Dodaj do ulubionych

Opozycjoniści pod lupą

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:59
Nie, no żenada momentami..

www.slownik-niezaleznidlakultury.pl/lodz/index.php?
page=wysyp_l&sel=K&klucz=76

No to dlaczego nikt nie dopisał niemal całej mojej klasy z liceum?! I napisay
malowaliśmy w stanie wojennym, i milicja czy SB do liceum przyszło raz w
nazej sprawie.. Kurde, no nie wiedziałam, że jestem bojownikiem walki.. ale
skoro Kwiatkowski jest, to ja absolutnie też:P
Obserwuj wątek
    • Gość: darek szykuje się wysyp IP: *.toya.net.pl 12.02.07, 23:28
      Znając naszą specyfike to szykuje się wysyp kombatantów świżego chowu.Juz widze
      to pudrowanie życiorysów,tą licytacje blizn.
      • Gość: Łodzianin Re: szykuje się wysyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 09:16
        a ty d....u to się wyłącz, bo widać, że ci żal. Byli ludzie, którzy pracowali
        przy druku i kolportarzu bibuły, za co groziło parę lat pierdla na Sikawie,
        oni mają prawo do tego, żeby po latach dobrze wspominać ich robotę...
    • Gość: Łodzianin Opozycjoniści mają prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 09:17
      Byli ludzie, którzy pracowali przy druku i kolportarzu bibuły, za co groziło
      parę lat pierdla, oni mają prawo do tego, żeby po latach dobrze wspominać ich
      robotę...

• Gość: Łodzianin Kwiatkowski to mnie śmieszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 09:23
      oczywiściew, no bo w 1981r. to miał 10 lat, a w 1989 jak łatwo wyliczyć 19 -
      jak taki szczyl śmie uchodzić za działacza podziemia... jest tu lekkie
      przegięcie, no ale inicjatywa jaką podjęto - spisania działaczy podziemia
      zawsze będzie narażona na takie numery, że bedą dopisywać się do niej ci,
      którzy w czasach stanu wojennego lali w pieluchy. Jak Piłsudski przyjeżdzał na
      zjazdy legionistów, to dziwił się, że z roku na rok jest ich coraz więcej...
    • Gość: ~~~~~~~~~~~~~~ Re: SMARkateria gloryfikowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 09:36
      Krzysztof Kwiatkowski

A fe! niejaki Kwiatkowski krzyś ur. 1971 roku w Łodzi. Ukończył Prawo na w
      Uniwersytecie Warszawskim. Członek Federacji Młodzieży Walczącej od szkoły
      średniej - czyli od 1986r. Malował antykomunistyczne napisy na murach.
      Kolportował niezależne gazetki. Później członek Niezależnego Zrzeszenia
      Studentów - od 1990r. W czasie malowania napisów na murach zatrzymany przez
      milicję i przesłuchiwany przez SB, której przedstawiciele byli także w jego
      sprawie w LO im. Staszica w Zgierzu, gdzie wtedy uczęszczał - i nie dostał
      kolegium - no to nieżle - może lojalkę podpisał?
      Obecnie polityk Platformy Obywatelskiej w Łodzi no i jesteśmy w domu - to
      tłumaczy sensowność tego wpisu do opozycjonistów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka