Gość: łodzianin IP: *.lodz.mm.pl 20.08.08, 21:47 Widzeweczek zagrał słabo,ale wygrał. Piłkarze zwłaszcza obrońcy znua! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1910 Stefano wrzucił na luz IP: *.toya.net.pl 20.08.08, 21:47 Panka out, Stawrczyk out. Bez urazy chłopaki ale jesteście za słabi na Widzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Stefano wrzucił na luz IP: *.toya.net.pl 20.08.08, 21:54 Szkoda tylko tego że gwiazdeczki typu Lisowski i Juszkiewicz ewidentnie unikają podań do Stefano . Fornalik powinien coś z tym zrobic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Robak IP: *.crowley.pl 20.08.08, 23:01 Jak do tej pory wydaje się, że ten transfer w końcu się udał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Stefano wrzucił na luz IP: *.toya.net.pl 20.08.08, 22:00 panie trenerze czy mierzejewskiego to dalej wystawia pan zub???co do stefano to kilka razy ewidentnie niektorzy celowo chyba nie podawali do stefana,ale na szczescie wkrecil obronce w trawe i pokazal kto jest naszym ulubiencem:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
juchwa Re: Stefano wrzucił na luz 20.08.08, 22:24 Mierzejewski wg mnie najlepszy na boisku. Jak sie porowna Mierzejewskiego i Stefano to widac roznice klas. Gdyby On jeszcze bramki potrafil strzelac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚRDM Re: Stefano wrzucił na luz IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 20.08.08, 22:31 No i to jest właśnie ta róznica... Stefcio strzela,Mierzejewski ma klasę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni racja mierzej nie ma klasy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 08:22 tak różnica klas ich dzieli bo mierzejewski nie tylko grać nie umi ale i klasy nie ma ! FORZA STEFANO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS LECH PANY Widzów 3,5tyś buuuuuuhahahahahahahaha IP: *.netstrefa.pl 20.08.08, 22:09 Frekwencja jak na Groclinie lub innej drużynie z zadupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff Re: Widzów 3,5tyś buuuuuuhahahahahahahaha IP: *.elsnet.pl 20.08.08, 22:15 przypomnij sobie smieciu Wasza frekfencje na Lechu w nizszej lidze :) i popatrz na ceny biletow... teraz bez napinki ;P Lech w Poznaniu przekrzyczany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: Widzów 3,5tyś buuuuuuhahahahahahahaha IP: *.toya.net.pl 20.08.08, 22:15 Ale doping lepszy niż na bułgarskiej przy 12 000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMICA Re: Widzów 3,5tyś buuuuuuhahahahahahahaha IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 20.08.08, 22:27 jak skręcisz 100 pralek w miesiacu lub kuchenek dostajesz bilet,i z tąd te 12000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Widzów 3,5tyś buuuuuuhahahahahahahaha IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.08, 23:30 troche masz racji, ale ludzi było ok. 5 tys. a na taką frekwencje złozyły sie głównie dwie rzeczy: drogie bilety (37 zł na najwiekszą trybunę) oraz ze gralismy z druzyną z zadupia (Poznań). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aspire078 Re: Stefano wrzucił na luz IP: *.toya.net.pl 20.08.08, 23:09 ty ku.. chyba na innym meczu byles kto gral slabo bo ja nie pamietam zeby Widzew gral w ataku pozycyjnym tak jak dziś!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet1910 ceny bietów to skandal... IP: *.astral.lodz.pl 20.08.08, 23:36 Za taki poziom i lige to ta cena jest mocno wygórowana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: ceny bietów to skandal... IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.08, 00:59 bilety są drogie, ale w dniu meczu. bilet mozna spokojnie zamowic sobie przez internet wczesniej lub samemu kupic w kasie za w miare normalną cene. jak kupisz bilet 8 i wiecej dni przed meczem to placisz pod zegar 20 zł a na prostę 25 czyli nienajgorzej. ja mam karnet pod zegar i srednio cena jednego meczu kosztuje mnie 16 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet1910 Re: ceny bietów to skandal... IP: *.astral.lodz.pl 21.08.08, 10:03 co ty mi tu piszesz? 37,5pln za druga lige to dla ciebie nie drogo? za spadek z ligi powinni opuścić cene a nie podnieść! a jeszcze cacek za ta cene to niech mi krzesełko wytrze bo to jest skandal żeby na takim syfie siedzieć! dla mnie to jest Widzew i kolesie cacka (zub, bakalarczyk...)! tylko Widzew RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: ceny bietów to skandal... IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.08, 18:45 Chyba masz problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu. Słowni dwadzieścia pięć złoty to nie drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Stefano wrzucił na luz IP: *.lodz.mm.pl 20.08.08, 23:56 byłem 2o minut przed meczem stanołem w kolejce po bilet na mecz drugiej ligi cena 37 zł po 40 minutach stania zrezygnowałem zostało mi pewnie jeszcze z 15 minut stania i możliwośc obejrzenia drugiej połowy.BURDEL Z BILETAMI NA WIDZEWI TRWA a nieudolni działacz jedyne co potrafią do podniesć ich cenę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Stefano wrzucił na luz IP: *.crowley.pl 21.08.08, 00:02 Bilet koleżko można kupić wcześniej. Ja zawsze kupuję 1 - 2 dni przed. W dniu meczu zawsze jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Stefano wrzucił na luz IP: *.lodz.mm.pl 21.08.08, 00:29 pracuje jako kierowca i niewiem czy zdąże wrócic z trasy dlatego nie kupuje wcześniej biletu jak i karnetu.Po drugie wilu kibiców dojeżdza z róznych regionów Polski i nie jest rzeczą normalną że nieudolni działacze nie potrafią tak zorganizować sprzeaży że 1000 osób w ciągu 1h nie może w cywilizowany sposób nabyć biletu.Po trzecie bilet kosztuje 37zł na mecz drugiej ligi czyli prawie tyle (40zł)co pół roku wcześniej na Legie i Lecha.Za tą kase oprucz meczu NIE MA NIC. NO CÓŻ DEBILI POKROJU zuba i bakalrczyka W ZACIĄGU cacka NIE BRAKUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Stefano wrzucił na luz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 09:53 to powiedz mi gdzie kupiłeś ten bilet, bo na pewno nie przez internet, bo nie było ich w sprzedaży co najmniej od 5 dni, no chyba że jesteś z łodzi i kupiłeś w kasie klubu. Bałagan z kupnem biletów jest straszny, na oficjalnej stronie (która od kilku dni zresztą nie działa)było info o możliwości zakupu biletu na mecz z Wartą a po kliknięciu linka do strony zakupu można było kupić bilet na najbliższy mecz ale z GKP Gorzów 30.0.2008 r. !!!! - to samo było przed meczem z Flotą. Więc nie mów mi że tak łatwo i bezproblemowo można taniej kupić bilety na Widzew, bo tak nie jest, a nie każdy jest z Łodzi i po ubiegłym sezonie nie każdy będzie chciał płacić 37 zł na dawną II ligę (poziom niektórych piłkarzy dalej jest taki jak w poprzednim sezonie albo i niższy, np. Mierzejewski to nawet nie prezentuje poziomu na nową II ligę, to co on wyprawia jest żenujące :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Weź pod uwagę że większość kibiców jest spoza Łodz IP: 91.204.160.* 21.08.08, 10:36 Weź pod uwagę że większość kibiców jest spoza Łodzi. Nie będę dwa razy przyjeżdżał i dwa razy płacił za PKP! Gość portalu: rwt napisał(a): > Bilet koleżko można kupić wcześniej. Ja zawsze kupuję 1 - 2 dni przed. > W dniu meczu zawsze jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewnamaxa Już niedługo;))0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 10:43 Już niedługo 1 wrzesnia skączą sie dzieci neo:)wszyscy jna dolcan!tylko łodzki widzew~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Re: Stefano wrzucił na luz IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.08.08, 00:29 W dniu meczu nie kupuje się biletu.Bo są i kolejki i bilety najdroższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akka Re: Stefano wrzucił na luz IP: *.range86-135.btcentralplus.com 22.08.08, 14:35 Super, ze bilet na dany mecz mozna kupic wczesniej. Tylko problem jest taki, ze ja mieszkam w Londynie i nie zawsze moge przyjechac wczesniej tylko po to, zeby kupic sobie bilet! A co z osobami z innych miejscowosci, ktore tez chca nabyc bilet na mecz swojej druzyny?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Stefano wrzucił na luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 09:43 karnety i bilety kupione wcześniej to max 2 - 2,5 tysiąca czyli jeszcze około 2-3 tysięcy osób kupuje bilet tuż przed meczem to normalne że w takiej sutuacji trzeba stać po kilkadziesiąt minut w kolejce no chyba że komuś wydaje się że klub powinien otworzyć z klika setek kas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Stefano wrzucił na luz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 09:57 normalne to może by było gdyby grali w ekstraklasie, a nie w II lidze po beznadziejnym sezonie, przypomnij sobie mecze z bytomiem i sosnowcem - w życiu tak się nie wstydziłem za mój klub jak wtedy (zwłaszcza po meczu z polonią), więc nie wymagaj od ludzi kupna karnetów (droższych zresztą niż w ubiegłym sezonie)na takie mecze, w prawdzie na razie wygrywają i oby było tak dalej, ale w sumie gra to nie jest o wiele lepsza niż w zeszłym sezonie, tylko przeciwnicy słabsi niż w ekstraklasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Stefano wrzucił na luz IP: *.toya.net.pl 21.08.08, 10:08 mimo wszystko ceny biletow sa kosmiczne!!!!!!!panowie prezesi ja rozumiem,ze to jest WIDZEW(duma lodzian i polowy polski),ale czy w ESTRAKLASIE jest jakis klub z podobnymi cenami ?!!!!lekko zescie przegieli.i jeszcze jedno kiedy zaczna sie prace nad remontem stadionu?wy sobie siedzicie w pieknych skorzanych fotelach,a tu ani widu ani sluchu o jakichs planach.sam sosnowski mowi i mial przyklad po sobocie,ze jak jest zla pogoda klub dostaje po kieszeni z powodu malej ilosci kibicow.tak wiec do roboty panowie,by inni kibice tez mogli tak jak wy siedziec pod daszkiem w pieknych fotelikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_c_p Re: Stefano wrzucił na luz IP: *.toya.net.pl 21.08.08, 10:58 KUP SOBIE KARNET I BĘDZIE SPOKÓJ !!!!!! AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retry czub i zakał zgarneli kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 12:38 bujda z tym stadio zresztą jak ze wszystkim co obiecał niejaki pan cycek ! robala kupili bo jego manager zarobił na tym interesie bańkę i odpali zubo-zakałowi działkę :) a teraz kasa pusta i na rozgrywającego nie ma koejnej bańki zresztą chyba cycek im już nie pozwolił na kolejny mega zakup bo toć to 2 liga ino ! Odpowiedz Link Zgłoś