leggetta 16.01.06, 14:59 czy myslicie ze moge je zabrac w bagazu glownym do samolotu? oczywiscie zamierzam ich ew poinformowac o takim przewozie, nie wiem jednak czy jest to dozwolone. Czy ktos cos takiego probowal przewiezc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deadeasy Re: party poppers 16.01.06, 15:03 Probowalam i kategorycznie odmowili, nawet w bagazu glownym. Mozesz zaryzykowac przewoz bez informowania ale ja bym sie nie bawila. Znajomi przewiezli mi poppers-y do Polski w samochodzie. Odpowiedz Link
edavenpo Re: party poppers 16.01.06, 15:19 Ostatnio jak lecialam to zostawilam w mojej torebce podrecznej (w kosmetyczce) nozyczki. I to takie calkiem spore, nie te male do paznokci. Zauwazylam je dopiero jak sie rozpakowalam i sie zastanawialam jak to jest ze ich nawet nie zauwazyli przy skanowaniu. Najsmieszniejsze jest to ze wracajac znowu o nich zapomnialam i zostawilam je w torebce i znowu nikt nie zwrocil na nie uwagi. Z jednej strony glupota moja, z drugiej troche to niepokojace, ze moglam zabrac na poklad ostre narzedzie. Odpowiedz Link
deadeasy Re: party poppers 16.01.06, 15:41 Fakt, ja bezwiednie "przemycilam" srubokret w plecaku z aparatem fotograficznym. Odpowiedz Link