Gość: CIEKAWY... Piekarz zawinił - kowlala powiesili.... IP: *.lodzka.policja.gov.pl 18.05.07, 12:11 ...takie pytanie... jaka w tym wina Komendanta III Komisariatu??????????????? Wzywali 997. Jak kto będzie dociekał - zorientuje się szybko pod kogo BEZPOŚREDNIO podlegają ci policjanci i kto ma nadzór nad służbą interwencyjną.... Podpowiadam - na 1000% nie jest to szef komisariatu. Widocznie tłum chce igrzysk - więc czyjaś głowa spaść musi. Winien-nie winien - wisieć powinien :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mand Ten konisariat to jeden wielki skandal! IP: *.managethisdomain.com 19.05.07, 06:55 Kiedyś chciałem zgłosić interwencję to dyżurny powiedział mi, że dopóki nie podam swojego pełnego adresu zamieszkania to interwencji nie przyjmie. Podałem mu dane personalne, to nie wystarczyło. Powiedział, że jeżeli nie podam adresu zamieszkania pełnego to odkłada słuchawkę. Nie podałem. Odłożył. Innym razem zgłaszałem problem napisów na murach. Pani funkcjonariusz powiedziała, że nie przyjmie żadnego zgłoszenia, że wulgarne treści mogą sobie być na murach, ja ich nie muszę czytać jak mi się nie podobają. Takoż i dzieci idące do szkoły wzdłuż tychże. Wcześniej kiedyś dyżurny wykazał brak znajomości podstawowych przepisów odmawiając przyjęcia zgłoszenia. W końcu po moim uświadomieniu go i gdy potwierdził to jakiś jego tam kolega zgłoszenie przyjął. Inny mieszkaniec pewnie niejeden nie miał tyle przebicia. itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andm III komisariat IP: 72.232.201.* 19.05.07, 06:58 Kiedyś chciałem zgłosić interwencję to dyżurny powiedział mi, że dopóki nie podam swojego pełnego adresu zamieszkania to interwencji nie przyjmie. Podałem mu dane personalne, to nie wystarczyło. Powiedział, że jeżeli nie podam adresu zamieszkania pełnego to odkłada słuchawkę. Nie podałem. Odłożył. Innym razem zgłaszałem problem napisów na murach. Pani funkcjonariusz powiedziała, że nie przyjmie żadnego zgłoszenia, że wulgarne treści mogą sobie być na murach, ja ich nie muszę czytać jak mi się nie podobają. Takoż i dzieci idące do szkoły wzdłuż tychże. Wcześniej kiedyś dyżurny wykazał brak znajomości podstawowych przepisów odmawiając przyjęcia zgłoszenia. W końcu po moim uświadomieniu go i gdy potwierdził to jakiś jego tam kolega zgłoszenie przyjął. Inny mieszkaniec pewnie niejeden nie miał tyle przebicia. itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOW!!! Re: III komisariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 17:42 faktycznie skandal! Zwłaszcza te napisy na murach! Jak nic dyżurny i spec grupa powinni chwycić pędzel farbę i szybko zamalować! ...Zastanów się chłopie nad rolą policji w społeczeństwie. Bo jeżeli mają się zajmować napisami na murach, kotkami na drzewach i obsługiwać dziwaków, którzy 4 razy dziennie dzwonią z bzdetami typu "bo pies sąsiada głośno szczeka.." to jest ich 10 razy za mało. A może tak obywatel się włączy w życie społeczne i zamiast narzekać - ruszy dupsko i czasami zwróci uwagę grzecznym dzieciom, żeby ścian nie malowały; Trawy nie deptały; alkoholu w parku nie piły... Po co... lepiej narzekać. Takie to nasze - narodowe! Odpowiedz Link Zgłoś