Gość: barnaba Re: Łódź chce się reklamować w Londynie IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 18.09.03, 17:48 132 tysiące złotych na reklamę, której nikt nie przeczyta, jeśli nawet przeczyta, to nie zrozumie, a jeśli zrozumie, to i tak zaraz zapomni. Gratuluję. Łódź to jak widać bardzo bogate miasto. Lepszą promocją miasta była choćby parada techno,której nasi talibowie ukręcili łeb, a nawet sekcja koszykarska ŁKS, która z braku sponsora w Łodzi przwdopodobnie przeniesie się do Kleszczowa, tworząc z Łodzi sportowy pierdolnik. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalikarz Re: Łódź chce się reklamować w Londynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 18:02 Stwórca jak chce kogoś pokarać to mu rozum odbiera,i odebrał łodzianom gdy były wybory na prezydenta.Więc macie co chcieliście, przdupasa kościelnego który Wam jeszcze pokarze jak rządzi prawica. A mógł "wykładać" w Akademi Polonijnej w Częstochowie mieli byście spokój, a tak kara słuszna Was dosięgła i dobrze Wam tak Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Łódź chce się reklamować w Londynie 18.09.03, 18:04 Otoz to. Kropaszenki to w ogole nie interesuje. On ma misje do wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Łódź chce się reklamować w Londynie IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.09.03, 17:50 Kogoś porypało zpupełnie. Proponuję aby pan Kropiwnicki bawił się za własne pieniądze. Może dość wygłupów w ykonaniu tego Pana. Konflikt w teatrze Stracone dwie imprezy promujące Łódż Prywatna tablica za pieniądze podatników Niestawianie sie w sądzie Odpowiedz Link Zgłoś
jachtera Re: Łódź chce się reklamować w Londynie 18.09.03, 18:13 Jak widać Kropiwnicki jest wyjątkowo kreatywny i aż kipi pomysłami. Szkoda że każy kolejny jest bardziej beznadziejny od poprzedniego. Za część tych pieniędzy to niech Kropiwnicki lepiej zafunduje sobie kurację u specjalisty, bo chyba miał ciężkie dzieciństwo i teraz się odbija. kolejny wstyd na cały kraj Znowu mi adrenalina podskoczyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wku...ny Re: Łódź chce się reklamować w Londynie IP: *.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 18:54 Ktoś mi zabrał Gość portalu "Łodzianin" więc teraz jestem "wku...ny", ale nie jest tak jak myślisz -> przeliteruj! Bzdura! Bzdura! Bzdura!!!Co My jako miasto możemy pokazać w reklamie prasowej w Londynie? Najpierw wypromujmy się jako super miasto w Polsce. To co było nie tak dawno hitem w Polsce / myślę o Piotrkowskiej / stało się "medialnym" miejscem zagrożenia, gdzie strach wejść, bo Cię okradną, pobiją, zabiją i poszczują psem.Jeślin reklama ma być kłamliwa, to lepiej jej nie pokazywaś, tak jak wyprodukowanego krążka CD na którym pokazano nie tak dawno Łódź, taką jaką chciałoby się żeby była, a nie taka jaka jest.Jeżeli do tej reklamy namawia Wydz. Promocji UMŁ, to mamy przykład jakie kwalifikacje mają tam zatrudnieni pracownicy!!!Ale jak zwykle w takich działaniach, "nie o to chodzi, o co chodzi" To jest kolejny populistyczny krok do trampoliny wyżej. Czy nasi mieszkańcy tego nie widzą??? Czekają nas wybory do Parlamentu Europejskiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Re: Łódź chce się reklamować w Londynie IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.09.03, 18:39 czy urzednicy w Lodzi na czele z pi pi pi panem K. postradali rozum ??? czy nie lepiej te pieniadze zainwestowac w szkolnictwo, edukacje, pomoc zdolnym dzieciakom lub dozywienie biednych dzieci zamiast na reklame, ktora z "twarza" prezydenta od razu wszytskich odstarszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
jachtera Re: Łódź chce się reklamować w Londynie 18.09.03, 18:47 naprawde ta twarz to nędzny sposób na promocję miasta, a jeszcze jak sie odezwie..... totalna klapa.... może niech wystartuje do jakiegos reality show wtedy będzie miał szansę na promowanie miasta przez trzy miesiące a jak wystartuje to na pewno sie dostanie pierwsze kryterium przyjmowania: oszołomstwo i beznadzieja, a Kropa jest ich chodzącym ucieleśnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Łódź chce się reklamować w Londynie IP: *.lodz.mm.pl 18.09.03, 18:43 To zwyczajne matołectwo. Bezmyślnie stosowane narzędzia marketingowe nie dają efektów. To tak jakby ktoś chciał stosować twierdzenie Pitagorasa do koła. Za te pieniądze jestem w stanie sprowadzic do Łodzi tysiące inwestorów, tylko wygląda na to,że tak na prawdę, to Kropiwnicki ich nie chce, albo nie wie co to są inwestorzy. On ma raczej na myśli jakichś super dobroczyńców z milionami dolarów, którzy tu założą biznes po to,żeby do niego dokładać. Wiadomo, że najchętniej ludzie inwetują w handel, a przecież Kropiwnicki nie pozwoli budować supermarketów. Ktoś powinien mu wylać na głowę kubeł zimnej wody,żeby go otrzeźwić, tak samo jak wszystkich, którzy ten pomysł popierają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Kto będzie czytał wywiad z oszołomem? IP: *.bater.net.pl / 192.168.3.* 18.09.03, 18:49 Chyba, że prenumeratę mają tamtejsi pacjenci oddziałów psychiatrycznych. Zdjęcie Kropidła nadawać się będzie do robienia tarcz dla miłośników strzelania. Jakaś frajda z tego będzie ale czy jest warta takich pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: James Mason Łódź w Timesie IP: *.gdansk.agora.pl 18.09.03, 19:10 Takie wiadomości rzucają mnie na kolana... Pomysły łódzkiego magistratu są coraz bardziej trafne! Brawo! Na Boga, przecież w tym mieście jest tyle do zrobienia! Stwórzcie lepiej dużą kampanie reklamową, spójna i konsekwentną, a nie polegajcie na pojedynczych spotach! Ja - Łodzianin z pochodzenia, Gdańszczanin z wyboru, zaglądam do Łodzi raz na miesiąc, dwa i z przykrością obserwuję jak to piękne miasto upada!!! Tak! UPADA! Popatrzcie choćby na Waszą (bo już nie moją) dumę Piotrkowską - syf, brud, szarość i gazety w witrynach dawnych sklepów... A tacy Panowie jak Kropiwnicki niech zarządzają lepiej organizacją przykościelnych kółek różańcowych a nie miastem, na miłość boską!!! james.mason@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jachtera Re: Łódź chce się reklamować w Londynie 18.09.03, 19:22 W ogóle nie zgadzam się z tytułem artykułu. To nie Łódź chce się reklamować w Londynie, tylko banda oszołomów ze swoim wodzem na czele. Powinno sie przeprowadzić referendum wśró mieszkańców Łodzi, czy zgadzają się na ten żałosny występ A jego wynik może go przerazić i znowu przyjmie go "...ze smutkiem..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goodman Do jasnej cieżkiej anielki...... IP: *.szel-sat.com.pl 18.09.03, 19:30 reklama ta ma kosztować 33 tys. dolarów... No wybaczcie - ale Parada Wolności też promowała nasze miasto - a co zrobił prezydent ? Słuchajce - reklama ta moim zdaniem nie ma na celu promocji Łodzi, a promocje samego Pana Prezydenta - gdyż razem z reklamą, ma się ukazać wywiad z nim. Osobiscie uważam, że dobrych produktów nie trzeba reklamować - reklamują się same, więc zmieńmy to nasze miasto na lepsze a nie wydawajmy kase na pierdoły. serdeczne pozdrowienia dla Pana prezydenta, który poprostu cudnie potrafi reklamować nasze miasto w mediach i sprawia by o nim było ciągle głośno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Mówili o tym w Faktach w TVN IP: *.toya.net.pl 18.09.03, 19:42 o 19. A tak wogóle to skandal. Jeśli ktoś byłby zainteresowany inwestowaniem w Łódź to po przczytaniu "wywiadu" powinien ew. przkonać się do zainwestowania i nie potrzena mu osoba reklama!!! Do tych 33tys $ trzeba dodać podróż do Londynu. Kropiwnicki musi odejść!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
lugal Re: Mówili o tym w Faktach w TVN 18.09.03, 19:56 Nic dodać, nic ująć. Poprzednie posty wyczerpały moją wypowiedź. Kropa znów marnotrawi nasze pieniądze. Znów sieje zamęt. Jest to hańba naszego Miasta. Ten matoł musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
jachtera Re: Mówili o tym w Faktach w TVN 18.09.03, 19:56 W ogóle jest to wiadomość dnia... Rany, co my możemy zrobić? Jak prawnie wygląda procedura odwołania prezydenta? Czas zacząć działać...... Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Łódź chce się reklamować w Londynie 18.09.03, 22:12 Brawo, Kropa, brawo :/ To, co odwala ten człowiek przechodzi ludzkie pojęcie. Nie sądziłem, że nasze miasto dysponuje aż takim budżetem, by mogło reklamować się w prestiżowym "Times". Ja nie wiem. Jest tyle rzeczy do zrobienia: ulice dziurawe, budowa pętli przy Kaliskim, biedne szpitale, szereg instystucji potrzebujących pomocy... Nie ma gdzie pływać latem, dzieciaki nie mają gdzie grać w piłĸę, a rowerzyści gdzie jeździć. Miasto tonie w brudzie, którego nie ma go sprzątać. Policji za mało, lotnisko w budowie. Czy nie ma gdzie inwestować? Co da Anglikom informacja o Łodzi - mieście, o którego położeniu nie mają pojęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Łódź chce się reklamować w Londynie IP: *.widzew.net / 10.14.4.* 19.09.03, 12:02 slusznie. trzeba promowac miasto za granica.. w ogole cos z ta cofajaca i upadajaca lodzia trzeba zrobic. tylko czemu musze ogladac morde naszego wspanialego Kropka ? a wywiad z nim? to on ma cos do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Łódź chce się reklamować w Londynie 19.09.03, 17:18 Ja proponowałbym mimo wszystko prezydentowi WPIERW rozwiązania bolączek wewnątrzmiejskich, związanych z potencjalnymi interesami, klientami, inwestorami i turystami, a niech dopiero później zacznie z promocją. Trzeba usprawnić obsługę petenta w UMŁ, wydac jakiekolwiek foldery...tego w Łodzi nie ma..o przykładzie z Poznania w ogóle nie wspominając (w ciągu godziny można załatwić formalności w zakłądaniu firmy-poza REGONem) ech... Odpowiedz Link Zgłoś