marcus.camby 20.03.08, 20:13 Z cyklu "gdzie w Łodzi": Czy gdzieś w Łodzi można kupić taką koszulkę, jak ma ten pan na zdjęciu? www.sport.pl/plywanie/51,64995,5043981.html?i=3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus.camby Re: [GwŁ] taki T-Shirt 20.03.08, 20:14 Zapomniałem dodać, że chodzi mi o tego pana, który stoi pośrodku :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m00 Re: [GwŁ] taki T-Shirt IP: *.retsat1.com.pl 20.03.08, 20:22 Fajna. Na Allegro widziałem ostatnio, ale fakt, że inne. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: [GwŁ] taki T-Shirt 20.03.08, 20:30 co oznacza to "cpbnja" ? Serbia? Ja bym sobie zrobil taka koszulke sam jesli by mi nas niej zalezalo. Ile to roboty wyciac szablon i nalozyc akryl walkiem? 30 minut?? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: [GwŁ] taki T-Shirt 20.03.08, 20:38 A owszem, "Srbija" czyli "Serbia". A co do wycinania - pytam z ciekawości. A poza tym mam dwie lewe ręce ;-) A swoją drogą - zawodnik będzie ukarany, a gdyby miał koszulkę "Free Tibet", to by nie był, a może nawet zostałby pochwalony. Na wieki wieków. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: [GwŁ] taki T-Shirt 20.03.08, 20:55 zrobilbym Ci szablon gdybym byl w okolicy. Boje sie jednak ze koszty przesylki przewyzszylyby koszta idei. Jeszcze chetniej wycialbym Free Tibet bo jakos mi duchowo blizej do buddyjskich mnichow niz do Serbow. Natomiast jesli zainteresowanych byloby wiecej mozna za niewielkie pieniazki zamowic sito i wydrukowac 10, 20, 50 egzemplarzy. Jakby co, powiem gdzie zamowic. Odpowiedz Link Zgłoś