Dodaj do ulubionych

I to jest news!!!!!Big wiadomosc dnia.

09.02.07, 08:51
"Nowy wybrankiem Marty Kaczyńskiej jest Marcin Dubieniecki - syn działacza
S_L_D(!!!!!!!!!!!!!!!) na Pomorzu. Według "SE" rozstała się z mężem w pod
koniec ubiegłego roku - była to jedna z najpilniej strzeżonych tajemnic
pałacu prezydenckiego" To corus nr wywinela , rozwod rozwodem ,ale zeby
wybranek byl synem kogos z SLD ? No mezalians jakiego dawno nie
widziano .Moze odszczekaja ,ze z sld nigdy kolicji nie bedzie ?
Obserwuj wątek
    • longeta To tylko mezalians,jaki tam big... 09.02.07, 08:57

• nett1980 Re: To tylko mezalians,jaki tam big... 09.02.07, 09:00
        Oj czuje wiatr zmian , tyle poswiecen walki z komuna a tu dziecko taki nr
        wywija , wez tu miej corke ...
        • longeta Re: To tylko mezalians,jaki tam big... 09.02.07, 09:04
          nett1980 napisała:

> Oj czuje wiatr zmian , tyle poswiecen walki z komuna a tu dziecko taki nr
          > wywija , wez tu miej corke ...

Ech te marnotrawne córy,przyszły teściu będzie jadł ze służbą;-)
    • cassani ło matko 09.02.07, 09:06
      Lewacy zapylają rodzinę królewską. Wojna z tego bydzie.
      • longeta komuchy mają tendencje do zdrad 09.02.07, 09:10
        także nie zdziwię jak największym fanatykiem PiS'u zostanie przyszły...
        a rodzinę swą zlustruje i skarze bez sądu
      • nett1980 Re: ło matko 09.02.07, 09:11
        Z tym zapylaniem to jeszcze nie wiadomo,ale jakby urodzil sie wnuk , staruszek
        by zmiekl ...Na razie to chyba grzech popelniaja ,bo koscielny chyba miala z
        poprzednim , co na to Ojciec Dr? Poparcie wycofa??
        • longeta Re: ło matko 09.02.07, 09:18
          ale z was plotkarze;-)
          • nett1980 Re: ło matko 09.02.07, 09:33
            W koncu to weekend prawie i mozna na luz wrzucic ,ale widzisz niektore przed
            weekendem umieraja ,a niektore mezow zmieniaja.
            • longeta Re: ło matko 09.02.07, 09:37
              nett1980 napisała:

> W koncu to weekend prawie i mozna na luz wrzucic ,ale widzisz niektore przed
              > weekendem umieraja ,a niektore mezow zmieniaja.

Samo życie,gdzie tu sensacja?

Sensacją by było gdyby cassani przestał pisać bzdury:-)
        • totumfacy Jak tu uniwaznic slub koscielny? 09.02.07, 16:42
          No, bo przecie z nowym wybrankiem nie moga zyc w grzechu...
          Moze uznac, ze bylo to matrimonium non consumatum, zas wnuczka zrodzona zostala
          za sprawą niepokalanego poczęcia?
          Rydzyk pomoze i cos wymysli, a Kaczory wzamian dadzą nie 40, a 400 mln na
          Radyjo...
          I my, naród ( "We, the people...") za to chetnie zaplacimy...
          -t

www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=138540&scroll_article_id=138540&layout=1
          &page=text&list_position=1

Rozstanie w rodzinie prezydenta
          Ciężkie chwile w rodzinie Kaczyńskich

FOTO: MACIEJ FRANKOWSKI
          W rodzinie prezydenta trzęsienie ziemi! Córka Lecha Kaczyńskiego Marta (27 l.)
          rozstała się z mężem Piotrem (29 l.) i na nowo układa sobie życie z innym. Dla
          Lecha i Marii Kaczyńskich musiał to być niezwykle bolesny cios, przecież
          trwałość rodziny jest dla nich jedną z najważniejszych wartości w życiu.
          Prezydencka para musi nauczyć się żyć ze świadomością, że małżeństwo ich
          jedynej, ukochanej córki legło w gruzach.

Marta Kaczyńska i jej mąż Piotr, zgodna rodzina promieniejąca szczęściem, którą
          mogliśmy oglądać na billboardzie, wspierającym kandydaturę Lecha Kaczyńskiego
          na prezydenta Polski, to już przeszłość. O tym, że w małżeństwie córki
          prezydenta nie układa się, mówiono od pewnego czasu. Teraz już wiadomo, że nie
          przetrwało kryzysu. Marta ma nową miłość. To Marcin, 27-letni prawnik z
          Kwidzyna.

- Kochają się i jest im dobrze ze sobą - mówi Marek Dubieniecki, ojciec nowego
          wybranka Marty i działacz... Sojuszu Lewicy Demokratycznej na Pomorzu.

Rozstanie w tajemnicy
          - Syn przywiózł Martę do nas do domu. Marta przedstawiła Marcina prezydentowi
          Kaczyńskiemu i pierwszej damie - mówi "Super Expressowi" Marek Dubieniecki (53
          l.), znany adwokat na Pomorzu i właściciel kancelarii adwokackiej w Kwidzynie.

Marcin, który tak jak Marta jest absolwentem prawa na Uniwersytecie Gdańskim i
          aplikantem adwokackim, pracuje w kancelarii ojca.

Jak ustaliliśmy, córka prezydenta rozstała się z mężem pod koniec ubiegłego
          roku. Bez telewizyjnych kamer i błysku fleszy. Była to przez długi czas
          najpilniej strzeżona tajemnica rodziny prezydenta. Do teraz.

Spytaliśmy córkę prezydenta o powody rozstania. - Nie będę tego komentować -
          powiedziała Marta Kaczyńska. Mało rozmowny był również jej mąż Piotr: - Nie
          będę rozmawiał z dziennikarzami w tej sprawie - uciął. Ich małżeństwo
          przetrwało cztery lata.

Dogadują się bez problemów
          Nam jednak udało się dotrzeć do szczegółów dotyczących rozstania prezydenckiej
          córki z mężem. Od kilku miesięcy mieszkali oddzielnie. Utrzymują dobre
          stosunki. Porozumieli się w sprawie opieki nad córką, 4-letnią Ewą. Piotr stara
          się dużo czasu spędzać z dzieckiem.

Przekonaliśmy się o tym na własne oczy w jeden z ostatnich weekendów. Pan Piotr
          przyjechał po córeczkę w sobotę. W niedzielę po południu odwiózł dziewczynkę
          Marcie. Małą Ewę odebrał Marcin. Po chwili Marcin, Marta i Ewa pojechali w
          stronę ośrodka prezydenckiego w Juracie. W tym czasie przebywała tam
          prezydencka para.

Prezydent miał wątpliwości
          Ostatni raz Piotr i Marta Kaczyńska pokazali się publicznie przed wyborami
          prezydenckimi w 2005 r. Wspierali kampanię wyborczą Lecha Kaczyńskiego na
          prezydenta Polski. Towarzyszyli mu podczas spotkań z wyborcami, uczestniczyli w
          wiecach.

Poznali się na studiach na Uniwersytecie Gdańskim. Piotr studiował ekonomię,
          Marta prawo. Ślub wzięli 28 grudnia 2002 r. w kościele św. Bernarda w Sopocie.
          Lech Kaczyński początkowo nie był zachwycony wiadomością o ślubie swojej 22-
          letniej jedynaczki. Wolał, by najpierw skończyła studia, a potem wyjechała na
          zagraniczne stypendium. Stało się inaczej.

Ślub tuż-tuż?
          O rozwodzie Marta i Piotr nie chcą mówić. Z naszych informacji wynika, że Piotr
          też na nowo układa sobie życie. Jego wybranką jest prawdopodobnie koleżanka z
          dawnej pracy. O wspólnych planach mówić nie chce.

Marcin też niechętnie chwali się planami na wspólną przyszłość z prezydencką
          córką. Ale pytany o ślub, nie potwierdza i nie zaprzecza.

Rozwody statystycznie Od 2004 roku w Polsce odnotowuje się gwałtowny wzrost
          liczby rozwodów. Według statystyk GUS w 2006 roku rozwiodło się około 73 tys.
          par małżeńskich.

Dla porównania w 1990 r. rozwiodło się 42,4 tys. par

w 1995 - 38,1 tys.

w 2000 - 42,8

w 2004 - 56,3

w 2005 - 67,9

(wyniki badań GUS) KP

Szczęśliwy billboard
          Podczas kampanii wyborczej Lecha Kaczyńskiego Marta i Piotr pokazali się razem
          ostatni raz

autor: Sylwester Ruszkiewicz
      • cassani to by tłumaczyło odejście Dorna i Sikorskiego 09.02.07, 09:23
        Dorn nie chciał wyaresztować rodziny amanta do siódmej wody po kisielu a
        Sikorski profilaktycznie zbombardować domu rodzinnego.
        • longeta Re: to by tłumaczyło odejście Dorna i Sikorskiego 09.02.07, 09:26
          A mówiłem by wybić to czerwone dziadostwo co do jednego 17 lat temu:-)
          • nett1980 Re: to by tłumaczyło odejście Dorna i Sikorskiego 09.02.07, 09:35
            Zabijac jak leci ,Bog swoich rozpozna ?Jakie kryteria , przynaleznosc do PZPR ,
            toz to prawie polowa ludzi zapisala sie kiedys , a moze i wiecej?
            • longeta Re: to by tłumaczyło odejście Dorna i Sikorskiego 09.02.07, 09:41
              nett1980 napisała:

> Zabijac jak leci ,Bog swoich rozpozna ?Jakie kryteria , przynaleznosc do PZPR ,
              >
              > toz to prawie polowa ludzi zapisala sie kiedys , a moze i wiecej?

Trudno,rewolucja musi mieć ofiary
              póżniej już same plusy;-)
              • nett1980 Re: to by tłumaczyło odejście Dorna i Sikorskiego 09.02.07, 09:46
                Ja rozumiem ,ze weekend wlk krokami sie zbliza ,ale jak ktos ,kto nie chodzi na
                wybory ,moze takie rzeczy pisac ? Humor humorem ,ale przeczytaj co postulujesz ?
                Troche odp za slowa .Jahwe kazal zatopic swiat ,bo to co robili ludzie mu sie
                nie podobala , czy czujesz kompetencje do boskich dzialan?
                • longeta Re: to by tłumaczyło odejście Dorna i Sikorskiego 09.02.07, 09:55
                  nett1980 napisała

PiS i wszystko jasne;-)
                  • nett1980 Re: to by tłumaczyło odejście Dorna i Sikorskiego 09.02.07, 10:05
                    A wiesz czasem mam podejrzenie ,ze jestes takim Konradem Wallenrodem w
                    fanklubie PiS .A na tym forum ,masz fuche- krecia robote, ot taka weekendowa
                    mysl mnie naszla.
                    • longeta Re: to by tłumaczyło odejście Dorna i Sikorskiego 09.02.07, 10:14
                      Biedny Konrad poświęcił wszystko co miał dla kraju,ja nie mam aż takich ambicji:-)

Być może są tu etatowi PiSacze i POdpuszczacze,ja do nich nie należę:-)))
                      • nett1980 Re: to by tłumaczyło odejście Dorna i Sikorskiego 09.02.07, 10:20
                        Serio , ja sie tu udzielam , to nie rzucil mi sie (no oprocz big_news'a) rownie
                        zaprzysiegly fan i obronca pis'u , mimo ze sie odzegnujesz , to nieraz
                        absurdalnie a nieraz bardzo serio bronisz ich okopow.IMHO oczywiscie.
                        • longeta Re: to by tłumaczyło odejście Dorna i Sikorskiego 09.02.07, 10:27
                          nett1980 napisała:

> Serio , ja sie tu udzielam , to nie rzucil mi sie (no oprocz big_news'a) rownie
                          >
                          > zaprzysiegly fan i obronca pis'u , mimo ze sie odzegnujesz , to nieraz
                          > absurdalnie a nieraz bardzo serio bronisz ich okopow.IMHO oczywiscie.

Będę bronił każdego kto ma dobry plan i sposób na rozwój Polski,a że jest to
                          akurat PiS,trudno
                          tak wyszło:-)
                          • nett1980 Re: to by tłumaczyło odejście Dorna i Sikorskiego 09.02.07, 10:40
                            Ja tez bede propisowska obiecuje jesli zajma sprawami:
                            -wysokich składek ZUS
                            -kilku mln lewych rent
                            -braku pieniedzy na renty i emerytury (kilkaset mld zł w najblizszych 20 latach)
                            -dużego, powiekszającego sie deficytu budżetowego i zadłużenia Polski
                            -niepłacenia przez kilka mln Polaków podatku dochodowego (rolnicy)
                            -ogromnych dopłat do KRUS (95%) z budzetu niczyjego (czyt państwa)
                            -uproszczenia systemu prawnego i podatkowego (truizm)
                            -coraz to nowych komunistycznych zachcianek świętych krów-górników
                            -zadłużania się (nie zadłużenia!) szpitali
                            -rozregulowanego rynku rolnego
                            -odciazenia i odbiurokratyzowania przedsiebiorcow prowadzacych firmy.
                            • longeta Re: to by tłumaczyło odejście Dorna i Sikorskiego 09.02.07, 10:45
                              Słusznie prawisz,jeżeli nie oni
                              to przyjdą następni,co dokończą dzieło:-)))
        • dziad_borowy Re: to by tłumaczyło odejście Dorna i Sikorskiego 09.02.07, 13:24
          Taki oto scenariusz mial byc.
          www.youtube.com/watch?v=jzV3wBA9bgE
          Dzierżżż!!!
    • big_news Re: I to jest news!!!!!Big wiadomosc dnia. 09.02.07, 10:19
      No, faktycznie bomba! W sam raz prosto z magla. I trafiona idealnie w Twoje gusta:)
      No i jeszcze ten Twój niepowtarzalny, przyjazny styl posta. To miód na moje
      serce! Oraz ta kobieca logika. Coś wspaniałego. Ponieważ córka prezydenta
      spotyka się z synem jakiegoś działacza, to wuj tej kobiety zakocha się w
      Oleksym, a kto wie, może i w samym..., nie, nawet nie dopuszczam tej myśli do
      siebie...
      A tak w ogóle, to wprawiłaś mnie z rana w niezły humor. Ponieważ ten weekend
      będzie dla mnie z pewnych względów radosny i uroczysty, to dziękuję za
      wprowadzenie w radosny nastrój:)
      • nett1980 Re: I to jest news!!!!!Big wiadomosc dnia. 09.02.07, 10:21
        Do uslug , karrrrrrrrramaba ..
        • nett1980 a taki mezalians lepszy?? 09.02.07, 10:25
          "Zawisza: kontaktujemy się z Janem Rokitą "...No tym mialam zaczac?? Moja
          kobieca logika mowi ,ze to by ci nie poprawilo humoru.
    • lavinka I bardzo dobrze. 09.02.07, 11:10
      I bardzo dobrze. Od początku się zastanawiałam co ona robi z tym bubkiem.A
      raczej bobkiem. Teraz mi tylko pokażcie tego SLDowca,też go zlustruję :)
      lav
      p.s. Życie prywatnie córki prezydenta jednakowoż pozostaje życiem prywatnym. O
      ile mnie pamięć nie myli to ona brała swojego czasu udział w demonstracjach
      przeciwkofutrzarskich, i wogóle nie miała raczej mocno prawicowych poglądów.
      Jakby wyszła za mąż za kogoś z Samoobrony to by była sensacja,ale tak? Zresztą
      narazie nie mają ślubu więc to byc może taki porozwodowy rykoszet "na otarcie łez".
      • gray Re: I bardzo dobrze. 09.02.07, 13:29
        lavinka napisała:

> Teraz mi tylko pokażcie tego SLDowca,też go zlustruję :)

zajmując takie stanowisko w państwie sam powinien poddać się lustracji.
        z resztą nie martw się - już OJCIEC go zlustruje :D
        • lavinka Re: I bardzo dobrze. 09.02.07, 13:54
          A jak wnuczka okaże się agentem?
    • pawel-strzalka Re: I to jest news!!!!!Big wiadomosc dnia. 09.02.07, 12:06
      no i wbrew kaczej woli jednak doszło do koalicji PiS-SLD :))
    • totumfacy Problemik z przyszłym tesciem... 09.02.07, 17:08
      Juz w 1999 przyznal, "że pełnil służbę w organach bezpieczeństwa państwa w
      rozumieniu art. 1 i 2 powołanej ustawy"

www.abc.com.pl/serwis/mp/1999/0147.htm

• quick-cola tabletki już wziąłeś? 09.02.07, 17:11
        jak zabrakło to leć do psychiatry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka