julia1976 14.03.07, 20:18 Gdzie w Łodzi mozna fajnie spedzić wieczór,no przede wszystkim spokojnie.Polećcie mi jakąś fajną knajpę na spotkanie firmowe z jakimiś atrakcjami karaoke,bilard,kręgle itp. Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uerbe Nasze spotkania firmowe... 14.03.07, 20:50 julia1976 napisała: > Gdzie w Łodzi mozna fajnie spedzić wieczór,no przede wszystkim > spokojnie.Polećcie mi jakąś fajną knajpę na spotkanie firmowe z jakimiś > atrakcjami karaoke,bilard,kręgle itp. ... odbywają się na Dąbrowie w lokalu zwanym roboczo "Mordownia"... jest bilard i dobra pizza, karaoke nie ma. Karaoke razem z bilardem jest w Riff Raffie. Odpowiedz Link Zgłoś
bo_tak_wlasnie Re: Nasze spotkania firmowe... 14.03.07, 21:57 w riffie to jest dopiero mordownia... stada podstarzalych lowelasow polujacych po pijaku na malolaty w odblaskowych kieckach.. a pfuj... Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Nasze spotkania firmowe... 14.03.07, 22:00 Ech, a kiedyś taka fajna knajpa była - łezka się w oku kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Nasze spotkania firmowe... 14.03.07, 22:25 kiedyś to fajnie było w Golonce, romska kapela przygrywała do golonki z chrzanem i kroplami oczywiście................pewnej mojej kolesi też się łezka kręci. Od wspomnień dyskotekowych ( weź pistolet i dwa noże, miło spędzisz noc w Dagorze----był taki przybytek, he, he) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irminka Re: Nasze spotkania firmowe... IP: *.toya.net.pl 10.07.14, 06:48 Jeśli chciała byś spotkanie w cichym miejscu i mieć teren dla siebie, bez ciekawskich spojrzen innym, mogę polecić ośrodek Campoverde, który organizuje spotkania firmowe. Jest możliwosc grila, ogniska i do tego różnych zabaw. ostatnio organizowała spotkanie moja firma.. bardzo spokojna okolica na obrzeżach Łodzi. jak byscie chcieli to na Campoverde.pl będzie wiecej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia1976 Re: Nasze spotkania firmowe... IP: *.toya.net.pl 12.07.14, 15:48 Dzięki, wreszcie coś sensownego. Przekładałam to spotkanie od siedmiu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irminka Re: Nasze spotkania firmowe... IP: *.toya.net.pl 12.07.14, 21:47 Nie ma za co. tak jak mówię Campoverde sprawdziłam sama na własnej skórze, więc mogę polecać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid12 Re: Nasze spotkania firmowe... IP: *.toya.net.pl 13.07.14, 08:58 Popieram warto odwiedzić dzieje się tam dużo nie da sie nudzić. Polecam Campoverde.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Nasze spotkania firmowe... IP: *.toya.net.pl 25.09.14, 19:10 na spotkania firmowe polecam sprawdzone miejsce campoverde.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Nasze spotkania firmowe... IP: *.toya.net.pl 30.09.14, 14:44 tak campoverde.pl jest dobrym obiektem na spotkania firmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jaka knajpa ???? IP: *.246.stormmedia.pl 01.10.14, 14:43 jakie to żałosne-Campoverde chyba naprawdę narzeka na brak klientów. Kilka ostatnich wpisów z tego samego adresu IP, podszywanie się pod "niby" kilka osób. I to nie pierwszy raz...Czy Wy ludzi za idiotów macie? Efekt wręcz odwrotny, nie mam najmniejszej ochoty tego miejsca odwiedzić, Dobra knajpa nie musi się uciekać do takich sposobów. Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś