teufel 03.12.06, 23:30 www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3770674.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lennon1 Re: Praca za sex w Samoobronie 03.12.06, 23:34 Ci panowie nie zadziwią mnie już niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Praca za sex w Samoobronie 04.12.06, 01:01 Jak dla mnie to czesciowa prowokacja (czesciowa, bo co do Lyzwinskiego mozna miec spore watpliwosci) Natomiast Lepper to zwyczajnie za inteligentny facet zeby sie w takie bagno wciagac. Nie jestem sympatykiem samoobrony (sygnaturka:) ale poczekam z radykalnymi komentarzami ze dwa dni. Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith To byly zwykle negocjacje polityczne 03.12.06, 23:52 innymi slowy, doszlo tu do semantycznego naduzycia Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Praca za sex w Samoobronie 03.12.06, 23:56 Ciekawe co powie sojusznik LPR na rozbijanie rodziny (strona 5) www.bip.lodzkie.pl/export/download/2005_om_radni/Krawczyk_k_2006.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Praca za sex w Samoobronie 03.12.06, 23:59 jakie czyściochy "- Przewodniczący kazał mi iść pod prysznic." Odpowiedz Link Zgłoś
big_news To jest kino! 04.12.06, 01:22 Pół dnia na czołówce portalu zapowiadają SENSACJĘ! Sensację, która jak się ludzie spodziewają, potrząśnie połową Polski oraz resztą świata. Przed północą, a więc przed terminem ogłoszenia rewelacji, informuje o niej jakby nigdy nic TVN24. Kierownictwo portalu gazeta.pl postanawia w związku z tym wrzucić wstrząsające info przed zapowiadanym czasem. Jest! Ludzie czytają! Jedna pani opowiada, że 5 lat temu zaproponowano jej pracę, za określone usługi. Nikt jej nie zgwałcił, nie napastował, tylko zaproponował to za tamto. Już mniejsza z tym, czy w ogóle coś takiego miało miejsce, bo pani jest obecnie rozżalona, bowiem nie załapała się do łódzkiego sejmiku, już zostawmy to, że pani 5 lat nie przeszkadzały te moralnie wątpliwe praktyki i że aktualnie chce szukać roboty za granicą. Bo o co tak na prawdę chodzi? Przecież nie o Łyżwińskiego, którego można by podejrzewać o wiele, ale nie o wzorowy tryb życia, nie o Leppera, bo w tym GW kocha się niezwykle okazjonalnie. Nie o cały rząd RP nawet chodzi, bo w GW zdają sobie sprawę, iż ta "afera" jest małym miki w porównaniu ze sprawkami prezydentów USA czy Izraela. Chodzi pewnikiem o coś o wiele bardziej prozaicznego. Trzeba nieco odwrócić uwagę opinii publicznej od siebie. Coraz więcej wypływa na wierzch "dziennikarzy", co to współpracą się nie brzydzili. Co w tej sytuacji robić? Ano mącić panie, mącić. W dupie mam Leppera, tym bardziej Łyżwińskiego. Ale taka "przypadkowa" współpraca umoczonego TVN z GW, każe co najmniej się zastanowić. Już raz była wykopana z pod ziemii hrabinia. Teraz będzie to sekretarka. buehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ok 04.12.06, 08:00 a teraz napisz drugą rozprawkę na temat: "Szefostwo SLD oferowało pracę za usługi seksualne" zobaczymy czy będą jakieś rónice w treści i postrzeganiu problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ok 04.12.06, 09:11 Widzisz... Z SLD byłoby prościej. Tak się składa, że jeden z prominentnych działaczy postkomunistycznych, w obiektywie kamery (jak wiadomo, to co się widzi lepiej w pewnych sytuacjach przemawia do wyobraźni od tego co się tylko słyszy), niejednoznacznie klepał po dupie pewną panią. Ponieważ pewnie można to złożyć na karb gorącego iberyjskiego słońca, to GW nie zrobiła z tego SENSACJI. Ja oczywiście mógłbym wysmarzyć drobną rozprawkę na ten temat, ale... ale mi się nie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ok 04.12.06, 09:35 rozczarowujesz mnie. Wicepremier Twojego ukochanego rządu jebie laskę za pracę a Ty twierdzisz że GW robi sensację z niczego. Strasznie wysoko postawiono poprzeczkę moralną w IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ok 04.12.06, 09:41 No wybacz... Masz całkowite przekonanie o tym, że to co produkuje GW jest w pełni wiarygodne? Bo ja nie. Masz niezachwianą pewność, że ta pani mówi prawdę, tylko prawdę i samą prawdę? Bo ja przypuszczam, że wątpię. Wszystko to, cała ta "sensacja", jest tak grubymi nićmi szyta, że dziwię Ci się, że leziesz do tego jak ta ćma. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: ok 04.12.06, 09:48 Dla mnie patrząc na naszego jurnego wicepremiera, to nie wykluczał bym, że tak było. Tylko niech się nie okaże, że owszem była w pokoju, ale do niczego nie doszło bo przewodniczący był zmęczony i mu nie ........... Tego SO by nie zniosła. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ok 04.12.06, 11:48 Tak, tak. Nie tak dawno rząd najjaśniejszej wspierał się głosami pedofila Bestrego, więc co tam taki różowy wicepremier. Ale Bestry w 1986 też pewnie przewidział powstanie GW i ze będzie na kogo zgonić. Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m daleko od ok. 05.12.06, 13:29 > Z SLD byłoby prościej. Tak się składa, że jeden z prominentnych działaczy > postkomunistycznych, w obiektywie kamery (jak wiadomo, to co się widzi lepiej w > pewnych sytuacjach przemawia do wyobraźni od tego co się tylko słyszy), > niejednoznacznie klepał po dupie pewną panią. Ponieważ pewnie można to złożyć n > a > karb gorącego iberyjskiego słońca, to GW nie zrobiła z tego SENSACJI. Ja > oczywiście mógłbym wysmarzyć drobną rozprawkę na ten temat, ale... ale mi się > nie chce:) akurat pan lepper i pan iwinski wywodzą się w prostej linii z tej samej matki nieboszczki PZPR, nie rozumiem tylko dlaczego twoim zdaniem leppera bronić należy,a pan lsdowiec jest be be.proponuję stosować tą samą miarę przynajmniej dla ludzi wywodzących sie z jednej formacji i nie będąc nadto złośliwym proponuję ci nie zabierać stanowiska w sprawie leppera,bo musiałeś je już zmieniać tyle razy,ze prosisz się o współczucie:) pozdrawiam z wyrazami sympatii. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: To jest kino! 04.12.06, 08:14 Grunt to mieć coś na pierwsza strone:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani grunt to wysokie standardy moralne 04.12.06, 08:32 takie jak w IV RP na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: grunt to wysokie standardy moralne 04.12.06, 08:49 To jest typowa walka o zbyt i czytelnika,za komuny tego nie było ,dlatego wiele osób i spraw nigdy nie ukazało się na pierwszej stronie. a IV RP jeszcze nie ma,może kiedyś się doczekam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: grunt to wysokie standardy moralne 04.12.06, 08:59 longeta napisał: > To jest typowa walka o zbyt i czytelnika,za komuny tego nie było ,dlatego > wiele osób i spraw nigdy nie ukazało się na pierwszej stronie. > a IV RP jeszcze nie ma,może kiedyś się doczekam:-) sugerujesz że GW przekupiła Leppera i Łyżwińskiego żeby przeleciecieli tą laskę i dziennikarze mieli co napisać? Czy po prostu jak zawsze odbiegasz od tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: grunt to wysokie standardy moralne 04.12.06, 09:13 Tradycyjnie potrzebujesz terapi wstrząsowej:-) Znasz takie powiedzenie: -Jak suka nie da ,to pies nie weżmie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: grunt to wysokie standardy moralne 04.12.06, 09:28 longeta napisał: > Znasz takie powiedzenie: > -Jak suka nie da ,to pies nie weżmie;-) A teraz jak jesteś taki mądry, idź i powiedz to w twarz wszystkim zgwałconym kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: grunt to wysokie standardy moralne 04.12.06, 09:30 yavorius napisał: > A teraz jak jesteś taki mądry, idź i powiedz to w twarz wszystkim zgwałconym > kobietom. Znasz moje zdanie na ten temat,kula w łeb! Ten artykuł nie jest o zgwałconych kobietach,tylko o pracy za sex Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: grunt to wysokie standardy moralne 04.12.06, 09:36 longeta napisał: > Ten artykuł nie jest o zgwałconych kobietach,tylko o pracy za sex > oferowanej przez wicepremiera rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: grunt to wysokie standardy moralne 04.12.06, 09:48 cassani napisał: > oferowanej przez wicepremiera rządu. Ty oczywiście ,jako pracodawca niczego nie oferujesz(nawet kolacji) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani tu masz rację 04.12.06, 09:52 nie wyobrażam sobie wykorzystywać kobiet w zamian za pracę. No -ale pewnie dziwny jestem. Ja w ogóle w kontaktach damsko-męskich nie czuję się psem spółkującym z suką - jak to uroczo ująłeś. Ale niech każdy lubi to co lubi.Ty też. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: tu masz rację 04.12.06, 09:56 cassani napisał: > nie wyobrażam sobie wykorzystywać kobiet w zamian za pracę. No -ale pewnie > dziwny jestem. Ja w ogóle w kontaktach damsko-męskich nie czuję się psem > spółkującym z suką - jak to uroczo ująłeś. > Ale niech każdy lubi to co lubi.Ty też. Ludowe powiedzenia są solą tej ziemi,dziwie się że Ty jako zwolennik humoru Monthy Paytona,jestes tak zdegustowany:-( Trudno,jak to mówią: -bułke przez bibułke,a .... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani embargo na Longete ogłaszam. 04.12.06, 10:01 porwónując Twoje ulubione przysłowie do Monty Pythona stwierdzam że umordowałeś mnie już od samego rana w poniedziałek i musze już odpocząć od Ciebie. Tak na przykład do przyszłego poniedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: embargo na Longete ogłaszam. 04.12.06, 13:19 cassani napisał: > porwónując Twoje ulubione przysłowie do Monty Pythona stwierdzam że umordowałeś > > mnie już od samego rana w poniedziałek i musze już odpocząć od Ciebie. Tak na > przykład do przyszłego poniedziałku. Tak,tak odpoczywaj w spokoju,w pokoju i nic już nie pisz -Dowcip póty miły,póki cudzym kosztem co cassani:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Co ciągnie ludzi do gnojówki? 05.12.06, 22:45 Pani Aneta K. przyznaje, że polityka to gnojówka, ale jednocześnie startowała znów do tej gnojówki. No to jak to jest? Śmierdzi komuś, ale lubi nabrać pełne usta tego? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Rozczarowujesz mnie biggi 04.12.06, 11:14 big_news napisał: > buehehehehe Bardzo mnie rozczarowujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Rozczarowujesz mnie biggi 04.12.06, 11:19 Jakże mi przykro... Ale ale! Już mi ze dwa razy coś odpuszczałeś. Może znów uda mi sie Cię jakoś udobruchać?;) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Rozczarowujesz mnie biggi 04.12.06, 11:39 dla jasności - Ja uwierzę w rewelacje tej lafiryndy dopiero jak GW przedstawi jakieś solidne dowody, ale Twój zjadliwy atak na tą wiadomość jest dość znamienny i martwi, bo widać, że najważniejsza jest dla Ciebie strona, a nie racja. O ja naiwny, wierzyłem w Twą neutralność, z jedynie przekorą powodowanym przechyłem w jedną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Rozczarowujesz mnie biggi 04.12.06, 11:54 Brite, z pełnym szacunkiem. Przecież to info bije naciągactwem aż boli. Nie nazwałbym w tej sytuacji mojej reakcji zjadliwą. Rozumiem, że uznanie mnie neutralnym jest miłym połechtaniem. Bo nie ma ludzi zupełnie niezainteresowanych. Staram się oczywiście jak mogę, by mieć oczy szeroko otwarte. Jednak, przyznaję z pokorą, do jednych mi bliżej, do innych automatycznie dalej. W tej sytuacji jest oczywistym, że w części spotkam się z poklaskiem, a w części z potępieniem. Jeszcze się taki nie narodził, który by...;) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Praca za sex w Samoobronie 04.12.06, 09:14 ło matko, ale "nowina"! nie rozśmieszajcie mnie, bo primo kazdy sobie tak moze napisać, że był molestowany przez kogośtam; secundo panowie z samoobrony na pierwszy rzut oka wydają mi sie jacyś tacy niezaspokojeni, tertio dlaczego tego ta pani nie ujawniła przed wyborami tylko po? sam czyn, jesli to prawdziwa opowiesc, godny potępienia. ale, żeby to jakos mnie bardzo zaskoczyło, to nie... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Praca za sex w Samoobronie 04.12.06, 09:19 No właśnie... Dziwić mogą tylko pełne oburzenia komentarze na tę "sensację". I to w wykonaniu zdawałoby się tej mądrzejszej części bywalców portalu;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani mądrzejsza część bywalców 04.12.06, 09:37 wcale się nie oburza na fakt - tylko na sposób trywializacji i odwrócenia uwagi od problemu. No - ale skoro udało się z Bestrym to i z Lepperem się uda. W końcu rząd musi mieć poparcie - choćby umazane gównem. w końcu jak odnowa moralna - to na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: mądrzejsza część bywalców 04.12.06, 09:44 Czekam cierpliwie, kiedy wreszcie wydusisz z siebie, że to Kaczyńscy są winni faktowi wykorzystania tej kobiety. Dawaj śmiało. Co się będziesz szczypał... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: mądrzejsza część bywalców 04.12.06, 09:48 to Kaczyńscy są winni że Lepper wykorzystał tą kobietę. proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: mądrzejsza część bywalców 04.12.06, 09:50 No. I już Ci pewnie ulżyło. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
cassani jeszcze nie 04.12.06, 09:53 chciałbym żeby okazało się że Gosiewski urządzał orgię z Dornem w czasie któej zgwałcili posłanke Sobecką. I koniecznie chcę zobaczyć zdjęcia. Wtedy zejdzie ze mnie to całe napięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: jeszcze nie 04.12.06, 10:13 Dodaj jeszcze do tych konfabulowanych balecików Ziobrę, Lipińskiego, Woźniaka, Cymańskiego, Kurskiego, Bielana i Jurka. Na bank Twoja wyobraźnia obejmie ich wszystkich. I pomyśleć, że staczająca się w coraz większym tempie GW, potrafi wyzwolić w ludziach takie chore fantazje. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: jeszcze nie 04.12.06, 10:15 nie. z Cymańskim byłoby zbyt lubieżnie i nie wiem czy bym dał radę to rozchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: jeszcze nie 04.12.06, 10:16 No Ziobro to by raczej Sobeckiej nie skrzywdzil:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: jeszcze nie 04.12.06, 10:18 myślę że wielu mężczyzn nie dało rady by skrzywdzić Sobeckiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: jeszcze nie 04.12.06, 10:21 A jednak Twoja wyobraźnia jest nieco kulawa. Bowiem: każda Eleonora znajdzie swojego amatora:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: jeszcze nie 04.12.06, 10:22 no wiem:) Ale ja bym nie dał rady. Nie mam aż tak stalowych nerwów. Zresztą chyba bym płakał... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: jeszcze nie 04.12.06, 10:28 Nawet producenci "Nieustraszonych" nie wpadliby na taki pomysl. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: mądrzejsza część bywalców 04.12.06, 09:52 cassani napisał: > to Kaczyńscy są winni że Lepper wykorzystał tą kobietę. > proszę :) To że piszesz takie hymmm?teksty, to też wina Kaczyńskich,mogli iść na współprace z SB stracił byś chłopaków do bicia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani usłyszałem o tym rano w radio 04.12.06, 09:47 i mam zrąbany cały dzień. Niestety - dzięki mojej bujnej wyobraźni wyobraziłem sobie Łyżwińskiego w akcji. No bo Andrzej to w porzo, opalony (choć penwnie biedna radna widziała białe plamki na pośladkach (mi się przynajmniej takie robią - ale może premier ma pełniejszą pupę), ale Łyżwiński... Jest zawsze nadzieją, że to były klasyczne trójkąty i poziom estetyczny ratował nasz premier wraz z zapewne trzymającą poziom urody w Samoobronie radną. Wtedy atrybuty posła Łyżwińskiego lekko byłyby stonowane. Ale niestety ja mam swoje podejrzenia, a do tego ten Łyżwiński to wygląda na takiego co się myje co najwyżej po a nie przed. Ja to już sam nie wiem czy tu nie powinno się odwrócić sprawy i czy nie powinno się oskarżyć tej radnej o sodomię! O zoofilię! I jeszcze jedno zasadnicze pytanie!: co to była za robota że radna uległa wdziękom tych panów? Przecież stanowisko szefa ONZ już obsadzone! Może szefostwo w WTO czy NATO? Pzzecież niżej takich usług i poświęcenia nie da się wycenić. Nie da. PS. Ja to nie wiem czy w ogóle jest taka posada na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolin_lodz Re: Praca za sex w Samoobronie 04.12.06, 09:56 Powiem tak - żadna nowina. Wiele lat temu działając, jako jeden z błędów młodości, w jednej z organizacji będących przybudówką pewnej partii - przemilczmy przez litość jej nazwę widziałem jak wygląda i ta sprawa. Wiele dziewczyn funkcjonujących w tej organizaci uważało, iż przyniesie im to prestiż jeśli prześpią się z posłem, prezesem czy też innym wysoko postawionym sekretarzem. To, że opwoiadali oni wtedy publicznie dyrdymały o wartościach różnego rodzaju - nie maiłao to większego znaczenia. Tak już jest na tym świecie - fanki chcą zabawiać sie ze swoimi idolami. I tak naprawdę to ich wybór - nie widzę w tym nic sensacyjnego. A to, że panienka nie dostała sie na niezłą posadkę w samorządzie spowodowało jej flustrację i nagłą chęć do zwierzeń dziennikarzom. Tak więc jest to może problem dla żon Łyżwińskiego i Leppera a nie dla prasy. No bo w gruncie rzeczy co dla społeczeństwa ma za znaczneie czy laska poszła pracować do posła dlatego że jest dobra w łóżku czy dlatego, że ma bogatych rodziców, czy też jest siostrzenicą posła. I tak w żadnej z tych opcji nie posiada kompetencji by sprawować to stanowisko - zresztą tak jak i poseł. I tak żaden fachowiec czy po prostu uczciwuy człowiek nie dostałby tego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy A Łyżwińska na to: 04.12.06, 10:23 " To dobrze, to znaczy, że są chłopami dobrymi, że jeszcze mogą. Znam na tyle mojego męża i szefa, że w takie doniesienia nie wierzę". Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani to jakoś wewnętrznie sprzeczna wypowiedź 04.12.06, 10:24 o ile pierwsze zdanie daje nadzieję to drugie ją odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Ależ zgadza się 04.12.06, 10:25 Nie wierzy, bo wie, ze nie moga. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ok333 Re: A Łyżwińska na to: 06.12.06, 10:26 Chlop byl bajeczny ... 4-rojajeczny - jak mawial mistrz Jan. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani martwie się trochę o Marcinkiewicza 04.12.06, 10:33 też bez pracy. I jakoś od dzisiaj będę inaczej patrzył na te oferty dla niego - no bo jesli to choroba zakaźna? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: martwie się trochę o Marcinkiewicza 04.12.06, 10:36 Slowa "zapraszamy do rzadu" nabieraja teraz nowego znaczenia:-) Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani nad tym sie właśnie zastanawiam 04.12.06, 10:42 i tak zaczynam patrzeć wstecz, ta rotacja na stanowiskach, te MSZy, Misterstwa Finansów, ech.... strach myśleć! A wyobrażasz sobie co musiał zrobić ten co mu ministerstwo frutti-di-mare od zera wymyślili? Wyobrażasz??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: nad tym sie właśnie zastanawiam 04.12.06, 10:43 To musiala byc jakas trzydniowka conajmniej. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Lepiej martw się o Hankie... 04.12.06, 12:09 Ona w końcu dostała robotę... ;-)))) Kto wie, może to norma w dzisiejszych elytach... Może Rokita się komuś zbuntował i teraz jest passe... a może właśnie pisze pamiętniki ;-) lav Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Tygrys Łyżwiński 04.12.06, 12:19 Jak doniosło radio Wanda Łyżwińska na wieść o domniemanych wyczynach męża gromko sie roześmiała... Czyżby miała większą wiedze na temat możliwości swojego męża? (nie myślę tu o możliwościach intelektualnych, bo o tych wiemy wszyscy). Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 kupczenie ciałem 04.12.06, 12:56 jakoś mnie nie bardzo zaszokowało doniesienie i nie dlatego,że uważam to za podpuchę, czy dziennikarskie rozdmuchanie sprawy, moim zdaniem poziom pana przewodniczącego i pana Ł., i wielu wielu z obecnych "elit" jest tak żenujący ,że nic mnie już chyba nie zaskoczy... pamiętacie jak sie lubieżnie śmiał pan przedowniczacy pytając "jak można zgwałcic prostytutkę ?" to są tylko proste chłopki i słoma im z pieknych,lakierowanych bucików, prędzej czy później wylezie. Wszak to pan Mojzesowicz mówił do pani Beger "Trzeba mieć k... jakąs moralność" - i to uważam, że kwitesencję całej obecnej władzy :) To, że pani się sfrustrowała i teraz wywleka sprawę, no coż smutne,że w ogóle się na coś takiego zdobyła, ja jakoś nie widzę stanowiska w zamian za które poszłabym do łóżka, a stanowisko za seks z panem przewodniczącym??? - matko bosko!, aż mi się słabo robi na samą myśl. Niestety prawda jest taka, że kupczenie ciałem od wieków było na topie, dopóki jest "popyt" na takie rozrywki to bedzie i podaż...i nie odnosi się to tylko do partii, w mojej poprzedniej robocie miałam dyrektora handlowego buhaja - co i rusz jakąś jałówkę z firmy wyrywał. Miałam z nim na pieńku bo piętnowałam takie zachowanie i publicznie serwowalam złośliwe uwagi :):):) /cała ja/, ale dwie "jałówki" były bardzo znobilitowane faktem, ze pokrył je dyr.handl :) i nosiły głowy wysoko i z politowaniem patrzyły na żałosne otoczenie i wcale nie widziały , jak bardzo są żałosne same .... ale jak to mówią, głupich nie sieją i skoro poszły na taki układ to wcale mi ich nie żal. Dla mnie feee są i takie panie i korzystający z tych pań panowie - wrzuciłabym ich do jednego wora i niech się kiszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
