mamarika 31.08.07, 13:59 robie chrzciny w październiku i szukasz jakiegoś fajnego studia fotograficznego najlepiej okolice retkini lub widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 O jezusie słodki! 31.08.07, 14:09 Właśnie uświadomiłam sobie, że nie mam zdjęć od chrztu! Już się uspokoiłam. Przypomniałam sobie, że wtedy jeszcze nie było fotoaparatów. Może da to się nadrobić? Ustroję się w bet, czepek z koronką, wskoczę ojcu na ręce i rozryczę się do twarzy zsinienia. Była kiedyś miła pani fotograf w "niebieskim pawilonie" vis a vis komendy. Robiła naprawdę ładne zdjęcia do dokumentów, człowiek był nie do poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: O jezusie słodki! 31.08.07, 19:26 Na sienkiewicza vis a vis komendy robiła zdjęcia w miarę przyzwoite pani Szyszka, choć u niej nigdy nie robiłam... Chyba robi je nadal. Natomiast jestem gotowa każdemu polecić zakład Foto-Video J.B. Czechlewskich przy ul. (niestety) Franciszkańskiej 99 na starych Bałutach (też nie moja dzielnica) - tel.656=90=67. w pawilonie handlowym. Prowadzi go niesamowita fotografka chyba z synem. Robiłam tam zdjęcie w lipcu do dowodu i po raz pierwszy w życiu mogę się tego nie wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś