Dodaj do ulubionych

Praca za sex w Samoobronie

03.12.06, 23:30
www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3770674.html
Obserwuj wątek
    • lennon1 Re: Praca za sex w Samoobronie 03.12.06, 23:34
      Ci panowie nie zadziwią mnie już niczym.
      • profes79 Re: Praca za sex w Samoobronie 04.12.06, 01:01
        Jak dla mnie to czesciowa prowokacja (czesciowa, bo co do Lyzwinskiego mozna
        miec spore watpliwosci) Natomiast Lepper to zwyczajnie za inteligentny facet
        zeby sie w takie bagno wciagac. Nie jestem sympatykiem samoobrony (sygnaturka:)
        ale poczekam z radykalnymi komentarzami ze dwa dni.
    • brite Re: Praca za sex w Samoobronie 03.12.06, 23:47
      Ja tu widzę niezły burdel!
    • agtsmith To byly zwykle negocjacje polityczne 03.12.06, 23:52
      innymi slowy, doszlo tu do semantycznego naduzycia
    • lennon1 Re: Praca za sex w Samoobronie 03.12.06, 23:56
      Ciekawe co powie sojusznik LPR na rozbijanie rodziny (strona 5)
      www.bip.lodzkie.pl/export/download/2005_om_radni/Krawczyk_k_2006.pdf
    • lennon1 Re: Praca za sex w Samoobronie 03.12.06, 23:59
      jakie czyściochy "- Przewodniczący kazał mi iść pod prysznic."
    • big_news To jest kino! 04.12.06, 01:22
      Pół dnia na czołówce portalu zapowiadają SENSACJĘ! Sensację, która jak się
      ludzie spodziewają, potrząśnie połową Polski oraz resztą świata. Przed północą,
      a więc przed terminem ogłoszenia rewelacji, informuje o niej jakby nigdy nic
      TVN24. Kierownictwo portalu gazeta.pl postanawia w związku z tym wrzucić
      wstrząsające info przed zapowiadanym czasem. Jest! Ludzie czytają! Jedna pani
      opowiada, że 5 lat temu zaproponowano jej pracę, za określone usługi. Nikt jej
      nie zgwałcił, nie napastował, tylko zaproponował to za tamto. Już mniejsza z
      tym, czy w ogóle coś takiego miało miejsce, bo pani jest obecnie rozżalona,
      bowiem nie załapała się do łódzkiego sejmiku, już zostawmy to, że pani 5 lat nie
      przeszkadzały te moralnie wątpliwe praktyki i że aktualnie chce szukać roboty za
      granicą. Bo o co tak na prawdę chodzi? Przecież nie o Łyżwińskiego, którego
      można by podejrzewać o wiele, ale nie o wzorowy tryb życia, nie o Leppera, bo w
      tym GW kocha się niezwykle okazjonalnie. Nie o cały rząd RP nawet chodzi, bo w
      GW zdają sobie sprawę, iż ta "afera" jest małym miki w porównaniu ze sprawkami
      prezydentów USA czy Izraela. Chodzi pewnikiem o coś o wiele bardziej
      prozaicznego. Trzeba nieco odwrócić uwagę opinii publicznej od siebie. Coraz
      więcej wypływa na wierzch "dziennikarzy", co to współpracą się nie brzydzili. Co
      w tej sytuacji robić? Ano mącić panie, mącić. W dupie mam Leppera, tym bardziej
      Łyżwińskiego. Ale taka "przypadkowa" współpraca umoczonego TVN z GW, każe co
      najmniej się zastanowić. Już raz była wykopana z pod ziemii hrabinia. Teraz
      będzie to sekretarka.
      buehehehehe
      • cassani ok 04.12.06, 08:00
        a teraz napisz drugą rozprawkę na temat: "Szefostwo SLD oferowało pracę za
        usługi seksualne"
        zobaczymy czy będą jakieś rónice w treści i postrzeganiu problemu.
        • big_news Re: ok 04.12.06, 09:11
          Widzisz...
          Z SLD byłoby prościej. Tak się składa, że jeden z prominentnych działaczy
          postkomunistycznych, w obiektywie kamery (jak wiadomo, to co się widzi lepiej w
          pewnych sytuacjach przemawia do wyobraźni od tego co się tylko słyszy),
          niejednoznacznie klepał po dupie pewną panią. Ponieważ pewnie można to złożyć na
          karb gorącego iberyjskiego słońca, to GW nie zrobiła z tego SENSACJI. Ja
          oczywiście mógłbym wysmarzyć drobną rozprawkę na ten temat, ale... ale mi się
          nie chce:)
          • cassani Re: ok 04.12.06, 09:35
            rozczarowujesz mnie. Wicepremier Twojego ukochanego rządu jebie laskę za pracę
            a Ty twierdzisz że GW robi sensację z niczego. Strasznie wysoko postawiono
            poprzeczkę moralną w IV RP.
            • big_news Re: ok 04.12.06, 09:41
              No wybacz...
              Masz całkowite przekonanie o tym, że to co produkuje GW jest w pełni wiarygodne?
              Bo ja nie. Masz niezachwianą pewność, że ta pani mówi prawdę, tylko prawdę i
              samą prawdę? Bo ja przypuszczam, że wątpię.
              Wszystko to, cała ta "sensacja", jest tak grubymi nićmi szyta, że dziwię Ci się,
              że leziesz do tego jak ta ćma.
              • lennon1 Re: ok 04.12.06, 09:48
                Dla mnie patrząc na naszego jurnego wicepremiera, to nie wykluczał bym, że tak było.
                Tylko niech się nie okaże, że owszem była w pokoju, ale do niczego nie doszło
                bo przewodniczący był zmęczony i mu nie ........... Tego SO by nie zniosła.
              • cassani Re: ok 04.12.06, 11:48
                Tak, tak. Nie tak dawno rząd najjaśniejszej wspierał się głosami pedofila
                Bestrego, więc co tam taki różowy wicepremier. Ale Bestry w 1986 też pewnie
                przewidział powstanie GW i ze będzie na kogo zgonić.
          • leslaw_m daleko od ok. 05.12.06, 13:29
            > Z SLD byłoby prościej. Tak się składa, że jeden z prominentnych działaczy
            > postkomunistycznych, w obiektywie kamery (jak wiadomo, to co się widzi lepiej
            w
            > pewnych sytuacjach przemawia do wyobraźni od tego co się tylko słyszy),
            > niejednoznacznie klepał po dupie pewną panią. Ponieważ pewnie można to złożyć
            n
            > a
            > karb gorącego iberyjskiego słońca, to GW nie zrobiła z tego SENSACJI. Ja
            > oczywiście mógłbym wysmarzyć drobną rozprawkę na ten temat, ale... ale mi się
            > nie chce:)

akurat pan lepper i pan iwinski wywodzą się w prostej linii z tej samej matki
            nieboszczki PZPR,
            nie rozumiem tylko dlaczego twoim zdaniem leppera bronić należy,a pan lsdowiec
            jest be be.proponuję stosować tą samą miarę przynajmniej dla ludzi wywodzących
            sie z jednej formacji

i nie będąc nadto złośliwym proponuję ci nie zabierać stanowiska w sprawie
            leppera,bo musiałeś je już zmieniać tyle razy,ze prosisz się o współczucie:)
            pozdrawiam z wyrazami sympatii.
      • longeta Re: To jest kino! 04.12.06, 08:14
        Grunt to mieć coś na pierwsza strone:-)
        • cassani grunt to wysokie standardy moralne 04.12.06, 08:32
          takie jak w IV RP na przykład.
          • longeta Re: grunt to wysokie standardy moralne 04.12.06, 08:49
            To jest typowa walka o zbyt i czytelnika,za komuny tego nie było ,dlatego
            wiele osób i spraw nigdy nie ukazało się na pierwszej stronie.
            a IV RP jeszcze nie ma,może kiedyś się doczekam:-)
            • cassani Re: grunt to wysokie standardy moralne 04.12.06, 08:59
              longeta napisał:

> To jest typowa walka o zbyt i czytelnika,za komuny tego nie było ,dlatego
              > wiele osób i spraw nigdy nie ukazało się na pierwszej stronie.
              > a IV RP jeszcze nie ma,może kiedyś się doczekam:-)

sugerujesz że GW przekupiła Leppera i Łyżwińskiego żeby przeleciecieli tą laskę
              i dziennikarze mieli co napisać? Czy po prostu jak zawsze odbiegasz od tematu?
              • longeta Re: grunt to wysokie standardy moralne 04.12.06, 09:13
                Tradycyjnie potrzebujesz terapi wstrząsowej:-)
                Znasz takie powiedzenie:
                -Jak suka nie da ,to pies nie weżmie;-)
                • yavorius Re: grunt to wysokie standardy moralne 04.12.06, 09:28
                  longeta napisał:
                  > Znasz takie powiedzenie:
                  > -Jak suka nie da ,to pies nie weżmie;-)

A teraz jak jesteś taki mądry, idź i powiedz to w twarz wszystkim zgwałconym
                  kobietom.
                  • longeta Re: grunt to wysokie standardy moralne 04.12.06, 09:30
                    yavorius napisał: > A teraz jak jesteś taki mądry, idź i powiedz to w twarz
                    wszystkim zgwałconym
                    > kobietom.

Znasz moje zdanie na ten temat,kula w łeb!

Ten artykuł nie jest o zgwałconych kobietach,tylko o pracy za sex
                    • cassani Re: grunt to wysokie standardy moralne 04.12.06, 09:36
                      longeta napisał:

> Ten artykuł nie jest o zgwałconych kobietach,tylko o pracy za sex
                      >

oferowanej przez wicepremiera rządu.
                      • longeta Re: grunt to wysokie standardy moralne 04.12.06, 09:48
                        cassani napisał: > oferowanej przez wicepremiera rządu.

Ty oczywiście ,jako pracodawca niczego nie oferujesz(nawet kolacji)
                        • cassani tu masz rację 04.12.06, 09:52
                          nie wyobrażam sobie wykorzystywać kobiet w zamian za pracę. No -ale pewnie
                          dziwny jestem. Ja w ogóle w kontaktach damsko-męskich nie czuję się psem
                          spółkującym z suką - jak to uroczo ująłeś.
                          Ale niech każdy lubi to co lubi.Ty też.
                          • longeta Re: tu masz rację 04.12.06, 09:56
                            cassani napisał:

> nie wyobrażam sobie wykorzystywać kobiet w zamian za pracę. No -ale pewnie
                            > dziwny jestem. Ja w ogóle w kontaktach damsko-męskich nie czuję się psem
                            > spółkującym z suką - jak to uroczo ująłeś.
                            > Ale niech każdy lubi to co lubi.Ty też.

Ludowe powiedzenia są solą tej ziemi,dziwie się że Ty jako zwolennik humoru
                            Monthy Paytona,jestes tak zdegustowany:-(

Trudno,jak to mówią:
                            -bułke przez bibułke,a ....
                            • cassani embargo na Longete ogłaszam. 04.12.06, 10:01
                              porwónując Twoje ulubione przysłowie do Monty Pythona stwierdzam że umordowałeś
                              mnie już od samego rana w poniedziałek i musze już odpocząć od Ciebie. Tak na
                              przykład do przyszłego poniedziałku.
                              • longeta Re: embargo na Longete ogłaszam. 04.12.06, 13:19
                                cassani napisał:

> porwónując Twoje ulubione przysłowie do Monty Pythona stwierdzam że umordowałeś
                                >
                                > mnie już od samego rana w poniedziałek i musze już odpocząć od Ciebie. Tak na
                                > przykład do przyszłego poniedziałku.

Tak,tak odpoczywaj w spokoju,w pokoju i nic już nie pisz

-Dowcip póty miły,póki cudzym kosztem
                                co cassani:-)?
        • oto_nowy_login Co ciągnie ludzi do gnojówki? 05.12.06, 22:45
          Pani Aneta K. przyznaje, że polityka to gnojówka, ale jednocześnie startowała
          znów do tej gnojówki. No to jak to jest? Śmierdzi komuś, ale lubi nabrać pełne
          usta tego?
      • brite Rozczarowujesz mnie biggi 04.12.06, 11:14
        big_news napisał:

> buehehehehe

Bardzo mnie rozczarowujesz.
        • big_news Re: Rozczarowujesz mnie biggi 04.12.06, 11:19
          Jakże mi przykro...
          Ale ale! Już mi ze dwa razy coś odpuszczałeś. Może znów uda mi sie Cię jakoś
          udobruchać?;)
          • brite Re: Rozczarowujesz mnie biggi 04.12.06, 11:39
            dla jasności - Ja uwierzę w rewelacje tej lafiryndy dopiero jak GW przedstawi
            jakieś solidne dowody, ale Twój zjadliwy atak na tą wiadomość jest dość
            znamienny i martwi, bo widać, że najważniejsza jest dla Ciebie strona, a nie
            racja. O ja naiwny, wierzyłem w Twą neutralność, z jedynie przekorą powodowanym
            przechyłem w jedną stronę.
            • big_news Re: Rozczarowujesz mnie biggi 04.12.06, 11:54
              Brite, z pełnym szacunkiem. Przecież to info bije naciągactwem aż boli. Nie
              nazwałbym w tej sytuacji mojej reakcji zjadliwą. Rozumiem, że uznanie mnie
              neutralnym jest miłym połechtaniem. Bo nie ma ludzi zupełnie
              niezainteresowanych. Staram się oczywiście jak mogę, by mieć oczy szeroko
              otwarte. Jednak, przyznaję z pokorą, do jednych mi bliżej, do innych
              automatycznie dalej. W tej sytuacji jest oczywistym, że w części spotkam się z
              poklaskiem, a w części z potępieniem. Jeszcze się taki nie narodził, który by...;)
    • evonka Re: Praca za sex w Samoobronie 04.12.06, 09:14
      ło matko, ale "nowina"!
      nie rozśmieszajcie mnie, bo primo kazdy sobie tak moze napisać, że był
      molestowany przez kogośtam; secundo panowie z samoobrony na pierwszy rzut oka
      wydają mi sie jacyś tacy niezaspokojeni, tertio dlaczego tego ta pani nie
      ujawniła przed wyborami tylko po?
      sam czyn, jesli to prawdziwa opowiesc, godny potępienia. ale, żeby to jakos
      mnie bardzo zaskoczyło, to nie...
      • big_news Re: Praca za sex w Samoobronie 04.12.06, 09:19
        No właśnie...
        Dziwić mogą tylko pełne oburzenia komentarze na tę "sensację". I to w wykonaniu
        zdawałoby się tej mądrzejszej części bywalców portalu;)
        • cassani mądrzejsza część bywalców 04.12.06, 09:37
          wcale się nie oburza na fakt - tylko na sposób trywializacji i odwrócenia uwagi
          od problemu. No - ale skoro udało się z Bestrym to i z Lepperem się uda. W
          końcu rząd musi mieć poparcie - choćby umazane gównem. w końcu jak odnowa
          moralna - to na całego.
          • big_news Re: mądrzejsza część bywalców 04.12.06, 09:44
            Czekam cierpliwie, kiedy wreszcie wydusisz z siebie, że to Kaczyńscy są winni
            faktowi wykorzystania tej kobiety. Dawaj śmiało. Co się będziesz szczypał...
            • cassani Re: mądrzejsza część bywalców 04.12.06, 09:48
              to Kaczyńscy są winni że Lepper wykorzystał tą kobietę.
              proszę :)
              • big_news Re: mądrzejsza część bywalców 04.12.06, 09:50
                No. I już Ci pewnie ulżyło.
                hehehe
                • cassani jeszcze nie 04.12.06, 09:53
                  chciałbym żeby okazało się że Gosiewski urządzał orgię z Dornem w czasie któej
                  zgwałcili posłanke Sobecką. I koniecznie chcę zobaczyć zdjęcia. Wtedy zejdzie
                  ze mnie to całe napięcie.
                  • big_news Re: jeszcze nie 04.12.06, 10:13
                    Dodaj jeszcze do tych konfabulowanych balecików Ziobrę, Lipińskiego, Woźniaka,
                    Cymańskiego, Kurskiego, Bielana i Jurka. Na bank Twoja wyobraźnia obejmie ich
                    wszystkich.

I pomyśleć, że staczająca się w coraz większym tempie GW, potrafi wyzwolić w
                    ludziach takie chore fantazje.
                    • cassani Re: jeszcze nie 04.12.06, 10:15
                      nie. z Cymańskim byłoby zbyt lubieżnie i nie wiem czy bym dał radę to
                      rozchodzić.
                    • dziad_borowy Re: jeszcze nie 04.12.06, 10:16
                      No Ziobro to by raczej Sobeckiej nie skrzywdzil:-)
                      Dzierżżż!!!
                      • cassani Re: jeszcze nie 04.12.06, 10:18
                        myślę że wielu mężczyzn nie dało rady by skrzywdzić Sobeckiej :)
                        • big_news Re: jeszcze nie 04.12.06, 10:21
                          A jednak Twoja wyobraźnia jest nieco kulawa. Bowiem:
                          każda Eleonora znajdzie swojego amatora:)
                          • cassani Re: jeszcze nie 04.12.06, 10:22
                            no wiem:) Ale ja bym nie dał rady. Nie mam aż tak stalowych nerwów. Zresztą
                            chyba bym płakał...
                            • dziad_borowy Re: jeszcze nie 04.12.06, 10:28
                              Nawet producenci "Nieustraszonych" nie wpadliby na taki pomysl.
                              Dzierżżż!!!
              • longeta Re: mądrzejsza część bywalców 04.12.06, 09:52
                cassani napisał:

> to Kaczyńscy są winni że Lepper wykorzystał tą kobietę.
                > proszę :)

To że piszesz takie hymmm?teksty, to też wina Kaczyńskich,mogli iść na
                współprace z SB
                stracił byś chłopaków do bicia:-)
    • cassani usłyszałem o tym rano w radio 04.12.06, 09:47
      i mam zrąbany cały dzień. Niestety - dzięki mojej bujnej wyobraźni wyobraziłem
      sobie Łyżwińskiego w akcji. No bo Andrzej to w porzo, opalony (choć penwnie
      biedna radna widziała białe plamki na pośladkach (mi się przynajmniej takie
      robią - ale może premier ma pełniejszą pupę), ale Łyżwiński... Jest zawsze
      nadzieją, że to były klasyczne trójkąty i poziom estetyczny ratował nasz
      premier wraz z zapewne trzymającą poziom urody w Samoobronie radną. Wtedy
      atrybuty posła Łyżwińskiego lekko byłyby stonowane. Ale niestety ja mam swoje
      podejrzenia, a do tego ten Łyżwiński to wygląda na takiego co się myje co
      najwyżej po a nie przed.
      Ja to już sam nie wiem czy tu nie powinno się odwrócić sprawy i czy nie powinno
      się oskarżyć tej radnej o sodomię! O zoofilię! I jeszcze jedno zasadnicze
      pytanie!: co to była za robota że radna uległa wdziękom tych panów? Przecież
      stanowisko szefa ONZ już obsadzone! Może szefostwo w WTO czy NATO? Pzzecież
      niżej takich usług i poświęcenia nie da się wycenić. Nie da.
      PS. Ja to nie wiem czy w ogóle jest taka posada na ziemi.
    • kolin_lodz Re: Praca za sex w Samoobronie 04.12.06, 09:56
      Powiem tak - żadna nowina.
      Wiele lat temu działając, jako jeden z błędów młodości, w jednej z organizacji
      będących przybudówką pewnej partii - przemilczmy przez litość jej nazwę
      widziałem jak wygląda i ta sprawa.
      Wiele dziewczyn funkcjonujących w tej organizaci uważało, iż przyniesie im to
      prestiż jeśli prześpią się z posłem, prezesem czy też innym wysoko postawionym
      sekretarzem.
      To, że opwoiadali oni wtedy publicznie dyrdymały o wartościach różnego rodzaju -
      nie maiłao to większego znaczenia.
      Tak już jest na tym świecie - fanki chcą zabawiać sie ze swoimi idolami. I tak
      naprawdę to ich wybór - nie widzę w tym nic sensacyjnego.
      A to, że panienka nie dostała sie na niezłą posadkę w samorządzie spowodowało
      jej flustrację i nagłą chęć do zwierzeń dziennikarzom.
      Tak więc jest to może problem dla żon Łyżwińskiego i Leppera a nie dla prasy.
      No bo w gruncie rzeczy co dla społeczeństwa ma za znaczneie czy laska poszła
      pracować do posła dlatego że jest dobra w łóżku czy dlatego, że ma bogatych
      rodziców, czy też jest siostrzenicą posła. I tak w żadnej z tych opcji nie
      posiada kompetencji by sprawować to stanowisko - zresztą tak jak i poseł. I tak
      żaden fachowiec czy po prostu uczciwuy człowiek nie dostałby tego miejsca.
    • dziad_borowy A Łyżwińska na to: 04.12.06, 10:23
      " To dobrze, to znaczy, że są chłopami dobrymi, że jeszcze mogą. Znam na tyle
      mojego męża i szefa, że w takie doniesienia nie wierzę".
      Dzierżżż!!!!
      • cassani to jakoś wewnętrznie sprzeczna wypowiedź 04.12.06, 10:24
        o ile pierwsze zdanie daje nadzieję to drugie ją odbiera.
        • dziad_borowy Ależ zgadza się 04.12.06, 10:25
          Nie wierzy, bo wie, ze nie moga.
          Dzierżżż!!!
          • cassani przecie 04.12.06, 10:31
            w pierwszym zdaniu powiedziała że mogą!
      • ok333 Re: A Łyżwińska na to: 06.12.06, 10:26
        Chlop byl bajeczny ... 4-rojajeczny - jak mawial mistrz Jan.
    • cassani martwie się trochę o Marcinkiewicza 04.12.06, 10:33
      też bez pracy. I jakoś od dzisiaj będę inaczej patrzył na te oferty dla niego -
      no bo jesli to choroba zakaźna?
      • dziad_borowy Re: martwie się trochę o Marcinkiewicza 04.12.06, 10:36
        Slowa "zapraszamy do rzadu" nabieraja teraz nowego znaczenia:-)
        Dzierżżż!!!!
        • cassani nad tym sie właśnie zastanawiam 04.12.06, 10:42
          i tak zaczynam patrzeć wstecz, ta rotacja na stanowiskach, te MSZy, Misterstwa
          Finansów, ech.... strach myśleć! A wyobrażasz sobie co musiał zrobić ten co mu
          ministerstwo frutti-di-mare od zera wymyślili? Wyobrażasz???
          :)
          • dziad_borowy Re: nad tym sie właśnie zastanawiam 04.12.06, 10:43
            To musiala byc jakas trzydniowka conajmniej.
            Dzierżżż!!!
      • lavinka Lepiej martw się o Hankie... 04.12.06, 12:09
        Ona w końcu dostała robotę... ;-)))) Kto wie, może to norma w dzisiejszych
        elytach... Może Rokita się komuś zbuntował i teraz jest passe... a może właśnie
        pisze pamiętniki ;-)

lav
        • iszkariota Tygrys Łyżwiński 04.12.06, 12:19
          Jak doniosło radio Wanda Łyżwińska na wieść o domniemanych wyczynach męża gromko
          sie roześmiała...
          Czyżby miała większą wiedze na temat możliwości swojego męża? (nie myślę tu o
          możliwościach intelektualnych, bo o tych wiemy wszyscy).
          • jelonek72 kupczenie ciałem 04.12.06, 12:56
            jakoś mnie nie bardzo zaszokowało doniesienie i nie dlatego,że uważam to za
            podpuchę, czy dziennikarskie rozdmuchanie sprawy, moim zdaniem poziom pana
            przewodniczącego i pana Ł., i wielu wielu z obecnych "elit" jest tak żenujący
            ,że nic mnie już chyba nie zaskoczy... pamiętacie jak sie lubieżnie śmiał pan
            przedowniczacy pytając "jak można zgwałcic prostytutkę ?" to są tylko proste
            chłopki i słoma im z pieknych,lakierowanych bucików, prędzej czy później
            wylezie. Wszak to pan Mojzesowicz mówił do pani Beger "Trzeba mieć k... jakąs
            moralność" - i to uważam, że kwitesencję całej obecnej władzy :)
            To, że pani się sfrustrowała i teraz wywleka sprawę, no coż smutne,że w ogóle
            się na coś takiego zdobyła, ja jakoś nie widzę stanowiska w zamian za które
            poszłabym do łóżka, a stanowisko za seks z panem przewodniczącym??? - matko
            bosko!, aż mi się słabo robi na samą myśl. Niestety prawda jest taka, że
            kupczenie ciałem od wieków było na topie, dopóki jest "popyt" na takie rozrywki
            to bedzie i podaż...i nie odnosi się to tylko do partii, w mojej poprzedniej
            robocie miałam dyrektora handlowego buhaja - co i rusz jakąś jałówkę z firmy
            wyrywał. Miałam z nim na pieńku bo piętnowałam takie zachowanie i publicznie
            serwowalam złośliwe uwagi :):):) /cała ja/, ale dwie "jałówki" były bardzo
            znobilitowane faktem, ze pokrył je dyr.handl :) i nosiły głowy wysoko i z
            politowaniem patrzyły na żałosne otoczenie i wcale nie widziały , jak bardzo są
            żałosne same .... ale jak to mówią, głupich nie sieją i skoro poszły na taki
            układ to wcale mi ich nie żal.
            Dla mnie feee są i takie panie i korzystający z tych pań panowie - wrzuciłabym
            ich do jednego wora i niech się kiszą :)

• glupia_blondynka kupczenie ciałem, a sprawa polska 04.12.06, 13:29
              Zgadzam się z trescia postu jelonka, ale tylko do pewnego momentu; to co pasuje
              jakiemus tam buhajowi d/s handlowych nie pasuje wicepremierowi rządu przełomu,
              współbudowniczemu 4 RP, której fundamentem jest wzorcowa moralność.
              Od początku uważałam, że te hasła o moralności, sprawiedliwości, patriotyźmie
              itp. to pic na wodę dla głupoli, a liczy sie jedynie władza w czystej postaci.
              Jednak ostatnie wybryki przestepczo-faszystowskie, ciągłe budowanie nastroju
              nienawiści, podejrzliwości, i rządy polegajace na ciągłych nagonkach budzę we
              mnie głęboki niesmak i fizyczną wręcz odrazę.
              • jelonek72 Re: kupczenie ciałem, a sprawa polska 04.12.06, 13:40
                we mnie odraze budzi i u wicepremiera i dyr handlowego i u ciecia -
                buhajowatość nie pasuje nikomu - wykorzystywanie swojej pozycji jest za każdym
                razem tak samo moralnie karygodne
                no i masz rację , hasła dotyczace IV RP sa takie wzniosłe a tu miernota za
                miernotą :) w dodatku ta miernota ciagle przekonana jest o swej zbawczej roli
                dla naszego kraju :)
                • longeta Re: kupczenie ciałem, a sprawa polska 04.12.06, 13:44
                  jelonek72 napisała: w dodatku ta miernota ciagle przekonana jest o swej zbawczej
                  roli dla naszego kraju :)

Mają jeszcze 3 lata na zakończenie dzieła,także:
                  -nie gań dnia przed zachodem;-)
                  • jelonek72 Re: kupczenie ciałem, a sprawa polska 04.12.06, 13:49
                    oj Longeto, aż mi cierki po krzyżu chodzą jak pomyślę o tym "zachodzie", przez 3
                    lata można rozpierdzielić wszystko :)
                    • cassani Re: kupczenie ciałem, a sprawa polska 04.12.06, 13:55
                      longeta wie co pisze. Za trzy lata napisze że to wszystko przez to że naród nie
                      dał szansy w drudiej kadencji - a wtedy będą owoce.
                      • longeta Re: kupczenie ciałem, a sprawa polska 04.12.06, 14:05
                        cassani napisał:

> longeta wie co pisze. Za trzy lata napisze że to wszystko przez to że naród nie
                        >
                        > dał szansy w drudiej kadencji - a wtedy będą owoce.

Za trzy lata się dowiesz,napisze:-)
                    • longeta Re: kupczenie ciałem, a sprawa polska 04.12.06, 14:04
                      jelonek72 napisała: > lata można rozpierdzielić wszystko :)

Teraz już nie ma co rozpirdzielić,a że chłopaki się bawią w teczki i piorą
                      brudne gacie publicznie,cóż mamy władze bez tajemnic,otwartą do bólu:-)
            • cassani Re: kupczenie ciałem 04.12.06, 13:38
              jelonek72 napisała:

ja jakoś nie widzę stanowiska w zamian za które
              > poszłabym do łóżka, a stanowisko za seks z panem przewodniczącym??? - matko
              > bosko!, aż mi się słabo robi na samą myśl.

a z Łyżwińskim??? To musi być dopiero gratka! :)
    • jelonek72 Re: Praca za sex w Samoobronie 04.12.06, 13:44
      chyba jednak dla mnie Andrju jest gorszy od Stasia .... ale to tak jakbym miała
      rozpatrywac czy wolalabym zjeść psie czy kocie gó.. :)
      • cassani Re: Praca za sex w Samoobronie 04.12.06, 13:46
        Ja myślę że Andrew Warchoł jest erudytą w tych sprawach!
        • iszkariota Re: Praca za sex w Samoobronie 04.12.06, 16:46
          Dzis, po południu w jednym z programow informacyjnych TVP podano, ze jedno z
          trojki dzieci Anety K jest autorstwa Stanisława Ł.
          Nie wiem skąd te ustalenie - zajęty byłem, słuchałem nie sumiennie.
    • ss-kin Samoobrona jest najb.postępową partią w Polsce 04.12.06, 18:19
    • cassani mam smutna informację Bigi 05.12.06, 07:56
      Otóż po wczorajszych reakcjach członków i członkiń Samoobrony i przy braku
      reaksji najbardziej zainteresowanego teraz to już jestem pewien że jest w tym
      wszystkim dość duże źdźbło prawdy. Ty się oczywiście łudź - a dokładniej
      okłamuj - bo myślisz to co ja, a nie przyznasz się o tym przed nami - ale to
      juz jest tylko i wyłącznie Twój problem.
      Twój ukochany premier jednak odnalazł się politycznie w środowisku o bardzo
      niskiej reputacji. Takiego syfu moralnego jak za IV RP to jeszcze nie
      było.Polsce gratulujemy koalicji rządowej.
      • longeta Za to ja mam wesołą:) 05.12.06, 09:12
        To typowa sprawa o alimenty,kobitka chce się ustawić
        a przy okazji PiS może zacznie w koncu sam rządzić:-)

Naiwnością było by stwierdzenie że afera p.B spłynie jak po kaczce
        taki klaps przyda się Andriu na przyszłośc;-)
        • cassani potwierdzasz tylko 05.12.06, 09:50
          e embargo jest jak najbardziej na miejscu.
          • longeta Re: potwierdzasz tylko 05.12.06, 09:56
            cassani napisał:

> e embargo jest jak najbardziej na miejscu.

Nigdy bym na to nie wpadł,by założyć komuś embargo tylko dlatego że ma inne
            zdanie:-)
            Widocznie jeszcze dobrze pamiętasz komune i jej sposoby,ale pamiętaj ze
            gloryfikowanie komunizmu w Polsce jest karalne;-)
      • dziad_borowy Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:14
        Z jednej strony swastyka, z drugiej dupczenie za prace, a w srodku
        krystalicznie czysta lza. Łza żałości.
        Dzierżżż!!!!
        • longeta Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:23
          dziad_borowy napisał:

> Z jednej strony swastyka, z drugiej dupczenie za prace, a w srodku
          > krystalicznie czysta lza. Łza żałości.
          > Dzierżżż!!!!

Uważasz te szczeniackie wybryki za zagrożenie dla suwerenności Polski:)))

Większym zagrozeniem są tz.parady równości i UE.
          • dziad_borowy Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:25
            O czym Ty mowisz?? Niby kawe poranna mam za soba ale dalej nie kumam.
            Dzierżżż!!!
            • longeta Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:26
              To już Twój problem,strzel sobie jeszcze jedną kawe;-)
            • yavorius Dziaduniu, chyba przyszedł czas 05.12.06, 09:28
              na wolne od Longety. Dał nam przykład Cassaniparte, jak embargować mamy!
              • longeta Re: Dziaduniu, chyba przyszedł czas 05.12.06, 09:33
                yavorius napisał:

> na wolne od Longety. Dał nam przykład Cassaniparte, jak embargować mamy!

Hymm,a co Wam innego pozostało,kiedy brakuje argumentów:-)))
                • yavorius Re: Dziaduniu, chyba przyszedł czas 05.12.06, 09:35
                  Tak, Twoje argumenty o suce i psie były super.

Nam po prostu brakuje sił do Ciebie.
                  • longeta Re: Dziaduniu, chyba przyszedł czas 05.12.06, 09:39
                    yavorius napisał:

> Tak, Twoje argumenty o suce i psie były super.
                    >
                    > Nam po prostu brakuje sił do Ciebie.

Uuu,to smutne:-(
                    Znowu się czepiasz do powiedzonek ludowych? Nie ja je wymyslam i wprowadzam w
                    obieg;-)
                    • yavorius Re: Dziaduniu, chyba przyszedł czas 05.12.06, 09:46
                      Ale Ty ich używasz w coraz to dziwniejszych sytuacjach...
                      • longeta Re: Dziaduniu, chyba przyszedł czas 05.12.06, 09:51
                        yavorius napisał:

> Ale Ty ich używasz w coraz to dziwniejszych sytuacjach...

W dziwnych sytuacjach?
                        Takie sytacje są w każdyn środowisku,często się zdarza że kariera opiera się o du..
                        • yavorius Re: Dziaduniu, chyba przyszedł czas 05.12.06, 09:52
                          longeta napisał:
                          > Takie sytacje są w każdyn środowisku,często się zdarza że kariera
                          > opiera się o du..

Cholera, ja to jestem jakiś prymityw, bo nigdy z czymś takim się nie spotkałem
                          w firmach, w których pracowałem...
                          • cassani możecie mi streścić krótko? 05.12.06, 09:54
                            i co zrozumiał coś?
                            • dziad_borowy Nie / z całą pewnością 05.12.06, 09:55
                              • cassani Ha!/od początku wiedziałem! 05.12.06, 09:56

• iszkariota Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:34
            longeta napisał:

> dziad_borowy napisał:
            >
            > > Z jednej strony swastyka, z drugiej dupczenie za prace, a w srodku
            > > krystalicznie czysta lza. Łza żałości.
            > > Dzierżżż!!!!
            >
            > Uważasz te szczeniackie wybryki za zagrożenie dla suwerenności Polski:)))
            >
            > Większym zagrozeniem są tz.parady równości i UE.

Hitler był szczeniackim wybrykiem?
            Interesujace, ale twierdzenie karalne.
            • yavorius Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:36
              iszkariota napisał:
              > Hitler był szczeniackim wybrykiem?

Jezu, przecież nie chodziło o to, tylko o zabawy Młodzieży Wszechpolskiej.
              Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem.
              • iszkariota Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:40
                yavorius napisał:

> iszkariota napisał:
                > > Hitler był szczeniackim wybrykiem?
                >
                > Jezu, przecież nie chodziło o to, tylko o zabawy Młodzieży Wszechpolskiej.
                > Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem.

Dokładnie wiem o co chodzi. Dla mnie to nie były zabawy, ale gloryfikacja
                faszyzmu. To było świadome działanie, a nie przypadkowa prywatka.
                Przypominam, że gloryfikacja tych zbrodni jest karana.
                Usprawiedliwianie ich jest szkodliwe, i nie znajduję absolutnie zadnego
                uzasadnienia, nawet racja stanu.
                • yavorius Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:45
                  No ale żyjemy w takim kraju, że jak widać, nikomu z rządzących to nie
                  przeszkadza. Zresztą, im mało co przeszkadza...
                  • iszkariota Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:53
                    yavorius napisał:

> No ale żyjemy w takim kraju, że jak widać, nikomu z rządzących to nie
                    > przeszkadza. Zresztą, im mało co przeszkadza...

Dla opinii miedzynarodowej nie ma różnicy pomiedzy nami, a naszymi rzadzącymi.
                    Jesteśmy postrzegani dokładnie tak, jak nas widać.
            • cassani Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 09:52
              iszkariota napisał:

> Hitler był szczeniackim wybrykiem?
              > Interesujace, ale twierdzenie karalne.

nie masz racji. w przypadku longety sad by zasądził leczenie na oddziale
              zamkniętym. na pewno nie wsadziliby go do pierdla.
      • big_news Re: mam smutna informację Bigi 05.12.06, 10:54
        Bardzo Cię proszę! Napisz jeszcze ze sto razy, że to Kaczyński jest rajfurem, że
        to on wykorzystuje te wszystkie biedne kobitki, że to on ścigany był, jest i
        będzie za alimenty, że to on chla na umór, że to on powoduje wypadki drogowe, że
        to przez niego walą się hale targowe i giną górnicy, że to przez potwornego
        premiera IV RP wreszcie, $ i € spadają na pysk. Bardzo Cię proszę Cassani,
        zamieść to jeszcze 1oox. Nie pozostawiaj mi złudzeń, co do Twoich przekonań i
        twierdzeń. No i przykro mi, że u władzy jest ta, a nie inna formacja, że nie
        jest tak, jak to Ty sobie wyobrażasz. Przy okazji przypominam jednak, że mamy
        aktualnie ustrój demokratyczny i wypadałoby w związku z tym uszanować wyniki
        wyborów.
        Aha. Twoje embargo na Longetę jest cokolwiek śmieszne. Można się z nim nie
        zgadzać, można kpić, naśmiewać się i natrząsać, można się, tak samo jak przy
        mnie, czuć w jego obecności dowartościowanym . Ale warto pamiętać, że Longeta
        przynajmniej nikomu nie ubliża. I to go jakoś wyróżnia od wielu podzielających
        Twoje poglądy.
        • cassani na który mój post odpowiedziałeś? 05.12.06, 11:19
          pomóż proszę, gubię się, ale na pewno nie na ten pod którym znalazła się
          odpowiedź.
          • big_news Re: na który mój post odpowiedziałeś? 05.12.06, 11:29
            Doskonale wiesz , na który. Ale żeby się nie rozdrabniać uznajmy, że
            odpowiedziałem "zbiorczo". Wiem oczywiście, że dzień bez walnięcia w kaczora,
            tego czy tamtego, to dzień stracony. Dlatego właśnie zachęcam Cię do rozdawania
            razów i prztyczków. Nie ma to jak dobre samopoczucie.
            "Sprawa" Longety też jest dość znamienna. Ale co tam. Byle był bemben;)
            • cassani Re: na który mój post odpowiedziałeś? 05.12.06, 13:03
              big_news napisał:

> "Sprawa" Longety też jest dość znamienna. Ale co tam. Byle był bemben;)

No ale ja naprawdę uważam że l często pisze szyfrem. Ale po prostu peniwe ja
              nie rozumiem po prostu.
              • longeta Re: na który mój post odpowiedziałeś? 05.12.06, 13:16
                cassani napisał:Ale po prostu peniwe ja > nie rozumiem po prostu.

Tez tego nie rozumiem,ale domyslam sie po prostu.
                • cassani Re: na który mój post odpowiedziałeś? 05.12.06, 13:19
                  acha. ja nie jestem szczególnie domyślny.
                  ps. przecież longi chyba nie gniewasz się za moje słodziutkie pstryczki???
                  • longeta Re: na który mój post odpowiedziałeś? 05.12.06, 13:29
                    Oczywiscie że nie:-)))
                    Nie łape focha,nie zakładam embarga na moich oponentów forumowych,a nawet nie
                    mam żalu do kasi i kasi,że ciągle mi przenoszą wątki
                    o bananach nie wspominam;-)
        • quick-cola człowiek ze wsi wyjdzie,lecz wieś z człowieka nigd 05.12.06, 11:31
          powinieneś mieć to na uwadze przy ocenie cassaniego i traktować jego wypociny z
          przymrużeniem oka.
          • jelonek72 jaruś 05.12.06, 11:50
            może nie chla i sie nie "swastykuje" i nie deprawuje kobietonów - bo zdaje się
            że ma inną "grupę docelową", jest niemal jako ta łza czysciuchny, ale otacza się
            prymitywami i prostakami co to wszystkie grzeszki wymienione na sumieniu mają, a
            to w jakiś sposób pokazuje,że jarusiowi to nie przeszkadza i stawia go w jednym
            rzędzie(rządzie) z cała "smietanką"... no a poza tym on ma kota :) więc o czym
            my tu rozprawiamy :):)
          • cassani a tu się zgadzam 05.12.06, 13:04
            Bardzo lubie polską wieś i chętnie bym się wyprowadził. Niestety póki co
            obowiązki mi to uniemożliwiają.
    • jelonek72 wygrałam ! 05.12.06, 11:51
      mój pościk był setny w tym wątku !!!! czy coś wygrałam ????
      • glupia_blondynka Re: wygrałam ! 05.12.06, 12:24
        jelonek72 napisała:

> mój pościk był setny w tym wątku !!!! czy coś wygrałam ????

Tak, prace u "rubasznego"
      • lavinka Re: Teraz jest 101 ;-P 05.12.06, 12:38

• jelonek72 Re: Teraz jest 101 ;-P 05.12.06, 12:41
          eeeee jak pracę u pana Ł. to rezygnuję z nagrody , może któraś z pań reflektuję
          - chetnie odstąpię :) no chyba że któryś z naszych panów - hehehehe - longetka
          co ty na to ?
    • fleurette Re: Praca za sex w Samoobronie 05.12.06, 23:03
      nuuuuudy. nie od dzis wiadomo jak się czasem załatwuia wielką kariere. a pani
      aneta, biedna ofiara, ciekawe ile dostała za wyciagniecie sprawy teraz. dla
      jasności: fanka samoobrony nie jestem.
      • oto_nowy_login Re: Praca za sex w Samoobronie 05.12.06, 23:15
        No biedna. Przecież nie mogła iść sprzątać do szkoły...
        • lavinka Re: Praca za sex w Samoobronie 06.12.06, 13:31
          Pewnie to wykręt K. by pozbyć się Leppiej i Wertych z rządu. (na G. już mają
          imprezy narodowe)

lav
    • cassani odnowa moralna by 4th RP cd. 07.12.06, 09:04
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8633725&rfbawp=1165478570.556&ticaid=12d0a
      jest lepiej, coraz lepiej.
      • longeta Re: odnowa moralna by 4th RP cd. 07.12.06, 09:08
        cassani napisał: Eee,tez masz się czym podniecać;-)
        • longeta jeszcze raz;-) 07.12.06, 09:10
          > cassani napisał:....

Też masz sie czym podniecać:-)

• cassani Re: odnowa moralna by 4th RP cd. 07.12.06, 09:10
          jestem kompletnie niepodniecony, patrzę na to bagno zupełnie na chłodno. Nawet
          cieszę się że przechodzimy to juz teraz - ten rząd to jak świnka - trzeba to
          przejść żeby potem być zdrowym.
          • cassani jeszcze raz 07.12.06, 09:11
          • cassani jeszcze dwa razy 07.12.06, 09:11
          • cassani ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 09:12
            • longeta Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 09:22
              Mówisz o Samoobronie,a używsz słowa rzad,troche to dziwne.

Myslisz że ta kobieta,wszystkich ich uwiodła i na dodatek z każdym ma dziecko?
              • cassani Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 09:44
                longeta napisał:

> Mówisz o Samoobronie,a używsz słowa rzad,troche to dziwne.
                >
                > Myslisz że ta kobieta,wszystkich ich uwiodła i na dodatek z każdym ma dziecko?

jejku, czego znowu nie rozumiesz???
                • longeta Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 10:00
                  Wrzucanie wszystkich do jednego wora,uwarzam za nie fortunne.

Lepiej zastanów się Kto za tym stoi,Ja uważam że IV RP
                  naiwnością było by sądzić że numer z Begerową przejdzie płazem:-)
                  • cassani Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 10:06
                    przecież juz przeszedł a jedyną winną jet Begerowa i ewentualnie tvn - a nie
                    minister który oferuje czary-maty za pieniądze podatników. Ten rząd to szambo
                    moralne a nie odnowa.
                    • longeta Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 10:13
                      cassani napisał:

> przecież juz przeszedł a jedyną winną jet Begerowa i ewentualnie tvn - a nie
                      > minister który oferuje czary-maty za pieniądze podatników. Ten rząd to szambo
                      > moralne a nie odnowa.

Wkładam maximum dobrej woli,by zrozumieć twój jad w stosunku do Naszego Rządu
                      Oni sprzątają śmieci po komunie i dążą do krystalizacji polskiej sceny
                      politycznej(3lata bez wyborów,wzieli się do roboty),także cassani uważaj:-)
                      Ot, taka przyjacielska rada;-)
                      • cassani Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 10:15
                        longeta napisał:

dążą do krystalizacji polskiej sceny
                        > politycznej

nie bądź śmieszny jeśli możesz
                        • longeta Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 10:20
                          Ależ tylko spełniają swoje obietnice wyborcze,co do rozprawy z komuchami
                          jeszcze wiele łebków spadnie,a dlaczego?
                          Prokuratura jest typowym narzędziem politycznym,Ziobro kosi,a przecież mógł
                          ukręcić sprawe:-)
                          • cassani Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 10:26
                            tak, tak, mów do mnie jeszcze.
                            Ziobro szczególnie popisał się przy sprawie weksli samoobrony. co dziennie
                            przedstawiał inna wersję wydarzeń a jak Lepper sie ogarnął i wrócił do rządu
                            ziobro na wszelki wypadek zamilkł.
                            PiS dopadł do żłoba i jeszcze nie zdążył uwierzyć w to szczęście.
                            • longeta Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 10:34
                              cassani napisał:...

Weksle nie są tak medialne,a poza tym
                              to było przed wyborami;-)

Wszystkie rządy tak robiły nawet ten twój ulubiony czerwony,tylko że teraz
                              jest to polski rząd:-)
                              Który sprząta 17 letnie brudy:-)
                              • miejskie_narty Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 12:00
                                > Wszystkie rządy tak robiły nawet ten twój ulubiony czerwony,tylko że teraz
                                > jest to polski rząd:-)

Leszek też twierdził, że Polską nie rządziły polskie rządy i zobacz, co się z nim stało: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3777883.html

• longeta Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 12:05
                                  Cóz,będzie fatalnie jeżeli okaże się że jest zdrowy:-)
                      • jelonek72 Re: ostatni, trzeci, decydujący raz 07.12.06, 12:18
                        >Oni sprzątają śmieci po komunie i dążą do krystalizacji polskiej sceny
                        > polityczne

Longeto to ja dziękuje za takie sprątanie i krystalizacje - panowie z Samoobrony
                        tak widac sie przejęli tym czyszczeniem ,ze i kobity od środka "szorują" :)
                        • longeta Kobieta mściwa jest... 07.12.06, 12:23
                          jelonek72 napisała: > tak widac sie przejęli tym czyszczeniem ,ze i kobity od
                          środka "szorują" :)

Gdyby weszła,dalej by była szorowana i nie było by sprawy:-)
            • jelonek72 :):) 07.12.06, 09:23
              a co Was dzisiaj tak zacina panowie Cassani i Longeto ?

a mnie sie już śmiać chce z Aneta-gate - codziennie coraz bardziej błyskotliwe
              wypowiedzi posłów Samoobrony , mozna by wydac tomisko złotych myśli !
              • longeta Re: :):) 07.12.06, 09:31
                Ale kobitka też niezle przegieła pałke,ale cóż kariera hehehe
                • jelonek72 Re: :):) 07.12.06, 10:39
                  Longetko, aleś ty dosadny, żeby tak publicznie o przeginaniu :) jeszcze kurcze
                  trzebaby wymienic czyje owe pałki były :)
                  • longeta Re: :):) 07.12.06, 10:43
                    jelonek72 napisała:

> Longetko, aleś ty dosadny, żeby tak publicznie o przeginaniu :) jeszcze kurcze
                    > trzebaby wymienic czyje owe pałki były :)

To nie wiesz?
                    Cała Polska o nich mówi,a nawet atanomiczne szczegóły mają;-)
              • cassani Re: :):) 07.12.06, 09:44
                afera na miarę partii. a wypowiedzi posłów Samoobrony sa tak żenujące że ja się
                za nich wstydzę. Ale powtarzam - ciesze się że to przechodzimy - to jak świnka.
                przejdzie i już.
    • cassani ja pie.. 07.12.06, 16:12
      wiadomosci.onet.pl/1446578,11,item.html
      łzy w oczach. po prstu robi się romantycznie. niech jeszcze pokażą łzy w oczach
      tego drugiego troglodyty - łyżwińskiego
      • lavinka Re: ja pie.. 07.12.06, 16:28
        No, jeszcze chwila i zacznę im współczuć... ;-p

lav
        • cassani tiaaa 07.12.06, 16:45
          strasznie się rodzinnie robi. niedługo wigilia, może lepper zacznie wówić jak
          człowiek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka