konrad_socha 09.07.03, 10:45 Jaki jest waszym zdaniem najlepszy klub / pub w Łodzi? moim zdaniem jest to BLUES BROTHERS (blaszak na rogu Pojezierskiej i Zgierskiej) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard A moim zdaniem 09.07.03, 10:50 Meta na Zgierskiej przy starym Rynku Bałuckim (w podwórku na tyłach Kredyt Banku). A jaką aroniówkę mają! Miodzio... Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: A moim zdaniem 09.07.03, 10:55 Hehehe, i w rzutki mozna pograc.:) Czyżbysmy się tam spotkali?? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Nawet języków obcych można się poduczyć 09.07.03, 11:24 ormiańskiego, czy coś... aric666 napisał: > Hehehe, i w rzutki mozna pograc.:) > Czyżbysmy się tam spotkali?? Chyba nieraz, a jak wyglądasz (oprócz rogów)? Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Nawet języków obcych można się poduczyć 09.07.03, 11:54 No rogi to mieć musze, taka profesja, a oprucz tego, to wyglądam tak jak zwykły aric, tylko mi sie szóstki pojawiły, bo musiały.:) Ormiański... znam kilka zwrotów, ale nie bede ich przytaczał, bo sa raczej niecenzuralne. Ech, czasem szkoda, że nie walniemy już tam browca i nie zagramy w dartsy.:( Odpowiedz Link Zgłoś
aard Czesm żal... 09.07.03, 12:55 Ale dartsy są u mnie :-) W sumie moglibyście mnie wreszcie KIEDYŚ odwiedzić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Czesm żal... 09.07.03, 13:01 Fakt, już teraz możemy. Ale jeżeli łikendowo to dopiero w sierpniu, bo nas nie ma w najbliższe... A co ze zmiana zamieszkania?? Znalazłeś jakiegoś współ lokatora, tudzież lokatorke?? Odpowiedz Link Zgłoś