Gość: Daria Auto szkoła lider polecam :-))) IP: *.31.11.142.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.06.13, 19:46 Witam! Ja 10 czerwca zdałam egzamin praktyczny:-))) jestem przeszczęśliwa, ponieważ nie było łatwo. Oblewałam na jakiś pierdołach!, głównie paraliżował mnie stres nad którym nie mogłam zapanować.. nogi z waty, pocące ręce i mózg mi gdzieś uciekał na egzaminie- na jazdach było ok..a egzamin oblewałam. Zdałam jak opanowałam stres :-). Uczyłam się jeździć w auto szkole Lider na Retkinii, zajęcia teoretyczne i praktyczne prowadził pan Bogdan, bardzo miły i rzeczowy fachowiec. Wesoły i potrafiący rozładować stres przed egzaminem, nawet gdy mówiłam że nie zdam on zawsze we mnie wierzył. Jeździłam z kilkoma instruktorami i na żadnego złego słowa nie powiem- sami specjaliści. Podziwiam cierpliwość pana Marka z którym najwięcej jeździłam, który zawsze mówił: Daria noga ze sprzęgła...:-) a jak oszukiwałam i trzymałam nogę nad sprzęgłem to świecił latarką i mówił:a ta noga to co?:-) Ogólnie jazdy wspominam bardzo pozytywnie to nie był stracony czas. Co zrobić żeby zdać?moim zdaniem trzeba mieć 90%umiejętności a 100% szczęścia. Czy ja tyle miałam?nie wiem.... Pozdrawiam Daria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandró Łódzki Re: Auto szkoła lider polecam :-))) IP: *.146.132.92.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.05.16, 10:38 Być może i to dobra auto szkoła jak Pani pisze. Ja zdawałem jestem z Aleksandrowa i zdawałem w auto szkole Juszczak. Bardzo dobra auto szkoła. Przed kursem bałem się jeździć po kilku jazdach strach minął. Po za tym instruktorzy bardzo mobilizowali aby przychodzić i na bieżąco zdać, by nie mieć przerwy w kursie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 01:15 Polecam auto szkołę LIDER ;) pełen profesjonalizm, miła atmosfera - zdałem za pierwszym podejściem, nabyłem pewności siebie za kółkiem, która jest bardzo ważna na egzaminie państwowym gdzie człowieka zżera stres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 19.07.13, 20:53 Polecam auto szkołę LIDER! Szkolenie, które w niej odbyłam dobrze przygotowało mnie do egzaminu praktycznego na prawo jazdy. Dzięki doświadczonym i cierpliwym instruktorom takim jak: Bogdan oraz Paulina, Kasia i Piotrek nauczyłam się nie tylko jeździć samochodem, ale również jak samodzielnie myśleć i ocenić sytuacje na drodze podczas jazdy. Zdałam egzamin i odebrałam prawo jazdy. Dzięki auto szkole LIDER, a w szczególności p.Bogdanowi jestem dziś kierowcą. Polecam wszystkim LIDERA i pozdrawiam Teresa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.play-internet.pl 10.08.13, 22:56 Polecam auto szkołę LIDER. Trafiłam do niej po kilku nieudanych próbach zdania egzaminu praktycznego i chęci zmiany dotychczasowej szkoły. Spokojne, życzliwe i przede wszystkim kompetentne podejście Pana Bogdana sprawiło, że po 6h doszkalających zdałam egzamin bez najmniejszego problemu. Żałuję, że nie znalazłam się w niej wcześniej. Warto było dojeżdżać z drugiego końca Łodzi. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Kobieca szkola jazdy IP: *.play-internet.pl 02.08.13, 13:17 Pisałam jakiś czas temu poszukując szkoły na retkini ostatecznie wyrzucilo mnie na Śródmieście ale jestem na maxa zadowolona. Wybrałam te szkole dla kobiet girls school i polecam z najczęstszych sumieniem. Jeszcze mam jazdy wyjezdzilam 18 godzin i jest wszystko super mega profesjonalne podejście nawet nie wiedziałam ze taka szkola jest. To raczej miejsce dla kobiet ale polecam !!! Miejsce godne uwagi jeżdżę z Ela i czuje ze lepiej trafić nie mogłam :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wer. Ranking łódzkich szkół prawa jazdy - LIDER IP: *.retsat1.com.pl 13.08.13, 14:55 Uczyłam się w autoszkole LIDER - serdecznie polecam wszystkim, którzy chcą zdać za pierwszym razem, tak jak ja :) okazało się, że przejście egzaminu nie jest w Łodzi wcale takie trudne i spokojnie każdy jest w stanie sobie z tym poradzić, jeśli tylko skupi się na szybkiej nauce. Wszystkie jazdy przeprowadzone świetnie, żadna godzina nie była zmarnowana. Teoria przekazana w łatwy do przyswojenia sposób. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Ranking łódzkich szkół prawa jazdy - Lider IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 16:39 Do skorzystania z oferty Lidera nakłoniły mnie opinie w internecie oraz osoby, które przeszły kurs wcześniej. Naukę zacząłem w czerwcu, a już miesiąc później wyjeździłem wszystkie swoje jazdy. Bardzo cierpliwi instruktorzy, którzy potrafią wytłumaczyć wszystkie "pułapki" czyhające na egzaminie państwowym, dzięki temu można zdać za pierwszym razem i teorię jak i praktykę, tak jak to było w moim przypadku. Pozdrawiam, Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkadiusz. Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 25.08.13, 20:29 Witam. Chodzilem do autoszkoły Lider na Górnej. Uwazam ze jest to najlepsza autoszkoła w Łodzi, swietni instruktorzy, miła atmosfera na zajeciach teoretycznych i na jazdach. Dzieki nim zdałem egzamin państwowy za 1 razem. Jesli szukasz swietnej autoszkoły w ktorej nie zmarnujesz czasu i pieniedzy to mozesz zakonczyc poszukiwania :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ściema Lidera Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.retsat1.com.pl 17.10.13, 16:37 pitu pitu niema to jak samemu sobie pisać posty LUDZIE ta szkoła to ŚCIEMA sami piszą posty i powielają je co pewien czas !!!hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikola- LIDER Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: 193.238.94.* 28.08.13, 11:57 Polecam autoszkołę LIDER w Łodzi. Wszystko jak trzeba, egzamin zdany za drugim podejściem mimo, że za kierownicę wsiadałam pierwszy raz na jazdach! Polecam wszystkim. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
71mona Ranking łódzkich szkół prawa jazdy 17.10.13, 16:23 polecam Auto-Szkołe CENTRUM na retkini Przełajowa 22a bardzo fachowi instruktorzy cierpliwi p.Jerzy i p.Mikołaj tłumaczą wszystko przyjażnie bez stresu łatwo do nich trafić jadąć do WORDu Maratońską trafisz na ich szkołe po prawej stronie tak 4-5 przystanków przed wordem. jazdy zaczynasz odrazu po trasach egzaminów a dojazd z miasta autobusem i zaraz do autka L i jazda. uczą efektywnie mam tylko tel. do p.mikołaja 502421122 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy centrum IP: *.retsat1.com.pl 17.10.13, 16:25 jeżdziłam z nimi gorąco polecam 501202992 auto szkola centrum Odpowiedz Link Zgłoś
ilonazycho Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy 09.02.18, 10:19 Lider to szkoła w której ja robiłam kurs i uważam że jest ok. Instruktorzy są spoko samochody zadbane czyste i sprawne. A co najważniejsze można zdawać egzamin samochodem którym się robiło kurs. Ja z tego skorzystałam i bardzo mi to odpowiadało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 24.10.13, 17:48 A ja chce polecić instruktora Mariana Komorowskiego, uczyłam się w auto-szkole MOTO-DROM, ale już nie istnieje, zdałam za 2 razem tylko dlatego że za pierwszym popełnilam głupote. Trasy mi znane nie czułam się dziwnie kiedy na egzaminie była cisza bo tez byłam do tego przygotowana poza tym to co wymagali na egzaminie wydawało mi sie dużo łatwiejsze niż to co mój instruktor ze mną robił :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek CENTRUM !!! Ranking łódzkich szkół prawa jazdy centrum IP: *.free.aero2.net.pl 04.11.13, 17:04 Bardzo polecam szkołe Centrum na Retkini. szkolą profesjonalnie miła atmosfera super instruktorzy szkoła jest niedaleko WORDu więc jeżdzi się po trasach egzaminacyjnych szkolenie fachowe to są w 100 % profesjonaliści polecam !!! Przełajowa 22 A przy Maratońskiej 501202992 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.centertel.pl 17.11.13, 18:25 Ja polecam szkołę jazdy GOCAR z Retkini przy ulicy Piaski. Pełen profesjonalizm i duże doświadczenie instruktora dzięki któremu zdałam egzamin Państwowy za pierwszym razem. Instruktorem tym był Pan Milcarz. GORACO POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy 22.11.13, 21:27 A ja polecam szkołę Górecki. Szkolą bardzo dokładnie i nie przepuszczają nieuków dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkola CENTRUM!! Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.free.aero2.net.pl 16.12.13, 14:06 polecam szkołe CENTRUM na retkini. szkolą profesjonalnie bardzo rzeczowo. Instruktorzy fachowcy w 100 % bardzo wymagający pokazujący wszystkie błędy. Po szkoleniu w szkole CENTRUM egzamin nie stanowił problemu i nie był taki stresujący. Zaliczony za pierwszym razem na Maratońskiej. POLECAM !! RAFAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Polecam auto szkołę LIDER !!! IP: *.toya.net.pl 21.01.14, 20:10 Polecam innym auto szkołę LIDER, profesjonalne podejście do każdego kursanta. Wspaniała ekipa. Zajęcia teoretyczne przeprowadzone perfekcyjnie. Miła atmosfera, cierpliwość a przede wszystkim wyrozumiałość ze strony instruktorów. Omawianie każdego z manewrów na 5+. Auto szkoła godna polecenia innym kursantom. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
artur-1994 Re: Polecam auto szkołę LIDER !!! 29.01.14, 21:14 Również polecam auto-szkołę LIDER! Po kilku nieudanych podejściach do egzaminu Państwowego zamieniłem kiepską szkołę właśnie na tą! Wystarczyło mi tylko zakupienie 10 godzin jazd doszkalających, aby pchnąć egzamin za pierwszym razem. W tym momencie czekam na odbiór dokumentu, którego tak bardzo pragnąłem. Jeszcze raz gorąco POLECAM! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzymonB Re: Polecam auto szkołę LIDER !!! IP: *.toya.net.pl 07.03.14, 23:59 Super auto-szkoła!! pełen profesjonalizm, mam porównanie z inną auto-szkoła i powiem, że lepszych instruktorów nigdzie nie ma, polecam w 100%!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalson22 Auto Szkoła Efekt na Retkini IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.14, 15:44 Jeśli ktoś zamierza robić prawo jazdy przy WORD-zie na Retkini to polecam autoszkołę EFEKT. Mają drugą zdawalność w Łodzi w tym przy Maratońskiej. Prawko robił tam mój brat i ja. Mają sporo promocji na www.autoefekt.com.pl możecie sobie sprawdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Zdecydowanie najlepsza szkoła w Łodzi! IP: 91.225.184.* 10.02.14, 18:32 Bez cienia wątpliwości polecam szkołę LIDER na Retkini. Super instruktorzy i świetna atmosfera a do tego bardzo konkretna nauka wraz z wszystkimi "haczykami" na trasach! Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Najlepsza auto szkoła w Łodzi? LIDER IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.14, 18:23 Znalazłam auto szkolę Lider po świetnych opiniach w internecie i mogę potwierdzić osobiście wszystkie pochwały. Cechuje ich profesjonalizm i świetna atmosfera na zajęciach (a przecież od tego dużo zależy). Egzamin bez żadnych problemów zdałam za pierwszym razem. Przy okazji chciałam podziękować Włodkowi, Tomaszowi i oczywiście Bogdanowi za cierpliwość i współpracę. Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARIA Tylko LIDER!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.14, 13:59 Zaczynając moją przygodę z prawem jazdy przeszukiwałam liczne fora internetowe szukając Auto Szkoły z dobrą opinią internautów. Najlepsze opinie wśród szkół na Retkini miała AUTO SZKOŁA LIDER, i - co już teraz mogę sama potwierdzić - były to opinie jak najbardziej słuszne. Co na plus: świetny kontakt z biurem, fachowe szkolenie, materiały dydaktyczne dostępne dla kursantów, ale co najważniejsze - najlepsi na świecie instruktorzy: ćwiczą i tłumaczą do upadłego, bez nerwów, bez stresu. Finał: egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za PIERWSZYM RAZEM i wierzcie mi nie jestem wyjątkiem. W dniu w którym zdawałam jeszcze dwie osoby z LIDERA zaliczyły egzamin pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
baksik83 !!!!!!!!!!!Polecam szkołę Lider na Retkini w Łodzi 12.03.14, 17:07 !!!!!!!!!!!!!!!!!Polecam szkołę nauki jazdy Lider na Retkini!!!!!!!!!!!!!! Po 10 godzinach doszkalających w tej szkole z panem Bogdanem jako instruktorem zdałem prawko na kategorię B za 1 razem na ul Maratońskiej,wcześniej 5 podejść na ul Smutnej w 2 szkołach i niestety za każdym razem nie zdany. Jak najbardziej polecam szkołę nauczą chyba każdą osobę jak ja po 10 godzinach za pierwszym razem zdałem. Polecam i pozdrawiam Krystian Odpowiedz Link Zgłoś
baksik83 !!!!!!!!!Polecam szkołę nauki jazdy Lider !!!!!!!! 12.03.14, 17:08 !!!!!!!!!!!!!!!!!Polecam szkołę nauki jazdy Lider na Retkini!!!!!!!!!!!!!! Po 10 godzinach doszkalających w tej szkole z panem Bogdanem jako instruktorem zdałem prawko na kategorię B za 1 razem na ul Maratońskiej,wcześniej 5 podejść na ul Smutnej w 2 szkołach i niestety za każdym razem nie zdany. Jak najbardziej polecam szkołę nauczą chyba każdą osobę jak ja po 10 godzinach za pierwszym razem zdałem. Polecam i pozdrawiam Krystian Odpowiedz Link Zgłoś
redakowa auto-szkoła LIDER 13.03.14, 00:18 LIDER sama nazwa tej auto-szkoły brzmi dumnie i na pewno ta szkoła powinna być dumna z tej nazwy,ponieważ,wszystko co oferuje ta szkoła jest na pięć gwiazdek.Polecam z czystym sumieniem.Pełen profesjonalizm w wszystkim co robią.Żałuję tylko że tak szybko musiałam się z nimi pożegnać teorie jak i praktykę zdałam za pierwszym razem.Przesyłam pozdrowienia dla wszystkich super instruktorów dziękuję wam wszystkim a dla Tomka wielkie podziękowania za dużo cierpliwości.ANETA Odpowiedz Link Zgłoś
gosiab401 Re: auto-szkoła LIDER 28.05.14, 09:57 Dzięki auto-szkole LIDER zdałam za pierwszym razem, Jestem zadowolona i wielkie podziękowania dla całej ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: auto-szkoła LIDER IP: *.toya.net.pl 17.06.14, 21:58 Serdecznie polecam autoszkołę LIDER. Świetni instruktorzy oraz fantastyczna atmosfera sprawiają że zadanie egzaminu za pierwszym razem nie jest żadnym problemem. Po prostu najlepsza autoszkoła :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Auto Szkoła Gocar- Polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.14, 13:08 Polecam z całym przekonaniem szkołę GOCAR z Retkini z ulicy Piaski. Pełen profesjonalizm , dbanie o klienta , przystępna cena za kurs. Zdałam egzamin Państwowy za pierwszym razem. super szkoła . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna szkoła Gocar IP: *.centertel.pl 27.03.14, 11:00 Polecam szkołę w której właśnie zakończyłam kurs. A jest to szkoła jazdy Gocar z Retkini. Jazdy miałam z sympatycznym , spokojnym instruktorem Panem Milcarzem. Instruktor ten wiele mnie nauczył i przygotował do samodzielnej jazdy jak i do egzaminu Państwowego. Każdemu polecam tę szkołę , będziecie zadowoleni , super.........................!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: szkoła Gocar IP: *.centertel.pl 07.05.14, 20:25 Witam. Ukonczylam kurs w szkole Gocar z Retkini. Jazdy mialam z Panem Milcarzem. Wspanialy instruktor z duzym doswiadczeniem , duza wiedza. Dzieki szkole Gocar zdalam egzamin Panstwowy z teorii i praktyki za pierwszym razem. Do tego przystepna cena za kurs , dodatkowe dwie godziny gratis , mozna duzo zaoszczedzic kasy. Byla to szkola z polecenia moich kolezanek . To byl super wybor. Goraco polecam kazdemu szkole jazdy Gocar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorothy LIDER polecam!!! IP: *.toya.net.pl 04.04.14, 20:57 Do LIDERA trafiłam dzięki stronie www.superprawojazdy.pl Kurs kończyłam w innej auto szkole i po kilku niezdanych egzaminach ciężko było uwierzyć w swoje możliwości. Dzięki cierpliwości i zaangażowaniu Tomasza oraz Bogdana odniosłam sukces! Polecam wszystkim, bo naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość polecam szkołę jazdy Marcina Grzywacza IP: *.free.aero2.net.pl 14.04.14, 17:58 Zdecydowanie polecam szkołę jazdy Marcina Grzywacza!! Dla mnie wszelka technologia to czarna magia i aby poznać każdy sprzęt potrzebuję dużo czasu i wiele cierpliwości. Na początku prosiłam znajomych, którzy mieli już prawo jazdy, żeby mnie troszkę nauczyli jeździć. Za każdym razem się zniechęcałam, bo mi to kompletnie nie szło. W końcu zapisałam się na kurs do auto szkoły Marcina Grzywacza. Rewelacja! Idealne podejście, spokojnie wyjaśnione działanie tych wszystkich skomplikowanych rzeczy w samochodzie i co najważniejsze ogromna cierpliwość! GORĄCO POLECAM AUTO SZKOŁĘ MARCINA GRZYWACZA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Auto szkoła LIDER IP: *.toya.net.pl 15.04.14, 17:55 Wszystkim serdecznie polecam Auto szkołę LIDER. Profesjonalne podejście, świetni instruktorzy i znakomita atmosfera. Egzamin zdałam za drugim razem, ale co ważniejsze- uważam, że jestem bardzo dobrze przygotowana do samodzielnej jazdy. Z czystym sumieniem polecam LIDER-a wszystkim potencjalnym kierowcom. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Auto szkoła LIDER IP: *.4web.pl 26.04.14, 17:39 Ja równiez polecam Auto Szkołę Lider na Retkini. Bardzo miło wspominam jazdy i trochę żałuję, że już nie moge jeździć z Panem Bogdanem i Marcinem. To świetni instruktorzy, bardzo profesjonalni, z indywidualnym podejściem do kursanta. Mogę polecić z czystym sumieniem! Egzamin zdałam za pierwszym podejściem po rocznej przerwie. Wcześniej robiłam kurs w innej autoszkole i miałam kilka nieudanych prób w podejściu na egzamin praktyczny. Dopiero, gdy przyszłam do auto szkoły Lider zobaczyłam czego tak naprawde jeszcze nie umiem i na co powinnam zwrócić uwagę. Polecam każdemu, kto szuka auto szkoły z prawdziwego zdarzenia, gdzie liczy się nauka a nie kasa! Odpowiedz Link Zgłoś