Dodaj do ulubionych

Ikony współczesnej Łodzi

• brite Miasto Dresów i Szalików 22.02.07, 12:32
      możemy sobie pogratulować

:/
    • jacek2503 Troche z innej beczki (ważne dla ŁKS-u) 22.02.07, 18:29
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=66516&wid=8743803&rfbawp=1172164941.231
    • lukas2573 Ikony współczesnej Łodzi 22.02.07, 20:02
      witac kto w łodzi żądzi ŁKS mistrz!!!!
      • ania1023 Re: Ikony współczesnej Łodzi 22.02.07, 22:00
        ŁKS jest przeciez z Głowna
        • ania1023 oszusciez LKS-u 22.02.07, 22:32
          ..."Moi drodzy kibice ŁKS-u!
          Sciagnijcie TEN (tu link) program a komputer sam za Was bedzie klikal!
          Przykladowe wartosci:
          - kupka = 1200-1800 glosow
          - spacer z psem - 7000 glosow
          - zakupy dla Mamy LKS-ianki - 12000...
          • cc08 Do moderatora forum 23.02.07, 15:28

Dlaczego moj post zostal usuniety??? MOj post nie byl obrazliwy wobec zadnej
            osoby, jedynie pokazywal prawde
            W poscie tym byly podawane przyklady "jak
            oszukuwac" z forum widzewa ???
            zzyzby moderator byl zakompleksionym kibicem widzewa, ktory za wszelka cene chce
            pokazac jacy to kibice ŁKSu sa oszustami. akurat jest odwrotnie....

a tu jeszcze raz wklejam dowody z forum widzewa:

"2007-02-19, 13:57 Temat postu: Odpowiedz z cytatem
            Przepis na sukces

1. Oddajemy swój głos na ...
            2. zamykamy przglądarkę
            3. przechodzimy do katalogu systemowego:
            C:\documents and settings\__NAZWA_UZYTKOWNIKA\Cookies
            gdzie __NAZWA_UZYTKOWNIKA to najcześciej wasz profil

ścieżka powyżej to schemat, który trzeba dostosować do waszych systemów

4. usuwamy cooki __NAZWA_UZYTKOWNIKA@gazeta[1].txt
            5. otwieramy przegladarkę
            6 patrz 1.

działa na 100% oddałem 5 głosów na ... i jeden dla potwierdzenia na Stefana N.

W przypadku problemów jestem do dyspozycji

saluto

Ostatnio zmieniony przez Figiel dnia 2007-02-19, 14:43, w całości zmieniany 2 razy"

"2007-02-19, 14:37 Temat postu: Odpowiedz z cytatem
            DZIALA!!!
            najlepiej z katalogu cookis wykasujcie wszystkie pliki! Zostawcie otwarty ten
            folder i za kazdym razem gdy glosujecie usuwajcie wszystkie pliki ktore wam
            wyskocza i wtedy nie musicie szukac pliku gazeta.txt
            ja juz zapodalem ponad 10 glosow i lece dalej
            jakby kazdy z nas oddal po 15 glosow to w ciagu 10 minut mozemy podwoic aktualna
            liczbe.

ps pamietajcie zeby po kazdym glosowaniu zamykac wszystkie okna explorera"
            ewidzew.nazwa.pl/forum/viewtopic.php?t=17327&postdays=0&postorder=asc&start=30

"2007-02-19, 21:54 Temat postu: Odpowiedz z cytatem
            Dobra ja ustawilem programik ze sam bedzie za mnie glosowal i usuwal pliki
            cookie Cool dlatego jutro przez caly dzien bedzie sie troche glosowalo na
            Widzewek Razz glosowanie gowno wazne jest ale trzeba pejsa pokazac ze Widzew
            jest lepszy nawet w durnym klikaniu Laughing Gloswac Panowie i Panie Cool"
            ewidzew.nazwa.pl/forum/viewtopic.php?t=17327&postdays=0&postorder=asc&start=90

mo i co ???
            pilnujcie swojego kurnika a nie wszedzie szukacie problemu a tylko nie do siebie.

