big_news 05.10.07, 21:04 www.wrecker.newmail.ru/www/russia.htm :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 21:09 to ja wklejam napotkaną osobiście na wysokości 3400 m n.p.m. całkiem niedaleko czoła lodowca kaukaską... kuchenkę!: picasaweb.google.com/huann.gory/Elbrus/photo#5080671889924595330 Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 21:23 hehehehehe Może z kukuruźnika wyleciała?;) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 21:25 Raczej z ust rzecznika kancelarii prezydeksa. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 21:31 Polecę Bartoszewskim (mogę, ałtorytetem?): (...) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 21:47 ...możesz sobie nawet na kaczym kuprze polecieć. Chodzi o uroczystości katynskie, PiSzczący kołchoźniku. www.polskaludowa.com/codzienne/jpg/kolchoznik_small.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 22:00 Lecz się chłopie, lecz. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 22:08 O mnie się nie martw, wszak PiSzczy się o wielkiej przebudowie ochrony zdrowia to jakiś syrop mi przepiszą za 1 grosz. Lecz co z tobą będzie? Utoniesz w wybiórczym bigosie. Wybiórczo sukcesach swoich mocodawców basujesz, a sprawa uroczystości to prawdziwy big news no, ale dla niektórych bardzo wstydliwy się okazał. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 22:17 Te. Prostaku. Załóż se wątek o tym co cię swędzi i wpisuj tam swoje przemądrzalskie facecje do woli. A ze mnie zejdź, bo ja w takich arogantach nie gustuję. Co za ordynus się uczepi, no i weź teraz i coś z chamem zrób?!:/ Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 22:25 ...a, to już panisko jesteś? Szybki awans społeczny w IV RP. szybki... Wierne psiska szybko nagradzają. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 22:26 No już?! Zrobiłeś se dobrze? To teraz spadaj w niebyt. Na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nett1980 Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja IP: *.toya.net.pl 05.10.07, 22:29 Nie "zdanzam", o co ta bitwa? A fotki fajne. Ciesza oczy i dusze slowianskie moich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 22:33 Jaka tam bitwa, panisko jeno spazmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 22:37 Spytaj tego czubka o co mu biega. Wlecze się, smędzi, jakiś skrzywdzony chyba. Najlepsze jest właśnie to, że potrafi się czepić, że niby za dużo się o polityce skrobie. Jak człowiek założy coś na odprężenie, to robi kołtuńskie wrzuty. Typowy przedstawiciel..., e tam kończę. Bo zwisa mi on i powiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 22:48 Fantazjujesz o tej polityce. big_news napisał: > Bo zwisa mi on i powiewa. Wspólczuję, to dla takiego macho musi być przykre uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 23:06 hehehehe Jakiś ty żałosny z tym wyciąganiem słówek i wyrywaniem z całości półzdań. Może kiedyś, za jakieś dwadzieścia lat, dotrze do twojej łepetyny, jak się kompromitowałeś na forum. Chociaż nie liczyłbym specjalnie na to, bo do tego czasu zgłupiejesz już całkiem, ze szczętem. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 22:32 Denerwujesz się gwizdaczku? I pisząc nie używaj tego prostackiego słówka "se". To nie pasuje do tak zacnego kawalera, brrr. Nie spadnę w niebyt ani na dobre. Przeciwnie będę z tobą na dobre i na złe :P Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Taaa, kałmuczku? No to masz: 05.10.07, 22:39 Chłopaczku wciąż nie dorośnięty jak zwykle kreślisz słowa głupie, wiadomo wszem żeś jerdolnięty ja dodatkowo mam cię w d.u.p.i.e. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: 05.10.07, 22:44 Poezją wucetową się trudnisz czy to wyPiS z twojego pamiętnika? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: 05.10.07, 22:49 Rymy w sam raz godne ciebie. Co z tego, ty i tak matołku tego nie ogarniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: 05.10.07, 22:54 He, takie rymy tworzą kretyni co palcem po ścianie malują. Nie masz się czym chełpić. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: 05.10.07, 22:58 Głupolu, ale to tacy jak ty matołkowie wodza za nimi patafiańskimi oczkami. Co ja tam ci zresztą będę do tej puściusieńkiej makóweczki wkładał. Mowy nie ma, żebyś cokolwiek zajarzył, tumanku... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: 05.10.07, 23:08 Co jeszcze chamku wymyślisz przed snem? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: 05.10.07, 23:14 Nie częstuj mnie chamkiem, żłobie, bo on jest zarezerwowany dla ciebie. Poza tym nie specjalnie chce mi się informować imbecylka o tym, co dorośli, dojrzali mężczyźni robią przed snem. Pewnie to nie mieści się w tej twojej mikroskopijnej łepetynce, ale żeby prztykać się z takim rzadziochem jak ty, nie muszę niczego wymyślać. Ty się sam bezwiednie podkładasz. A teraz idź już lulu. Bo godzina duchów nadchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: 05.10.07, 23:20 Co? Koncepciku już brakło? Widzisz, miernotko, nie próbuj się z dorosłymi, bo zawsze wyjdzie z ciebie wiotki pętak. hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: 05.10.07, 23:24 Nie zakłócaj ciszy nocnej swoim głupkowatym rechotem. Jak chcesz sobie jeszcze bęcwale poklepać to rób to w kącie jak to już o tym swego czasu pisałeś :P Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: 05.10.07, 23:32 Grubianinie pospolity. Rozumiem, że jesteś miłośnikiem wszystkiego co dobre, więc śledzisz wciąż i niezmiennie to, co tu się chce komu zamieścić, a czego sam nie będziesz w stanie stworzyć. Jeżeli jednak masz nawet tyci móżdżek (bo samo miejsce na niego niestety nie starczy), to niech ten maluszek przetrawi taką oto wiadomość, że żeby nie wiem jak się prężył, jak starał i nadymał, to i tak nie umożliwi to zrozumienie czegokolwiek jego właścicielowi. Pojąłeś? Wiem, że nie. To żart był taki, cudaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: 05.10.07, 23:36 Głuptasku, wykazujesz się niepospolitą energią koksownika. Wydawało się już, ze ta okładanka jest ci obmierzła, ale jednak ciebie ciągnie do nocniczka, który tak sprawnie potrafisz wypełnic. Pa, ktoś musi wykazać się rozwagą. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: 05.10.07, 23:46 Tak tak. Masz rację. Obcowanie z tobą, to przyjemność z rodzaju głaskania szczotki ryżowej. Wyśpij się, a jutro... na mnie nie licz. Pojutrze także. Aaa... w poniedziałek też na mnie nie czekaj. Mistrzu ciętych ripost. Tych z pod trzepaka. buahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nett1980 Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: IP: *.toya.net.pl 05.10.07, 23:00 Ej przestanicie juz, kancelaria prezydencka twierdzila, ze planowali te obchody juz w kwietniu, a nie sadzisz chyba, ze juz wtedy planowano wybory na 21.10?Chociaz kto wie? Grunt, ze przelozyli. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: 05.10.07, 23:03 Próżny trud. Ten niedorostek i tak tego nie przyjmie do wiadomości. To jest chory z nienawiści czubuś. Nawet nie czubek, bo zachowuje się tak jakby miał z piętnaście lat (nie obrażając normalnych piętnastolatków). Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: 05.10.07, 23:15 Przełożyli ( i dobrze) po niejakiej awanturce, gdyby nie protesty to wysmażyliby coś dla siebie bez zadnych sentymentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmaciek33 Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 22:07 A nie możecie jak faceci dac sobie po razie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprota_z_Sin City Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: IP: *.eranet.pl 06.10.07, 22:14 też sobie zadaję to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: 06.10.07, 23:54 Gość portalu: szprota_z_Sin City napisał(a): > też sobie zadaję to pytanie. ...to tylko klikanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmaciek33 Re: Taaa, kałmuczku? No to masz: 08.10.07, 11:09 Hm... czyżby odwagi waszmościom nie staje? Widzę butne wypowiedzi ale męskiej inicjatywy jakoś brak? Może któryś z was coś zaproponuje? Zgłaszam sie na sekundanta - i obiecuję, że stosowny opis z pojedynku na forum zamieszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 21:10 Ty jestes bardziej ucieszny. Nic nie basujesz nt pewnej smutnej uroczystości, z ktorej KTOS chciał zrobić pasztet, ale wspaniałomyślnie się wycofał i ją przełożył. Jaka to fantazja? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 21:15 jest taka wstydliwa, nierozwiązana sprawa w nomen-omen stosunkach polsko-niemieckich: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=70067188 a jakbyś tak dołączył z sekcją dwukołową? doświadczenia grunwaldzkie posiadasz, a i potencjalny łup wydaje się godny zainteresowania jak mniemam? :> Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 21:24 Chwila jest wstydliwa, ale jesli chodzi o miecze to sprawa najwyższej wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 21:26 święta racja, sprawa najwyższej waginy, tfu, wargi. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 21:24 Tobie to już nic nie pomoże. Nawet żaden cudotwórca z takim przypadkiem nie da rady. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 23:15 Takie samochody z kłódką to w Łodzi też bywają ;) fotoforum.gazeta.pl/72,2,735,36600313,56160028.html Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ułańs., tfu! Rosyjska fantazja 05.10.07, 23:25 I Jaś Fasola też z kłódki korzystał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: chcialbym poznać tych 09.10.07, 00:52 cassani napisał: > architektów szczególnie :) to kubiści!to musieli być wschodni kubiści!:D Odpowiedz Link Zgłoś