Gość: " co na to tzw. Ćwiąkalski od Tuska ? i GW ? IP: *.promax.media.pl 01.08.08, 22:58 Przecież oni obrażają Żydów ! GW - co ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purim Re: co na to tzw. Ćwiąkalski od Tuska ? i GW ? IP: 78.150.141.* 01.08.08, 23:05 oni obrazaja kazdego kulturalnego czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manai U Wojewódzkiego i Figurskiego Widzew to Żydzew IP: *.chello.pl 01.08.08, 23:01 "Dla nas to puste słowo". no. dla hitlerowców też to było puste słowo. traktowanie słowa Żyd jako oblegi jest poniżej wszelkiej krytyki. zawiodłam się na panach redaktorach, których nawet lubiłam. jak byli w antyradiu, to jednak pewnych granic nie przekraczali. a jak się wyzywali to było słychać, że bardziej się nabijają z tych co takich durnych inwektyw używają. brr. czegokolwiek by nie powiedzieli i w jakiejkolwiek intencji tłumaczenie red. Figurskiego, że to puste słowo jest już absolutnym dnem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FL Re: U Wojewódzkiego i Figurskiego Widzew to Żydze IP: *.lewandow.net.pl 01.08.08, 23:09 Trafił swój na swego. Dwóch idiotów z Eski i jeden sfrustrowany Derdziu, który nie zrozumiał o co chodziło w audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Pesatych znowu ktoś obraził ? :) IP: *.icpnet.pl 01.08.08, 23:06 Moj boże zaraz wszytkie miedzynarodowe stacje zrobią wielkie halo :) Ja widziałam komiksy o Polakach w Izraelskiej produkcji w których są świniami które wyają pejsatych za wódeczke. Niech się gonią, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew Ten komiks nie jest produkcji izraelskiej, glupolu IP: 87.111.45.* 02.08.08, 00:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Ten komiks nie jest produkcji izraelskiej, gl IP: *.icpnet.pl 02.08.08, 00:52 masz czytaj pajacu. www.dziennik.pl/swiat/article31889/W_izraelskim_komiksie_Polacy_to_pijacy_i_antysemici.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew Komiks, w ktorym Polacy przedstawieni sa jako IP: 87.111.45.* 02.08.08, 01:00 swinie nie jest produkcji izraelskiej, myslalem, ze ten masz na mysli. O tym z tekstu dzinnika nie slyszalem, ale nie ma tam nic o swiniach. PS. pajaca szukaj sobie w rodzinie z okolic Jedwabnego, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila żydzi plują nam w twarz a ty co ? IP: *.icpnet.pl 02.08.08, 01:35 Koniec z tym, w najwazniejszych dziennikach malują nas jak maluja nie ma co udawac. I jak któryś z naszych chłopaków opowie kawał o pejsatych to nie ma co się za bardzo rzucać na niego bo Pejsaci jak widzimy mają dużo prymitywniejszy dowcip pod naszym adresem. Niech się gonią i nie bedą nas we własnym kraju porządkowoać. Tak jak o niemcach są kawały czy o ruskich tak będą o żydkach bo to nie są święte krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiderman Re: żydzi plują nam w twarz a ty co ? IP: 78.150.141.* 02.08.08, 09:43 Najważniejsza gazeta to chyba "Nasz Dziennik", a tam nie ma nic anty- polskiego Kamilko, zamij sie lektura swojej gazety i ciśnienie nie będzie ci podskakiwać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConC Re: Komiks, w ktorym Polacy przedstawieni sa jako IP: *.eranet.pl 02.08.08, 04:07 Już znalazła pejsatego pajaca(czyt.Anjew),więc się nie podniecaj i wracaj do ojczystego Izraela, może palestyńczycy Cię nie dopadną jak Ci się uda. Przestań się włączać do dyskusji poligloto, która nie jest prowadzona w twoim języku, ccccyyyyaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tay Re: Pesatych znowu ktoś obraził ? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 11:27 Założę się, że nawet tego komiksu nie czytałaś, bo nie pamietasz jak sie nazywa... Usłyszałaś o nim od swoich kumpli skinow, co cie w dupala lomoca co wieczor i starasz sie zablysnac. A świnki są często inteligentniejsze od psów. Franzuzi byli pokazani np. jako zaby, Niemcy jako koty, żydzi myszy... Odpowiedz Link Zgłoś
sapinek pan powiatowy 01.08.08, 23:09 cenzura ? nazwalem rzecz po imienu pan figurski i powiatowy to skonczeni... i tu mozna sobie dopowiedziec. jak w tym kraju ma byc normalnie jak dziennikarze takie pierdoly na antenie opowiadaja. to skad ta mlodziez ma czerpac wzorce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAK Re: pan powiatowy IP: *.toya.net.pl 01.08.08, 23:28 Zgadzam się z ta opinią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalu Re: pan powiatowy IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.08.08, 02:42 Jacy dziennikarze?? zwykłe szmaty wysługujące się nie wiadomo komu. Faktycznie, jak u nas ma być normalnie? Po prostu aż nie chce się mówić czyli pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek U Wojewódzkiego i Figurskiego Widzew to Żydzew IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.08, 23:12 Poprostu pozoim tych ...panow , rowna sie pozioowi Panow kibicow, Proponuje rozgonic palami jednych i drugich. Juz widze odpowiedzi :) :):) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDM-RTS ESKA- UKłADY IP: *.toya.net.pl 01.08.08, 23:13 Czy to nie tydzień temu eska przewałkowała łODZ a teraz ped.... tak szaleją? W łodzi już się nie pojawią za te teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Przecież w Łodzi tak właśnie wołają na Widzew IP: *.forweb.pl 01.08.08, 23:19 Miasto Łódź to nie widzew kolego! Widzew(osiedle) to łódzka prowincja więc bardzo proszę w imieniu Łodzian się nie wypowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDM-RTS Re: Przecież w Łodzi tak właśnie wołają na Widzew IP: *.toya.net.pl 01.08.08, 23:32 Ale ty jesteś prymityw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lifciarz Re: Przecież w Łodzi tak właśnie wołają na Widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 00:28 Bo on jest z Żydzewa:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁODZIANIN hahaha, mowisz o tych paru blokach kolo IP: 87.111.45.* 02.08.08, 00:34 Dworca Kaliskiego? To ma byc Lodz??? Buahahahaha!!!! Tak, tam kilkuset zakompleksionych zasrancow bluzga tak na Widzew Lodz, jedyny prawdziwy klub pilkarski w Lodzi. :-) Pozdrawiam normalnych fanow LKS. Niewielu Was, ale paru znam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza Widzew niby Łódź IP: 195.78.67.* 02.08.08, 01:32 Kaliski powiadasz? Mam kilku znajomków w Łodzi, porozrzucanych po różnych dzielnicach i dziwnym trafem wszyscy ŁKSowi kibicują. Nie raz widziałem na wszej głównej Piotrkowskiej, ŁKSiaków paradujących w szalach, natomiast Widzewiaków jakoś dostrzec nie mogłem. Ogólnie jak już ktoś sypnie że jest za Widzewem, to najczęściej jest to podpity żul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew Srututu, zabka z drutu... Zwlaszcza na wschod od IP: 87.111.45.* 02.08.08, 02:11 Piotrkowskiej masz na pewno mase kumpli za LKSem... :-))) Poza Retkinia,zachodnimi Balutami (glownie Teofka i czesc starych z Limanka iKozinami), troche na Gornej i Polesiu nie ma Was i tyle. Geografia nie klamie. reszta to Widzew, chocbys mial pojedynczych kolegow gdziestam. Podpity zul mowisz? hhahahah, taki jak Mysona czy autorzy transparentu o inwalidach - zydach (przymiotnika nie zacytuje, bo mi post skasuja)... ot, caly elkaes. Widzew paradowal w szalach po Pietrynie kiedy tylko mial na to ochote, zwlaszca swietujac mistrzostwo Polski czy bawiac sie po kazdych wygranych derbach (czyli w ostatnich 15 latach prawie po kazdych)... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConC Re: Przecież w Łodzi TYLKO Widzew IP: *.eranet.pl 02.08.08, 04:39 Tak tak kolego w imieniu Łodzian rzeczywiście sie nie wypowiadaj,bo ktoś kto jest lodzianinem(jęz.od robienia lodów) nie powinien wypowiadać się w imieniu Łodzian. ----- Pół Polski nas nienawidzi?! Druga połowa to my!!! I to jest wasz największy komleks bazarowy W I D Z E W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁODZIANIN Tak w Łodzi na Widzew wołają zakompleksieni... IP: *.toya.net.pl 02.08.08, 13:12 Prawda jest taka, że w Mieście Łodzi Widzew ma dużo więcej kibiców ( liczby nie kłamią, wystarczy zobaczyć ilość widzów na meczach) niż ŁKS. Tak jest od ok.25 lat !!!Niestety, nie każdy może się z tym pogodzić !!! Stąd kompleksy ! A swoją drogą - klubowi Widzew kibicuje wiele osiedli i nie jest to klub podmiejski, tylko był przez długie lata Dumą Łodzi , wtedy kiedy wy nawet nie marzyliście o poziomie sportowo-organizacyjnym Widzewa. Pdawdziwi kibice znają prawdę ! Miłego dnia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚRDM Re: Przecież w Łodzi tak właśnie wołają na Widzew IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 02.08.08, 13:51 a cibie burku podjarał emerytowany jamajczyk z tasmy i inne pudle? bhahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sorry U Wojewódzkiego i Figurskiego Widzew to Żydzew IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.08, 23:14 Bardzo przepraszam prawdziwych Kibicow !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale o co chodzi? gw alergia na żydowski żart IP: *.chello.pl 01.08.08, 23:18 dystans u widzewiaka najlepiej obrazuje cytat z je_łopa derdzikowskiego wg którego w łodzi łks nienawidzi widzewa ( w domyśle odwrotnie to nie działa ) ot obiektywny surrogat dziennikarza sportowego utoczył z nosa kolejnego widzewskiego babola...a pamiętacie radiowca z bożej łaski tarocińsiego który spikerował na widzewskim kurniku... tyle obelg i prowokacji mogło się zrodzić tylko w chorej widzewskiej głowie ps figurski zawsze miałem cię za deb.ila ...ale tym razem masz mały plusik ...po tym cyrku który teraz urządza widzew zasługują na odrobinę ostracyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to nie działa :) Re: gw alergia na żydowski żart IP: *.eranet.pl 02.08.08, 04:49 Odwrotnie to nie działa, bo w Łodzi nie ma innego dużego klubu po za WIDZEWEM. A jeśli cyrkiem nazywasz walkę prawną Widzewa z bezprawiem pzpnu to sam sobie wystawiłeś laurkę ja już tego komentować nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo gazeta wybiórcza IP: *.ghnet.pl 02.08.08, 08:27 Zrozum dzieciaku, że Łodzi jest liczy się tylko ŁKS. Porównaj sobie osiągnięcia twojego osiedlowego klubu z tym co dla Łodzi zrobiłem ŁKS. <http://lodz.naszemiasto.pl/sport/882095.html> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: gazeta wybiórcza IP: *.77-83.cust.bluewin.ch 02.08.08, 10:29 hahahaha masz racje nie ma co porownywac.....hahahaha. dziecko idz mamusie o lizaka prosic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale o co chodzi Re: to nie działa dał ciała IP: *.chello.pl 03.08.08, 00:01 właściwie masz rację czerwona ropucho - w łodzi nienawidzi się widzewa a odwrotnie to nie bo widzew rzeczywiśćie nie jest z łodzi ( no olega derdzik ma oststnio dobrą passę...jak nie odrzuty z łks-u trafiają do widzewa to tekst o tym że w łodzi widzewa się nieanwidzi...a może on się przechrzcił...i nie on jeden , kto chciałby kibicować widzewskiemu dziadostwu uprawiąjącemu wałek ( nie mylić z walką ) prawny za wałkiem...rzeczywiście lepiej już nie komentuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandziolek Wojewodzki jest Zydem, IP: *.szui.lublin.pl 01.08.08, 23:24 wiec uwaza, ze jemu wszystko wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Palestyna ? IP: *.icpnet.pl 01.08.08, 23:25 Dlaczego wyborcza słowem nigdy nie wpsomina o tym że ich ukochany Izrael (tylu gości z tego kraju udziela wywiadów wyborczej) to jeden z najbardziej rasistowskich krajów gdzie się pali biblie na ulicy i podkaład bomby chrześcijanom ? Nigdy nie widziałem takiego artykułu. Powiedz coś o pejsatych ... to zobaczysz patrzcie CNN o paleniu biblii w Izraelu www.cnn.com/2008/WORLD/meast/05/28/bible.burning/index.html wogóle że się oni nie poznali że to żart w wydaniu kabaretu to kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Killer U Wojewódzkiego i Figurskiego Widzew to Żydzew IP: *.toya.net.pl 01.08.08, 23:26 Figurek ch..ku, przyjedz na stoki to cię wyprostujemy. Usmiech ci zgaśnie Krawaciarzu;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lifciarz Re: U Wojewódzkiego i Figurskiego Widzew to Żydze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 00:30 Tylko sie nie przegrzej kotleś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Palestyna ? IP: *.icpnet.pl 01.08.08, 23:26 Dlaczego wyborcza słowem nigdy nie wpsomina o tym że ich ukochany Izrael (tylu gości z tego kraju udziela wywiadów wyborczej) to jeden z najbardziej rasistowskich krajów gdzie się pali biblie na ulicy i podkaład bomby chrześcijanom ? Nigdy nie widziałem takiego artykułu. Powiedz coś o pejsatych ... to zobaczysz patrzcie CNN o paleniu biblii w Izraelu www.cnn.com/2008/WORLD/meast/05/28/bible.burning/index.html wogóle że się oni nie poznali że to żart w wydaniu kabaretu to kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Palestyna ? IP: *.icpnet.pl 01.08.08, 23:34 Izraelczycy palą na stosach nowy testament (link w wczesniejszym poście) to cisza, wyborcza jest dalej Polskim oknem na cud jakim jest Izrael... jeden gość wybiegł w koszulce żydzew ... i wielka awantura. Antysemityzm. Historyczna prawda jest taka że z tego co wiem to w łodzi zaborcy się z żydami dogadali a polacy mieli ciężko. później niemcy zmienili zdanie a żydów to w łodzi mało ocalało... życie jak by Polakom ktoś tak odpałcił to nic wielkiego ... ale antysemityzm w Łodzi to już problem Niech się bujają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 23:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred odetta moro - figurska to stara ku.. IP: *.chello.pl 01.08.08, 23:30 i jak się teraz czujesz panie figurski? wszystko ok? taka konwencja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figurskarobilody Re: odetta moro - figurska to stara ku.. IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 02.08.08, 13:59 Fred krzyknij na ogólnopolskiej antenie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak1975 U Wojewódzkiego i Figurskiego Widzew to Żydzew IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.08, 23:30 To co wyczyniają ci dwaj ograniczeni debile to szczyt chamstwa i głupoty.Szkoda ,ze takie właśnie ćwoki robią w naszym kraju największa kasę.Pocieszające jest natomiast to ,że nic innego nie potrafia więc nadrabiają głupotą.Trzeba jakoś zarobić na wachę do porszaka.Życzę im żeby na przodzie wrósł im taki ząb jak mój ch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lifciarz Re: U Wojewódzkiego i Figurskiego Widzew to Żydze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 00:32 A Tobie, żebyś miał ch..a jak jego ząb buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak1975 Re: U Wojewódzkiego i Figurskiego Widzew to Żydze IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.08, 01:18 wypie..j ku.. na drzewo zrywać banany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubin Re: U Wojewódzkiego i Figurskiego Widzew to Żydze IP: *.4web.pl 02.08.08, 08:32 Czlowieku, troszke dystansu - Ten program ma byc smieszny i taki jest, sam mieszkam w Lodzi i jakos mnie to nie obrazilo... Widac, ze nigdy nie sluchales tej audycji lub nie rozumiesz takich klimatow. Nie musisz, mozesz w miedzyczasie sluchac Radia ZET Dlatego nie wypowiadaj sie, jak Cie to w ogole nie interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSa [...] IP: *.dwtele.pl 01.08.08, 23:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vega01 dla mnie zenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 23:37 i powinny bytc kary!!! surowe!!! gdzie tutaj dystans ;/ zenujace wsytwapienie i zadne ale to zadne usprawiedliwniea nie przejda z czyms takim chcemy skonczyc na stadionach nienawisc nawet w prostej formie wydawalo by sie lekkiej nie gorznej rodzi wieksza nie nawisc to jest spirala ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adzior U Wojewódzkiego i Figurskiego Widzew to Żydzew IP: 78.110.194.* 01.08.08, 23:41 To już nie chodzi o obrażanie Widzewa. Czemu zamiast Żyda Figurski nie mówi do Wojewódzkiego "Ty Polaczku"? Nie jest istotne, że żartują - Ci goście powinni albo zniknąć z anteny, albo zmienić styl. Nie życzę sobie, żeby w moim kraju słowo Żyd było stosowane w ten sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yak Ludzie! Wyczepcie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 23:43 Urodziłem się w Warszawie. Mieszkałem w Łodzi (miasto Ojca) 36 lat. Do śmierci będę łodzianinem. Tak, jak nim był mój ulubiony Tuwim. Nie, nie jestem Żydem. Przynajmniej w sensie "kanonicznym", bo tak naprawdę, to nie ma łodzianina lub prawdziwego warszawiaka bez związków krwi z "Braćmi Starszymi w Wierze" (Jan Paweł II). Łodzi istnieje mniejszość (minimalna) zagorzałych, jeszcze od międzywojnia, endeków. Maleńka grupa. Poza nimi - są sami kosmopolici - ludzie Europy. Tu mieszkali pospołu (i mieszkają) Polacy, Żydzi, Niemcy, Rosjanie, Arabowie ("Wieża Babel"), Chińczycy i inne nacje. A Żyd to kolega lub przyjaciel. Z podwórka, szkoły, pracy. Nie ma Łodzi bez związku Polaków i Żydów. Tego zjawiska nie rozumieją inne regiony w Polsce. Tak jednak jest i Chwała Najwyższemu, że tak jest. Warto się uczyć od Łodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purim Re: Ludzie! Wyczepcie się! IP: 78.150.141.* 01.08.08, 23:58 urodzilem sie w Krakowie, potem mieszkalem w Paryzu a teraz w Edynburgu. Bardzo chcialbym wierzyc, ze jednak wiekszosc Polakow (obojetne czy katolikow czy Zydow), powtarzam, wiekszosc Polakow reprezentuje takie pozytywne podejscie do swojej tozsamosci i przede wszystkim kultury. Jezeli jednak nie-Zyd tylko i wylacznie swoim brakiem kultury podkresla swoja innosc, to ja dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piksolak U Wojewódzkiego i Figurskiego Widzew to Żydzew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 23:46 Wojewódzki-chamski mądrala, Majewski-błazen daleki Stańczykowi, Koterski głupek - takie standardy mamy obecnie w Polsce. Młodzi ludzie nie myślcie za wiele to boli. Pośpiewajmy i potańczmy w fotelu przed telewizorem. Jeżeli coś bulwersuje jak Eska to się słucha czy ogląda. Nawet gdy jest to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Fuuuu!!! IP: *.range86-129.btcentralplus.com 01.08.08, 23:53 Wojewódzki i Figurski dwa pedały!!!bez obrazy-te od raweru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.toya.net.pl 02.08.08, 00:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: zydzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 01:32 Niestety nie masz racji, jesli idzie o slowo na k. Slowo zakret po polsku i zakret po niemiecku to dwie rozne bajki. W zadnym jezyku znaczenie zakretu nie przeszlo na profesje. Polskie slowo na k jest blizsze angielskiej whore, czyli dziwce. Prazrodlo jest w jezyku gockim - wtedy mowilo sie (napisze fonetycznie) hłorwes, czyli rzeczone wczesniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawfav32wq U Wojewódzkiego i Figurskiego Widzew to Żydzew IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.08, 00:04 Przecież tam nic nie ma... to zwykłe wyolbrzymianie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liverpool GA U Wojewódzkiego i Figurskiego Widzew to Żydzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 00:04 Oczywiśacie wypierdki, z eleganckim zapleczem w postaci stacji radiowej, mogą więcej niż kibic na trybunach i to jest Polska wolność słowa. Jeśli tak będziemy podchodzić do kwesti tolerancji to niczego nie osągniemy. Pozdrawiam! RTS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZERO SZACUNKU JAK TAK MOżNA IP: *.toya.net.pl 02.08.08, 00:05 ZA TEN TEKST CH.. W D... łODZI ........ TO JEST KATASTROFA.TYCH PANóW POWINNI ODPOWIEDNIO UKARAć. Odpowiedz Link Zgłoś