ixtlilto 05.03.07, 21:07 Mam nadzieję, że to nie będzie gadanie dla gadania, tylko wszyscy dojdą do konkretnych wniosków i zostaną wypracowne jakieś rozwiązania... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Re: Zapraszamy na debatę 05.03.07, 21:21 Wątpię, by na debacie wypracowano jakieś rozwiązania, tu przydałyby się warsztaty. Ale tak czy inaczej, otwarta debata z udziałem Kropiwnickiego - to jest coś! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Zapraszamy na debatę 05.03.07, 21:24 Może będzie możłiwość zadania mu kilku pytan prosto w twarz... chociaż wątpię w rzeczową i merytoryczną odpowiedź... Ale chcę się mylić! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Zapraszamy na debatę 05.03.07, 21:42 Konkretne pytania może i padną, ale pewnie Kropiwnicki już uczy się od ministra Szyszki techniki "jak odpowiedzieć, aby nie dać odpowiedzi". Szczególnie z nagrania TVN24 ze spotkania z mieszkańcami Halinowa... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka ja nic nie piszę,bo... 05.03.07, 21:43 mnie znowu zacytują i co wtedy? lav Odpowiedz Link Zgłoś
czechy11 Zapraszamy na debatę 08.03.07, 12:23 Szkoda, że nie mogę być. Mam nadzieję, że będzie ze spotkania duży i ciekawy oraz konkretny artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś