Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 12:12 myślę o otwarciu takiego kluby w wałbrzychu, co wy na to? legalne spotkania par, lub singli na zbiorowy seks? elegancki lokal, super towarzystwo! zadziała w tej metropolii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ina Re: swingers party!!!!! IP: 188.33.189.* 10.11.09, 12:26 jestem juz po trzydziestce przeżyłam juz troche , jestem tolerancyjna i nie oceniam ludzi tak łatwo i prosto ale jakos robi mi sie smutno myślac o tzw swingesach niby maja wszystko ale tak bardzo czegos im brak seks dla czystego seksu bez uczucia , życie w klatce żyjąc z kimś a jednak totalnie samotnie mam nadzieje ze nigdy tego nie doświadcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: swingers party!!!!! IP: *.16.243.lan.e-wab.pl 10.11.09, 13:23 to widocznie mało przeżyłaś..:) Wy kobiety inaczej postrzegacie seks...dla was to od razu musi się wiązać z uczuciem...przynajmniej z fascynacją....a dla faceta ważne,aby sobie ulżyć...:) i wierz mi faceci nie żyją w klatkach..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: swingers party!!!!! IP: 89.108.212.* 10.11.09, 13:20 Pomysł dobry,ale raczej nie w Wałbrzychu bo to dziura.Chyba że będziesz się ogłaszał i reklamował na skalę ogólnopolską lub europejską,ale to by musiał być full wypas z bajerami,musiałbyś czymś ludzi zaskoczyć i być wytrwały zanim to by się rozkręciło.Jest w Polsce parę takich klubów, ale albo w większych miastach, albo gdzieś malowniczo położonych, albo w jakiś kurortach.Musiałbyś w to włożyć trochę grosza a i to nie gwarantuje sukcesu, ale to i jak we wszystkim.No i jeszcze skąd wziąć tych fajnych ludzi żeby się wszystkim podobali.Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimsam Re: swingers party!!!!! IP: 77.255.79.* 10.11.09, 13:33 w metropolii Wałbrzych wypali napewno. ludzie tutaj to nie dosc ze kasy maja w brod, to jeszcze tacy tolerancyjni, same umysly otwarte :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: swingers party!!!!! IP: *.tktelekom.pl 10.11.09, 13:44 a co nie masz pieniędzy, żeby iść do burdelu jak chesz uprwieać seks bez uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-kaida Re: swingers party!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.09, 14:13 swingers party!!!!! jest nielegalna forma w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Re: swingers party!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 17:07 Chcesz o czymś napisać? Uzdrowisko Sobięcińkie aż kipi z niecierpliwości. Wypasione lofty i pełne barki czekają! Mamy też kilka cichych zaułków ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: swingers party!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 22:44 zignoruj wypowiedzi idiotow i zakladaj taki klub !!!! znam dobrze potrzeby w tej okolicy i wiem ze byloby wiele par chetnych !!! nie tylko z walbrzycha ale i okolic !!!! kiedy otwarcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim69 Re: swingers party!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.12.09, 12:18 Świetnie to ująłeś, podpisuję się pod Twoją wypowiedzią obiema rękami i oczywiście jestem ZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: swingers party!!!!! IP: *.dialog.net.pl 30.11.09, 02:42 KIEDY I GDZIE BĘDZIE OTWARCIE TAKIEGO KLUBU ? Z MIŁĄ CHĘCIĄ PRZYJDĘ Z KOBIETĄ ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek38 Re: swingers party!!!!! 30.11.09, 16:02 Ja chetnie zajde zaorac komus zone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: swingers party!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.11.09, 16:15 dobre HEHE ,narzeczoną lub dziewczynę też,będzie dobry ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YEAHHHH Re: swingers party!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.11.09, 16:29 bardzo dobry pomysł nie będziemy musieli jeździć tak daleko do wrocka bo tu na tych bajzlach to syf, koorestwo ochydne , bezzębne nacpane wieśniaczki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o qrwa Re: swingers party!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 30.11.09, 20:04 chętnie zerżnę komuś panienkę jak kogoś to kręci - ale jak to ma wyglądać sex w gumie czy wszyscy będą książeczki zdrowia pokazywać ??? widziałem takie cuda w necie ale to są w większości imprezy zamknięte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim69 Re: swingers party!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.12.09, 19:37 Jesteśmy ZA. Chętnie tam przyjdziemy. Świetny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: swingers party!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.09, 08:05 po co ci klub.my to robimy w domu.bez zarzutu czerpania korzysci z nierzadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6969 Re: swingers party!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 08:07 Gość portalu: luka napisał(a): > po co ci klub.my to robimy w domu.bez zarzutu czerpania korzysci z > nierzadu rozumiesz pojęcie "nierząd"? Odpowiedz Link Zgłoś
kamil84alter Re: swingers party!!!!! 29.04.13, 12:28 Cześć odwiedź klub ROUGH BUNNY w Włocławku może coś nowego i ciekawego Ci się nasunie do głowy... akurat znam Szefa ... Jemu się udało :) Myślę że pomysł jest dobry ... info na stronce roughbunny.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamil84alter Re: swingers party!!!!! 29.04.13, 12:31 ROUGH BUNNY to jeden z najlepszych klubów typu Swingers | Club | Meeting w Polsce .. przede wszystkim poziom na jakim są organizowane imprezy .. pozwala na to żeby się na nim wzorować ... Odpowiedz Link Zgłoś
logoss1971 Re: swingers party!!!!! 13.08.13, 01:54 wałbrzych to dobre miejsce ale jeszcze lepsze to łódź jesli potrzebujesz pomocy mozesz napisac krzysztof logoss1971@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś