Gość: iza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 16:30 Kuba na tak, Monika na nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e-stella Re: Monika i Kuba IP: *.toya.net.pl 27.01.09, 20:40 "pochodzenia torby niestety nie pamięta" a zabić i zjeść za to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-stella Re: Monika i Kuba IP: *.toya.net.pl 28.01.09, 19:26 "Ciebie", i bynajmniej, bynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Monika i Kuba IP: *.toya.net.pl 29.01.09, 20:26 pochodzenia torby nie pamięta, pojawiła się nagle na jej ramieniu, gdy w skupieniu obierała ziemniaki.albo jak nie pamiętają pochodzenia spodni czy kurtki. to niech na metce sprawdzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada. Monika i Kuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 21:50 a mnie się oboje podobają, co prawda lizać, zjadać, a tym bardziej zabijać bym ich nie chciała, ale piąteczkę przybijam. bo nietypowi są i dobrze im z czoła patrzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bh Re: Monika i Kuba IP: *.sie.vectranet.pl 29.01.09, 11:56 widze na gazecie trwa jakaś propaganda noszenia futer - już 3 osoba z rzędu takową garderobę posiada na zdjeciu, a na ulicach to niewielki procent.. poza tym tekst "Kuba bardzo lubi jeść, zwłaszcza mięso" no proszę was.. żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-stella Re: Monika i Kuba IP: *.toya.net.pl 29.01.09, 17:22 zgadzam się z bh, również co do tych pseudo intrygujących ciekawostek z życia fotografowanych osób - głodne kawałki silących się na oryginalność albo szafowanie padlinożerstwem (ja mięso jadam, ale ogłaszać to przy okazji gadania o szmatach?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yks Monika i Kuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 02:18 Kuba zdecydowanie na tak, nie tylko za ubior . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww_lodz Monika i Kuba IP: *.pai.net.pl 21.02.09, 12:35 Co stanęło na przeszkodzie, żeby obrócić się o 180 stopni i zrobić zdjęcie na tle Pałacu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Monika i Kuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 20:59 koleś jest zajebisty ! laska spoczko.mnie akurat monia sfotografowała, kiedy się nie umyłam,wychodzac tylko na chwile xD także rozumiem,że cos może być nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Monika i Kuba IP: *.4web.pl 06.03.09, 16:47 Tragedia, niestety zauwazyłam, że autorowi strony podobają się rzeczy dziwne i takie, które często nie mają nic wspólnego z dobrym i ciekawym gustem. Modą trzeba się bawic....ale umiejętnie. Odpowiedz Link Zgłoś