeszcze
      kapnie co podpisuje :D).To o ile ci sesje przedluza ustalaja wykladowcy (liczy
      sie ostatni termin).tak wogole to nie stresuj sie tak tym bo mamy jeszcze kupe
      czasu do pazdziernika :D.aha opisalem sytuacje na Ek-Socu wiec nie wiem jak jest
      na innych wydzialach.
      • wenus14 Re: przedluzanie sesji poprawkowej 18.09.06, 14:09
        Wielkie dzieki za info.Coz ja studiuje na wydziale filologicznym i slyszalam ze
        trzeba wszystko ladnie po kolei zalatwiac ze zwolnieniem.Poki co przebywam na
        obczyznie wiec dlatego musze przedluzyc ta nieszczesna sesje poprawkowa.Czy
        ktos wie gdzie to wszystko trzeba zlozyc i o ile moga przedluzyc?
        Pozdrawiam,
        Wenus
        • Gość: gienio Re: przedluzanie sesji poprawkowej IP: *.astral.lodz.pl 18.09.06, 17:16
          podania sklada sie u wrednych (w moim przypadku milych :D) bab z dziekanatu ,a
          przedluzka nr 1 to max miesiac (bo mozna przedluzyc na dluzej ale trza do
          rektora lazic i blagac ://)
    • Gość: ja Re: przedluzanie sesji poprawkowej IP: *.pai.net.pl 18.09.06, 19:07
      Na WNoW pisze sie podanie do Prodziekana i idzie wraz z indeksem na dyżur
      tegoż.Prodziekan od ręki podpisuje czy robi wpis w indeksie.Wiem to od Pani z
      mojego dziekanatu,ale czy tak jest w praktyce przekonam sie już w
      środę...Pozdrawiam.
      • wenus14 Re: przedluzanie sesji poprawkowej 20.09.06, 14:25
        I jak poszlo,przeluzyli Ci sesje?Jesli tak to o ile?Ja studiuje na wydziale
        filologicznym i nie wiem czy mam to zlozyc u siebie w dziekanacie i na ile
        dostaje sie przedluzenie?
        Pozdrawiam,
        Wenus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka