Gość: ;) Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: 217.98.20.* 22.05.10, 17:00 Ale pełno tych "dziadowskich firm" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Re: Anagra, Vocandus IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.10, 22:31 Potwierdzam wszystko, co napisała Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Anagra, Vocandus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.10, 09:35 Ciekawe nigdy żadna Zofia nie pracowała w Anagrze i Vocandusie - ale wiedzę ma doskonałą . Gratulacje Zofio Boże zlituj się nad biedną Zofią bo ma omamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Anagra, Vocandus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 10:36 Do nauczycieli pracujących w Anagrze: czy ktoś miał takie doświadczenie, że prowadził kilka lekcji próbnych bez umowy, a potem mu podziękowano??? ciekawe czy rekrutacja wciąż trwa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifi Re: Anagra, Vocandus IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.11, 19:05 Żaden gość też nigdy tam nie był zatrudniony, a proszę jeszcze lepsze niby informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Former Re: Anagra, Vocandus IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.11, 19:04 Ciężko coś dodać do Zofii - sama esencja! Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.10, 12:45 Zdecydowanie odradzam EMPIR na Wigury! Najgorszy salon meblowy w jakim byłam! Pękaty dyrektorek chodzi zadziera nosa i szydzi z klientów dla których kupienie kanapy za 1300 zł to spory wydatek. Nie miła obsługa, wręcz antypatyczna kierowniczka. Skąd się biorą tacy ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: *.toya.net.pl 03.07.10, 03:12 "Moja cukiernia" na Piotrkowskiej i jej właściciel, niejaki Pan Grzegorz - straszny krętacz, który zamawianiu tortu obieca cuda wianki, a później z niczego się nie wywiąże. Radzę spisywać szczegółową umowę i nie wierzyć w obiecanki-cacanki. Ja się niestety naciełam. Pozatym, gdy już weźmie zaliczkę traktuje klienta jak zero bezwzględne. Zero szacunku, bardzo agresywny sposób bycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mało ważny EuroActiv Tramwajowa 11 - Rekrutacja (Ostrzeżenie) IP: *.formlessnetworking.net 01.09.10, 12:26 EuroActiv Tramwajowa 11 - Rekrutacja - Ostrzężenie --------------------------------------------------------- EuroActiv - tajemnicza firma "Słucham" od bardzo długiego czasu zasypuje Gratkę i Express dużą liczbą ofert z pracą, są to ogłoszenia typu: "praca od zaraz", "młodych mężczyzn od zaraz", "Różne stanowiska" itp. podając różne numery telefonów komórkowych, gdy dzwonimy pod każdy z nich odbiera dziewczyna i wita nas słowami "Firma słucham", gdy odpowiadamy że my w sprawie oferty o pracę dostajemy kilka pytań: "Pana/Pani wiek", "Pana/Pani wykształcenie", "gdzie Pan/pani ostatnio pracowała", gdy odpowiemy na nie otrzymujemy odpowiedź: "Przykro nam, nie znajdziemy dla Pana/Pani żadnej pracy". Przy próbie dowiedzenia się czegoś więcej na temat owej tajemniczej firmy "Słucham" dziewczyna staje się arogancka i każe nam "przestać się mądrować". Do niedawna myślałem że ta tajemnicza firma "Słucham" to jakiś prywatny pośredniak, ale po przeprowadzeniu małego "śledztwa" dowiedziałem się że ta tajemnicza firma to EuroActiv z ul. Tramwajowej 11 - dystrybutor CYFRA+, werbująca naiwnych ludzi na stanowisko akwizytora, w żadnym z zamieszczonych ogłoszeń ani w rozmowie nie podają nazwy firmy ani konkretnego stanowiska. A oto kilka ich numerów telefonów które podają przy ogłoszeniach: 501 065 475 509 577 215 515 811 131 510 386 161 515 699 816 Telefonów mają więcej, ale te akurat zanotowałem. Pozdrawiam wszystkich aktywnie szukających pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: EuroActiv Tramwajowa 11 - Rekrutacja (Ostrzeż IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.01.11, 18:35 Dokładnie to samo, Ta sama treść tylko nazwa firmy inna "JelTv". Nie dajcie sie na to nabrac. Wasz zarobek to prowizja od sprzedanych rzeczy, a umowa na zlecenie. Nie dajcie sie nabić w butelkę... Kolejny numer tel 501 359 778 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukająca pracy Re: EuroActiv Tramwajowa 11 - Rekrutacja (Ostrzeż IP: *.95.89.37.gl.digi.pl 11.03.11, 17:20 Dosłownie przed chwilą do mnie zadzwonili by umówić się na spotkanie rekrutacyjne - dobrze, że postanowiłam ich najpierw sprawdzić. Mojego czasu nie zmarnują! Dzięki za ostrzeżenie :) Kolejny nr: 509577183 Zabrze Maciejów ul. Staropolska 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 515699816 Re: EuroActiv Tramwajowa 11 - Rekrutacja (Ostrzeż IP: *.iwacom.net.pl 23.03.11, 14:36 Potwierdzam to co kolega napisał. Nie chodzcie tam nawet na rozmowy bo nie ma to sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayday Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: *.4web.pl 28.09.10, 11:29 Nie polecam !!!! Całkowicie olewają klienta, nie dotrzymują terminów, a kontakt z nimi to prawdziwa porażka. Stanowczo odradzam z korzystania z ich usług. Jeszcze mi słono zapłacą za te swoje zakichane usługi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olina Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.10, 17:40 Potwierdzam . Uważać na tekst umowy - ogromne pole do nadużyć, zwłaszcza dla tych, którzy kupują w kredycie. Czekam drugi miesiąc na drzwi. Założyli 2 z 4 zamówionych. W jednych zamek niesprawny. Nie można się dodzwonić i spodziewam się ogromnych kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: *.centertel.pl 12.01.11, 20:50 K.J-beton-stal-kontstrukcje: firma nie wywiązuje się z umów, nie płaci faktur. Właściciele doprowadzili do bankructwa wiele firm. Utopione pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: *.devs.futuro.pl 15.01.11, 13:50 ELEKTRYK, pan KRZYSZTOF, ul.TUROSZOWSKA 22/21, tel.605 973 523 ,prawdopodobnie ma również powiazanie z firma przy ul.Wschodniej 67, oszust . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr salon fryzjerski Laufer przy ul. Pojezierskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.11, 13:19 Chamska obsługa, wyniosłe panie fryzjerki, które robią łaskę, że strzygą i jeśli któryś klient z jakiś powodów się im nie podoba to dają temu wyraz. Wtedy nie przykładają się tak do strzyżenia. Trzeba pilnować, żeby cię dobrze ostrzygli, bo jaśnie panifryzjerka nie przejmuje się, że tu nie równo i tam coś jest niedocięte jak trzeba. No i jeszcze ta minka skrzywdzonej przez los, bo musi pracowac jako fryzjerka. Ogólnie robią tam łaskę, że strzygą. Zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Re: salon fryzjerski Laufer przy ul. Pojezierskie IP: *.160.rev.vline.pl 27.01.11, 21:49 Firma przewozowa Małgorzaty Królak ze Zgierza ostrożnie oszustka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjerka do Piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 23:04 Ja jestem fryzjerką, dobrą fryzjerką i nie czuje sie pokrzywdzona przez los że nia jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewela Re: salon fryzjerski Laufer przy ul. Pojezierskie IP: *.146.228.80.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.03.11, 00:57 Przed weselem przyjaciółki poszłam tam się obciąć i ufarbować , kolor był nie taki jak miał być nawet nie widać było różnicy po farbowaniu fryzura i cena koszmar, musiałam isc na poprawe do innego salonu, odradzam obsługa chamska!!! i oszukuja! ponieważ co wizyta za to samo strzyżenie płaciłam różnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mck Re: salon fryzjerski Laufer przy ul. Pojezierskie IP: *.toya.net.pl 28.01.12, 09:11 po pierwsze powinnas zapytac ile zaplacisz i jesli zbyt drogo to zrezygnowac z nich, a skoro odradzasz to czemu tak czesto do nich chodzilas skoro cytuje" co wizyta płaciłam inaczej" ogarnij sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxa Re: salon fryzjerski Laufer przy ul. Pojezierskie IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.11, 20:25 zrobiłam dekoloryzacje włosów brąz bo chciałam o 2 tony jaśniejszy odcień! Zapłaciłam 250zł zeby uzuskać ciepły brąz a następnego dnia po umyciu "moj ciepły braz" był w kolorze pomarańczowej sraczki jak poszłam z reklamacją zeby poprawić usłyszałam ze musze zapłacić kolejne ok 150 zł za nową farbę! Totalna olewka, fryzjer wzruszył ramionami ze sama taki odcień wybrałam...Jeszcze tego samego dnia kupiłam farbe i sama sobie połozyłam bo wstydziłam sie isc do pracy! Dodam tylko ze byłam stałą klientką od dłuzszego czasu. Więcej tam nigdy nie pojde ani ja ani moje znajome! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daysi22 Re: salon fryzjerski Laufer przy ul. Pojezierskie IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.11, 20:32 byłam na saunie ozonowej z odzywką na włosy, niby tą firmową co w gablotach trzymaja! Jakie było moje zdziwienie kiedy zauwazyłam ze fryzjer mi nałozył na włosy "balsam familijny z aloesem" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: salon fryzjerski Laufer przy ul. Pojezierskie IP: *.183.250.46.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.12.11, 20:45 Jedna wielka lipa.Nie ma starych pracowników.Ale jak SZEF DBA TO TAK MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjerka Re: salon fryzjerski Laufer przy ul. Pojezierskie IP: *.180.141.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.09.13, 15:14 Dla wiadomości w tym salonie pracują fryzjerki po 5 ,7 a nawet 10 lat. Jak dba to ma stałych pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: salon fryzjerski Laufer przy ul. Pojezierskie IP: *.lodz.mm.pl 01.09.13, 09:06 opowiadsz głupoty ja chodzę do tego salonu już bardzo długo i zawsze byłam przyjęta tak jak powinnam fryzjerki bardzo miłe , a fryzurę mam dość często zmienianą i zawsze jestem zadowolona , a jeśli przyhodzi klient co ma trzy włosy na krzyż i wymaga burzy loków to powinien sią udać do udotwórcy a nie do fryzjera . Należy zacząć od iebie i zobaczyć jak ja się zachowuję . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjerka Re: salon fryzjerski Laufer przy ul. Pojezierskie IP: *.180.141.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.09.13, 15:25 Brawo Aniu są tacy którym w życiu nie dogodzisz. Dlaczego pani która była stałą klientką nie pisała dobrych słów na necie jak była zadowolona? Tylko jak kolor nie wyszedł to obsmarowuje salon. Dla wiadomości pani po dekoloryzacji,kolor ma prawo się wypłukać. Ponieważ wcześniej został poddany rozjaśnieniu i zostały otwarte łuski włosa, poczym kolor nałożony szybciej się uwalnia niż przy farbowaniu naturalnych włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: 157.25.164.* 22.03.11, 18:07 ja pracowalam dla ankieterskiej firmy szefowa jest kurzawska malgorzata dawna burdelmama hahha i byla to jedna wielka sciema. nie wiem jak to w innych firmach, ale malo placa. oszukuja w dodatku na koniec przy wyplacie ach żal. powinno sie taką firme podać do prokuratora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny klient Re: Galeria Drzwi Łódź ul. Zachodnia IP: *.ip.netia.com.pl 25.03.11, 08:29 U mnie jedna awantura nie pomogla. Dostarczyli drzwi z wielka laska z prawie 3 miesiecznym opoznieniem! (prawie 3 miesiace po terminie wpisanym w umowie, na zrobienie mieli 6 tygodni, wiec w sumie prawie 5 miesiecy od zamowienia!). Po montazu musialem zrobic remont hallu, bo zostawili podziurawione sciany. Obiecali naprawic, jak podeschnie - nic z tego. Drzwi od nowosci lekko poobijane - uslyszalem "to pan sobie podmaluje farba". Drzwi wytarli brudna szmata, nie mieli nawet detergentu, jak wyschlo, to myslalem, ze przywiezli uzywane(!), stracilem godzine czasu, zeby je doczyscic. Pieniazki do lapki, rachunek do odbioru w firmie (minely prawie 3 miesiace od montazu do tej pory go nie wystawili). ZDECYDOWANIE ODRADZAM TE FIRME!!! OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz NETIA 03.04.11, 02:32 Rachunki tej firmie płacimy raz na kilka miesięcy, co czasami powoduje, że zapominamy o kolejnych wpłatach. Tak było i pod koniec um., co poskutkowało wyłączeniem i telefonu, i internetu w poprzedni piątek. Należność urgowaliśmy w poniedziałek rano, wczesnym popołudniem pieniądze dotarły do Netii (moja mama zadzwoniła do ichniejszego call center, z którego otrzymała informację, że postarają się podłączyć nas do sieci już w poniedziałek). Tak się jednak nie stało. Nic to. We wtorek ponownie wykonaliśmy telefon i ponownie zapewniono nas, że sygnał zostanie włączony do północy. Sytuacja powtórzyła się w środę oraz w czwartek. I dopiero w czwartek raczono nas poinformować, że blokadę zdjęto dopiero w środę, od której to sygnał będzie w ciągu 3 dni. Koniec końców - był w piątek wieczorem. Nie pisałbym tego, gdyby nie ludzie z centrum telefonicznego. Mają totalnie olewacki stosunek do klienta. Są nierzetelni, na pytania odpowiadają "nie wiem", okłamują, zwodzą. W październiku kończy się umowa i natychmiast zmieniamy operatora. Bo taka sytuacja miała miejsce nie pierwszy raz. Oczywiście, niejako z naszej winy, ale to nie tłumaczy takiego podejścia do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: NETIA 07.04.11, 19:19 Chciałbym jeszcze tylko dodać, że możliwość dzwonienia włączono nam dopiero dzisiaj, a nie w piątek, i to dopiero po naszej kolejnej interwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: NETIA IP: *.146.253.111.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.04.11, 17:34 Nie rozumiem... wy nie wywiązujecie się z obowiązku płacenia Netii a wymagacie od nich natychmiastowego zdjęcia blokady internetu?cieszcie się że nie każą wam płacić odsetek za zwłokę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Galeria Drzwi Łódź ul. Zachodnia IP: *.lodz.mm.pl 29.11.11, 11:59 NIE ZAMAWIAJACIE DRZWI W TEJ FIRMIE!!!!!!!!!!!!!!!..NAZWA FIRMY "GALERIA DZRWI" (FORTE). MONTAZ W MOIM PRZYAPDKU NASTAPIL MIESIAC PO TERMINIE PO KILKUNASTU TELEFONACH Z MOJEJ STRONY. PANI PRACUJACA W BIURZE ZAWSZE OBIECUJE, ZE ODDZWONI I WYJASNI SPRAWE, ALE NIGDY TEGO NIE ROBI. NIE ROBI SOBIE ROWNIEZ NOTATEK, WIEC ZA KAZDYM RAZEM WSZYSTKO TRZEBA TLUMACZYC OD NOWA. OD OSOBY PRACUJACEJ W BIURZE OCZEKUJE SIE, ZE POTRAFI PRZYNAJMNIEJ PISAC. PO JEDNYM DNIU ZAMEK SIE POPSUL I NIE MA OSOBY CHETNEJ DO NAPRAWY, ZAMEK JEST NA GWARANCJI. PO RAZ KOLEJNY DZWONIE , PO KILKU TELEFONACH ZOSTALA ZLOZONA OSOBISTA WIZYTA W BIURZE, PONIEWAZ W UMOWIONYM TERMINIE NIKT ZAMKA NIE NAPRAWIL. PO RAZ KOLEJNY ZOSTALA SPISANA REKLAMACJA I PO TEJ WIZYCIE SERWISANT ZNOW NIE PRZYJECHAL. DRZWI NIE NALEZA DO TANICH MIMO TO FIRMA GALERIA DRZWI WYPINA SIE NA KLIENTA. NA MONTAZ W UMOWIONYM TERMINIE PO MIESIACU SPOZNIENIA , MONTER ZJAWIL SIE 5 GODZIN POZNIEJ O CZYM NAWET NIKT NIE RACZYL MNIE POINFORMOWAC ANI PRZEPROSIC. MAM REMONT MIESZKANIA I BEDE WSTAWIAC JESZCZE 5 PAR DRZWI , ALE NA PEWNO JUZ NIE W TEJ FIRMIE !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc123456_net Re: Galeria Drzwi Łódź ul. Zachodnia 29.11.11, 12:30 NIE ZAMAWIAJCIE DRZWI W TEJ FIRMIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. NIE WYWIAZUJA SIE Z TERMINU, NIE INFORMUJA O TYM KLIENTA, OLEWAJA WSZYSTKO. W MOIM PRZYPADKU MONTAZ NASTAPIL MIESIAC PO TERMINIE PO KILKUNASTU TELEFONACH Z MOJEJ STRONY. Z ICH STRONY NIE BYLO NAWET ZWYKLEJ INFOMACJI. PO MIESIACU SPOZNIENIA ,MONTER POJAWIL SIE PO 5 GODZINACH KOLEJNEGO SPOZNIENIA. NIKT NIE ZADZWONIL NAWET POINFORMOWAC ANI PRZEPROSIC. PO JEDNYM DNIU ZAMEK SIE ZEPSUL, NIE MA KTO NAPRAWIC MIMO ZLOZONEJ REKLAMACJI ZAROWNO TELEFONICZNIE JAK I OSOBISCIE ORAZ NA PISMIE. JEST TO FIRMA, KTORA WYPINA SIE NA KLIENTA. PANI PRACUJACA W BIURZE ZAWSZE OBIECUJE, ZE ODDZWONI NIGDY TEGO NIE ROBI. ZA KAZDYM RAZEM PYTA O WSZYTSKIE DANE IMIE NAZWISKO ADRES TELEFON, BO NAJWIDOCZNIEJ NIE ROBI SOBIE NOTATEK . BRAK JAKICHKOLWIEK KOMPETENCJI. NIESTETY NIE TYLKO PANI Z BIURA MA TAKIE PODEJSCIE DO PRACY , KAZDA INNA OSOBA PRACUJACA W TEJ FIRMIE, ZAROWNO MONTERZY JAK I SERWISANCI TAKZE WYPINAJA SIE NA KLIENTA. ODRADZAM I PRZESTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-1985 Re: Galeria Drzwi Łódź ul. Zachodnia 12.01.12, 12:47 zamawiałam drzwi do całego domu zarówno wejściowe jak i pokojowe w tej firmie tj GALERIA DRZWI jestem bardzo zadowolona z obsługi w biurze oraz z pracy montażystów. dziwią mnie takie komentarze ale złośliwych ludzi nie brakuje ...a może pisze je konkurencja z zazdrości :)poleciłam ta firmę znajomym i tez są zadowoleni z usługi.LUDZIE POLECAM TA FIRMĘ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-1974 Re: Galeria Drzwi Łódź ul. Zachodnia 18.01.12, 11:47 ja zamawiałem okna w tej firmie, faktycznie spóźnili się z terminem ale pracownica z biura zadzwoniła i przeprosiła , z okien i obróbki jestem bardzo zadowolony, nie mam również zarzutu do obsługi w biurze (miło' fachowo i sympatycznie) , teraz zamówiłem drzwi pokojowe i już jestem umówiony na montaż . POLECAM TĄ FIRMĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAK Re: Galeria Drzwi Łódź ul. Zachodnia IP: *.play-internet.pl 26.03.12, 10:47 popieram: Galeria Drzwi na Zachodniej w Łodzi to partactwo i olewanie klienta. Zamówiłam montaż drzwi, zamontowali (z opóźnieniem, a jakże), spartolili montaż wszystkich klamek, dwukrotne naprawy nie pomagały. Fakturę otrzymałam dopiero po wielkiej awanturze i grożbach zgłoszenia do US. Absolutnie nie kupujcie tam niczego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadow.klient Re: Galeria Drzwi Łódź ul. Zachodnia IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.13, 15:04 Niestety ja również się zawiodłam na tej firmie, szkoda że wcześniej nie przeczytałam tych postów. Moje zamówienie złożyłam 30.10.2012, drzwi przewieźli mi na początku nowego roku 2013 ale bez klamek, których nie mam do tej pory. Nie wspomnę że na umówiony już transport musiałam czekać 5 godz. - takie mieli spóźnienie oczywiście nikt nie zadzwonił i nie uprzedził. Ktoś może powiedzieć że się przesadza, ale w momencie kiedy robi się remont mieszkania i ma się już zamówionych fachowców, którzy też mają swoje terminy innych robót, krew człowieka zalewa i każdy by się denerwował gdy przeciąga się to w nieskończoność. Podejście i szacunek do klienta - tragedia, nie oddzwaniają i kłamią mówiąc iż w transporcie drzwi uległy zniszczeniu dlatego znów muszą wysłać nowe zamówienie. Z takim podejściem, myślę że ta firma długo nie utrzyma się na rynku. Choć źle oczywiście nie życzę, jednak mogliby wyciągnąć wnioski na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Galeria Drzwi Łódź ul. Zachodnia IP: 195.74.64.* 04.10.17, 13:55 Ta firma niestety nadal funkcjonuje , sprzedają drogie , firmowe produkty , ale poziom obsługi jest straszny - nie można się na nic umówić, niczego doprosić , udzielają błędnych informacji technicznych . Koszmar . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anet Re: Galeria Drzwi Łódź ul. Zachodnia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.18, 10:26 No cóż ,u mnie właśnie mija ROK od złożenia zamówienia .malego wiec pewnie maja to w dupie .Psn Dariusz wyjątkowo cwaniakowaty ,wiedzący wszystko typ ! Mądrala jakich mało ,a futryny biedak zmierzyć nie umie i koloruzapisac tez nie.no przecież zapamięta !!! .Czaruś Daruś źle wymierzył wiec futryna w złych wymiarach doszla .potem zły kolor doszedł aż w końcu dostałam opier....l ,ze pod zły telefon wydzwaniam !!! Numer kontaktowy z internetu ,nie wyłudzony prywatny .Kiedy składałam zamówienie numer telefonu był właściwy .Kiedy dopominałam się o reslizacje zamówienia ..... byłam beszczelna babą przeszkadzającą narcystycznemy Panu Darkowi w prywatnym życiu !!!!!! ROK!!!!! Zwrotu zaliczki również nie ma !!!! Złodzieje,partacze ,cwaniaki i obleśny Pan Darus ! Taki komplecik maja u siebie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt INfo system Kutno IP: *.play-internet.pl 07.04.11, 15:59 Info-system Piotr Bawej Kutno - totalne olewactwo klientów, ciagłe awarie, omijać z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika firma interfull z Kutna IP: *.play-internet.pl 07.04.11, 16:05 Interfull Piotr Bawej z Kutna aby tylko kase brac za internet, a jakosc usług fatalna, zero kontaktu, ciagłe awarie, mizerna prędkośc, nie chcesz tracic pieniedzy unikaj tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: BELPOL na Tuwima IP: *.play-internet.pl 13.04.11, 23:02 Gratuluję samopoczucia ekipie sklepu Belpolu na Tuwima w Łodzi. Dziadostwo jakiego mało. Bezpośrednio przed dostawą zamówionych paneli potrafią podnieść koszt dostawy o ponad 250 procent i zakomunikować, że wniesienie (w bloku jest winda startująca z poziomu "0") kosztuje dodatkowo 50 zł. Można i tak skoro klienta łapie się na super oferty. No cóż obiecuję powtarzać to wszystkim dookoła. Mam nadzieję, że obroty spadną! Odpowiedz Link Zgłoś
towarzystwoochronytrolli10 Re: BELPOL na Tuwima 25.07.11, 20:48 www.dodajoszusta.pl/ Polecam. Bardzo skuteczna stronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: *.160.rev.vline.pl 29.08.11, 20:30 Odradzam zatrudnianie się jako kierowca busów w firmie Mavitrawel ze Zgierza .Ostrzegam właścicielka jest osobą nieuczciwą zatrudnia ,nie odprowadza składek ZUS,a o wypłacie nie ma co marzyć.Oferuje swoje usługi w zakresie przewozu osób nie posiadając odpowiednich uprawnień jednym słowem firma - "KRZAK" UWAGA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: *.grs-k0.g1.pl 30.08.11, 16:41 Całkowicie zgadzam się z opinią. Czas oczekiwania na montaż 8 tygodni. Zamontowano inne drzwi niż zamówione(okleina jak w zamówionych drzwi cieńsze), fatalny montaż (szczeliny między progiem a drzwiami), niewłaściwie dobrane wkładki(za długie). Obrażanie klienta, przez jednego z szefów "firmy" (zaproponował, że skoro się nie podoba może przyjechać i zabrać te drzwi), "fachowcy" od montażu miast wykonać usługę bez zastrzeżeń wyrażają jakieś swoje opinie w stylu "to jest nienormalne" ( a dotyczyło to zażądania wymiany wizjera-drzwi dostarczono z wizjerem w kolorze złotym przy pozostałych srebrnych okuciach). Nie polecam, potrafią pięknie się zachwalać lecz do dziś nie usunęli braków dotyczących montażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: *.grs-k0.g1.pl 30.08.11, 16:43 Galeria drzwi łódź ul. Zachodnia.Czas oczekiwania na montaż 8 tygodni. Zamontowano inne drzwi niż zamówione(okleina jak w zamówionych drzwi cieńsze), fatalny montaż (szczeliny między progiem a drzwiami), niewłaściwie dobrane wkładki(za długie). Obrażanie klienta, przez jednego z szefów "firmy" (zaproponował, że skoro się nie podoba może przyjechać i zabrać te drzwi), "fachowcy" od montażu miast wykonać usługę bez zastrzeżeń wyrażają jakieś swoje opinie w stylu "to jest nienormalne" ( a dotyczyło to zażądania wymiany wizjera-drzwi dostarczono z wizjerem w kolorze złotym przy pozostałych srebrnych okuciach). Nie polecam, potrafią pięknie się zachwalać lecz do dziś nie usunęli braków dotyczących montażu. Odpowiedz Link Zgłoś
2_semper_idem Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle 11.09.11, 11:38 Strzeżcie się jak ognia firemki Debastor z Ksawerowa i pracującego w niej Marka Pawlaka. Słowami nie da się opisać jego fachowości i bezczelności przy tym. Próbka jego kompetencji w moim fotoforum. Serdecznie zapraszam do jego oglądania i podziwiania umiejętności prawdziwych profesjonalistów z firmy Debastor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Stępień Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.12, 00:12 nie widzę nic niewłaściwego na tych zdjęciach, montaż z wyrywaniem starych okien, normalka. Mam pozytywne doświadczenia z firmą Debastor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.12, 10:33 Nie podzielam Pana opinii na temat firmy Debastor. Poleciła mi ją koleżanka, która była bardzo zadowolona z montażu u niej w domu. U mnie również przebiegło wszystko bez zastrzeżeń a okna działają do dziś bez regulacji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek pozytyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 20:53 Kupiłem u nich rolety rzymskie do całego domu. Świetne wykonanie, tydzień przed terminem. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin R. Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 09:42 Wymieniałem okna, teraz zamówiłem moskitiery do okien. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz [...] IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.11, 22:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATA Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: *.102.wifinet.szczecin.pl 07.04.12, 23:09 A ja mam dom wybudowany przez Przedsiębiorstwo Białowolski i jestem bardzo zadowolona. Uważam wykonawcę za bardzo uczciwego człowieka który doskonale zna się na fachu i zawsze służy pomocą i dobrą radą. Cenię sobie jego zaangażowanie i fachowość. Polecam. Maj Agata ze Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.12, 12:33 Ja też mam dom budowany przez Białowolskiego Radosława. Polecam wszystkim. Jesteśmy z mężem zadowoleni i z chęcią podzielimy się pięknym widokiem naszego domu, gdyby ktoś miał pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
neutral-na1106 Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle 11.06.15, 21:15 Przepraszam Pana Radosława Białowolskiego za niezgodne z prawda i naruszajace jego dobra osobiste komentarze zamieszczone na portalach internetowych takich jak www.szczecin -forum , www.najlepsi fachowcy .pl www.ofachowcach .pl ilona grodzka Odpowiedz Link Zgłoś
gosc123456_net Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle 29.11.11, 12:54 NIE ZAMAWIAJCIE DRZWI W TEJ FIRMIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. NIE WYWIAZUJA SIE Z TERMINU, NIE INFORMUJA O TYM KLIENTA, OLEWAJA WSZYSTKO. W MOIM PRZYPADKU MONTAZ NASTAPIL MIESIAC PO TERMINIE PO KILKUNASTU TELEFONACH Z MOJEJ STRONY. Z ICH STRONY NIE BYLO NAWET ZWYKLEJ INFOMACJI. PO MIESIACU SPOZNIENIA ,MONTER POJAWIL SIE PO 5 GODZINACH KOLEJNEGO SPOZNIENIA. NIKT NIE ZADZWONIL NAWET POINFORMOWAC ANI PRZEPROSIC. PO JEDNYM DNIU ZAMEK SIE ZEPSUL, NIE MA KTO NAPRAWIC MIMO ZLOZONEJ REKLAMACJI ZAROWNO TELEFONICZNIE JAK I OSOBISCIE ORAZ NA PISMIE. JEST TO FIRMA, KTORA WYPINA SIE NA KLIENTA. PANI PRACUJACA W BIURZE ZAWSZE OBIECUJE, ZE ODDZWONI NIGDY TEGO NIE ROBI. ZA KAZDYM RAZEM PYTA O WSZYTSKIE DANE IMIE NAZWISKO ADRES TELEFON, BO NAJWIDOCZNIEJ NIE ROBI SOBIE NOTATEK . BRAK JAKICHKOLWIEK KOMPETENCJI. NIESTETY NIE TYLKO PANI Z BIURA MA TAKIE PODEJSCIE DO PRACY , KAZDA INNA OSOBA PRACUJACA W TEJ FIRMIE, ZAROWNO MONTERZY JAK I SERWISANCI TAKZE WYPINAJA SIE NA KLIENTA. ODRADZAM I PRZESTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Ford Mieszek Łódź - omijam szerokim łukiem !!! IP: *.play-internet.pl 09.02.12, 15:14 Omijam szerokim łukiem fachowców z Ford mieszek - naprawa forda łódź, dawno się tak nie zawiodłem na fachowcach. Jesli ktoś ma podobne odczucia proszę o kontakt, gdyż chcę im założyć sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter Re: Ford Mieszek Łódź - omijam szerokim łukiem !! IP: *.play-internet.pl 23.02.12, 07:43 100 % się z Tobą zgadzam, sam już nigdy nie odstawię tam swojego auta, arogancja i bezczelność tych speców sięga zenitu, a ceny ? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miran kowalewicz Re: Ford Mieszek Łódź - omijam szerokim łukiem !! IP: *.play-internet.pl 23.02.12, 15:41 Mam dokładnie to samo odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moster noway Re: Ford Mieszek Łódź - omijam szerokim łukiem !! IP: *.play-internet.pl 24.02.12, 19:48 zgadzam się z przedmówcą, szkoda pieniędzy i czasu oraz nerwów. Nie polecam osobom o słabych nerwach i oszczędnej kieszeni. Liczyć kasę potrafią szybko, ale poza tym to szkoda w ogóle słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Ford Mieszek Łódź - omijam szerokim łukiem !! IP: *.com.pl 13.06.12, 08:40 Witam a mogę coś więcej na ten temat, ponieważ wczoraj rano byłam w tym serwisie na potwierdzeniu uszkodzenia pompy wody i wycenie naprawy, po otwarciu maski po południu okazało się iż mam nie swoją górną pokrywę silnika, rozmawiałam z serwisem i przewiduję trudności w odzyskaniu mojej pokrywy, pozdrawiam renata p.s. mój adres email renkl@ariadna.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poste Re: Ford Mieszek Łódź - omijam szerokim łukiem !! IP: *.spzozpabianice.pl.91.13.83.in-addr.arpa 27.07.12, 12:11 Dokładnie mam te same odczucia, omijać ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek z Łodzi Re: Ford Mieszek Łódź - omijam szerokim łukiem !! IP: *.toya.net.pl 24.12.12, 23:43 Kupowałem tam auto w 2004r. Byli autoryzowanym dilerem i serwisantem Forda.Z każą wizytą obserwowałem ich coraz większe "naciągactwo",bylejakość napraw.braki podstawowych części w sklepie/np.brak oleju fordowskiego/ Już nie są autoryzowani,ale cenę za roboczogodzinę utrzymali/zł 200,- dla ciekawych/.Przejeżdzając,widziałem na wystawie Peugoty?????. Ta cała firma pachnie na kilometr prz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Krawczyk Re: Ford Mieszek Łódź - omijam szerokim łukiem !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 15:29 Potwierdzam tę opinię, mam podobne bardzo negatywne odczucia o Fordzie Mieszku w Łodzi, odradzam. Lepiej udać się do dobrego znajomego mechanika, bo tutaj cena Was na pewno zaskoczy na minus, a fachowcy .... ODRADZAM MIESZKA W ŁODZI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Budny Hair Design 19.06.12, 10:39 Kupiłam kupon na Gruperze. 3 dni dzwoniłam, żeby umówić się na wizytę. W końcu udało się - Budny wyznaczyl mi termin na za 3 tygodnie czyli na dzisiaj. Pojechałam przez pół miasta i pocałowałam klamkę. Zadzwoniłam do niego - mówi, że jest chory i nic na to nie poradzi. Rozkoszniaczek. Nawet nie zaproponował innego terminu. Kompletny brak profesjonalizmu, szczerze odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: one Euro RTV AGD - sklep Real, Piłsudskiego !!!!! IP: *.1and1.pl 20.07.12, 11:17 Wczoraj przez dobrą godzinę czekałem aż któryś ze sprzedawców raczy do mnie podejść. Zaznaczam, że po upływie 30 minut, zapytałem jednego z pracowników sklepu; czy ktoś mnie raczy obsłużyć? "Zaraz ktoś podejdzie" - taką otrzymałem odwiedź. Nikt nie przyszedł, więc 3 tys przeznaczone na aparat fotograficzny wydam gdzie indziej. Najśmieszniejsze jest to, że w sklepie praktycznie nie było klientów. Nie wiem jak to wytłumaczyć? Być może pracodawca udaje, że płaci, a pracownicy udają, że pracują. Tak czy siak, daleko z taką obsługą nie zajedziecie. Zresztą, nie tylko ja to widzę. Jedna z wielu opinii internetowych: Witam. Poproszono mnie o opinię więc piszę: obsługa w sklepie woła o pomstę do nieba, chcąc odebrać zamówiony towar, udało mi się wytłumaczyć o co mi chodzi dopiero trzeciej osobie wezwanej przez koleżanki, było trudno ale mając dokument w postaci wydruku wiadomości o tym, że towar jest na sklepie brakło argumentów Paniom do spławienia mnie. Po dłuższym oczekiwaniu Pani w koszuli w krateczkę odszukała towar, po czym przez jakieś 15 minut zmierzała z nim w moją stronę (cały czas widziałem jak się błąka i rozmawia z pozostałą obsługą). Jak w końcu dotarło jedno i drugie to się okazało że Pani nie wzięła pod uwagę tego że będę płacił kartę więc ponownie się zawieruszyła "na sklepie". W końcu zniecierpliwiony otrzymałem zamówioną navi w pogniecionym opakowaniu ale nie mając czasu nie wydziwiałem tylko odetchnąłem że mam co chciałem martwiąc się jedynie czy w środku wszystko będzie ok. Na szczęście okazało się że sprzęt nie naruszony mimo zgniecionego pudełka. Obsługa jak za komuny. Brak jakichkolwiek najprostszych kompetencji. Pomijam fakt, że to jedyny sklep do którego trzeba przyjść z plecakiem bo tam pakowanie zakupionego towaru się nie przyjęło. Obsługa tragiczna!!!!!! Szkoda bo mam sklep "pod nosem" ale z uwagi na obsługę wolę jechać gdzie indziej. Pozdrawiam i życzę dużych nerwów! www.ceneo.pl/312-0a;028f0.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duffy Re: Euro RTV AGD - sklep Real, Piłsudskiego !!!!! IP: *.toya.net.pl 04.09.12, 23:18 Podobnie miałem tydzień temu po zakupie BD - najpierw przez 30 minut szukałem kogoś kompetentnego odsyłany od jednego stanowiska do drugiego, w końcu gdy wysłano mnie do, podobno fachowca w tych sprawach usłyszałem "Pan se przeczyta w internecie, tam jest wszystko". No to przeczytałem i kupiłem... gdzie indziej Z daleka, a RTV AGD dziwię się, że utrzymują to stado nierobów... nie wiem, jak jest w innych salonach tej sieci, ale mnie w salonie na Piłsudskiego w Łodzi już nie zobaczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Euro RTV AGD - sklep Real, Piłsudskiego !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 01:18 Ja nie pracuję w Euro ale też przy obsłudze klienta. Dobra obsługa to podstawa, chociaż niejednokrotnie rzygać mi się chce jak mam obsłużyć jednego czy drugiego chama.Ludzie, zacznijcie od siebie. Brak kultury to istna plaga, słoma z butów i tyle.Choć oczywiście są też fajni kulturalni klienci Odpowiedz Link Zgłoś
anna.wojciechowskazz Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle 12.08.12, 15:26 Uwaga na firme marag-tour i ajent jeżdzące busami. Nie jest wcale tak tanio jak piszą na rozkładzie jazdy, PKS jest tańszy na tej samej trasie. Odjazdy są nieraz 30 minut po czasie jaki jest widoczny na rozkładzie. Niekulturalni kierowcy, nie mówiać już o tym, że nie ma po co rezerwowac miejsc bo i tak nikt tego nie pilnuje. Zabierają więcej ludzi niż pownni i powinna się tym zainteresować policja bo nie powinni tyle ludzi zabierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankha Re: Lista nierzetelnych, dziadowskich firm i skle IP: *.retsat1.com.pl 15.01.13, 21:16 kolejny sklep spozywczy do Unikania...niestety jedyny w okolicy piłsudskiego skrzyzowanie z sarnią na przeciw przystanku tramwajowego, baba ze szmata myjąca podłogi, wycierająca brudna szmata krew spod mięsa, wynosząca śmieci...podchodzi i pyta co podać? a chciałam bułke ale widziałam co robiła wczesniej więc zaproponowałam jej umycie rąk przed....ten sklep to wczesny gierek mentalność komuny stare sklepowe którym sie wydaje że czas zatrzymał się w miejscu...choc w Łodzi chyba naprawde sie zatrzymał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Compal Europe Poland Łódź IP: *.torland.is 01.09.12, 17:11 Brak szkoleń - Mobbing - Wyzysk - Donosicielstwo - Plotkarstwo - Patologie - Głodowa pensja - Brak organizacji pracy - Poniżanie pracowników Opinie - Rekrutacja - Praca - Oferty Pracy - Zarobki Więcej informacji: Compal Europe Poland Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: compal-lodz.pl.tl Re: Compal Europe Poland Łódź IP: *.ipredator.se 24.12.12, 17:19 Komentarz na temat zebrania z dnia 21.12.2012 W dniu 21 grudnia 2012, na styku zmian porannej i popołudniowej odbyło się zebranie ze wszystkimi pracownikami, zorganizowane przez dyrektora zarządzającego Compal Europe (Poland) Sofiana Rachedi'ego. Trwało ono 10 minut. Tematem były oczywiście życzenia świąteczne, zapowiedź styczniowej firmowej imrezy integracyjnej, stworzenia siłowni na terenie firmy, oraz grożenie namierzaniem internautów, sprawami sądowymi, prawnikami oraz wyciąganiem poważnych konsekwencji osobom wyrażającym swoje negatywne opinie o firmie i piszącym jak to nazwał "głupie komentarze" na publicznym forum GoWork.pl Więcej informacji: compal-lodz.pl.tl/Komentarz-21_12_12.htm ------------------------------------ www.compal-lodz.pl.tl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: compal-lodz.pl.tl Re: Compal Europe Poland Łódź IP: *.heldenvannu.net 24.12.12, 17:28 Komentarz na temat zebrania z dnia 21.12.2012 W dniu 21 grudnia 2012, na styku zmian porannej i popołudniowej odbyło się zebranie ze wszystkimi pracownikami, zorganizowane przez dyrektora zarządzającego Compal Europe (Poland) Sofiana Rachedi'ego. Trwało ono 10 minut. Tematem były oczywiście życzenia świąteczne, zapowiedź styczniowej firmowej imrezy integracyjnej, stworzenia siłowni na terenie firmy, oraz grożenie namierzaniem internautów, sprawami sądowymi, prawnikami oraz wyciąganiem poważnych konsekwencji osobom wyrażającym swoje negatywne opinie o firmie i piszącym jak to nazwał "głupie komentarze" na publicznym forum GoWork.pl... Więcej informacji: compal-lodz.pl.tl/Komentarz-21_12_12.htm --------------------------- www.compal-lodz.pl.tl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abart68 Re: Compal Europe Poland Łódź IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.14, 06:20 Rodzic byłego pracownika Ta wiadomość jest innego rodzaju , mój Syn Bartłomiej Adamski z Łodzi był zatrudniony na lini kontroli płyt DEEL około 3,4 miesięcy temu , niestety kilka dni temu utonoł w morzu . Proszę osoby które Go lubiły i znały o kontakt na abart68@gmail.com w sprawie terminu pogrzebu. Tata Bartka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juliusz Re: Compal Europe Poland Łódź IP: *.toya.net.pl 10.09.18, 21:56 Witam. Serdecznie nie polecam tej firmy pod każdym względem, zarówno zarobkowym (ja akurat byłem tam na stażu, ale rozmawiałem z kilkoma osobami z mojego działu (testowanie sprzętów) i mam wiedzę jak ludzie tam zarabiają) jak i pod względem atmosfery, która tam panuje. W tej firmie główny cel, to wyzysk i wyżywanie się na pracownikach. Jeśli chcesz tam przyjść na staż czegoś się nauczyć, to dwa razy się nad tym zastanów, bo ja zmarnowałem miesiąc robiąc po 8h to samo, jak robot, zepsułem dużo swoich nerwów jak i "liderów", którzy nie potrafili znieść tego, że mam coś do powiedzenia i nie daję sobą pomiatać. Podziwiam ludzi, którzy tam pracują, bo ja tam ledwo wytrzymałem te 4 tygodnie i choćby dali mi Bóg wie jakie pieniądze nie przepracowałbym już tam ani godziny. Serdecznie pozdrawiam „liderki”, menedżerki które mają się za Bóg wie kogo, a nawet nie posiadają kultury osobistej. Wy wystawiliście mi końcową opinie, to i ja wystawiam Wam. Jeszcze raz pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś