anuteczek 19.11.08, 19:28 Witajcie, Czy ktoś z Was pracuje w urzędzie marszałkowskim? jak się pracuje, jak kształtują się zarobki na stanowisku inspektora, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna i czy wiecie coś o teście merytorycznym? pozdrawiam a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marszałek Re: Praca w urzędzie marszałkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 19:52 testy z poprzednich konkursow sa na stronie www.ufox.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vazz Re: Praca w urzędzie marszałkowskim 20.11.08, 12:55 Zarobki najlepsze w samorządzie, a test merytoryczny i rozmowa zależą od małego szczególiku...legitymacji PO lub PSL ;), jeżeli taka posiadasz to na test i rozmowę możesz nawet na ciężkim kacu przyjść;) Odpowiedz Link Zgłoś
4rafcio Re: Praca w urzędzie marszałkowskim 27.01.09, 17:08 Tak samo jest w Kaliszu, nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urzędnik Re: Praca w urzędzie marszałkowskim IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.11.08, 20:45 A do jakiego departamentu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: Praca w urzędzie marszałkowskim IP: *.toya.net.pl 27.01.09, 15:29 Daruj sobie wszystko jest z góry ustawione. Byłam na testach, kpina, nie sprawdzają twoich kwalifikacji i rzeczywistego przystosowania na stanowisko i predyspozycji do pełnionej funkcji. Czułam się jak w szkole dla nich nie istotne jest co umiesz i jakie masz kwalifikacje jedynie wiedza ze znajomości ustaw ( co to niby mówi o tym czy się sprawdzisz na danym stanowisku???). Totalnie nierynkowa instytucja. Słyszałam że zarobki kiepskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witlas2 Re: Praca w urzędzie marszałkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 15:56 Tak jest praktycznie w każdym urzędzie. Liczą się znajomości. Startowałem do kilkunastu urzędów. Tylko w dwóch (jeden nie łódzki, z Warszawy) natrafiłem na normalną selekcję i przynajmniej mam satysfakcję, że dwa etapy przeszedłem. A że wybrali kogoś innego - trudno. Radzę unikać Marszałkowskiego, Łódzkiego i wojewódzkiego - tam mocne wsparcie potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bura Re: Praca w urzędzie marszałkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 22:31 a nieprawda. dostałam pracę w łódzkim Marszałkowie bez ŻADNYCH znajomości. bez legitymacji ŻADNEJ z partii. kwalifikacji nie sprawdzano mi zbyt dokładnie (aczkolwiek 2 testy musiałam napisać) i nie miałam niemal żadnego doświadczenia w przyszłych obowiązkach. trafiłam do fajnego zespołu młodych ludzi i jedyne, co mi tam przeszkadza, to urzędowe procedury, znacznie utrudniające organizowanie prostych spraw. zarobki niewysokie, ale bez tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
ojca Re: Praca w urzędzie marszałkowskim 19.05.09, 23:06 Poprostu trafiłaś na nieobsadzony konkurs i tyle, mam kilku znajomych którzy mieli wiedzę i doświadczenie, a mimo to przegrywali z nendertalczykami o mającymi 40 IQ ;)...takie życie. Największe cuda zdarzały się w 2007 gdy kompletowano załogę do PO KL i RPO. Odpowiedz Link Zgłoś