glupia_blondynka kupczenie ciałem, a sprawa polska 04.12.06, 13:29 Zgadzam się z trescia postu jelonka, ale tylko do pewnego momentu; to co pasuje jakiemus tam buhajowi d/s handlowych nie pasuje wicepremierowi rządu przełomu, współbudowniczemu 4 RP, której fundamentem jest wzorcowa moralność. Od początku uważałam, że te hasła o moralności, sprawiedliwości, patriotyźmie itp. to pic na wodę dla głupoli, a liczy sie jedynie władza w czystej postaci. Jednak ostatnie wybryki przestepczo-faszystowskie, ciągłe budowanie nastroju nienawiści, podejrzliwości, i rządy polegajace na ciągłych nagonkach budzę we mnie głęboki niesmak i fizyczną wręcz odrazę. Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: kupczenie ciałem, a sprawa polska 04.12.06, 13:40 we mnie odraze budzi i u wicepremiera i dyr handlowego i u ciecia - buhajowatość nie pasuje nikomu - wykorzystywanie swojej pozycji jest za każdym razem tak samo moralnie karygodne no i masz rację , hasła dotyczace IV RP sa takie wzniosłe a tu miernota za miernotą :) w dodatku ta miernota ciagle przekonana jest o swej zbawczej roli dla naszego kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: kupczenie ciałem, a sprawa polska 04.12.06, 13:44 jelonek72 napisała: w dodatku ta miernota ciagle przekonana jest o swej zbawczej roli dla naszego kraju :) Mają jeszcze 3 lata na zakończenie dzieła,także: -nie gań dnia przed zachodem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: kupczenie ciałem, a sprawa polska 04.12.06, 13:49 oj Longeto, aż mi cierki po krzyżu chodzą jak pomyślę o tym "zachodzie", przez 3 lata można rozpierdzielić wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: kupczenie ciałem, a sprawa polska 04.12.06, 13:55 longeta wie co pisze. Za trzy lata napisze że to wszystko przez to że naród nie dał szansy w drudiej kadencji - a wtedy będą owoce. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: kupczenie ciałem, a sprawa polska 04.12.06, 14:05 cassani napisał: > longeta wie co pisze. Za trzy lata napisze że to wszystko przez to że naród nie > > dał szansy w drudiej kadencji - a wtedy będą owoce. Za trzy lata się dowiesz,napisze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: kupczenie ciałem, a sprawa polska 04.12.06, 14:04 jelonek72 napisała: > lata można rozpierdzielić wszystko :) Teraz już nie ma co rozpirdzielić,a że chłopaki się bawią w teczki i piorą brudne gacie publicznie,cóż mamy władze bez tajemnic,otwartą do bólu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: kupczenie ciałem 04.12.06, 13:38 jelonek72 napisała: ja jakoś nie widzę stanowiska w zamian za które > poszłabym do łóżka, a stanowisko za seks z panem przewodniczącym??? - matko > bosko!, aż mi się słabo robi na samą myśl. a z Łyżwińskim??? To musi być dopiero gratka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: Praca za sex w Samoobronie 04.12.06, 13:44 chyba jednak dla mnie Andrju jest gorszy od Stasia .... ale to tak jakbym miała rozpatrywac czy wolalabym zjeść psie czy kocie gó.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Praca za sex w Samoobronie 04.12.06, 13:46 Ja myślę że Andrew Warchoł jest erudytą w tych sprawach! Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Praca za sex w Samoobronie 04.12.06, 16:46 Dzis, po południu w jednym z programow informacyjnych TVP podano, ze jedno z trojki dzieci Anety K jest autorstwa Stanisława Ł. Nie wiem skąd te ustalenie - zajęty byłem, słuchałem nie sumiennie. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani mam smutna informację Bigi 05.12.06, 07:56 Otóż po wczorajszych reakcjach członków i członkiń Samoobrony i przy braku reaksji najbardziej zainteresowanego teraz to już jestem pewien że jest w tym wszystkim dość duże źdźbło prawdy. Ty się oczywiście łudź - a dokładniej okłamuj - bo myślisz to co ja, a nie przyznasz się o tym przed nami - ale to juz jest tylko i wyłącznie Twój problem. Twój ukochany premier jednak odnalazł się politycznie w środowisku o bardzo niskiej reputacji. Takiego syfu moralnego jak za IV RP to jeszcze nie było.Polsce gratulujemy koalicji rządowej. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Za to ja mam wesołą:) 05.12.06, 09:12 To typowa sprawa o alimenty,kobitka chce się ustawić a przy okazji PiS może zacznie w koncu sam rządzić:-) Naiwnością było by stwierdzenie że afera p.B spłynie jak po kaczce taki klaps przyda się Andriu na przyszłośc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani potwierdzasz tylko 05.12.06, 09:50 e embargo jest jak najbardziej na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: potwierdzasz tylko 05.12.06, 09:56 cassani napisał: > e embargo jest jak najbardziej na miejscu. Nigdy bym na to nie wpadł,by założyć komuś embargo tylko dlatego że ma inne zdanie:-) Widocznie jeszcze dobrze pamiętasz komune i jej sposoby,ale pamiętaj ze gloryfikowanie komunizmu w Polsce jest karalne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:14 Z jednej strony swastyka, z drugiej dupczenie za prace, a w srodku krystalicznie czysta lza. Łza żałości. Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:23 dziad_borowy napisał: > Z jednej strony swastyka, z drugiej dupczenie za prace, a w srodku > krystalicznie czysta lza. Łza żałości. > Dzierżżż!!!! Uważasz te szczeniackie wybryki za zagrożenie dla suwerenności Polski:))) Większym zagrozeniem są tz.parady równości i UE. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:25 O czym Ty mowisz?? Niby kawe poranna mam za soba ale dalej nie kumam. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:26 To już Twój problem,strzel sobie jeszcze jedną kawe;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Dziaduniu, chyba przyszedł czas 05.12.06, 09:28 na wolne od Longety. Dał nam przykład Cassaniparte, jak embargować mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dziaduniu, chyba przyszedł czas 05.12.06, 09:33 yavorius napisał: > na wolne od Longety. Dał nam przykład Cassaniparte, jak embargować mamy! Hymm,a co Wam innego pozostało,kiedy brakuje argumentów:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Dziaduniu, chyba przyszedł czas 05.12.06, 09:35 Tak, Twoje argumenty o suce i psie były super. Nam po prostu brakuje sił do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dziaduniu, chyba przyszedł czas 05.12.06, 09:39 yavorius napisał: > Tak, Twoje argumenty o suce i psie były super. > > Nam po prostu brakuje sił do Ciebie. Uuu,to smutne:-( Znowu się czepiasz do powiedzonek ludowych? Nie ja je wymyslam i wprowadzam w obieg;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Dziaduniu, chyba przyszedł czas 05.12.06, 09:46 Ale Ty ich używasz w coraz to dziwniejszych sytuacjach... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dziaduniu, chyba przyszedł czas 05.12.06, 09:51 yavorius napisał: > Ale Ty ich używasz w coraz to dziwniejszych sytuacjach... W dziwnych sytuacjach? Takie sytacje są w każdyn środowisku,często się zdarza że kariera opiera się o du.. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Dziaduniu, chyba przyszedł czas 05.12.06, 09:52 longeta napisał: > Takie sytacje są w każdyn środowisku,często się zdarza że kariera > opiera się o du.. Cholera, ja to jestem jakiś prymityw, bo nigdy z czymś takim się nie spotkałem w firmach, w których pracowałem... Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:34 longeta napisał: > dziad_borowy napisał: > > > Z jednej strony swastyka, z drugiej dupczenie za prace, a w srodku > > krystalicznie czysta lza. Łza żałości. > > Dzierżżż!!!! > > Uważasz te szczeniackie wybryki za zagrożenie dla suwerenności Polski:))) > > Większym zagrozeniem są tz.parady równości i UE. Hitler był szczeniackim wybrykiem? Interesujace, ale twierdzenie karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:36 iszkariota napisał: > Hitler był szczeniackim wybrykiem? Jezu, przecież nie chodziło o to, tylko o zabawy Młodzieży Wszechpolskiej. Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:40 yavorius napisał: > iszkariota napisał: > > Hitler był szczeniackim wybrykiem? > > Jezu, przecież nie chodziło o to, tylko o zabawy Młodzieży Wszechpolskiej. > Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem. Dokładnie wiem o co chodzi. Dla mnie to nie były zabawy, ale gloryfikacja faszyzmu. To było świadome działanie, a nie przypadkowa prywatka. Przypominam, że gloryfikacja tych zbrodni jest karana. Usprawiedliwianie ich jest szkodliwe, i nie znajduję absolutnie zadnego uzasadnienia, nawet racja stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:45 No ale żyjemy w takim kraju, że jak widać, nikomu z rządzących to nie przeszkadza. Zresztą, im mało co przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:53 yavorius napisał: > No ale żyjemy w takim kraju, że jak widać, nikomu z rządzących to nie > przeszkadza. Zresztą, im mało co przeszkadza... Dla opinii miedzynarodowej nie ma różnicy pomiedzy nami, a naszymi rzadzącymi. Jesteśmy postrzegani dokładnie tak, jak nas widać. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:52 iszkariota napisał: > Hitler był szczeniackim wybrykiem? > Interesujace, ale twierdzenie karalne. nie masz racji. w przypadku longety sad by zasądził leczenie na oddziale zamkniętym. na pewno nie wsadziliby go do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 10:54 Bardzo Cię proszę! Napisz jeszcze ze sto razy, że to Kaczyński jest rajfurem, że to on wykorzystuje te wszystkie biedne kobitki, że to on ścigany był, jest i będzie za alimenty, że to on chla na umór, że to on powoduje wypadki drogowe, że to przez niego walą się hale targowe i giną górnicy, że to przez potwornego premiera IV RP wreszcie, $ i € spadają na pysk. Bardzo Cię proszę Cassani, zamieść to jeszcze 1oox. Nie pozostawiaj mi złudzeń, co do Twoich przekonań i twierdzeń. No i przykro mi, że u władzy jest ta, a nie inna formacja, że nie jest tak, jak to Ty sobie wyobrażasz. Przy okazji przypominam jednak, że mamy aktualnie ustrój demokratyczny i wypadałoby w związku z tym uszanować wyniki wyborów. Aha. Twoje embargo na Longetę jest cokolwiek śmieszne. Można się z nim nie zgadzać, można kpić, naśmiewać się i natrząsać, można się, tak samo jak przy mnie, czuć w jego obecności dowartościowanym . Ale warto pamiętać, że Longeta przynajmniej nikomu nie ubliża. I to go jakoś wyróżnia od wielu podzielających Twoje poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani na który mój post odpowiedziałeś? 05.12.06, 11:19 pomóż proszę, gubię się, ale na pewno nie na ten pod którym znalazła się odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: na który mój post odpowiedziałeś? 05.12.06, 11:29 Doskonale wiesz , na który. Ale żeby się nie rozdrabniać uznajmy, że odpowiedziałem "zbiorczo". Wiem oczywiście, że dzień bez walnięcia w kaczora, tego czy tamtego, to dzień stracony. Dlatego właśnie zachęcam Cię do rozdawania razów i prztyczków. Nie ma to jak dobre samopoczucie. "Sprawa" Longety też jest dość znamienna. Ale co tam. Byle był bemben;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: na który mój post odpowiedziałeś? 05.12.06, 13:03 big_news napisał: > "Sprawa" Longety też jest dość znamienna. Ale co tam. Byle był bemben;) No ale ja naprawdę uważam że l często pisze szyfrem. Ale po prostu peniwe ja nie rozumiem po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: na który mój post odpowiedziałeś? 05.12.06, 13:16 cassani napisał:Ale po prostu peniwe ja > nie rozumiem po prostu. Tez tego nie rozumiem,ale domyslam sie po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: na który mój post odpowiedziałeś? 05.12.06, 13:19 acha. ja nie jestem szczególnie domyślny. ps. przecież longi chyba nie gniewasz się za moje słodziutkie pstryczki??? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: na który mój post odpowiedziałeś? 05.12.06, 13:29 Oczywiscie że nie:-))) Nie łape focha,nie zakładam embarga na moich oponentów forumowych,a nawet nie mam żalu do kasi i kasi,że ciągle mi przenoszą wątki o bananach nie wspominam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
quick-cola człowiek ze wsi wyjdzie,lecz wieś z człowieka nigd 05.12.06, 11:31 powinieneś mieć to na uwadze przy ocenie cassaniego i traktować jego wypociny z przymrużeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 jaruś 05.12.06, 11:50 może nie chla i sie nie "swastykuje" i nie deprawuje kobietonów - bo zdaje się że ma inną "grupę docelową", jest niemal jako ta łza czysciuchny, ale otacza się prymitywami i prostakami co to wszystkie grzeszki wymienione na sumieniu mają, a to w jakiś sposób pokazuje,że jarusiowi to nie przeszkadza i stawia go w jednym rzędzie(rządzie) z cała "smietanką"... no a poza tym on ma kota :) więc o czym my tu rozprawiamy :):) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani a tu się zgadzam 05.12.06, 13:04 Bardzo lubie polską wieś i chętnie bym się wyprowadził. Niestety póki co obowiązki mi to uniemożliwiają. Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 wygrałam ! 05.12.06, 11:51 mój pościk był setny w tym wątku !!!! czy coś wygrałam ???? Odpowiedz Link Zgłoś
glupia_blondynka Re: wygrałam ! 05.12.06, 12:24 jelonek72 napisała: > mój pościk był setny w tym wątku !!!! czy coś wygrałam ???? Tak, prace u "rubasznego" Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: Teraz jest 101 ;-P 05.12.06, 12:41 eeeee jak pracę u pana Ł. to rezygnuję z nagrody , może któraś z pań reflektuję - chetnie odstąpię :) no chyba że któryś z naszych panów - hehehehe - longetka co ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Praca za sex w Samoobronie 05.12.06, 23:03 nuuuuudy. nie od dzis wiadomo jak się czasem załatwuia wielką kariere. a pani aneta, biedna ofiara, ciekawe ile dostała za wyciagniecie sprawy teraz. dla jasności: fanka samoobrony nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Re: Praca za sex w Samoobronie 05.12.06, 23:15 No biedna. Przecież nie mogła iść sprzątać do szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Praca za sex w Samoobronie 06.12.06, 13:31 Pewnie to wykręt K. by pozbyć się Leppiej i Wertych z rządu. (na G. już mają imprezy narodowe) lav Odpowiedz Link Zgłoś
cassani odnowa moralna by 4th RP cd. 07.12.06, 09:04 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8633725&rfbawp=1165478570.556&ticaid=12d0a jest lepiej, coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: odnowa moralna by 4th RP cd. 07.12.06, 09:08 cassani napisał: Eee,tez masz się czym podniecać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta jeszcze raz;-) 07.12.06, 09:10 > cassani napisał:.... Też masz sie czym podniecać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: odnowa moralna by 4th RP cd. 07.12.06, 09:10 jestem kompletnie niepodniecony, patrzę na to bagno zupełnie na chłodno. Nawet cieszę się że przechodzimy to juz teraz - ten rząd to jak świnka - trzeba to przejść żeby potem być zdrowym. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani jeszcze raz 07.12.06, 09:11 jestem kompletnie niepodniecony, patrzę na to bagno zupełnie na chłodno. Nawet cieszę się że przechodzimy to juz teraz - ten rząd to jak świnka - trzeba to przejść żeby potem być zdrowym. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani jeszcze dwa razy 07.12.06, 09:11 jestem kompletnie niepodniecony, patrzę na to bagno zupełnie na chłodno. Nawet cieszę się że przechodzimy to juz teraz - ten rząd to jak świnka - trzeba to przejść żeby potem być zdrowym. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 09:12 jestem kompletnie niepodniecony, patrzę na to bagno zupełnie na chłodno. Nawet cieszę się że przechodzimy to juz teraz - ten rząd to jak świnka - trzeba to przejść żeby potem być zdrowym. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 09:22 Mówisz o Samoobronie,a używsz słowa rzad,troche to dziwne. Myslisz że ta kobieta,wszystkich ich uwiodła i na dodatek z każdym ma dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 09:44 longeta napisał: > Mówisz o Samoobronie,a używsz słowa rzad,troche to dziwne. > > Myslisz że ta kobieta,wszystkich ich uwiodła i na dodatek z każdym ma dziecko? jejku, czego znowu nie rozumiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 10:00 Wrzucanie wszystkich do jednego wora,uwarzam za nie fortunne. Lepiej zastanów się Kto za tym stoi,Ja uważam że IV RP naiwnością było by sądzić że numer z Begerową przejdzie płazem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 10:06 przecież juz przeszedł a jedyną winną jet Begerowa i ewentualnie tvn - a nie minister który oferuje czary-maty za pieniądze podatników. Ten rząd to szambo moralne a nie odnowa. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 10:13 cassani napisał: > przecież juz przeszedł a jedyną winną jet Begerowa i ewentualnie tvn - a nie > minister który oferuje czary-maty za pieniądze podatników. Ten rząd to szambo > moralne a nie odnowa. Wkładam maximum dobrej woli,by zrozumieć twój jad w stosunku do Naszego Rządu Oni sprzątają śmieci po komunie i dążą do krystalizacji polskiej sceny politycznej(3lata bez wyborów,wzieli się do roboty),także cassani uważaj:-) Ot, taka przyjacielska rada;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 10:15 longeta napisał: dążą do krystalizacji polskiej sceny > politycznej nie bądź śmieszny jeśli możesz Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 10:20 Ależ tylko spełniają swoje obietnice wyborcze,co do rozprawy z komuchami jeszcze wiele łebków spadnie,a dlaczego? Prokuratura jest typowym narzędziem politycznym,Ziobro kosi,a przecież mógł ukręcić sprawe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 10:26 tak, tak, mów do mnie jeszcze. Ziobro szczególnie popisał się przy sprawie weksli samoobrony. co dziennie przedstawiał inna wersję wydarzeń a jak Lepper sie ogarnął i wrócił do rządu ziobro na wszelki wypadek zamilkł. PiS dopadł do żłoba i jeszcze nie zdążył uwierzyć w to szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 10:34 cassani napisał:... Weksle nie są tak medialne,a poza tym to było przed wyborami;-) Wszystkie rządy tak robiły nawet ten twój ulubiony czerwony,tylko że teraz jest to polski rząd:-) Który sprząta 17 letnie brudy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 12:00 > Wszystkie rządy tak robiły nawet ten twój ulubiony czerwony,tylko że teraz > jest to polski rząd:-) Leszek też twierdził, że Polską nie rządziły polskie rządy i zobacz, co się z nim stało: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3777883.html Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 12:05 Cóz,będzie fatalnie jeżeli okaże się że jest zdrowy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 12:18 >Oni sprzątają śmieci po komunie i dążą do krystalizacji polskiej sceny > polityczne Longeto to ja dziękuje za takie sprątanie i krystalizacje - panowie z Samoobrony tak widac sie przejęli tym czyszczeniem ,ze i kobity od środka "szorują" :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Kobieta mściwa jest... 07.12.06, 12:23 jelonek72 napisała: > tak widac sie przejęli tym czyszczeniem ,ze i kobity od środka "szorują" :) Gdyby weszła,dalej by była szorowana i nie było by sprawy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 :):) 07.12.06, 09:23 a co Was dzisiaj tak zacina panowie Cassani i Longeto ? a mnie sie już śmiać chce z Aneta-gate - codziennie coraz bardziej błyskotliwe wypowiedzi posłów Samoobrony , mozna by wydac tomisko złotych myśli ! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: :):) 07.12.06, 09:31 Ale kobitka też niezle przegieła pałke,ale cóż kariera hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: :):) 07.12.06, 10:39 Longetko, aleś ty dosadny, żeby tak publicznie o przeginaniu :) jeszcze kurcze trzebaby wymienic czyje owe pałki były :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: :):) 07.12.06, 10:43 jelonek72 napisała: > Longetko, aleś ty dosadny, żeby tak publicznie o przeginaniu :) jeszcze kurcze > trzebaby wymienic czyje owe pałki były :) To nie wiesz? Cała Polska o nich mówi,a nawet atanomiczne szczegóły mają;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: :):) 07.12.06, 09:44 afera na miarę partii. a wypowiedzi posłów Samoobrony sa tak żenujące że ja się za nich wstydzę. Ale powtarzam - ciesze się że to przechodzimy - to jak świnka. przejdzie i już. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ja pie.. 07.12.06, 16:12 wiadomosci.onet.pl/1446578,11,item.html łzy w oczach. po prstu robi się romantycznie. niech jeszcze pokażą łzy w oczach tego drugiego troglodyty - łyżwińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: ja pie.. 07.12.06, 16:28 No, jeszcze chwila i zacznę im współczuć... ;-p lav Odpowiedz Link Zgłoś
cassani tiaaa 07.12.06, 16:45 strasznie się rodzinnie robi. niedługo wigilia, może lepper zacznie wówić jak człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś