Gość: zainteresowany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.10, 22:46 Witam, proszę o opinie na temat 162. SP na Powszechnej. Chciałbym przenieść syna do tej szkoły. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ak Re: SP 162- opinie IP: *.toya.net.pl 09.08.10, 21:16 Szczerze polecam. Córka ukończyła w tym roku edukację w tej szkole. Rzetelnie podana wiedza, przez sumiennych nauczycieli, niektórzy to wręcz pasjonaci. Najlepsza obsada nauczycieli trafia się w klasach z rozszerzonym językiem niemieckim - szkoła sama od siebie daje 5 godzin w podziale na grupy, a dzieciaki kończą szkołę certyfikatem A2. Świetny historyk Pani Wałęsińska, niemka - Pani Foks, i bardzo wymagający , ale świetnie wykładający matematyk Pani Kargol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczona6 Re: SP 162- opinie IP: *.4web.pl 04.02.11, 19:34 uczę się tam! XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy ludź Re: SP 162- opinie IP: *.43.144.103.ipv4.supernova.orange.pl 17.03.18, 21:35 Przepraszam ale co Pan brał bo na trzeźwo nikt by nie napisał że co najmniej dobra nauczycielka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #2 anonimowy ludź Re: SP 162- opinie IP: *.centertel.pl 04.04.18, 11:10 Przepraszam ale co Pan brał , bo na trzeźwo nikt by nie napisał że Sz.P E.W. co najmniej dobra nauczycielka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonimowy ludź Re: SP 162- opinie IP: *.centertel.pl 04.04.18, 11:15 Przepraszam ale co Pan brał , bo na trzeźwo nikt by nie napisał że Sz.P E.W. to co najmniej dobra nauczycielka Odpowiedz Link Zgłoś
xingxing Re: SP 162- opinie 28.01.22, 05:58 Jeśli już to matematyczka. Matenatyk to mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: SP 162- opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.10, 16:21 Bardzo dobra szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SP 162- opinie IP: *.toya.net.pl 26.09.11, 22:19 Hej, ul.Powszechna, na Chojnach. ja chodziłam do tej szkoły, ukońzyłam ją 16 lat temu i teraz chce wysłać do niej moją córkę.Jak zerknęłam na listę nauczycielito kilku się powtarza, więc napewno nauczyciele są z długim stażem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: SP 162- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.13, 19:14 Moje dziecko chodziło a drugie aktualnie uczęszcza do tej szkoły i jestem naprawdę zadowolona. Nauczyciele bardzo zaangażowani w swoją pracę, profesjonalni i rzetelni. Bardzo dobra matematyczka- p.Kargol, świetna germanistka - p.Pucek, i godna polecenia polonistka p.Wiśniewska. Pozostała obsada pedagogiczna również bez zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
ola56565 Re: SP 162- opinie 07.06.19, 09:40 Ogólnie szkoła beznadziejna. Uczniowie są bardzo niesprawiedliwie oceniani. Osoba która ma bardzo dużo nie obecności tyle ze już dawno powinna być nieklasyfikowana ze względu na wszystko zostaje przypuszczona i to z całkiem dobra średnia jak na tyle nieobecnosci- 3.40 natomiast osoba chodząca do szkoły przez cały Boży rok nie otrzymuje zadniej taryfy ulgowej. Z większością nauczycieli nie da się dogadać jednak są tacy którzy bez problemu wszystko dadzą poprawic np bardzo dobra matematyczka p Ksyta. Szkoła oferuje zajęcia dla osób uzdolnionych które są szczególnie chwalone jednak słabsi nie maja zadniej pomocy co jest przykre. Ogólnie nie polecam tej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś