Gość: vert IP: *.toya.net.pl 26.07.08, 14:21 Łódź tańczy i śpiewa... :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Koncert na urodziny Łodzi IP: *.toya.net.pl 26.07.08, 15:47 Łódź - największa wiocha w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scena Re: Koncert na urodziny Łodzi IP: *.toya.net.pl 26.07.08, 16:12 Scena imponujaca. A wioche niektorzy po prostu nosza w sobie. Ciekawe co by wam w Lodzi sie spodobalo - zapewne nic. To wyjedzcie i nie trujcie innym. A jak potraficie to nie gadajcie po proznicy tylko zrobcie cos dla tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi nie jest wszyst Re: Koncert na urodziny Łodzi IP: *.toya.net.pl 26.07.08, 18:20 > potraficie to nie gadajcie po proznicy tylko zrobcie cos dla tego miasta. ja czasami podnosze papierki! Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Re: Koncert na urodziny Łodzi 26.07.08, 19:08 Gość portalu: mi nie jest wszyst napisał(a): > > potraficie to nie gadajcie po proznicy tylko zrobcie cos dla tego miasta. > > ja czasami podnosze papierki! a ja butelki z piwem! jedna leżała 2 metry od kosza! co za fleje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Se Koncert na urodziny Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 26.07.08, 17:08 Czy to jest w ta niedziele , jesli tak to wladze znowu sie nie popisaly bo malo osob bedzie o nim wiedziec ocvzywiscie z poza łODZI a podobno oczekiwali tłumów ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T6ewe prezio Kropiwnicki w swojej mycce wystąpi IP: *.gprs.plus.pl 26.07.08, 17:12 zatanczy i zaśpiewa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: prezio Kropiwnicki w swojej mycce wystąpi IP: *.toya.net.pl 26.07.08, 18:00 Przeszedlem sie na Kosciuszki i odjechalem. Zarabista ta scena. Ale wykonawcy ciency. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra_w_dresach Re: prezio Kropiwnicki w swojej mycce wystąpi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 21:34 no fantastycznie jest. mieszkam na piotrkowskiej 2XX. mało tego , że nie można wjechac do posesji, ani z nich wyjechać, bo remont chodnika, który miał trwać 2 dni (śr. -czw.) trwa stale i końca nie widać, to jeszcze środkiem ulicy zatacza się pijany polski tłum w majtkach i wyciągniętych podkoszulkach, ze zgierza i okolic. policji bardzo mało, agresji i ciołostwa bardzo dużo. gdzie jest Łódź, w której promuje się sztukę i kulturę pop, ale na wysokim poziomie? dobór wykonawców jest totalnie żenujący. dziś z domu wychodziłem ok.15 - słyszałem więc całą próbę (obudziła mnie nad ranem)...totalna masakra: zawodzący wykonawcy nie radzący sobie z ilością dB. co z tego, że ktoś głośno coś krzyczy i na ekranach szybko coś miga? czy to problem zaprosić CKOD, Psychocukier, NOT, Stańkę, Możdżera, Steczkowską, Kayah, Marysię Sadowską, Agressivę 69? może trochę zmieniłby się gust zdebilałych mieszkańców tego miasta... no tak wtedy nie przyszło by 60tys ludzi tylko powiedzmy 4 tys... A tak mamy w Łodzi mamy Jastrzębią Górę w środku lata... głownie jesli chodzi o poziom wykonawców i publiczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: prezio Kropiwnicki w swojej mycce wystąpi IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.08, 01:01 > policji bardzo mało, Ja widziałem radiowóz i kilku chłopa jak pilnowali wiaduktów przy kaliskim, żeby tych wiaduktów nikt nie ukradł. A może po prostu w Łodzi jak impreza wymagająca policji, to od razu chłopaki z przyzwyczajenia jadą pod stadion? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Koncert na urodziny Łodzi IP: *.toya.net.pl 28.07.08, 00:56 Kropa w mycce nie wystąił ale w stroju woźnego. Jak go zobaczyłem na słodkim małym ekranie to myślalem że przyszedł sprzątać na scenie, jak kiedyś Piotrkowską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Koncert na urodziny Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 09:12 Obejrzałem w telewizji i przyznaję, że w ramach igrzysk ta impreza jest znacznie mniej obciachowa i szkodliwa społecznie niż durna technoparada, w której już wogóle nie wiadomo o co chodzi, może wie tylko naćpana młodzież - ona wszystko wie. Zatem scena i obsługa techniczna oraz aranż i prowadzenie było o.k. Gorzej z wykonawcami - bardzo nierówno: jacyś piepieprzeni DJ-je obok uznanych Kombi i F N Schaboof lub chociaż umiejących śpiewać Markowskiej i Zagrobelnego ? Co to wogóle za miot z tymi DJ-JAMI, chodzi jakiś głupek z przyklejonymi do pustej główki różowymi różkami i marudzi coś o dzień dobry łódź(powinien sobie te różki do tyłu dupy przykleić butaprenem to by mu przynajmniej gacie nie spadały) i kapela się nazywa jego imieniem, a wyje jakaś naćpana laska - cztery wyrazy na okrągło, czy ktoś wie o co z nimi chodzi ? Za moich nie tak dawnych czasów DJ puszczał muzykę, którą śpiewali równi goście i wyczesane kapele, a rżnęły całkiem w dechę, że z polskiego podwórka przywołam TSA, Perfect, Oddział Zamkniety, Porter Band i cała masa innych, strony by zabrakło. I to było naprawdę do rzeczy. A ci DJ-je poprostu pie.. o niczym, widać takie głupie to młode pokolenie - nie dość, że bez ideałów, to jeszcze bez gustu, bez słuchu i przyjmuje bezkrytycznie cały ten syf, nic z nich nie będzie. Niby publika się ładnie bawiła ale zbliżenia na twarze obnażały jakiś strukturalny smutek tych ludzi: może się nie godzi na taki chłam albo po prostu smutne życie wtym mieście, to bida miała igrzyska. Jednak generalnie nie było źle, stare wygi estradowe uratowały remizę od spalenia i chyba dobrze, z tą kontrolą alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś