Dodaj do ulubionych

Pytanie do pana A.M.

14.01.11, 08:49
Z całym szacunkiem dla pańskiego sprytu i przenikliwości, nie rozumiem w jakim celu utrzymuje pan na tutejszym, marginalnym forum wymierającego miasteczka tak nieudolnych "specjalistów" od propagandy i/lub nieprofesjonalnych prowokatorów.
Z uwagi na fakt, że mnóstwo rozsądnych, a zdegustowanych manipulacjami i tutejszym wulgarnym językiem, ludzi bezpowrotnie opuściło to miejsce, proponuję, aby przeniósł pan swoich pracowników na forum bardziej reprezentatywne i co za tym idzie, posiadające większe możliwości oddziaływania na opinię społeczną, zwłaszcza, że wyżej wymienieni "spece" od propagandy zdążyli się już tutaj wielokrotnie skompromitować i dziś, zarówno ich wywody, jak i oni sami budzą na FP jedynie śmieszność.
Reasumując, dalsze utrzymywanie nadreprezentacji GW trolli na tutejszym forum uważam za bezzasadne i dowodzące wyłącznie pańskiej nadmiernej, a zbędnej rozrzutności, poważnie obciążającej budżet GW.
Obserwuj wątek
    • matula-tutka Pytanie do trolicy B.M. 14.01.11, 10:38
      A kiedy ty zaszczycisz nas swoją nieobecnością ?
      • wampir-wampir Re: Pytanie do trolicy B.M. 14.01.11, 13:50
        matula-tutka napisała:

> A kiedy ty zaszczycisz nas swoją nieobecnością ?

B.M.? To Fanka wyszła za mąż? Kto jest tym nieszczęśliwcem?

;-)))
      • Gość: Obserwator Szkoda słów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.11, 17:14
        Ta Pani niczego nie zrozumie. Szkoda słów. Skoro nawet w realu nie potrafi szanować przyjaciół i dzięki swemu zachowaniu ich traci, to nie dziwi mnie to, że na tym forum wielu ma już jej dosyć. Od dłuższego czasu przyglądam się temu i powiem jedno, przy tylu negatywnych komentarzach zapadłbym się pod ziemię i poważnie zaczął zastanawiać nad sobą, nad przyczynami takiej reakcji. Ale jak widać ludzie pyszni i zarozumiali tak nie potrafią, i dalej brną w swojej zatwardziałości. Ktoś już kiedyś pisał o pomocy lekarskiej, ona nic nie da, tego się nie da leczyć.
    • urke66 Re: Pytanie do pana A.M. 14.01.11, 11:04
      Szanowna Pani. Poziom tego forum faktycznie nie jest wysoki,ale nie odbiega rażąco od poziomu innych. Mnie rodzice wpoili zasadę, że człowiek honorowy, będąc w gościnie , jeżeli nie podoba mu się towarzystwo , to po prostu wychodzi. Człowiek pozbawiony honoru zaś krzyczy na gospodarza aby ten wyrzucił innych gości. Podsumowując chciałbym zwrócić Pani uwagę na to że : 1) nie istnieje w Polsce prawny przymus publikowania wpisów na forach , 2) jeżeli mimo to czuje Pani jakiś wewnętrzny imperatyw nakazujący taką aktywność to istnieje wiele innych forów.
      • solist Re: Pytanie do pana A.M. 14.01.11, 11:10
        Fanka znowu ma obsesje. Tym razem twierdzi, że tylko jej posty są najlepsze, najcudowniejsze i wszyscy chcą czytywać tylko ją. Kurcze, ja tak nie mam.
        • Gość: pysio Re: Pytanie do pana A.M. IP: 213.25.24.* 14.01.11, 12:07
          Fanka a czy ty wzięłaś pod uwagę że to dla propagandystów coś w rodzaju okopów św, trójcy? To ich chyba ostatni szaniec! Nieraz z nudów wejdę na jakieś inne fora i co tam widzę? Postęp w normalności. Jeszcze niedawno podobnej propagandy było tam mnóstwo a teraz takie idiotyzmy na nielicznych i na naszym. Upowskie brednie zbladły, Wyzwiska pod adresem rodaków są zakamuflowane a piszący dla ostrożności zmieniają nicki w każdym poście.
          • Gość: O! Re: Pytanie do pana A.M. IP: *.przemysl.hypnet.pl 14.01.11, 13:27
            Dle mnie -to Forum sie podoba i nie będę z niego schodził - No bo mi sie tak podoba -O!
            A komu się nie podoba - to FORA ZE DWORA - O!
            Jest to najlepsze forum nie tylko w Przemyślu ale i w Polsce ,UE i na całym Bożym Świecie - O!
            • solist Re: Pytanie do pana A.M. 14.01.11, 15:17
              To nie jest Boży Świat, mykoła, to świat kures.twa, złodziejstwa, bandytyzmu i PiS
          • fanka_online Re: Pytanie do pana Pysia 14.01.11, 21:32
            W zasadzie mogli się OKOPAĆ w jakimś innym, mniej cywilizowanym miejscu np Zbarażu, albo Kamieńcu Podolskim, nie sądzisz?
            Ten ostatni dawałby przynajmniej cień nadziei na jakieś spektakularne buuuum na koniec ich marnej, wirtualnej egzystencji, a odwieczne polsko-ukrainne spory zakończyłyby się definitywnie wobec tak wielkiej, ponadnarodowej tragedii.
            Premier mógłby wówczas spokojnie przekazać śledztwo stronie ukraińskiej, dzięki któremu dowiedzielibyśmy się, że prawdziwym sprawcą dramatu była małapysia/wampir, która jako posiadaczka żółtych papierów zwolniona jest z wszelkiej odpowiedzialności przed sądami ziemskimi i niebiańskimi, z ostatecznym włącznie lub też jakieś inne, obłąkane i przesycone alkoholem, szubrave i NIKT w tym kraju nie miałby najmniejszych wątpliwości co do wyników śledztwa.
            My zaś, z sentymentem cytowalibyśmy co śmieszniejsze teksty Mękoły, czerpiąc z bogatej skarbnicy serwerów GW pieczołowicie przechowujących wszystkie kretynizmy tego świata, generowane tu całymi latami przez "jaśnie wielmożnych", gazetkowych nieboszczyków, ostatnich oszołomów 21-go wieku oraz wspominali ich z łzami (radości) w oczach.
            • Gość: kres Re: Pytanie do Fanki IP: *.przemysl.hypnet.pl 14.01.11, 23:38
              Znowu się najebałaś? :)
              • Gość: gość Re: Pytanie do Fanki IP: *.przemysl.hypnet.pl 15.01.11, 17:18
                podszywająca się kanalia, nie wystarczy że sam jesteś kanalią,koniecznie musisz komuś szkodzic .
    • matlak2 Re: Pytanie do pana A.M. 14.01.11, 13:57
      Klimakterium czy brak chłopa pod ręką? A może by tak coś na bateryjkę sobie fundnąć?...
      • Gość: rurek Re: Pytanie do pana A.M. IP: *.ostnet.pl 14.01.11, 14:59
        A może to forum?
        forum.o2.pl/temat.php?id_p=5149180
        • Gość: jobrave Re: Pytanie do pana A.M. IP: *.range109-158.btcentralplus.com 14.01.11, 15:20
          Gość portalu: fanka_online napisał(a):

Z uwagi na fakt, że mnóstwo rozsądnych, a zdegustowanych manipulacjami i tutejszym wulgarnym językiem, ludzi bezpowrotnie opuściło to miejsce,

Wcale nie bezpowrotnie, stara idiotko, znów tu jestem, jak widać.
          • Gość: duupek Re: Pytanie do pana A.M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 16:40
            O! To jest dobre!
            • lechowski51 Re: Pytanie do pana A.M. 14.01.11, 17:25
              To jest nie tylko dobre-to jest znakomity popis damskiego boksera.
              • Gość: anty_klechoooooj Re: Pytanie do pana A.M. IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 17:49
                A ty mielecka przybłędo co się wcinasz między wódkę a zakąskę, jak "przemyślacy" się tłuką???
                Nos do dupy, a najlepiej idź do swojego kochasia w sukience
                • Gość: rurek Re: Pytanie do pana A.M. IP: *.ostnet.pl 14.01.11, 17:58
                  A mnie , drogi lechosiu, jobrave rozłożył swoim wpisem. Ale to chyba dlatego że ja mam proste - chłopskie poczucie humoru a nie wysublimowane NSDAPowskie.
                  • lechowski51 Re: Pytanie do pana A.M. 14.01.11, 18:52
                    Moj kochanu rurku!.Widocznie bawilismy sie na innych podworkach.U nas chamow znecajacych sie nad kobietami lalo sie bez pytania w ryj.
                    • wampir-wampir Re: Pytanie do pana A.M. 14.01.11, 18:59
                      A u nas szczerbate pokraki, takie jak klechooj litościwie omijano szerokim łukiem. No, czasem ktoś splunął. To najlepsza metoda Rurku.
                      • Gość: rurek Re: Pytanie do pana A.M. IP: *.ostnet.pl 14.01.11, 19:09
                        Wołaliście ,herr Lechovski ,najpierw raus i hande hoch czy od razu waliliście w mordę ?
                        • lechowski51 Re: Pytanie do pana A.M. 14.01.11, 19:15
                          Po herr tez lalismy w morde nie czekajac na raus.
                      • Gość: rurek Re: Pytanie do Wampira IP: *.ostnet.pl 14.01.11, 19:18
                        Wampir, a jak tam u ciebie w ogrodzie ? Bo przyszła odwilż i u mnie się zalęgły Pisowce. Nie wiem czym się to cholerstwo wyplenia. Jak myślisz - azotox będzie skuteczny?
                        • wampir-wampir Re: Pytanie do Wampira 14.01.11, 19:28
                          DDT jak najbardziej. Środek z epoki słusznie minionej, zupełnie jak oni ;-)))
                          • Gość: rurek Re: Pytanie do Wampira IP: *.ostnet.pl 14.01.11, 19:34
                            Tak też myślałem. A muszę się pośpieszyć bo te cholery nic tylko ryją i sr..ją. Gdzie się nie obejrzę to albo gó... albo dziura. Ale te pasożyty tak już mają.
                            • lechowski51 Re: Pytanie do Wampira 14.01.11, 23:12
                              Brawo!.Brawo! kochany rurku.Widze ze poziomem chamstwa starasz sie dorownasz niezrownanemu pojebusowi z Londynu......A juz myslalem ze w Tyczynie soltys nauczyl was chlopskich manier.
                              • Gość: rurek Przeprosiny dla Lechosia IP: *.ostnet.pl 15.01.11, 09:03
                                O jejciu, drogi lechosiu, zapomniałem że wy narodowcy pod tymi glanami, ćwiekami i trupimi czaszkami nosicie delikatne i wrażliwe serduszka, które łatwo urazić. A , ponieważ wiem ,że przepraszanie lubicie jak kotek mleczko to strasznie cię przepraszam, ubieram włosienicę i polecę Starszej Pani aby, per procura, walnęła mnie w mordę za te bezeceństwa com je wypisywał.
                                • fanka_online Re: Hmmm... 15.01.11, 09:29
                                  Trupimi czaszkami obwiesza się akurat wasz szubrave. I twierdzisz klonie-rurku, że jest narodowcem? No cóż, niewykluczone, normalny przecież nie jest.
                                  Tylko powiedz jeszcze jakiego NARODU, a wówczas pan A.M. skieruje go wreszcie na właściwe forum.
    • Gość: rurek Re: Pytanie do pana A.M. IP: *.ostnet.pl 15.01.11, 09:42
      A ty, fanko , nie opuściłaś jeszcze tego : "marginalnego forum wymierającego miasteczka" jak sama określiłaś? Jak tam głowa po wczorajszym ?
      • fanka_online Re: Pytanie do pana Rurki 15.01.11, 09:47
        forum.gazeta.pl/forum/w,165,120903459,120946273,Re_Hmmm_.html
        • Gość: Pan Rurka Re: Pytanie do pana Rurki IP: *.ostnet.pl 15.01.11, 10:05
          Aby odpowiedzieć na to pytanie musisz jeszcze udzielić mi dodatkowych informacji. Czy jobrave heiluje z wyprostowaną ręką i nosi na sercu spięte legitymacje NSDAP i ONR. Bo jeżeli tak to może być narodowcem. Jeżeli nie to sama trupia czaszka to za mało.
          • fanka_online Re: Pytanie do pana Rurki 15.01.11, 10:14
            Tego akurat nie wiem i przyznaję, że wspomniane, wątpliwej jakości "ozdoby" uważałam dotychczas wyłącznie za manifestację jego sadystycznych skłonności.
            Skoro jednak masz inne skojarzenia, jest tu kilka dobrze poinformowanych, którzy za niewielką opłatą zaspokoją twoją ciekawość.
            • Gość: rurek Re: Pytanie do pana Rurki IP: *.ostnet.pl 15.01.11, 10:26
              Moje pytania były retoryczne i myślę , że jobrave z narodowcami wspólne ma tylko powietrze , które wdycha . Natomiast moje pytanie do ciebie nie było retoryczne :
              forum.gazeta.pl/forum/w,165,120903459,120946563,Re_Pytanie_do_pana_A_M_.html
              • solist Re: Pytanie do pana Rurki 15.01.11, 13:15
                Basia chce żeby ktoś ją wreszcie zaaprobował taką jaka jest. I żeby każdy ją prosił o nieopuszczanie forum. Basia, jeżeli chcesz chodzić po różnego rodzaju Baryłkach to nie staraj się wypraszać towarzystwa, bo możesz spotkać się z dość niesubtelną reakcją. Jeżeli zaglądasz na to A.M. forum to znaczy, że taki styl ci odpowiada. A najlepiej, jak już napisano, znajdź sobie chłopa
                • Gość: rurek Re: Pytanie do pana Rurki IP: *.ostnet.pl 15.01.11, 13:32
                  No to poprośmy : common fanko nie opuszczaj nas ! Trzeba też poprosić , i przeprosić ,lechosia bo się ciężko napracował i to wszystko walnął na forum rzeszowskie
                  forum.gazeta.pl/forum/w,69,120943481,120950275,Re_Nie_wolno_odpowiadac_spamerom_oto_dlaczego.html
                  Drogi lechoSSiu ! Jeszcze raz cię przepraszam. Nie opuszczaj nas. Jak chcesz to ci nawet flaszkę postawię na przeprosiny. Gdybyś przypadkiem był w Tyczynie to wpadnij.Trafisz do mnie na pewno .To taka lepianka pod strzechą koło willi sołtysa.
                • Gość: Poeta Baśka IP: *.przemysl.hypnet.pl 15.01.11, 18:34
                  Baśka miała fajny biust
                  ale bardzo śmieszny gust,
                  Głupia była i śmierdząca
                  bo paliła aż do końca,
                  Flaszkę opróżniała często
                  atmosferę tworząc gęstą,
                  Chłopa chciała mieć na noc
                  ale gdzieś zgubiła koc,
                  W siec się wbiła
                  jak ta trąba
                  i udaje że seksbomba.
    • fanka_online Re: Pytanie nr2 do pana A.M. 15.01.11, 14:11
      Panie A.M., czy będzie pan uprzejmy zdradzić mi sens i cel stosowania przez pana kryterium żółtych papierów i/lub zaświadczenia o przebytym ciężkim urazie mózgu, podczas rekrutacji pańskich pracowników?
      Rozumiem, że dopłaty z PFRON, w tym przypadku, minimalizują panu koszty ich utrzymania ( a propos, czy płaci im pan ZUS?), ale proszę się zastanowić, czy powyższa niepełnosprawność jest absolutnie niezbędna, aby zostać pańskim dyżurnym trollem.
      Moim skromnym zdaniem, wystarczy, aby jeden na dziesięciu GW oszołomów legitymował się dokumentami niepełnosprawności psychicznej, co znacznie podniesie poziom quasi-dyskusji, nadając im pozory realizmu, a jednocześnie zaspokoi potrzeby przeciętnych forumowiczów na banalną rozrywkę, bo bawi tylko żart stosowany oszczędnie i z umiarem.

P.S. Czy przemyślał pan już moją propozycję przeniesienia przemyskiego "wilczego szańca" do Kamieńca na Podolu?
      • solist Re: Pytanie nr2 do pana A.M. 15.01.11, 16:36
        Ja, fanka, coraz bardziej sądzę, że masz coś z własnym sufitem nie za bardzo i albo odpadł tynk i przydusił ci resztki mózgu albo może to przeciąg coś ci wywiewa? Masz dokładnie takie same obsesje jak Macierewicz. Ja nie wiem czy to nie zahacza o jakąś paranoję?
        • tadeusz.4 Re: Pytanie nr2 do pana A.M. 15.01.11, 17:16
          >Masz dokładnie takie same obsesje jak Macierewicz.

Dlatego założyła ten wątek, w którym bez przerwy zwraca się do A(ntoniego) M(aciarewicza).
      • fanka_online Re: Pytanie nr2 do pana A.M. 15.01.11, 16:45
        "Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty, tak by swoim pojmowaniem sprawy nie peszyć przełożonego."

* Źródło: zarządzenie cara Rosji Piotra I z 9 grudnia 1708 roku.

A może o to panu chodziło w doborze kadry forumowych ujadaczy, panie A.M?
        Jeśli tak, to rozumiem.... rzeczywiście udało się panu zgromadzić zespół specjalnej troski, który nigdy nie skala się zdolnością indywidualnego myślenia , a pana samego nigdy nie speszy!;)))
        • fanka_online Re: Pytanie nr2 do pana A.M. PS 15.01.11, 17:07
          Aha, zapomniałam pana ostrzec, że miałam kiedyś dyrektorkę, która również preferowała 'lichych i durnowatych" pracowników, aby się nie peszyć.
          Źle skończyła, o czym wie pan doskonale z artykułów w pańskiej gazetce.
          "Mądry człowiek to ten, który uczy się na błędach innych..."
    • fanka_online Re: Pytanie nr3 do pana A.M. 18.01.11, 08:52
      Czy oprócz wyglądu "lichego i durnowatego" oraz ciężkich przypadłości natury psychicznej stosuje pan dodatkowo jakiekolwiek kryteria intelektualno-moralne w doborze tutejszych trolli?
      Pan wybaczy że pytam, ale język inwektyw który nadużywają, "wzbogacając", jak mniemam, swój standardowy warsztat kłamstw i pomówień, przynosi skutek odwrotny od zamierzonego, ośmieszając wyłącznie autorów wulgarnych, personalnych postów i dowodząc ich kompletnej bezsilności.
      Podsumowując, troll bluzgający jest trollem słabym i nieudolnym i nawet taktyka klonowania na nic, skoro mierny intelekt ucieka się wyłącznie do grzebania w cudzych życiorysach i łóżkach zamiast perswadować swoje "jedyne, słuszne" racje wyrafinowaną argumentacją i erudycją godną instytucji, którą reprezentuje.
      Wobec powyższego, proszę uprzejmie o przeniesienie w/w, a skompromitowanych już tutaj (osob)nicków na inne, mniej wymagające forum, na którym z całą pewnością napsują jeszcze trochę krwi swoim adwersarzom zanim udadzą się wreszcie na zasłużoną emeryturę.
      • Gość: H2O Głupia jesteś IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.11, 22:16
        Tobie juz nic nie pomoze, ani lekarz ani pomoc przyjaciol. Kobieto? "kończ Pani, wstydu oszczędź." Bo kazdy kto czyta nabiera wstretu do takich nauczycieli, pajacowatych i mialkich jak mial do opalania pieca.
        • Gość: jobrave Re: Głupia jesteś IP: *.range109-158.btcentralplus.com 18.01.11, 23:56
          Fanka zapomniała dodać, że właśnie z powodu łóżka przywędrowała na to forum, łóżka zimnego i jednoosobowego.
          • fanka_online Re: Prośba do pana J.O. 19.01.11, 07:56
            Uprzejmie proszę o przeznaczenie niewielkiej sumy z tegorocznej zbiórki WOŚP na zakup łóżka dla jednego z tutejszych trolli GW.
            Łóżko powinno być koniecznie "zimne i jednoosobowe", bo takie mu się marzy, czego dowody daje swoim ostatnim zafiksowaniem w kolejnych postach, a znając jego skłonności do popadania publicznie w obsesje i swoisty ekshibicjonizm emocjonalny, jaki w tym miejscu uprawia, obawiam się, że problem braku łóżka urośnie na forum wkrótce do rangi kluczowych w tym kraju.
            Ze swojej strony proponuję, aby dla w/w osoby zakupił pan łoże Madejowe lub pryczę więzienną, co nie uszczupli zbytnio pańskich funduszy, a nieszczęsnego osobnika na pewno uszczęśliwi.
            Proszę o potraktowanie mojej prośby jako priorytetowej dla losów tego forum i miasteczka.
            "Kiedy ratujesz jednego człowieka, ratujesz cały świat"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka