Dodaj do ulubionych

Witryna Fabrykancka.pl

23.02.08, 00:39
"Fabrykancka.pl to witryna w ciekawej oprawie graficznej, która ma ambicje pokazać Łódź od najlepszej strony, wykorzystując wszystkie możliwości, jakie daje internet. Jej autorzy pokazują historię Łodzi, między innymi poprzez wspaniałe, a często zapomniane zabytki architektury oraz jej teraźniejszość jako miasta kultury i sztuki."

Tak witrynę opisał tygodnik WPROST przyznając tytuł Złotej Strony Tygodnia dla fabrykancka.pl

Jakie są wasze opinie?
Obserwuj wątek
    • ffloris Re: Witryna Fabrykancka.pl 23.02.08, 00:46
      Osobiscie mysle, ze Fabrykancka jest swietnym portalem:)
      Mam tam nawet konto i czesto zagladam. Jak zauazylam kilka osob, z forum Gazety
      rowniez. Trzeba przyznac, ze takie miejsce tworzy swoj wlasny klimat i przyciaga
      nowe osob w sieci:)
      Zycze dalszych sukcesow!
    • mojemiasto.org.pl Re: Witryna Fabrykancka.pl 25.02.08, 00:52
      W mojej ocenie na 6 z dużym plusem. Ciekawe artykuły. Najbardziej podoba mi się dział poświęcony urbanistyce i nowym inwestycjom w mieście - z mapą pokazującą ich rozmieszczenie. Może przydałoby się troszkę więcej ciekawostek o historii miasta.
      I rzeczywiście projekt graficzny jest bardzo fajny i bardzo łódzki...
      • pawel-j Re: Witryna Fabrykancka.pl 25.02.08, 13:56
        Wielkie dzięki za pozytywny odbiór, lecz czy 6 z dużym + to trochę nie na wyrost ;)?

Wartość działu urbanistyka zawdzięczamy osobą, które z ogromna pasją i zaangażowaniem szukają cennych informacji. Starają się rzetelnie dokumentować wszelakie inwestycje.

Dział historia w najbliższym czasie ruszy z większą mocą - trwają poszukiwania ciekawego "materiału".

Oczywiście wszystkich zainteresowanych zapraszamy do współpracy :)

Niebawem każdy będzie mógł przysyłać artykuły, które będą miały możliwość ukazania się na witrynie fabrykancka.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka