Dodaj do ulubionych

Teraz Korea

09.06.08, 14:31
wiadomosci.wp.pl/kat,,wid,10034590,wiadomosc.html
(rotfl).......a kiedy Polska panie Donaldzie?
Obserwuj wątek
    • big_news Re: Teraz Korea 09.06.08, 14:43
      Jak TW Znak mówi, że się transformacja zakończyła sukcesem, to znaczy, że tak
      jest i już. Przecież Główny Doradca chyba wie co mówi?;)
      • longeta Re: Teraz Korea 09.06.08, 14:46
        Kolejny plan zamiast pracy......jak za komuny:-)
    • senor.eugenio Re: Teraz Korea 09.06.08, 15:54

Gdybyś mógł jeszcze napisać, które z zawartych w artykule wniosków i koncepcji
      są nielogiczne. No ale nie możesz.
      • yavorius Re: Teraz Korea 09.06.08, 16:01
        Zaraz Ci chłopczyna napisze, tylko skopiuje komentarze z onetu...
        • longeta Re: Teraz Korea 09.06.08, 16:04
          Cóż nie było drugiej Japonii,raczej Chiny wyszły.....a plany dwudziestoletnie to
          raczej abstrakcja cudaka,skoro na pierwsze pół roku tyle zaplanował a wyszły mu
          same POdwyżki cen:-)))
          • Gość: say Re: Teraz Korea IP: 212.183.134.* 09.06.08, 23:44
            Tak to prawda, a najgorsze że przez donalda spada dolar i benzyna na
            całym świećie drożeje, podobno polacy przegrali z niemcami bo był
            incognito kibicować na stadionie, a w brzezinach dzieci na macę
            porywają czarną wołgą zwolennicy PO, czyli świat według buraka, nie
            jest ten świat cukrowy oj nie
            • longeta Re: Teraz Korea 10.06.08, 08:17
              Tak czułem ze kibicował szwabom,założę sie ze zaraz PO meczu wysłał gratulację
              Merkel o treści:
              -tysiąc bramek dla tysiącletniej UE hail landy, na zawsze twój Wasal POkrewny

Dolar spada,benzyna oraz żywność drożeje......fakt
              czyżby kłamał że będzie cudownie? a ceny jak Irlandii,tylko może zapomniał o
              płacach? (rotfl)

Oj nie jest,bo jest wspaniale z przyjemnością patrzę jak cudak się miesza i mota
              PO urzędzie:-)))
              Na szczęście poparcie PO nie ch..,zawsze stoi jak wyborczo/bez mózgowy beton :-)))
              • senor.eugenio Re: Teraz Korea 10.06.08, 09:26

Dziecko, przeczytaj sobie chociażby to -
                gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,49621,5238051.html - i spróbuj
                wyciągnąć jakieś logiczne wnioski.
                • longeta Re: Teraz Korea 10.06.08, 09:32
                  senor.eugenio napisał:

>
                  > Dziecko, przeczytaj sobie chociażby to -
                  > gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,49621,5238051.html
                  - i spróbuj
                  > wyciągnąć jakieś logiczne wnioski.

Wniosek jest tylko jeden, obecny pRemier to kłamca,a przy okazji truskawka
                  spadła,znów ten cholerny PiS:-)))
                  Najlepiej zganiać winę na cały świat,a nie na własne nieróbstwo i
                  niekompetencje:-)))
                  • senor.eugenio Re: Teraz Korea 10.06.08, 09:44

No rozumiem - chytry Tusk zmusił komisję ONZ do opublikowania raportu z
                    wnioskami wyssanymi z palca aby zrzucić odpowiedzialność za to, że longety nie
                    stać na zeżarcie porannej główki cebuli, na kogoś innego. Tymczasem całą winę
                    ponosi on i nikt inny.
                    Jak jakiś mroczny demiurg spogląda na Afrykę - eksplozja demograficzna, podnosi
                    wzrok na bliski wschód - OPEC winduje ceny, zerka na zachód - przywódcy
                    ograniczają pomoc dla regionów niedoinwestowanych, na koniec siłą woli skłania
                    rolników do produkowania biopaliw zamiast jedzenia. Taki to on wszechpotężny jest...

Brawo longeta. Jak zwykle brawo.
                    • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 09:49
                      To się dopiero w tym roku porobiło na tym świecie!
                      Bo jeszcze w tamtym, ceny jabłek, cebuli i innych pierdół, takich jak choćby
                      energii, zależały tylko i wyłącznie od Kaczyńskiego. To może niechby on wrócił
                      do władzy, bo z Donalda Cudotwórcy najwyraźniej jakiś Jonasz jest...
                      • longeta Re: Teraz Korea 10.06.08, 09:54
                        niestety ten pajac nie dosyć że światowiec całą gębą to jeszcze z miażdżycą:-)))

Za co cudak kasę bierze jak nie ma na nic wpływu.......dalej walczy z PiS? hehehehe
                        jednak ktoś tam haruje w tym marionetkowym rządzie to Pitera i jej raporty,oraz
                        trafny komentarz do dorsza:-)))
                        wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=10037110&ticaid=160b1
                        • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 10:01
                          Też jestem za tym, żeby _Julia_Na_Litość_Boga_Pitera_ jak najdłużej siedziała na
                          swojej posadce. Przeboleję nawet te grube tysiączki, które ona za darmochę
                          zgarnia co miesiąc do kieszeni. Niech tam tworzy "Raporty", niech się produkuje
                          we wszystkich tabloidach, niech załamuje ręce na wizji i niech mruga swoimi
                          oczkami ile wlezie, każdego dnia i o każdej porze. Toż to jest czołowa (wraz z
                          paroma innymi) KOMPROMITACJA PO! Dawać ja aż do obrzydzenia! NO!:D
                          • longeta Re: Teraz Korea 10.06.08, 10:03
                            Pitera ma sukcesy.......wykryła Dorsza z państwowej kasy,układu PiS:-)))
                            • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 10:18
                              Kiedyś mówiło się o kimś naiwnym, że łyknął śledzia. Teraz bardziej adekwatny
                              jest dorsz właśnie. Julka zostanie klasykiem;)
                      • longeta Re: Teraz Korea 10.06.08, 10:02
                        big_news napisał:

> To się dopiero w tym roku porobiło na tym świecie!
                        > Bo jeszcze w tamtym, ceny jabłek, cebuli i innych pierdół, takich jak choćby
                        > energii, zależały tylko i wyłącznie od Kaczyńskiego. To może niechby on wrócił
                        > do władzy, bo z Donalda Cudotwórcy najwyraźniej jakiś Jonasz jest...

Zapomniałeś Bigi o wypadkach samochodowych z winy PiS,oczywiście teraz też jest
                        więcej,ale może to wina ONZ nie Donka:-)))
                        • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 10:16
                          hehehehe
                          Spokojnie. Za Donisława wypadków będzie mniej. Drogi w lesie, nie ma po czym
                          jeździć, samochodziarze nie będą za specjalnie mieli gdzie się rozbijać;)
                          Miernota tego populisty z każdym dniem staje się wyraźniejsza. Spadnie kolo z
                          piedestału, oj spadnie! Z Wielkim Hukiem!
                          • senor.eugenio Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:14

Tutaj muszę przyznać ci rację - przez pół roku z okładem obecna miernota
                            wybudowała tyle samo dróg co miernota poprzednia zatem uzasadnione są
                            przewidywania, że jeśli przez następne półtora, bez mała, roku taki stan się
                            utrzyma, to spadnie kolo z piedestału z takim samym hukiem jak jego szanowny
                            poprzednik.
                  • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 09:46
                    O!
                    Widzę, że włóczy się po forum Twój Tatuś, który niechybnie będzie w wieku
                    emerytalnym, o ile już nie pobiera zusowskiego świadczenia. A ja naiwny
                    sądziłem, że SE to jakiś zadziorny młodolat:)
                    • przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 10:51
                      Bigi, widziałeś babcię Baracka Obamy?
                      • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 10:54
                        Nie.
                        A powinienem?
                        • przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 10:59
                          Dobrze byłoby, bo jeśli zostanie prezydentem, to warto.
                          A wiesz, co znaczy Obama?
                          • przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:02
                            Wasz wątek poleciał na Marsa. My możemy przynajmniej śnić o potędze.
                            • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:11
                              Poleciał, bo z całą pewnością złamał 187949397849 punktów obowiązującego
                              regulaminu, w tym mówiący o tym, że o Aktualnej Władzuni i Jej Sympatykach,
                              należy wyrażać się wyłącznie z Atencją (przyklęk), z Miłością (pad na twarz)
                              oraz z Respektem (całując rączki i nóżki). A tam tych obowiązujących
                              oczywistości zabrakło. Ot, i wszystko.
                              PS
                              Przy okazji chciałbym serdecznie pogratulować czujności, spostrzegawczości oraz
                              refleksu Osobie, która z taką troską dba o Czystość tego Forum. Szapoba.
                              • przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:41
                                Rozumiem, że te gratulacje to nie dla mnie bynajmniej.
                                • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:43
                                  Dobrze rozumiesz.
                                  No chyba, że się poczuwasz.
                          • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:05
                            Czyli jednak warto znać przodków (w ogóle krewnych) chociaż niektórych (ważnych)
                            ludzi?
                            Nie wiem co znaczy Obama. To ma jakieś znaczenie?
                            • przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:11
                              To tylko ciekawostka. Nic więcej. Bez większego znaczenia,
                              przynajmniej dla nas.
                              • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:12
                                Aha.
                                To po co o tym w ogóle mówić?
                                Nie mówiąc już o tym, że niczego się nie dowiedziałem. Znaczy - nie uzyskałem
                                odpowiedzi.
                                • przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:38
                                  Przekonałam się tylko, że niewiele wiesz, co się na bieżąco dzieje.
                                  Jak Ci się podoba upadek piłki nożnej?
                                  • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 11:49
                                    Hm.
                                    Jeżeli nieznajomość babki niedoszłego prezydenta USA w jakikolwiek sposób mnie
                                    dyskwalifikuje, to niech będzie. Tak, niczego nie wiem.
                                    Ciekawe też, że ponownie nie raczyłaś udzielić odpowiedzi na pytanie. Wybacz, w
                                    związku z tym, że nie odniosę się wobec tego do Twojej kwestii. Tym bardziej, że
                                    kolejne zadane przez Ciebie pytanie jest tak obszerne i nieprecyzyjne
                                    jednocześnie, iż odpowiedź na nie nastręczyłaby problemów komuś znacznie ode
                                    mnie mądrzejszemu.
                                    • przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:23
                                      Widzę, że nie masz ochoty odnosić się do czegokolwiek.
                                      A w przypadku upadku piłki nożnej zadowoliłaby mnie krótka piłka.
                                      • longeta Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:28
                                        Nigdy nie strzelam przypadkowych goli z krótkiej piłki,wolę miażdżące ataki
                                        środkiem i koronkowe akcje;-)
                                      • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:37
                                        Piękna wolta.
                                        Sama nie raczyłaś odpowiedzieć na całkiem uzasadnione pytanie, a mnie wytykasz
                                        brak odpowiedzi na niczym nie poparte kwestie.
                                        I kto tu nie ma dobrej woli ni oskomy?
                                        • przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:45
                                          Bigusiu, po co mam udzielać Ci odpowiedzi, skoro Ciebie to i tak nie
                                          interesuje.
                                          • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:50
                                            Zabawna jesteś [wzruszam ramionami].
                                  • longeta Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:21
                                    przyslowie napisała:

> Przekonałam się tylko, że niewiele wiesz, co się na bieżąco dzieje.
                                    > Jak Ci się podoba upadek piłki nożnej?

Ech, przysłowie,nie udawaj takiego wykształciuch i nie czytaj bzdur,gramy
                                    pierwszy raz na MEPN sam awans to nie jest na pewno upadek,tylko POjeby uważają
                                    inaczej:-)))
                                    • przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:35
                                      Powiem Wam, że ten "wykształciuch" to twór godny Gomułki. Bardzo
                                      mocno kojarzy mi się z Gomułką. Szlachetny wzorzec, nie ma co.
                                  • dziad_borowy Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:23
                                    Ciekawe gdzie ten upadek.
                                    Dzieerżż!!!!
                                    • przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:43
                                      Nie miałam na myśli tylko polskiej piłki.
                                      A dla Polski nie wystarczy sam awans.
                                      • yavorius rotfl 10.06.08, 12:47
                                        Pisząc *upadek piłki* pewnie miałaś na myśli to, że jak ją bramkarz
                                        kopnie, to upadnie na murawę, nie?
                                        • przyslowie Re: rotfl 10.06.08, 12:52
                                          Rozczarowuje mnie poziom europejskiej piłki. Idee sportu degenerują
                                          się. Może to znak czasów? Dziękuję, że nie omieszkałeś zrobić mi
                                          uszczypliwej uwagi.
                                          • longeta Re: rotfl 10.06.08, 12:56
                                            przyslowie napisała:

> Rozczarowuje mnie poziom europejskiej piłki

brnij dalej;-)
                                          • yavorius Re: rotfl 10.06.08, 13:47
                                            > Dziękuję, że nie omieszkałeś zrobić mi uszczypliwej uwagi.

Do usług :)
                                      • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 12:58
                                        Najbardziej upadli:
                                        185 Laos
                                        186 Kambodża
                                        186 Papua Nowa Gwinea
                                        188 Nepal
                                        189 Brunei
                                        190 Filipiny
                                        191 Macau
                                        192 Afganistan
                                        193 Komory
                                        193 Brytyjskie Wyspy Dziewicze
                                        195 Wyspy Owcze
                                        196 Republika Środkowoafrykańska
                                        197 Somalia
                                        198 San Marino
                                        199 Anguilla
                                        199 Bhutan
                                        201 Wyspy Cooka
                                        202 Samoa Amerykańskie
                                        202 Guam
                                        202 Timor-Leste
                                        202 Aruba
                                        202 Wyspy Dziewicze Stanów Zjednoczonych
                                        202 Montserrat

Polska w tym (oficjalnym) rankingu jest na 20 pozycji.
                                        Faktycznie, straszliwie upadła.
                                        • przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 13:08
                                          A na tle Europy?
                                          Bigusiu, nie obrażaj się zaraz na mnie wzruszając ramionami.
                                          • przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 13:11
                                            Smuci mnie, że Afryka tak słabo stoi.
                                            • dziad_borowy Re: Teraz Korea 10.06.08, 13:26
                                              Ja tez nie moge przez to spac. A juz najbardziej to przez ten upadek
                                              Polski.
                                              Dzierżżż!!!!
                                          • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 13:26
                                            Co na tle Europy, po co o to pytasz, skoro wyżej twierdzisz, że cała Europa
                                            spuściła z tonu?
                                            Mam wrażenie, że o piłce masz blade pojęcie. Nic to, przecież wcale nie musisz
                                            się na niej znać.
                                            • dziad_borowy Re: Teraz Korea 10.06.08, 13:27
                                              Ale cos tam napisac przeciez trzeba.
                                              Dzierżżż!!!
                                              • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 13:31
                                                W końcu są ME, to wypada;)
                                            • przyslowie Re: Teraz Korea 10.06.08, 13:45
                                              Miło mi, że potrafisz mnie zrozumieć.
                                              Ale wiesz, ta Francja tak żałośnie... Dołuje mnie to. Albo Chorwaci?
                                              Gdzie tu jest gra z prawdziwego zdarzenia. Interesuję sie tyle o
                                              ile, bo szkoda mi nerwów. Od tej piłki mogłabym zapaść na nerwicę.
                                              A Ty mi tu pokazujesz jak wypadamy na tle wysp, gdzie i piłka jest
                                              dziewicza.
                                              • big_news Re: Teraz Korea 10.06.08, 14:02
                                                Faktycznie.
                                                Ta licha Francja, to aktualny... wicemistrz Świata.
                                                Ta bez wyrazu Chorwacja, to... 12 zespół w najnowszym rankingu FIFA.
                                                Nędza piłkarska Europy widoczna jest na każdym kroku. Np. przed dwoma laty
                                                wszystkie medale zostały na... Starym Kontynencie.
                                                Mógłbym jeszcze tak długo, ale skoro i tak jesteś zdołowana europejską piłką, to
                                                chyba mija się to z celem.
                                                • yavorius Bigi 10.06.08, 14:05
                                                  A oglądałeś wczoraj nędznych Holendrów?:D
                                                  • big_news Re: Bigi 10.06.08, 14:18
                                                    Pomarańcze? Rzadziochy;)
                                                    Gorzej nawet.
                                                    Oglądałem też wczoraj Mistrzów Świata:)
                                                    Przy okazji przypominam, że 2 lata temu, wbrew wszelki prognozom, przewidziałem,
                                                    iż to Makarony zdobędą Puchar. I wcale bym się nie zdziwił, gdyby Italiańce
                                                    jeszcze teraz się przebudzili;)
                                                  • yavorius Re: Bigi 10.06.08, 14:19
                                                    Nie, nie. Nie lubimy Włochów. Lubimy Holendrów i Portugalczyków.
                                                  • big_news Re: Bigi 10.06.08, 14:29
                                                    A czy ja wyznałem, że lubię Włochów?!
                                                    Ja, nade wszystko, czuję miętę do... Polaków [że już o Polkach nie wspomnę];)
                                                  • przyslowie Re: Bigi 10.06.08, 14:39
                                                    A ja lubię włochy. W nich nadzieja. Dodajesz mi otuchy, Bigi.
                                                    Nie ma to jak krótki komunikat, krótka piłka. Jak czasami.
                                                  • przyslowie Re: Bigi 10.06.08, 14:41
                                                    Ach, to jednak czujesz miętę do... Polaków?
                                                  • longeta Re: Bigi 10.06.08, 15:04
                                                    yavorius napisał:

> Nie, nie. Nie lubimy Włochów. Lubimy Holendrów i Portugalczyków.

polubię każdego kto złamie mu nogę:-)
                  • Gość: say Re: Teraz Korea IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.06.08, 18:54
                    Nienaprawialny głupi but, nawet nie wie czemu truskawki akurat teraz
                    jak co roku tanieją. Ręce opadają. No oczywiście baranku truskawy
                    spadają bo kaczyński o to rolników poprosił i modlił się o to do
                    panienki co polką nie była choć matką

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka