Gość: Julia IP: *. / 192.168.1.* 30.06.03, 16:29 mam pytanie gdzie można kupić koszulki do laminowania w łodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: koszulki do laminowania 30.06.03, 16:49 Gość portalu: Julia napisał(a): > gdzie można kupić koszulki do laminowania w łodzi??? -- Czy koniecznie muszą to być koszulki do laminowania w łódce? Znam prostrze metody laminowania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: koszulki do laminowania IP: *. / 192.168.1.* 30.06.03, 16:54 hehehe bardzo funny... a to problem. tata kazał ja musze. a nie mam zielonego pojęcia gzdie?? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: koszulki do laminowania 30.06.03, 17:03 Gość portalu: Julia napisał(a): > hehehe bardzo funny... -- hmmmm jak sie pisze nazwę mojego miasta z małej litery... > a to problem. tata kazał ja musze. > a nie mam zielonego pojęcia gzdie?? -- A szukałaś w papierniczych? Szukałaś w hurtowniach? A musisz mieć koszulkę, nie lepiej bez? ;-) heheh to znaczy, nie lepiej laminować gdzieś profesionalnie? Odpowiedz Link Zgłoś