ja.ja222 "Misiek" Koterski skazany za oszustwo 12.10.07, 23:14 A kto to jest ten jakiś Koterski? Nie znam takiego aktora. Czy juz margines społeczny wpisuje sie w aktorstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 "Misiek" Koterski skazany za oszustwo 12.10.07, 23:14 dostal za malo to bylo klasyczne - swiadowe, planowane, zaplanowane, zlosliwe - oszustwo (gospodarcze?) ---> poprawic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk To Pan jesteś oszustem mieszkaniowym! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 23:17 - .... - Nie pan, a pan! Proszę państwa, otóż ten Pan próbował już trzeci raz wyłudzić mieszkanie... A tak przy okazji musicie przyznać - jak Misiek sprzedaje mieszkanie, to nie ma ch*** we wsi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit stfoż "Misiek" Koterski skazany za oszustwo IP: *.aster.pl 12.10.07, 23:31 Kto to jest? Syn ojca. A ojcu pewnie wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowiecki Agent ____~~~__ A ja i tak zaglosuje na PIS!!! ____~~ IP: 193.189.116.* 12.10.07, 23:32 Jestem Dumny z Premiera KAczynskiego. Tylko czlowiek tak wybitny i inteligentny jest w stanie przez 2 lata ukryc podsluchiwanie (wiekszosci?) Posłów wolnej Rzeczypospolitej: www.zbigniewziobro.org/content/view/32/42/ (na dole jest lista) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venom "Misiek" Koterski skazany za oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 23:35 Nadal nie wiem czy on jest kretynem czy tylko udaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok "Misiek" Koterski skazany za oszustwo IP: *.generacja.pl 12.10.07, 23:36 już się mądralińskie kundle tego forum rzucili żeby skopać kolesia, choć wystarczy pstryknięcie palcami, żeby te same łajzy lizały mu d...pę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu) "Misiek" Koterski skazany za oszustwo IP: *.zakoniczyn.net 12.10.07, 23:41 on nie zachowuje sie jak młotek - to jest młotek a kupujący mieszkanie pasują do "zbywcy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar "Misiek" Koterski skazany za oszustwo IP: 82.160.171.* 12.10.07, 23:44 aktor?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm "Misiek" Koterski skazany za oszustwo IP: *.globalconnect.pl 12.10.07, 23:45 "Misiek" Koterski to najlepszy przykład tego, że w mediach odbywa się promocja głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza "Misiek" Koterski skazany za oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 00:05 a to ci kupujący nie sprawdzili stan prawny mieszkania? czy jest/niue jest zadłużone? tak brali w ciemno?nie sprawdzali ile osób jest zameldowanych? tak nałądne oczy chcieli kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych oszczędzali na prowizji pośrednika? IP: *.centertel.pl 13.10.07, 19:55 Kupujący pewnie próbowali oszczędzić na prowizji pośrednika, który po minucie by im wybił z głowy biznes z tym gościem. Ludzie, kupujcie sami, będziecie następni. Jak się odkujecie, to przyjdźcie do profesjonalisty. Sądząc po ilości wpisów, na których zadatek myli się z zaliczką, rzesza klientów jest jednak spora. zapraszam niedługo przyszły pośrednik Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 przygłup i prymityw wyniesiony na piedestał 13.10.07, 00:09 nigdy nie rozumialem zachwytów dot. tego ozobnika. Jego miałkośc intelektualną uważano za cnotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Ile literówek można zrobić w tak krótkim artykule? IP: *.toya.net.pl 13.10.07, 00:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek taki byles fajny ... IP: *.ppp.tiscali.fr 13.10.07, 01:18 ... a taki z ciebie s-syn Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Ostatnio sie chwalił u KUBY że głosuje na PO 13.10.07, 01:54 widać statystyka nie kłamie mówiąc że na PO głosują recydiwisci. Odpowiedz Link Zgłoś
tango9 "Misiek" Koterski skazany za oszustwo 13.10.07, 05:19 Gdzie on się tego nauczył? W jakiejś prywatnej szkole medialnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z "Misiek" Koterski skazany za oszustwo IP: 192.166.195.* 13.10.07, 14:10 czemu nie ma korekty w tym artykule??? Odpowiedz Link Zgłoś
larson41 "Misiek" Koterski skazany za oszustwo 13.10.07, 15:38 kto normalny placi zadatek nie widzac aktu notarialnego a to ze ten gosciu jest synem znanego rezysera o niczym nie swiadczy on sprzedawal lokal a nie tatusia Odpowiedz Link Zgłoś
fraps "Misiek" Koterski skazany za oszustwo 13.10.07, 17:03 Koterski próbował sprzedać mieszkanie, do którego nie miał prawa i wyłudził 10 tys. zł zadatku Tak, mimo, ze probowal kogos oszukac, zaraz sie pokaza glosy, iz jest to polowanie na czarownice (=opozycje/tych, co nie lubia PiS), LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmih "Misiek" Koterski skazany za oszustwo IP: *.toya.net.pl 13.10.07, 17:18 Grał przygłupa w filmach swego ojca, u Wojewódzkiego zachowywał sie jak przygłup, a okazało się , że w zwykłym życiu również jest przygłupem - to u was rodzinne ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafrob Re: "Misiek" Koterski skazany za oszustwo IP: *.icm.edu.pl 13.10.07, 18:01 Ja się dziwię, że stacje telewizyjne promują takich idiotów. Misiek Koterski jest głupszy od najgłupszej blondynki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafrob Re: "Misiek" Koterski skazany za oszustwo IP: *.icm.edu.pl 13.10.07, 18:02 ... ciekawe, czy broniąc się w sądzie też zachowywał się jak idiota? Oby tak dalej Misiek. Dzięki takiemu postępowaniu może nie będę Cię musiał oglądać w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re:Obibok i narkoman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 14:08 To jest przerażające , że interesujecie się takim byle kim, narkomanem i degeneratem , rozpuszczonym szczeniakiem . Niech się weżmie do roboty . Powinien siedzieć . Jego ojciec powinien zapaść sie ze wstydu pod ziemię .Czym Wy się ekscytujecie , że ojciec jest znana osobistością ? Tym bardziej godne potępienia , że nie miał czasu dla własnego dziecka kiedy był mały i dlatego taki jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marill koterski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 18:24 Koterski to żaden aktor i na dodatek pomieszkuje u znajomych wiem bo pracuje z jego znajomą a na dodatek popija sobie i to nie źle. A szołmen to i tak z niego nie jest bo jak sobie czegoś nie weźmie to nawet śmieszny nie jest. Dla mnie to żaden ktoś ważny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek śmiecie na odstrzał IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.01.09, 12:34 jest kurwą.tyle.gra idiotę a jest tylko kurwą Odpowiedz Link Zgłoś