Dodaj do ulubionych

SP 162- opinie

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.10, 22:46
Witam, proszę o opinie na temat 162. SP na Powszechnej. Chciałbym
przenieść syna do tej szkoły. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: ak Re: SP 162- opinie IP: *.toya.net.pl 09.08.10, 21:16
      Szczerze polecam. Córka ukończyła w tym roku edukację w tej szkole. Rzetelnie
      podana wiedza, przez sumiennych nauczycieli, niektórzy to wręcz pasjonaci.
      Najlepsza obsada nauczycieli trafia się w klasach z rozszerzonym językiem
      niemieckim - szkoła sama od siebie daje 5 godzin w podziale na grupy, a
      dzieciaki kończą szkołę certyfikatem A2.
      Świetny historyk Pani Wałęsińska, niemka - Pani Foks, i bardzo wymagający , ale
      świetnie wykładający matematyk Pani Kargol.
      • Gość: wtajemniczona6 Re: SP 162- opinie IP: *.4web.pl 04.02.11, 19:34
        uczę się tam! XD
      • Gość: anonimowy ludź Re: SP 162- opinie IP: *.43.144.103.ipv4.supernova.orange.pl 17.03.18, 21:35
        Przepraszam ale co Pan brał bo na trzeźwo nikt by nie napisał że co najmniej dobra nauczycielka
        • Gość: #2 anonimowy ludź Re: SP 162- opinie IP: *.centertel.pl 04.04.18, 11:10
          Przepraszam ale co Pan brał , bo na trzeźwo nikt by nie napisał że Sz.P E.W. co najmniej dobra nauczycielka
        • Gość: Anonimowy ludź Re: SP 162- opinie IP: *.centertel.pl 04.04.18, 11:15
          Przepraszam ale co Pan brał , bo na trzeźwo nikt by nie napisał że Sz.P E.W. to co najmniej dobra nauczycielka
      • xingxing Re: SP 162- opinie 28.01.22, 05:58
        Jeśli już to matematyczka. Matenatyk to mężczyzna.
    • Gość: guest Re: SP 162- opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.10, 16:21
      Bardzo dobra szkoła.
    • Gość: xz Re: SP 162- opinie IP: *.toya.net.pl 11.03.11, 06:58
      a gdzie to jest?
      • Gość: magda Re: SP 162- opinie IP: *.toya.net.pl 26.09.11, 22:19
        Hej, ul.Powszechna, na Chojnach.
        ja chodziłam do tej szkoły, ukońzyłam ją 16 lat temu i teraz chce wysłać do niej moją córkę.Jak zerknęłam na listę nauczycielito kilku się powtarza, więc napewno nauczyciele są z długim stażem:)
        • Gość: ania Re: SP 162- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.13, 19:14
          Moje dziecko chodziło a drugie aktualnie uczęszcza do tej szkoły i jestem naprawdę zadowolona. Nauczyciele bardzo zaangażowani w swoją pracę, profesjonalni i rzetelni. Bardzo dobra matematyczka- p.Kargol, świetna germanistka - p.Pucek, i godna polecenia polonistka p.Wiśniewska. Pozostała obsada pedagogiczna również bez zarzutów.
    • ola56565 Re: SP 162- opinie 07.06.19, 09:40
      Ogólnie szkoła beznadziejna. Uczniowie są bardzo niesprawiedliwie oceniani. Osoba która ma bardzo dużo nie obecności tyle ze już dawno powinna być nieklasyfikowana ze względu na wszystko zostaje przypuszczona i to z całkiem dobra średnia jak na tyle nieobecnosci- 3.40 natomiast osoba chodząca do szkoły przez cały Boży rok nie otrzymuje zadniej taryfy ulgowej.
      Z większością nauczycieli nie da się dogadać jednak są tacy którzy bez problemu wszystko dadzą poprawic np bardzo dobra matematyczka p Ksyta.
      Szkoła oferuje zajęcia dla osób uzdolnionych które są szczególnie chwalone jednak słabsi nie maja zadniej pomocy co jest przykre.
      Ogólnie nie polecam tej szkoły

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka