mamaania7 11.08.07, 10:39 poszukuję pediatry w naszym mieście najlepiej z eskulapa. Możecie kogoś polecić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin_sieradz Re: dobry pediatra w sieradzu 12.08.07, 21:18 Dobry pediatra i to w Eskulapie hmmm... Ja ze swoim dzieckiem chodzę do dr Anny Chudzik i jest bardzo dobrym, znającym sie na sprawie pediatra, internista ale jeden minus dla tej PANI. Jest mało konkretna. Doradzi owszem, pomoże jak najbardziej i generalnie "fajna" z niej kobietka ale jak by była bardziej konkretna ho ho:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulka82 Re: dobry pediatra w sieradzu 13.08.07, 14:08 Generalnie Eskulap jest do do bani ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: dobry pediatra w sieradzu 13.08.07, 18:35 Ja z córką chodzę do Medikusa do dr. Tobiasz. Jak coś lżejszego to do homeopaty-dr. Krawczyk. Z obu jestem zadowolona bo obie się znają i współpracują ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
elek16 Re: dobry pediatra w sieradzu 16.08.07, 22:41 polecam dr.Szkudlarek w zdrowiu Odpowiedz Link Zgłoś
malenow14 Re: dobry pediatra w sieradzu 29.08.07, 00:22 Polecam dr Tobiasz, troche dlugo przyjmuje i zawsze kolejki u niej. Dr Oset tez jest dobra. Wczesniej chodzilamdo dr milek ale ona mniej teraz rzyjmuje w Meducusie. Odpowiedz Link Zgłoś
emi9 Re: dobry pediatra w sieradzu 29.08.07, 13:49 ja z czystym sumieniem mogę polecić dr Ogłozę . On przyjmuje w szpitalu w przychodni. Co mogę o nim powiedzieć, jest konkretny, sympatyczny i zna się na swojej pracy. Mój synek jak miał 2 miesiące miał zapalenie płuc i byłam u innej doktórki, która tak go leczyła , że pół miesiąca miał być w szpitalu. Po kontakcie z dr Ogłozą okazało się to zbędne i mały miał zastrzyki w domku robione i po paru dniach nie było śladu po zapaleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
protopic Re: dobry pediatra w sieradzu 09.09.07, 17:08 lek. med. Wiesława Ciach, od ponad 16 lat, dwa pokolenia, żadnych zarzutów, a było kilka groźnych spraw i ze wszystkim sobie poradziła :) Odpowiedz Link Zgłoś