Dodaj do ulubionych

Co sie k..... dzieje???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.03, 10:39
Dzis najpierw zaskoczyla mnie taka informacja:
info.onet.pl/714732,11,item.html
A kiedy wyszedlem z psem, i wracajac zauwazylem przed drzwiami wejsciowymi,
wyrwany domofon z jakiejs innej klatki.....Co to za czasy??????
pozdr. Mlody
Obserwuj wątek
    • fleuriste Re: Co sie k..... dzieje??? 11.05.03, 10:49
      Super, po prostu super :( Czytając te wiadomości było mi wstyd, że kiedyś
      nazywno mnie studentem :(((
      • Gość: łażej Re: Co sie k..... dzieje??? IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.116.* 11.05.03, 10:57
        fleuriste napisał:

> Super, po prostu super :( Czytając te wiadomości było mi wstyd, że kiedyś
        > nazywno mnie studentem :(((

Mimo, iż z Lumumbowa to wcale nie musieli być studenci. W tym roku było na
        juwenaliach mnóstwo dresów i łysych, których przyciągnęła impreza techno. W
        zeszłym roku, kiedy techno prawie nie było, było spokojniej. Mam nadzieję, że w
        przyszłym roku nie zostanie popełniony ten błąd i juwenalia będą z prawdziwą
        muzyką juwenaliową a jeśli ktoś będzie chciał zrobić przy okazji imprezę
        techno, będzie ona z daleka od Lumumbowa.
        • Gość: Mlody Re: Co sie k..... dzieje??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.03, 11:00
          Zgadza sie, przed swiniarnia, to umpa umpa ustawili, bylo od groma dresiarzy,
          ktorzy ze studiowaniem nie maja wiele wspolnego...chyba.
          pozdr. Mlody
          • fleuriste Re: Co sie k..... dzieje??? 11.05.03, 11:08
            Niestety, w ten sposób psuje się opinię wszystkim studentom :( Juwenalia są
            silnie kojarzone ze społecznością studencką, a takie wybryki automatycznie
            obciążają konto żaków. I tu żadne tłumaczenia i wyjaśnienia niestety nie
            pomogą :(
            Zgadzam się z wami jeśli chodzi o muzykę - dawniej były normalne koncerty i był
            spokój. Ten eksperyment z 'umpa umpa' chyba był niepotrzebny :(
            • srootootoo Re: Co sie k..... dzieje??? 11.05.03, 12:15
              Ano nic się nie dzieje.To nie jest żadna nowość.Tak jest od dobrych kilku
              lat.To juz nie jest wina wypitych browarków, tylko postepujący debilizm,
              teblety, zioło i inne dopalacze, które tym gnojom wypalają mózg.
              • koszysta Re: Co sie k..... dzieje??? 11.05.03, 13:10
                srootootoo napisał:

> Ano nic się nie dzieje.To nie jest żadna nowość.Tak jest od dobrych kilku
                > lat.To juz nie jest wina wypitych browarków, tylko postepujący debilizm,
                > teblety, zioło i inne dopalacze, które tym gnojom wypalają mózg.

Nic dodać, nic ująć-niestety.
        • intruder Re: Co sie k..... dzieje??? 11.05.03, 13:13
          niestety dziennikarze nie wspomna o tym ze to wlasnie "mlodziency z paskami na
          dresie" byli przyczyna wszelkich burd i zniszczen
    • beers Re: Co sie k..... dzieje??? 11.05.03, 13:17
      To sa efekty szerokiego dostepu do wyzszego wyksztalcenia. Niestety,
      obserwujemy "rownanie w dol" zamiast podnoszenie poziomu.

O tempora, o mores...
    • Gość: pepe Re: Co sie k..... dzieje??? IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 11.05.03, 15:36
      niestety, na osiedlu było mnóstwo pasiastego bydła. m.in. mój kolega został
      pobity.
    • Gość: Dzidka Re: Co sie k..... dzieje??? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 15:54
      Też mnie to zmartwilo, mimo że moja z miasta Łodzi nie pochodzi, ale zawsze to
      przykre, jeśli chodzi o zaprzyjaźniony gród... Jedna uwaga: nie zwalajcie
      wszystkiego na łysych/dresy/karki. Oni to jedno, ale do czego zdolny jest
      pijany lub najarany student, chyba dobrze wiecie...
      • spinache Re: Co sie k..... dzieje??? 11.05.03, 16:27
        Gość portalu: Dzidka napisał(a):

> Też mnie to zmartwilo, mimo że moja z miasta Łodzi nie pochodzi, ale zawsze
        to
        > przykre, jeśli chodzi o zaprzyjaźniony gród... Jedna uwaga: nie zwalajcie
        > wszystkiego na łysych/dresy/karki. Oni to jedno, ale do czego zdolny jest
        > pijany lub najarany student, chyba dobrze wiecie...

To ze studenci tez mogą wszystko demolować to raz, druga sprawa jest taka że
        dzisiaj sporo tzw.dresiarzy jest po prostu studentami.

pzdr.
    • ryhooo Re: Co sie k..... dzieje??? 11.05.03, 17:13
      Wow. Nie bylo mnie w tym roku, ale z tego co slysze to sie dzialo. Rok temu tez
      byla druga scena przy paszarni i bylo calkiem spokojnie. Ale moze rzeczywiscie
      na przyszlosc trzeba te imprezy rozdzielic i druga zrobic z dala od osiedla.
    • Gość: blenda Re: Co sie k..... dzieje??? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 18:12
      Bylismy wczoraj na juwenaliach w prawdzie do 24 ale zawsze to coa. powiem
      szczerze ze bylam zaskoczona zebylo tak spokojnie. w prawdzie z akademikow
      lataly butelki z piwem z okien.
      A mpk nie ma w ogole glowy, zamiast puscic dlugi autobus nocny to Ci puscili,
      maly jak zwykle, no i byl problem, ja siedzialam na miejscu na zakupy a
      chlopak razem ze mna...
      • Gość: andzia Re: Co sie k..... dzieje??? IP: *.toya.net.pl 11.05.03, 19:14
        Gość portalu: blenda napisał(a):

> A mpk nie ma w ogole glowy, zamiast puscic dlugi autobus nocny to Ci puscili,
        > maly jak zwykle, no i byl problem, ja siedzialam na miejscu na zakupy a
        > chlopak razem ze mna...

Ale chyba to nie jest powód, żeby zaraz niszczyć tabor mpk. Jak "studenci" w
        ten sposób będą pokazywać swoje niezadowolenie to niedługo będą chodzić pieszo.
        • Gość: blenda Re: Co sie k..... dzieje??? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 20:18
          Nie mowie ze to byl dobry powod, bo nic nie jest w stanie usprawiedliwic
          takich rzeczy.
          poruszylam ten temat, abstrachujac od zniszczonych autobusow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka