Gość: greet Odebrać obywatelstwo Orzechowskiemu IP: *.salwator.com.pl 09.06.08, 13:23 na Madagaskar z nim! Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 13:23 Pan "nutria" Orzechowski rozumek- nawet ten malutki, LPR-owski- postradał. Dla mnie jest klasycznym pajacem,debilem i matołkiem. Przed każdym sądem to powtórzę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:24 Facet zwariował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.astral.lodz.pl 09.06.08, 13:25 HA HA HA!!!! niech ten pan sobie odbierze obywatelstow... jak podolski chciał grac w reprezentacji polski to go nie chcieli!!! my nie chcemy pana orzechowskiego... odebrac mu polskie obywatelstwo za ksenofobie i głupote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rawiczanin 1 kwietnia ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.08, 13:25 Wstyd. Skąd takie pomysły? Autostradami się lepiej zajmijcie i budową stadionów na "Nasze Euro" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi_wieliczka Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.zetosa.krakow.pl 09.06.08, 13:26 Sa granice chamstwa ktore wlasnie zostaly przekroczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie.oszolom polityczny ratlerek zaszczekal. IP: *.res.east.verizon.net 09.06.08, 13:26 Obywatelstwa polskiego mozna sie jedynie zrzec, nie mozna go pozbawic, przynajnmiej przy dzisiejszym stanie prawnym. Proponuje tez uzdrowic polska pilke poprzez rozgonienie lapowkarzy z PZPNu i tzw "dzilaczy", budowe boisk dla mlodziezy i popularyzacje sportu w Polsce. Pan Orzechowski i jego partia, zostali splukani w toalecie z areny politycznej przy ostatnich wyborach i wydaje sie, ze sa w dobrym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycjanie Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.lama.net.pl 09.06.08, 13:26 nie chodzi o zemstę? jasne to dlaczego dopiero teraz wpadł na taki głupi, beznadziejny pomysł. Trzba było myśleć kilka lat temu jak Podolski chciał grać u nas a teraz to należy się temu chłopakowi szacunek i uznanie. Weźcie się do roboty a nie szukajcie problemu tam gdzie go nie ma. Są ważniejsze sprawy,a Wy tylko myślicie jak dokopać innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smolen Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 217.153.60.* 09.06.08, 13:26 Zgadzam się z "przedmówcami" debil. Niczemu nie są winni, mało tego Podolski zachował się jak najbardziej w porządku, strzelał bo musiał ale nie eksponował szczęściem z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:27 tobie odebrać za ośmieszanie Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalski Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.aster.pl 09.06.08, 13:27 podolskiemu odbierzmy obywatelstwo a kubicy bolida, bo też ma niemiecki :) i zbudujmy mu naszego w FSO albo może lepiej w starachowicach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROM. Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 92.11.250.* 09.06.08, 13:27 TYLKO IDIOTA MOGL COS TAKIEGO POWIEDZIEC.TAKIE WLASNIE SA POLSKIE t.z.w. ELITY POLITYCZNE. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Orzechowski, Cejrowski, Giertych,bracia K.-odebrać 09.06.08, 13:28 Jak tak to tak, chcesz odebrać obywatelstwo fajnym chłopakom, to niech je utracą szowinistyczne ....(niecenzuralne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Zakneblować Orzechowskiego! IP: *.adsl.szeptel.net.pl 09.06.08, 13:29 Zakneblować, a potem odebrać obywatelstwo i do piekła z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
achodorowski Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 13:29 Nie wiem, nie wiem co mam powiedzieć po przeczytaniu tego. Na usta cisną się same epitety, ale nie można dać się sprowokować. Jeżeli tego typu ludzie, będą mili wpływ na ten kraj, to ja podziękuję i złożę wniosek o zrzeczeniu się obywatelstwa. Na całym świecie ludzie ryczą z nas, oni się nie śmieją, tylko ryczą i pokładają się ze śmiechu. Jest mi wstyd być polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amode Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:32 Mały, sfrustrowany człowieczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Orzechowski czas sie leczyć na nogi!! bo na głowę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.08, 13:33 .. już za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KristofOSer Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.pools.arcor-ip.net 09.06.08, 13:33 A czy przypadkiem nie trzeba by odebrać polskiego obywatelstwa (pośmiertnie) niejakiemu Karolowi Wojtyle znanemu też jako papież Jan Paweł II był nie tylko obywatelem obcego państwa ale i jego głową. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma jeden z forumowiczów uzywa wizytówki "Boże, 09.06.08, 13:33 dlaczego zrobiłeś mnie Polakiem" ? czy jakoś tak. Moze ta jego wątpliwość (żal?) ma sens !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.ghnet.pl 09.06.08, 13:34 po co piszecie o tym kretynie? robicie tylko reklamę jemu i jego żałosnej partyjce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Nie chcieli w Polsce Podolskiego to gra w kraju IP: 141.78.101.* 09.06.08, 13:34 zamieszkania, dokad wymigrowali jego rodzice gdy mial 2 lata. Czy to zle? Dwa mil. ludzi wyjechalo w stanie wojennym i po nim, jak zreszta teraz 20 lat pozniej. Malo jeszcze polskiego piekla i poruty z okazji tego meczu? Orzechowski, jestes durniem! Mnie tez jest przykro ze byl taki wynik, ale Podolski zachowal sie godnie i z klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1_andrew Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.eranet.pl 09.06.08, 13:34 tylko trepanacja czaszki może przywrócić tego człowieka na łono naszego społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 13:35 co za kretyn! Odpowiedz Link Zgłoś
inmarco Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 13:35 A może by tak odbierać obywatelstwo za głupotę? Orzechowski miałby duże szanse na bycie w czołówce. idąc tokiem jego rozumowania, dlaczego nie tak dawno obywatelstwo polskie otrzymał Brazylijczyk? Troche logiki i konsekwencji w mysleniu, ale to akurat temu małemu niedogolonemu człowieczkowi jest obce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 89.171.57.* 09.06.08, 15:51 Popieram z olbrzymią grupą obywateli !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabara Orzechowski to szmata IP: *.bredband.comhem.se 09.06.08, 13:35 A jego ugrupowanie LPR to faszysci! Jestem zbulwerowany. Powinni najpierw odebrac obywatelstwo wszystkim "Polakom" wspierajacym Watykan i jego funkcjonariuszy. To zdrajcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark_kram57 Czy ja mam stracic Polskie Obywatelstwo IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 09.06.08, 13:48 Czy ja i moje dzieci juz urodzone w USA maja stracic Polskie Obywatelstwo przez takiego "dziada do orzechow" Odpowiedz Link Zgłoś