do moderatora. jesli juz to usuwaj wpisy fanow obydwoch druzyn.....
            • ania1023 Re: Do moderatora forum 23.02.07, 17:43
              Naucz sie najpierw pisac oszuscie z LKS - u. Twoje linki nie dzialaja, wiec pewno to co tu wklejasz sam
              napisales. Jestescie oszustami do kwadratu. Mozna sie o tym przekonac wchodzac na Wasze forum:
              www.lksfans.pl/index.php?option=com_forum&showtopic=11350
    • nett1980 Odszpilic temat. 23.02.07, 18:28
      Szok ,ze te dzieci nie maja jakis innych wartosci w zyciu , przynaleznosc do
      grupy to ich religia ? Kloca sie tutaj o wirtulane glosy i splendor , traktuja
      to jak misje .Mogliby troche podedukowac najmlodszych , ze obsry***nie
      niechlujnymi napisami murow tylko osmiesza ich kluby .
      • cc08 Re: Odszpilic temat. 23.02.07, 22:05
        Droga Aniu, wiecej dystansu... Zarowno sympatycy ŁKSu jak i Widzewa sztucznie
        nabijaja glosy w ankiecie i nie ma sensu sie spinac.
        Tego sie nie da ukryc i nie ma zadnego pie..nia ze tylko my jestesmy 'be', a
        wy oczywiscie stoicie po stronie prawa.
        Zapomnialem, ze te 300 tys glosow nabilo tylez samo osob, a nie tylko 200 :)
        Ogarnij sie dziewczyno !!
        Chcesz dowodow tego, ze wasi kibice w nieuczciwy sposob nabijaja glosow to wejdz
        na forum widzewa: ewidzew.nazwa.pl/forum/. Nastepnie wchodzisz w dzial
        'Hyde Park' i wyszukujesz temat ' Widzew Łódź ikoną Łodzi!! - sondaż Wyborczej'.
        Zapoznaj sie z tym dziewczynko i pamietaj wiecej dystansu. To jest tylko internet.
        Niektorzy tego nie zrozumieja bo sa tak ograniczeni, ze ich zainteresowaniem sa
        tylko kluby pilkarskie i nic wiecej.

Zreszta panowie redaktorzy nie postarali sie (jak zawsze). W ankiecie mogliby
        pominac ŁKS i Widzew (bo to nie sa tak naprawde ikony Łodzi, chyba ze ktos jest
        ograniczonym kibolem i nie ma innych zainteresowan). Jesli juz chcieliby
        umiescic obydwa kluby to tak jak to zrobili w Krakowie.

Wiekszosc osob tak naprawde uwaza ze ikona Lodzi jest Piotrkowska i puby
        znajdujace sie na niej. Wystarczy pojechac czy to do Zakopanego czy Gdanska.
        Wszedzie opinia jest podobna
        • ania1023 Re: Odszpilic temat. 24.02.07, 15:51
          Juz 10 raz dajesz linka, ktory nie dziala. Wez sie ogarnij chlopie. Naprawde wszyscy kibice LKS-u sa tak
          malo rozgarnieci?
          • cc08 Re: Odszpilic temat. 24.02.07, 17:45
            Srednio inteligentny szympanas zrozumialby o czym pisze :)))
            W takim razie przykro mi Aniu, niestety nie wszystkich natura obdarzyla rozumem
            - wspolczuje.

Link dziala i nie udawaj idiotki - a moze nie musisz udawac ??
            Probujesz w glupi sposob prowokowac, ale ta sztuka ci nie wychodzi. Najlepiej
            juz nic nie piszesz, bo bedziesz sie tylko pograzac w swojej glupocie i
            hipokryzji...
            • ania1023 Re: Odszpilic temat. 25.02.07, 16:35
              Tobie dziala kretenie poniewaz jestes zalogowany na forum widzewa!!!!!!!!!!!!!
              Ludzie piszacy na forum gazety nie sa zalogowani, wiec klikajac w podane przez Ciebie linki
              widza tylko okno logowania... Rozumiesz? Co za baran!
              • cc08 Re: Odszpilic temat. 25.02.07, 21:02
                To nie pisz glupia idiotko ze link nie dziala.... Wystarczy sie zalogowac
                baranie jeden, wiec lepiej zamilknij.
                • ania1023 Re: Odszpilic temat. 25.02.07, 21:10
                  naprawde jestes niedorozwiniety. Mowisz tu o jakis oszustwach ze stony kibicow Widzewa, wrzucasz
                  linki i sadziesz, ze ludzie beda wymyslac sobie loginy i hasla zeby to sprawdzic? Wiadomo, ze
                  klamiesz, i ze Ty i kibice LKS to oszusci do kwadratu co widac tutaj:
      • odwroc.tabele.widzew.na.czele Re: słuchaj przybłędo!!!! 27.02.07, 16:32
        mieszkasz w naszym mieście zaledwie 5 lat, a najwyraźniej wszystkie rozumy
        pozjadałaś. skąd ty możesz wiedzieć co jest prawdziwą ikoną Łodzi; wychowałaś
        się tu? zacznij lepiej wypacać kolejne posty na temat twojej ulubienicy, czyli
        anety k, bo tylko do tego się nadajesz.

nett1980 napisała:

> Szok ,ze te dzieci nie maja jakis innych wartosci w zyciu , przynaleznosc do
        > grupy to ich religia ? Kloca sie tutaj o wirtulane glosy i splendor , traktuja
        > to jak misje .Mogliby troche podedukowac najmlodszych , ze obsry***nie
        > niechlujnymi napisami murow tylko osmiesza ich kluby .
    • miand1 Napisy na murach są legalne! 23.02.07, 22:00
      Nie wiem czemu autor się dziwi, że miasto nie wydało walki? Ja jak zgłaszałem na
      komisariacie, że wszędzie na około mojego bloku wiszą stare i nowe wulgarne
      napisy to usłyszałem od pani policjantki, że mogą być tam te napisy jak mi się
      nie podobają, to mogę ich nie czytać.

Uspokajam, że na komendzie główniejszej inaczej na to patrzą, niemniej jednak
      daje do zastanowienia postawa tamtej funkcjonariuszki w zestawieniu z tym całym
      bałaganem jaki bezkarnie istnieje i kwitnie na każdej już niemal ścianie w mieście.
      • mk644 Re: Napisy na murach są legalne! 25.02.07, 18:22
        czego od tej policjantki oczekiwałeś?. że zmyje te napisy?
    • jan12121 Ikony współczesnej Łodzi 25.02.07, 12:19
      Wynik nie jest prawdopodobny! Kluby sportowe zorganizowały głosowanie, nie ma
      wątpliwosci. Smutne, że ikona staje sie cwaniactwo...Sporo wzorców - Peczak,
      łowcy skór, gangsterzy w psychiatryku...A myślełem, że Łódź już się odbiła od
      dna...
      • 1908fan Re: Ikony współczesnej Łodzi 25.02.07, 20:41
        kluby sportowe zorgaznizowaly glosowanie..... co za koles, wez chlopie zmien
        czapke, bo ci mozg uciska i dyrdymaly pleciesz
        • ania1023 Re: Ikony współczesnej Łodzi 25.02.07, 21:13
          Nie, to nie kluby. To kibice zlodziejskiego klubu:
          Klubu gdzie gina skarbonki z szatni, gdzie na meczu jest 5000 kibicow, a w kasie 600 sprzedanych
          biletow...
          • 1908fan Re: Ikony współczesnej Łodzi 26.02.07, 00:56
            cieszy mnie, ze gul ci skacze i twoja wiedza czerpana z gazet nijak sie ma do
            rzeczywistosci. nie martw sie bedzie ankieta na stronach skierniewic, to mozecie
            glosowac bez obaw, ze wam ktos zagrozi.
    • kaief Ikony współczesnej Łodzi 25.02.07, 23:25
      Brawo! Myślę, że należy przerwać jak najszybciej tą licytację. Moja 13 letnia
      siostra zamieściła linka do tego tematu z hasłem "głosujcie na Widzew!".
      Podobnie zrobiły inne dzieciaki z jej klasy, a także z młodszych i starszych.
      Nie wydaje mi się, żeby dla "gazety" szczególnie chlubnym celem było zapewnienie
      rozrywki dzieciakom, których głosowanie i tak nic tu nie wniesie albo
      udostępnienie kolejnej areny chordom kiboli, którzy tłuką się i w Internecie, i
      zapewne siedzą w zaślinionych podkoszulkach przetykając słowem "k..." komentarze
      do ankiety... tak tak... już to widzę "ale im k... pokażemy k.... tym żydom k...
      p... ". Pięknie, po prostu pięknie... a miało to chyba nam coś dać, tak? Może
      zróbmy test na inteligencję przed zezwoleniem na głosowanie - to wykluczy
      dzieciaki i kiboli z bramy. Hmmm? Co ty na to, droga "gazeto"? Bo to zaczyna się
      mijać z celem...
      • 1908fan Re: Ikony współczesnej Łodzi 26.02.07, 00:54
        te ynteligent od siedmiu bolesci. po pierwsze kup slownik i zrob z niego pozytek
        zanim cos napiszesz. po drugie stuknij w leb, to moze dojdziesz do wniosku, ze
        jednak lepiej jak symbolem miasta jest Łódzki Klub Sportowy niz łowcy skor
        • melisa-bb Re: Ikony współczesnej Łodzi 26.02.07, 12:43
          Czy tu piszą sami kibole. Za Niesiołowskiego to Łódż winna sie niestety
          wstydzić.
    • skodabodzio Zenada z tymi lowcami... 26.02.07, 13:26
      szkoda ze jeszcze nie dodali osmiornicy. I ciekawe czemu w warszazwie wsrod
      ikon nikt nie wymienil mafii pruszkowskiej albo wolominskiej... rece opadaja
    • bajkers Re: Ikony współczesnej Łodzi 27.02.07, 09:33
      Co do ikon Łodzi wybór nie bedzie zbyt prosty i jednoznaczny warto jendak
      zwrócic uwagę na jeden fakt !

Łódz na przestrzeni dziejów powiedzmy to tak " nie dorobiła się" żadnej
      monumantalnej budowli bedącej rownież symbolem miasta.

Manufaktura, Księży Młyn, Pałac Poznanskiego, Pl. Wolności Ul.Piotrkowska, to
      raczej miejsca zespoły budynków nie ma jednak w Łodzi żadnej charakterystycznej
      budowli wyróżnijącej nasze miasto na tle innych.

Mówimy Kraków - widzimy Wawel

Mówimy Warszawa - widzimy Pałac Kultury i Nauki

Mowimy Łódz - i widzimy roztrzelone głosy ( na różne wspomniane ikony)

Mnóstwo wyjątkowych kamiennic , pałacy, fabryk ( jeszcze są :|) ale nic
      jednoznacznie kojarzącego sie z miastem Łódz.
    • Gość: cytryn Ikony współczesnej Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:12
      16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka