Dodaj do ulubionych

Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie

• Gość: tysia Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.szczecin.mm.pl 20.04.10, 13:51
      hej ja również....w podobny sposób nadziałam się na ten salon meblowy
      tyle,ze w szczecinie.....kupiłam szafe i okazało się,że półka jest
      połamana....mija już ponad miesiąc i cisza.....dowiedziałam się tylko
      tyle od obsługi w sklepie,że oni czekają aż towar przyjdzie z Chin;/
      bardzo żałuje,że tam kupiłam...również odradzam sieć tych sklepów
      • bryli2k Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie 29.05.10, 12:01
        kurde trochę się obawiam ale już zamówiłem wypoczynek w agata meble na szczęście
        jest on na stanie i po przeczytaniu tych postów postanawiam sam odebrać mebel
        zostaje mi jeszcze do kupna kilka komód ale i te będę wybierał z tych co maja na
        stanie i sam odbierał może zaoszczędzę sobie przez to problemów
    • dariusz.gesty Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie 10.07.10, 13:49
      Też mam złe doświadczenia z tymi meblami

===================
      antyki meble
      • Gość: Małgorzata Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 14:12
        Ja czekam ponad 4 tygodnie na reklamację.
    • Gość: ŚmierćAgacie Salon A G A T A meble SZ-N- ostrzeżenie IP: *.xdsl.centertel.pl 11.08.10, 22:16
      Obsługa chamska, świadomie wprowadzają w błąd - oszukują co do terminów dostawy,
      ceny w stosunku do jakości zawyżone, terminy są z kosmosu; nikt ci nie powie, że
      tak naprawdę to masz czekać co najmniej 7 tygodni - JA CZEKAŁAM PRAWIE 8 i
      dostałam upust 2,4 zł!!!; na grzeczne pytanie w 6 tygodniu oczekiwania reagują
      agresją i chamstwem; czekają aż klient wpłaci zaliczkę a później mają go tam
      gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę. NIE KUPUJCIE TAM
    • Gość: obiektywny czesio Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 217.153.164.* 27.08.10, 15:13
      Droga Pani , jakie mamy społeczeństwo , takich klientów ,
      sprzedawców , kierowców i innych .....Potrafimy tylko skakać sobie
      do oczu nie szukając kompromisów... a winę ponosi całokształt
      naszego polskiego systemu...
    • Gość: luc Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.leon.com.pl 09.09.10, 11:03
      Ja mam podobne doświadczenia z AGATĄ ale nie z Łodzi lecz z Rybnika. Człowiek zostawia u nich kupę kasy a jeśli chodzi o reklamację to bezczelnie odpisują że sam sobie mebel uszkodziłem. Dwie reklamacje i całkowita negacja Twoich uzasadnionych roszczeń. Dla mnie jeżeli chodzi o zakupy AGATA już nie istnieje i przestrzegam wszystkich bardzo poważnie przed zakupami w MEBLE AGATA. Mam nadzieję że choby trochę przez tą wiadomośc ucierpi ich reputacja. A tak wogóle to mojej sprawy nie zostawię i będę walczył dalej.
      • Gość: Mario... Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.19, 18:28
        Niecałe 2 lata temu zakupiłem rogówkę. Mocowanie kółek się wykrzywiło uszkadzając parkiet. Reklamacja odrzucoca5z powodu niewłaściwej pielęgnacji. Żenada. Sprawa trafiła do sądu. Odradzam zakupy w tej sieci
    • Gość: @ Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.171.191.82.static.crowley.pl 15.09.10, 11:05
      Skąd ja to znam :).

Drugi tydzień czekam na reklamacje i tak samo to wszystko wygląda tylko, że we Wrocławiu.
      • Gość: tomek Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 109.243.32.* 02.10.10, 17:01
        jestem z Warszawy i dodam swoje trzy grosze dotyczącego sklepu agata meble przy ul.AL.krakowska pracownicy tego sklepu sprawiają wrażenie jakby pracowali za darmo klienta traktują jak wroga zero pomocy tylko spychologia
        ale wszystko przebija CHAMSKA usługa montażu wykonywana przez firmę DTS współpracująca z agata meble
        nie przyjechali w wyznaczonych godzinach a po interwencji zjawił się jakiś chamek z kilku godzinnym opóźnieniem z mordą że ma to w dupie i pojechał sobie a ja zostałem z meblami w paczkach po następnej interwencji miał ktoś przyjechać ale go niema
        tak myślę że szybciej minie gwarancja na meble niż oni mi je skręcą CHOCIAŻ ZAPŁACIŁEM ZA MONTAŻ
        chamstwo bezczelność i obłuda
        jeżeli DTS tak sam robi przeprowadzki jak składa meble to współczuje przyszłym ich klijentom
    • Gość: niunia Salon A G A T A MEBLE -nie rozpieszcza klientów IP: *.uniqa.pl 16.09.10, 09:39
      Podzielam opienie w 100%. Robiłam u nich zakupy dwa razy i ani razu nie obyło się bez problemów. Pierwszym razem zadzwonili, że nie mogą przywieźć kanapy na czas ze względu na awarię samochodu i chcieli przełożyć transport na inny dzień. Rozumiem to w zupełności więc zgodziałam się pod warunkiem, że przywiozą na konktetą godzinę bo nie miała ochoty spędzać całego dnia w mieszkaniu w którym jeszcze nie mieszkałam. Panowie nie przyjechali na umówioną godzinę, a kiedy zadzwoniłam i zapytałam kiedy będą odpowiedzieli, że nie wcześniej niż za 2-3 godziny.
      Kolejnym razem zakupiłam komodę do samodzielnego montażu. Podczas składania okazało się, że jedna ze ścianek nie pasuje do całości i komody złożyć się nie dało. Rekalmacja telefonów nie odbiera więc trzeba jechać osobiście. Obsługa reklamacji nie grzeszy inteligencją i ciężko im pojąć na czym polega problem.
      Pani wypełniła zgłoszenie i kazała czekać dwa tygodnie. Pytam więc Pani czy mają zamiar zrefundować brak realizacji zamówienia w terminie i a ona że nic na to poradzić nie można bo "reklamacje się zdarzają" i nie interesuje ich że mebel w części poskręcany leży na podłodze zajmując większość powierzchni mieszkania i trzeba czekać. Odesłano mnie na POK z Poku do obsługo klienta. Kierownik działu sprzedaży tłumaczyła, że tak się zdarza i kupując samochód też muszę się liczyć, że następnego dnia zostanę bez samochodu bo może się zepsuć. Udało się wynegocjować przynajmniej, że przywiozą złożoną komodę a starą zabiorą. Następnego dnia ustalono termin na za 7 dni i godzinę przyjazdu. Komoda przyjechała z 1,5 godzinnym opóźnieniem z wytłumaczeniem pana z reklamacji, że części jeszzcze nie przyjechały, a kolejno że "dobrze jest wymagać od innych a samemu nie być w porządku". Podsumowując Agata Mabele Łódź nie rozpieszcza klientów.
    • Gość: matrix Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.chello.pl 06.10.10, 18:09
      www.agatka.efora.pl/
      Nowe forum zapraszam
    • xx444 Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie 23.10.10, 22:14
      Bardzo dziękuję za informację.Właśnie zamierzałam pojechać do tego salonu w środę zakupić komplet wypoczynkowy.Uważam za cenne takie informacje.Namnożyło się tylu cwaniaków.Serdecznie pozdrawiam.
      • mirog102 Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie 26.10.13, 11:13
        Witam,ja kupiłem ławostół i wersalke z fotelami w Agata Meble.Ławostół miałem do odebrania po 2 tyg a na wersalke z fotelami miałem czekać 4 tygodnie,po czerech tygodniach nikt nic nie dzwonił a gdy ja zadzwoniłem dowiedziałem sie że dostawa może sie opużnić bo mają awarie w fabryce mebli.Czekam już 2 miesiące i po wielu moich telefonach i wizytach w sklepie meble już są w magazynie.Za opużnienie dostałem rabat,transport za 1zł.Meble mają przywieżć za dwa dni ale gdy teraz czytałem opinie jakie meble mogą przywieżć i jak jest z reklamacją to aż sie wystraszyłem.Gdybym poczytał wcześniej te ostrzeżenia to nie zdecydował bym sie tam kupować.Na razie z ławy jestem zadowolony choć tylko z wyglądu bo nie jest używana jak nie ma na czym siedzieć.Zobaczymy za 2 dni ,jeszcze sie odezwe.....
        • agatameble Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie 31.10.13, 16:08
          Mirog102
          Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, mamy nadzieję, że dotarły już do Ciebie zamówione meble? Raz jeszcze przepraszamy i pozdrawiamy!
          E-Rzecznik Agata Meble
    • Gość: Tomek Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 08.11.10, 19:43
      TRAGEDIA!!!
      Zamówiłem biurko do firmy (1800 zł) na które miałem czekać około 2-3 tygodni. Po upływie 3 tygodni zaczął dzwonić żeby dowiedzieć się co się dzieje i za każdym razem otrzymywałem informację: że muszę czekać (niestety nikt nie potrafił dowiedzieć się jak długo), że to przecież wina producenta, że zaraz ktoś się dowie i oddzwoni. Jak się zapewne domyślacie nigdy nikt nie oddzwaniał. Po n-tym telefonie i naciskach na rozmowę z kierownikiem stoiska, biurko w magiczny sposób odnalazło się w trakcie rozmowy i już czeka do odbioru!
      Po rozpakowaniu okazało się, że nie ma instrukcji montażu i jak się domyśliłem - metodą prób i błędów - wszystkich elementów (brakowało metalowych łączników). Znowu kurs do AGATA MEBLE, gdzie na miejscu okazało się, że mogę złożyć reklamację = będę czekał na łączniki ok. 2-3 tygodni, aż sprowadzą je od producenta, albo kupię je sobie w poleconym przez pana z działu reklamacji sklepie.
      OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!!
      • Gość: klin Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 22:45
        Biurko za 1800PLN w paczce do montazu przez klienta!!! W Agacie sprzedadza wszystko na wlasnych warunkach. znam sklepy w łodzi gdzie montaz miałbys gratis.
    • Gość: diorocker Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 195.242.91.* 18.11.10, 01:26
      Dlatego duże lepiej i wygodniej dokonywać zakupów w sprawdzonych sklepach internetowych jak choćby www.febri.pl/
      • f_kuba Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie 11.06.12, 15:27
        siec sklepów firmy febri to sprawdzona jakosc, na rynku juz od 6 lat.
        www.febri.pl
        ostattnio wrcamay do sprzedazy promienników podczerwieni do zastosowan technicznych
    • Gość: agata Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 192.168.0.* 23.11.10, 14:55
      Szczerze, to dzisiaj ,w dobie internetowych sklepów dosłownie ZE WSZYSTKIM, nie jest trudno się naciąć, dlatego wydaje mi się, że po prostu najlepiej polecać na takich forach i wśród znajomych porządne sklepy. Ok pół roku temu robiłam remont mieszkania, wymienialiśmy praktycznie wszystko - od kabelków po meble; wszystko kupiłam w sklepie meble black red white, właśnie przez internet, i szczerze mówiąć, nie zawiodłam się.
    • Gość: gosia Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 10:25
      Zgadzam się z tym w 100%. Dodam, że kupując meble z transportem i montażem radzę oglądać każdy, nawet najmniejszy kawałeczek mebla. "Agata" dowożąc wadliwy (uszkodzony) mebel uważa, iz z amówienia sie wywiązała i niech kient sam jeździ sobie z reklamacją i dochodzi się z producentem. Nie ma znaczenia, że mebele jeszcze nie "wyszedł" z rąk pracowników "Agaty". Nie mówiąc juz o tym, żeby klient został o tym poinformowany w momencie zapłaty za transport i montaż, koszt niemały. Zdecydowanie odradzam ten salon, chociaż nie odradzam producentów korzystających z tego pośrednika.
      • Gość: xxx Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 30.07.11, 19:14
        Gość portalu: gosia napisał(a):

> Zgadzam się z tym w 100%. Dodam, że kupując meble z transportem i montażem radz
        > ę oglądać każdy, nawet najmniejszy kawałeczek mebla. "Agata" dowożąc wadliwy (u
        > szkodzony) mebel uważa, iz z amówienia sie wywiązała i niech kient sam jeździ s
        > obie z reklamacją i dochodzi się z producentem.

mylisz się, tez kupiłem meble z agaty, jeden przyszedł uszkodzony, prawdopodobnie w czasie transportu, cwaniaki dostawcy na fakturze oznaczyli, że wszystko było ok. Ale nie odpuścilem, najpierw telefon do agaty, a potem zrobiłem dokumentację fotograficzną, napisałem pismo o niezgodność towaru z umową (nie reklamacja czy gwarancja) i wyslałem wszystko do agaty.
        Reklamacja została uznana, po mebel co prawda pojechałem sam, ale uszkodzonego nawet nie chcieli oglądać i został u mnie.
      • Gość: Gość Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 21.11.11, 22:33
        A Pani zdaniem gdzie są odsyłane reklamacje?? Do Dyrektora salonu Agata meble, do pani kasjerki, sprzedawcy czy właśnie do PRODUCENTA?? Odrobina zdrowej logiki i mniej adrenaliny i odpowiedź jest prosta. Dlatego reklamacje są do producenta a nie do powyższych, czy też do pracowników magazynu lub transportu.....Ludzie, zacznijcie myśleć:( A wszelkie opóźniebnia to niby skąd? Z kasy, transportu wewnętrznego, czy z linii produkcyjnych producentów?? Więcej wyobraźni życzę.
    • Gość: Jarek Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 15:21
      Ja polecam sklep gdzie kupiłem meble i krzesła biurowe. Bardzo miła obsługa i szybki termin realizacji. Meble miałem gotowe w przeciągu tygodnia a uszkodzoną szafkę (szuflada miała nadłamany przód) załatwili w 2 tygodnie od momentu telefonu, żadnych kolejek nerwów.
    • Gość: speedbandit Re: Salon A G A T A meble - WAŻNE IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 23:04
      A ja szybko wyegzekwowałem od nich zwrot kasy za uszkodzony mebel (tak zapakowali do transportu mebel z wystawy że nie było mozliwości aby przyjechał nieuszkodzony). Odnalazłem maila do managera działu marketingu (Izabela Zięba - pisze się imię kropka nazwisko małpa mebleagata kropka pl) w ich centrali i napisałem paszkwila. Ale tez spryciarze: nie odpisali mi tylko zostałem przeproszony telefonicznie. Niechcą zostawiać śladów w postaci maili, cwaniaczki.
    • Gość: Martynaaa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 15:16
      Dobrze wiedzieć bo czytam tutaj taki zachwalający tekst www.meble.net/agata-meble i tak się zastanawiałam czy nie odwiedzić tego salonu, ale teraz już wiem że nie warto dzięki za ostrzeżenie!
    • Gość: Jarek Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.centertel.pl 14.02.11, 19:29
      www.youtube.com/watch?v=Bq7CbMhvUWU
    • Gość: lemik Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.ip.netia.com.pl 21.02.11, 13:53
      kiedyś tzn za komuny to wszyscy kupowali w agacie ale wtedy niebyło wyboru a teraz konkurencji jest dużo a w agacie jest bardzo drogo
    • Gość: Łukasz Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.03.11, 17:52
      Nie ma to jak meble zamówione u dobrego stolarza. Ja korzystałem z usług tego pana www.mebledluzniewski.strefa.pl Tekst linka
    • Gość: Rufi Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.net.stream.pl 17.05.11, 21:11
      To i tak dobrze.
      Kupiłem meble w Agata Meble Katowice dwie komody, dwa stoły i narożnik.
      Po 3 tygodniach otrzymałem tel., że zakupionego narożnika nie mają na stanie i proponują mi inny w wyższej cenie, oczywiście mam podjechać i wybrać sobie inny narożnik. Pomyślałem dobrze przecież nic sie nie stało. W ciągu dwóch dni otzrymałem zamówione mebelki super tylko niezgadza się narożnik z zamówieniem. Kierowca stwierdził, że musimy je odebrac i zgłosić tel. do biura reklamacji pomyślałem ok. Na to biuro reklamacj prosimy przyjechac na wlasny koszt i pokazac (udowodnić) poduszkę z narożnika, że to nie ten produkt. Czekam od tego czasu juz ponad miesiąc na reklmowany narożnik i nic. Tak dla ciekawostki biuro reklamacji uznało, że ten narożnik nie jest tym co zamawiałem. Producent sie odezwie do mnie i uzgodni termin (nie wiem dlaczego ma sie ze mną kontaktować producen, jeżeli kupiłem mebe;lki od sklepu Agata. W dniu reklamacji poinformowałem, że niektóre częśc oczywiście te które udało mi się zobaczyć po otwozreniu opakowania są uszkodzone. Biuro reklamacji przyjoło informację i kazali pozostałe elementy zareklamować drogą email. Wysłałem reklamację drogą elektroniczna super odpowiedzieli nawet szybko, że elementy uszkodzone są do odbioru w sklepie Agata oczywiście sma musze po nie pojechać. Nadmieniam, że transport sklep maiał zapłacone, a ja nie rozumiem, że za wszytskie dodatkowe przyjazdy obciązają klienta. Wysyłają bubel to niech płaca ze swoich.
      Nie polecam tego sklepu.
      • Gość: gość Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 193.59.114.* 02.06.11, 14:51
        a dlaczego nie kupować mebli przez internet. www.ingaro.pl/
        oczywiscie pod jednym bardzo waznym warunkiem, chodzi o to żeby były doskonale zapakowane.
        Od dwóch korzystamy z ich usług i brak zastrzeżeń.
        • Gość: Natalia Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.11, 16:35
          Masz rację, kupowanie przez internet nie jest takie złe, trzeba tylko znaleźć uczciwego sprzedającego ( najlepiej producenta - mamy wtedy taniej i możemy powiększyć, lub zmniejszyć wybrany przez siebie mebel tak, aby pasował do naszego pokoju oraz wybrać materiał - przysyłają próbki ). Ja kupiłam narożnik u producenta z Kalwarii Zebrzydowskiej www.turek-meble.pl/4-Narozniki.htm i jestem bardzo zadowolona. Wpłaciłam zaliczkę, po trzech tygodniach przywieziono do mnie mebel a ja go obejrzałam i zapłaciłam resztę uzgodnionej kwoty. Proste
      • Gość: xxx Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 30.07.11, 19:10
        proponuję poczytać o swoich prawach, jeśli salon je narusza należy o tym go poinformować i zarządzać na piśmie respektowania swoich praw, to naprawdę działa, tylko trzeba być świadomym co się należy
      • Gość: aniutka3 Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.13, 12:56
        TRAGEDIA!! kupiłam w Salonie Agata w Katowicach meble Forte INDIGO- są chyba oklejone papierem po 9 miesiącach wyglądają jak po 9 latach użytkowania. Reklamacja w salonie oczywiście odrzucona!!! Standardowa formułka że źle użytkowane!! KPINA!! Ostrzegam i przed salonem i przed samymi meblami.
    • Gość: Łodzianin Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.zdnet.com.pl 18.07.11, 14:39
      Właśnie czekam prawie 7 tydzień na meble, które powinny być (wg. wcześniejszych zapewnień) po 4 - max 5 tygodniach.
      • Gość: łodzianin Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.lodz.mm.pl 07.03.13, 18:04
        Nam, po 5 miesiącach... i kilku wezwaniach do realizacji umowy zgodnie z ustawą oraz kilku rozmowach z zastępcą dyrektora placówki Panem Sebastianem Antczakiem (do rozmów z błyskotliwym kierownikiem reklamacji, brakło nam już sił, toż to anioł nie człowiek...) - z 3 reklamowanych mebli:
        1. Stół - uszkodzona noga;
        2. Komoda - odklejona okleina i wadliwie nawiercone otwory montażowe;
        3. Narożnik - dwie części nie pasują do siebie - m.in. pomiędzy częściami jest kulturalna przestrzeń do zagospodarowania...;

łaskawie przywieziono na wymianę:

1. Nogę od stołu - artystycznie krótszą o 5 cm, okleina miała inną fakturę, ale to detal, nie bądźmy wybredni i małostkowi...;
        2. Komodę - na razie nic się nie odkleja i nie odstaje;
        3. Narożnik - ze stu metrów (dalekowidzów i tych o sokolim oku - nie dotyczy), można by powiedzieć, że podobny. Ale już po kilku krokach widzimy pewne drobne różnice. Kolor trochę nie ten, o deseniu nie wspominam (detal, a przecież nie jesteśmy małostkowi...), przeszycia na pałę, a takie ładne były, amerykanskie... no i piękna gładka jak cellulitis powłoka z dermy... 3 000 za dermę i jakość wykonania na poziomie odpustowych wiatraczków - godna wycena, DESA by się nie powstydziła...

Proszę Państwa Firma roku, nowe motto na aktualną dekadę -
        "AGATA MEBLE - Z KLIENTÓW ROBIMY IDIOTÓW"

brak słów...
    • Gość: wściekła Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 213.25.20.* 28.07.11, 14:47
      Witam, niestety zbyt późno przeczytałam to ostrzeżenie. Właśnie jestem w trakcie "realizacji" reklamacji. W lipcu kupiłam trzy meble i podczas składania wszystkie okazały się albo wadliwe albo niekompletne. Złożyłam reklamację i tu zaczęły się schody. Dzisiaj dostałam wiadomość elektroniczną, że czas realizacji reklamacji to 38 tydzień roku tj. ostatni tydzień
      sierpnia ( to musiałam sprawdzić sama). Ponad miesiąc życie na pudłach !!!!! O zwrocie pieniędzy i oddaniu felernego towaru nie ma mowy. Dowiedziałam się przy okazji, że w Agacie nie ma w ogóle możliwości zwrotu zakupionych mebli. Pani w Dziale reklamacji była bardzo miła ( telefon odebrała) lecz ONA NIC NIE MOŻE. Zrzuciła odpowiedzialność na producenta. Poinformowałam Ręce opadają bo jestem bezsilna.
      • Gość: Gosia Re: Salon A G A T A meble krakow -Tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.14, 17:22
        Wlasnie przywieziono mi narożnik. Brązowy zamiast szarego.I tu zaczynają się schody -dwa razy uipewniałam się u sprzedającej Pani - czy to na pewno ciemnoszary narożnik. Powiedziała tak. Na fakturze widnieje kod koloru a nie nazwa koloru, zatem nie byłam w stanie tego od razu zweryfikować. Teraz niemiła pani w reklamacji twierdzi, że sprzedawca też ma coś do powiedzenia i nie jest w stanie mi powiedzieć kiedy się do mnie odezwą. Chciałabym najchętniej zrezygnować i oddać narożnik, bo nie jestem zadowolona z uslug - ale tam nie można niczego oddać... jestem załamana..
        • Gość: Gosia Re: Salon A G A T A meble krakow -Tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.14, 10:32
          Cofam, co napisałam - to był jednak mój bład.
    • Gość: nofaktycznie Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.11, 20:25
      podsyłam kilka linków do inspiracji przy robieniu mebli na zamówienie:) :
      szafa.org
      kuchenne/net
      www.side-by-side.pl
      wpisujecie co znalezliscie ciekawego...

Marta
      • Gość: Pati Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.tbcn.telia.com 15.01.14, 10:37
        Ostatnio kupilismy u nich sofe ( niestety nie sprawdzilismy jej, poniewaz bralismy ja za granice).
        Po odpakowaniu opadly nam rece - uszyta w taki sposob, jakby to ktos robil pierwszy raz w zyciu: krzywe poduszki, kazda w innym rozmiarze, czesci kanapy nie stykaja sie ze soba, zle naciagniety material, a najgorszy ze wszystkiego jest okropny smrod tego, czym kanapa i poduszki sa wypelnione. Nie wiem, co to jest za chinski wsad, ale sklada sie z roznokolorowych scinkow ( po prostu odpadow), ktore sprawiaja, ze poduszki sa bardzo nierowne. Zapach jest tak zracy, ze czuc go w calym domu i uniemozliwia praktycznie siedzenie na tym dziadostwie. Jestem wsciekla i strasznie zawiedziona, ze w tak "podobno" renomowanym sklepie maja klienta za nic. W moim przypadku reklamacja nie wchodzi w gre, bo kto by placil za transport do Polski, ale czuje sie w obowiazku przestrzec wszystkich, ktorzy mysla o zakupie w tym sklepie. I jeszcze jedno: sofa, ktora kupilam za niemale pieniadze, to MILANO II.
    • Gość: agnieszka emka w Pabianicach polecam!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 05.09.11, 14:06
      Bylam w Agacie,zostałam potraktowana przez nadetego sprzedawcę jak natręt choc chcialam zostawic u nich sporo pieniędzy,rozmysliłam się i więcej tam nie wrócę.Obsługa klienta powiedzmy nie najwyższych lotów.Tak czy inaczej-każdemu z okolic Łodzi poradze salon meblowy EMKA w Pabianicach na Zamkowej,sa świetni!!!Ceny bardzo konkurencyjne,nie z katalogów tylko z wykorzystaniem możliwych rabatów a obsługa taka,że aż chce sie do nich wracac-i ja jeśli bede miała potrzebe na pewno wróce.POLECAM!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Zadowolony Re: Dlatego meble kupuje się w Swarzędzu! IP: 83.238.240.* 10.10.11, 22:47
      Meble są zrobione na wymiar pod kolor przywiezione ustawione.
      Swarzędz to tradycja ...
      • Gość: żaneta Sevroll ETC Swarzędz IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.13, 09:55
        nie polecam mebli oraz obsługi w ETC Sevroll Swarzędz. Czekamy już prawie miesiąc za projektem i wyceną a "młodzież" która tam pracuje nie ma profesjonalnego podejścia..umie tylko lać wodę. NADAL NIE MA PROJEKTU MEBLI... w innych placówkach robią od ręki!!! W taki sposób właśnie traci się klientów!
      • stelsivo Re: Dlatego meble kupuje się w Swarzędzu! 07.07.16, 17:34
        meble metalowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka