longeta 09.06.08, 14:31 wiadomosci.wp.pl/kat,,wid,10034590,wiadomosc.html (rotfl).......a kiedy Polska panie Donaldzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: Teraz Korea 09.06.08, 14:43 Jak TW Znak mówi, że się transformacja zakończyła sukcesem, to znaczy, że tak jest i już. Przecież Główny Doradca chyba wie co mówi?;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Teraz Korea 09.06.08, 14:46 Kolejny plan zamiast pracy......jak za komuny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: Teraz Korea 09.06.08, 15:54 Gdybyś mógł jeszcze napisać, które z zawartych w artykule wniosków i koncepcji są nielogiczne. No ale nie możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Teraz Korea 09.06.08, 16:01 Zaraz Ci chłopczyna napisze, tylko skopiuje komentarze z onetu... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Teraz Korea 09.06.08, 16:04 Cóż nie było drugiej Japonii,raczej Chiny wyszły.....a plany dwudziestoletnie to raczej abstrakcja cudaka,skoro na pierwsze pół roku tyle zaplanował a wyszły mu same POdwyżki cen:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: say Re: Teraz Korea IP: 212.183.134.* 09.06.08, 23:44 Tak to prawda, a najgorsze że przez donalda spada dolar i benzyna na całym świećie drożeje, podobno polacy przegrali z niemcami bo był incognito kibicować na stadionie, a w brzezinach dzieci na macę porywają czarną wołgą zwolennicy PO, czyli świat według buraka, nie jest ten świat cukrowy oj nie Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Teraz Korea 10.06.08, 08:17 Tak czułem ze kibicował szwabom,założę sie ze zaraz PO meczu wysłał gratulację Merkel o treści: -tysiąc bramek dla tysiącletniej UE hail landy, na zawsze twój Wasal POkrewny Dolar spada,benzyna oraz żywność drożeje......fakt czyżby kłamał że będzie cudownie? a ceny jak Irlandii,tylko może zapomniał o płacach? (rotfl) Oj nie jest,bo jest wspaniale z przyjemnością patrzę jak cudak się miesza i mota PO urzędzie:-))) Na szczęście poparcie PO nie ch..,zawsze stoi jak wyborczo/bez mózgowy beton :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: Teraz Korea 10.06.08, 09:26 Dziecko, przeczytaj sobie chociażby to - gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,49621,5238051.html - i spróbuj wyciągnąć jakieś logiczne wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Teraz Korea 10.06.08, 09:32 senor.eugenio napisał: > > Dziecko, przeczytaj sobie chociażby to - > gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,49621,5238051.html - i spróbuj > wyciągnąć jakieś logiczne wnioski. Wniosek jest tylko jeden, obecny pRemier to kłamca,a przy okazji truskawka spadła,znów ten cholerny PiS:-))) Najlepiej zganiać winę na cały świat,a nie na własne nieróbstwo i niekompetencje:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: Teraz Korea 10.06.08, 09:44 No rozumiem - chytry Tusk zmusił komisję ONZ do opublikowania raportu z wnioskami wyssanymi z palca aby zrzucić odpowiedzialność za to, że longety nie stać na zeżarcie porannej główki cebuli, na kogoś innego. Tymczasem całą winę ponosi on i nikt inny. Jak jakiś mroczny demiurg spogląda na Afrykę - eksplozja demograficzna, podnosi wzrok na bliski wschód - OPEC winduje ceny, zerka na zachód - przywódcy ograniczają pomoc dla regionów niedoinwestowanych, na koniec siłą woli skłania rolników do produkowania biopaliw zamiast jedzenia. Taki to on wszechpotężny jest... Brawo longeta. Jak zwykle brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 09:49 To się dopiero w tym roku porobiło na tym świecie! Bo jeszcze w tamtym, ceny jabłek, cebuli i innych pierdół, takich jak choćby energii, zależały tylko i wyłącznie od Kaczyńskiego. To może niechby on wrócił do władzy, bo z Donalda Cudotwórcy najwyraźniej jakiś Jonasz jest... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Teraz Korea 10.06.08, 09:54 niestety ten pajac nie dosyć że światowiec całą gębą to jeszcze z miażdżycą:-))) Za co cudak kasę bierze jak nie ma na nic wpływu.......dalej walczy z PiS? hehehehe jednak ktoś tam haruje w tym marionetkowym rządzie to Pitera i jej raporty,oraz trafny komentarz do dorsza:-))) wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=10037110&ticaid=160b1 Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 10:01 Też jestem za tym, żeby _Julia_Na_Litość_Boga_Pitera_ jak najdłużej siedziała na swojej posadce. Przeboleję nawet te grube tysiączki, które ona za darmochę zgarnia co miesiąc do kieszeni. Niech tam tworzy "Raporty", niech się produkuje we wszystkich tabloidach, niech załamuje ręce na wizji i niech mruga swoimi oczkami ile wlezie, każdego dnia i o każdej porze. Toż to jest czołowa (wraz z paroma innymi) KOMPROMITACJA PO! Dawać ja aż do obrzydzenia! NO!:D Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Teraz Korea 10.06.08, 10:03 Pitera ma sukcesy.......wykryła Dorsza z państwowej kasy,układu PiS:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 10:18 Kiedyś mówiło się o kimś naiwnym, że łyknął śledzia. Teraz bardziej adekwatny jest dorsz właśnie. Julka zostanie klasykiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Teraz Korea 10.06.08, 10:02 big_news napisał: > To się dopiero w tym roku porobiło na tym świecie! > Bo jeszcze w tamtym, ceny jabłek, cebuli i innych pierdół, takich jak choćby > energii, zależały tylko i wyłącznie od Kaczyńskiego. To może niechby on wrócił > do władzy, bo z Donalda Cudotwórcy najwyraźniej jakiś Jonasz jest... Zapomniałeś Bigi o wypadkach samochodowych z winy PiS,oczywiście teraz też jest więcej,ale może to wina ONZ nie Donka:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 10:16 hehehehe Spokojnie. Za Donisława wypadków będzie mniej. Drogi w lesie, nie ma po czym jeździć, samochodziarze nie będą za specjalnie mieli gdzie się rozbijać;) Miernota tego populisty z każdym dniem staje się wyraźniejsza. Spadnie kolo z piedestału, oj spadnie! Z Wielkim Hukiem! Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:14 Tutaj muszę przyznać ci rację - przez pół roku z okładem obecna miernota wybudowała tyle samo dróg co miernota poprzednia zatem uzasadnione są przewidywania, że jeśli przez następne półtora, bez mała, roku taki stan się utrzyma, to spadnie kolo z piedestału z takim samym hukiem jak jego szanowny poprzednik. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 09:46 O! Widzę, że włóczy się po forum Twój Tatuś, który niechybnie będzie w wieku emerytalnym, o ile już nie pobiera zusowskiego świadczenia. A ja naiwny sądziłem, że SE to jakiś zadziorny młodolat:) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 10:51 Bigi, widziałeś babcię Baracka Obamy? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 10:59 Dobrze byłoby, bo jeśli zostanie prezydentem, to warto. A wiesz, co znaczy Obama? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:02 Wasz wątek poleciał na Marsa. My możemy przynajmniej śnić o potędze. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:11 Poleciał, bo z całą pewnością złamał 187949397849 punktów obowiązującego regulaminu, w tym mówiący o tym, że o Aktualnej Władzuni i Jej Sympatykach, należy wyrażać się wyłącznie z Atencją (przyklęk), z Miłością (pad na twarz) oraz z Respektem (całując rączki i nóżki). A tam tych obowiązujących oczywistości zabrakło. Ot, i wszystko. PS Przy okazji chciałbym serdecznie pogratulować czujności, spostrzegawczości oraz refleksu Osobie, która z taką troską dba o Czystość tego Forum. Szapoba. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:41 Rozumiem, że te gratulacje to nie dla mnie bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:43 Dobrze rozumiesz. No chyba, że się poczuwasz. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:05 Czyli jednak warto znać przodków (w ogóle krewnych) chociaż niektórych (ważnych) ludzi? Nie wiem co znaczy Obama. To ma jakieś znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:11 To tylko ciekawostka. Nic więcej. Bez większego znaczenia, przynajmniej dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:12 Aha. To po co o tym w ogóle mówić? Nie mówiąc już o tym, że niczego się nie dowiedziałem. Znaczy - nie uzyskałem odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:38 Przekonałam się tylko, że niewiele wiesz, co się na bieżąco dzieje. Jak Ci się podoba upadek piłki nożnej? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:49 Hm. Jeżeli nieznajomość babki niedoszłego prezydenta USA w jakikolwiek sposób mnie dyskwalifikuje, to niech będzie. Tak, niczego nie wiem. Ciekawe też, że ponownie nie raczyłaś udzielić odpowiedzi na pytanie. Wybacz, w związku z tym, że nie odniosę się wobec tego do Twojej kwestii. Tym bardziej, że kolejne zadane przez Ciebie pytanie jest tak obszerne i nieprecyzyjne jednocześnie, iż odpowiedź na nie nastręczyłaby problemów komuś znacznie ode mnie mądrzejszemu. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:23 Widzę, że nie masz ochoty odnosić się do czegokolwiek. A w przypadku upadku piłki nożnej zadowoliłaby mnie krótka piłka. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:28 Nigdy nie strzelam przypadkowych goli z krótkiej piłki,wolę miażdżące ataki środkiem i koronkowe akcje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:37 Piękna wolta. Sama nie raczyłaś odpowiedzieć na całkiem uzasadnione pytanie, a mnie wytykasz brak odpowiedzi na niczym nie poparte kwestie. I kto tu nie ma dobrej woli ni oskomy? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:45 Bigusiu, po co mam udzielać Ci odpowiedzi, skoro Ciebie to i tak nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:21 przyslowie napisała: > Przekonałam się tylko, że niewiele wiesz, co się na bieżąco dzieje. > Jak Ci się podoba upadek piłki nożnej? Ech, przysłowie,nie udawaj takiego wykształciuch i nie czytaj bzdur,gramy pierwszy raz na MEPN sam awans to nie jest na pewno upadek,tylko POjeby uważają inaczej:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:35 Powiem Wam, że ten "wykształciuch" to twór godny Gomułki. Bardzo mocno kojarzy mi się z Gomułką. Szlachetny wzorzec, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:23 Ciekawe gdzie ten upadek. Dzieerżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:43 Nie miałam na myśli tylko polskiej piłki. A dla Polski nie wystarczy sam awans. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius rotfl 10.06.08, 12:47 Pisząc *upadek piłki* pewnie miałaś na myśli to, że jak ją bramkarz kopnie, to upadnie na murawę, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: rotfl 10.06.08, 12:52 Rozczarowuje mnie poziom europejskiej piłki. Idee sportu degenerują się. Może to znak czasów? Dziękuję, że nie omieszkałeś zrobić mi uszczypliwej uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: rotfl 10.06.08, 12:56 przyslowie napisała: > Rozczarowuje mnie poziom europejskiej piłki brnij dalej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: rotfl 10.06.08, 13:47 > Dziękuję, że nie omieszkałeś zrobić mi uszczypliwej uwagi. Do usług :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:58 Najbardziej upadli: 185 Laos 186 Kambodża 186 Papua Nowa Gwinea 188 Nepal 189 Brunei 190 Filipiny 191 Macau 192 Afganistan 193 Komory 193 Brytyjskie Wyspy Dziewicze 195 Wyspy Owcze 196 Republika Środkowoafrykańska 197 Somalia 198 San Marino 199 Anguilla 199 Bhutan 201 Wyspy Cooka 202 Samoa Amerykańskie 202 Guam 202 Timor-Leste 202 Aruba 202 Wyspy Dziewicze Stanów Zjednoczonych 202 Montserrat Polska w tym (oficjalnym) rankingu jest na 20 pozycji. Faktycznie, straszliwie upadła. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 13:08 A na tle Europy? Bigusiu, nie obrażaj się zaraz na mnie wzruszając ramionami. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 13:11 Smuci mnie, że Afryka tak słabo stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Teraz Korea 10.06.08, 13:26 Ja tez nie moge przez to spac. A juz najbardziej to przez ten upadek Polski. Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 13:26 Co na tle Europy, po co o to pytasz, skoro wyżej twierdzisz, że cała Europa spuściła z tonu? Mam wrażenie, że o piłce masz blade pojęcie. Nic to, przecież wcale nie musisz się na niej znać. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Teraz Korea 10.06.08, 13:27 Ale cos tam napisac przeciez trzeba. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 13:45 Miło mi, że potrafisz mnie zrozumieć. Ale wiesz, ta Francja tak żałośnie... Dołuje mnie to. Albo Chorwaci? Gdzie tu jest gra z prawdziwego zdarzenia. Interesuję sie tyle o ile, bo szkoda mi nerwów. Od tej piłki mogłabym zapaść na nerwicę. A Ty mi tu pokazujesz jak wypadamy na tle wysp, gdzie i piłka jest dziewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 14:02 Faktycznie. Ta licha Francja, to aktualny... wicemistrz Świata. Ta bez wyrazu Chorwacja, to... 12 zespół w najnowszym rankingu FIFA. Nędza piłkarska Europy widoczna jest na każdym kroku. Np. przed dwoma laty wszystkie medale zostały na... Starym Kontynencie. Mógłbym jeszcze tak długo, ale skoro i tak jesteś zdołowana europejską piłką, to chyba mija się to z celem. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Bigi 10.06.08, 14:18 Pomarańcze? Rzadziochy;) Gorzej nawet. Oglądałem też wczoraj Mistrzów Świata:) Przy okazji przypominam, że 2 lata temu, wbrew wszelki prognozom, przewidziałem, iż to Makarony zdobędą Puchar. I wcale bym się nie zdziwił, gdyby Italiańce jeszcze teraz się przebudzili;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Bigi 10.06.08, 14:19 Nie, nie. Nie lubimy Włochów. Lubimy Holendrów i Portugalczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Bigi 10.06.08, 14:29 A czy ja wyznałem, że lubię Włochów?! Ja, nade wszystko, czuję miętę do... Polaków [że już o Polkach nie wspomnę];) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Bigi 10.06.08, 14:39 A ja lubię włochy. W nich nadzieja. Dodajesz mi otuchy, Bigi. Nie ma to jak krótki komunikat, krótka piłka. Jak czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Bigi 10.06.08, 15:04 yavorius napisał: > Nie, nie. Nie lubimy Włochów. Lubimy Holendrów i Portugalczyków. polubię każdego kto złamie mu nogę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: say Re: Teraz Korea IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.06.08, 18:54 Nienaprawialny głupi but, nawet nie wie czemu truskawki akurat teraz jak co roku tanieją. Ręce opadają. No oczywiście baranku truskawy spadają bo kaczyński o to rolników poprosił i modlił się o to do panienki co polką nie była choć matką Odpowiedz Link Zgłoś