antea7 27.11.07, 08:03 Chcielibysmy iśc na Sylwestra na salę. Znacie jakieś ciekawe oferty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antea7 Re: Fajny Sylwester w Łodzi 28.11.07, 19:40 Podnoszę bo moze ktos cos wie.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byleby nie boryna Re: Fajny Sylwester w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 15:13 Brak kultury w obsłudze klienta jesli chodzi o osobe wlasciciela.W tym roku robilismy rezerwacje na sylwestra na początku listopada wszystko bylo ustalone i mielismy zglosic sie po odbior zaproszen na poczatku grudnia.Kiedy zadzwonilismy ze chcemy przyjechac powiedziano nam zebysmy zrobili to dnia nastepnego w ustalonych godzinach.Niestety po przyjechaniu na miejsce okazalo sie ,ze zaproszen nie ma.W rozmowie z wlascicielem dowiedzielismy się, ze dla tej osoby slowo rezerwacja niewiele znaczy.Uslyszelismy ze mimo naszych kilku telefonow potwierdzajacych ,miejsc nie ma i ze przeciez cytuję:"nie umiesci nas na dachu i że to moze ich wina ale juz nic nie poradzi".Podsumowując brak profesjonalizmu,lekceważące podejscie do klienta oraz niska kultura właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Fajny Sylwester w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 22:14 mieliśmy podobną sytuację, z tym ze próbowalismy zorganizować sobie tam wesele. Pan właściciel wpisał nas do swojego magicznego kalendarza a gdy przyjechaliśmy z pieniedzmy dogadać szczególy po prostu sie wykpił. całe szczęście udało nam się znależć inne, ciekawsze miejsce ale straciliśmy sporo nerwów. podsumowując, temu panu dziękujemy - nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus Re: Fajny Sylwester w Łodzi IP: *.domainunused.net 09.12.07, 19:06 Może wiecie cio bedzie w tym roku na "on tur" czyli na wolnym powietrzu za imprezka i gdzie nio i jakie zespoły?? czekam na odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golfiarz Re: Fajny Sylwester w Łodzi IP: *.toya.net.pl 22.12.07, 18:36 O to Ci chodziło: lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/801466.html ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Fajny Sylwester w Łodzi IP: *.umed.lodz.pl 03.12.07, 11:05 w sylwestra 2006/07 byłam Łodzi Kaliskiej..było super Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Fajny Sylwester w Łodzi 09.12.07, 19:19 Bylo super i extra! Dzierżżż!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Fajny Sylwester w Łodzi IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.07, 13:37 ktoś mi doradzi gdzie można fajnie spędzić sylwestra w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
m.ciesielska Re: Fajny Sylwester w Łodzi 22.12.07, 18:08 Zapraszam na Sylwestra do Restauracji Faktorii (ul.Dowborczyków 25). 200 zł od osoby- zimny stół, trzy gorące posiłki, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, deser. orkiestra. tel: 501 162843 www.restauracjafaktoria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
m-nick Dekompresja 18.12.07, 17:17 Cześć, mam zarezerwowane cztery miejsca w łódzkiej Dekompresji. Niestety, z powodów osobistych muszę zrezygnować. Jeżeli ktoś chciałby 2/4 miejsca w dolnej sali Dekompresji, to proszę o kontakt na maila gazetowego lub gg 126077. Dodam, że w tej chwili nie ma tam już miejsc, a niestety zrezygnować ot tak, wg właścicieli, nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
m-nick Re: Dekompresja - time is running out 19.12.07, 22:29 Ponieważ teoretycznie do czwartku włącznie trzeba dopłacić całą kwotę, chcę oddać zaliczkę za pół ceny lub inną rozsądną kwotę. Zaliczka była 300 zł, oddam za 150 zł, czyli sylwester w Dekompresji wyjdzie 150 zł taniej - możemy w dniu jutrzejszym umówić się w klubie, gdzie wszystko profesjonalnie załatwimy :) jeżeli ktoś będzie zainteresowany, to zapraszam (można dzwonić pod numer sześć dziewięć pięć jeden dwa zero dziewięć sześć dziewięć). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia fajna, ładna i sama w sylwestra IP: *.toya.net.pl 28.12.07, 15:36 a ja niedawno rozstałąm sie, z kimś i nie mam z kim iść na sylwestra... chcę się z kimś umówić :) a jestem bardzo ładną blondynką :) Odpowiedz Link Zgłoś
krakus666 Re: fajna, ładna i sama w sylwestra 29.12.07, 09:51 to chodz ze mna na sylwestra zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: fajna, ładna i sama w sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 11:55 hejka zapraszam na bal jesli sie zgodzisz bo ja mam zaproszenie ale nie mam z kim isc i tez jestem sam od pewnego czasu 2610508 moje gg, czekam na odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: fajna, ładna i sama w sylwestra IP: *.toya.net.pl 30.12.07, 11:57 Ostrzegali mnie przed toba swintuchu. Wiem dlaczego jestes sam i nie masz na co liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: fajna, ładna i sama w sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 12:08 przed kim?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekd79 Re: fajna, ładna i sama w sylwestra 30.12.07, 20:42 Gość portalu: kasia napisał(a): > a ja niedawno rozstałąm sie, z kimś i nie mam z kim iść na > sylwestra... chcę się z kimś umówić :) a jestem bardzo ładną > blondynką :) Czesc jestem Tomek-wlasnie przeczytałem twoje ogłoszenie w "Gazecie"Wyprawiam imprezę i brakuję dziewczyny-jak cos to pisz na gg(1202105) Odpowiedz Link Zgłoś