Gość: andi IP: *.toya.net.pl 04.03.08, 21:35 Wielki szacunek Pani Mario, dla pani i za tą bezinteresowność o którą dzisiaj tak ciężko. Jestem pełen uznania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: populus "nie wiedziałam" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 22:11 Ciekawe czy innych może wpakować w takie tarapaty jak siebie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alvin warto poczytać ustawę IP: *.toya.net.pl 04.03.08, 23:00 Po co wyważać otwarte drzwi? ustawie o wychowaniu w trzeźwości dokładnie opisany jest tryb kierowania do leczenia przymusowego, zajmuje się tym miejska komisja rozwiązywania problemów alkoholowych i sądy. Inna sprawa to skuteczność tego leczenia - przymusowe leczenie uzależnienia to są wyrzucane publiczne pieniądze, bez chęci ze strony uzależnionego to nie ma szansy się udać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makon Legendarna Maria Sawicka - doradcą wojewody IP: *.toya.net.pl 05.03.08, 08:20 kolejna siwa niereformowalna głowa do władzy, eh, trza stad wiać do bardziej normalnych miejsc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Legendarna Maria Sawicka - doradcą wojewody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 08:49 Nowa doradczyni osobą najwyższego podziwu. Natomiast sprawy są dokładnie ustalone i gdyby Miejska Komisja Rozwiązywania Problemów Alkoholowych w Łodzi przestrzegała prawa a nie posłusznie głosowała wszystkiego co chce Kropa by było o wiele lepiej. Szkoda że Wybiórcza nie była zainteresowana problemem łamania prawa przez Komisję w sprawie wydawania zezwoleń na sprzedaż alkoholu w akademikach na Lumumbowie i holokauście którego dokonał Kropa na nieposłusznych członkach Komisji/ tzn. tych co chcieli przestrzegać prawa/.Wyborcza lansowała wtedy Kropę na Prezydenta /dlaczego?/ a sekowała Kwiatka /czy uznała już swój błąd?/. Oczywiście dotyczy to Urzędu Miasta a nie Urzędu Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deVille Re: Legendarna Maria Sawicka - doradcą wojewody IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.08, 09:43 Wybiórcza nigdy nie była zainteresowana łamaniem prawa przez Kropiwnckiego i urzędasów mu poglegających Odpowiedz Link Zgłoś
ostry1234 Legendarna Maria Sawicka - doradcą wojewody 05.03.08, 16:23 Gratuluję pani Jolancie Chełmickiej wyboru doradcy, a Pani Marii Sawickiej wyrażam podziw i szacunek za podjęcie się pełnienia tej funkcji. Niestety, nie udało mi się poznać pani osobiście, nie było zresztą potrzeby, ale spotkałem wiele kobiet i dzieci dla których przez wiele lat była pani nadzieją na przetrwanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś