szprota 02.12.03, 14:46 Znacie jakieś adresy? (znajoma studiuje archeologię w Łodzi, a książki zdobywa po całej Polsce. Pod pewnymi względami nic się nie zmienia, heh) Podobno www.karo.umk.pl jest niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intruder Re: Biblioteki w internecie 02.12.03, 16:47 szprota napisała: > Podobno www.karo.umk.pl jest niezłe. Adres nie dziala:/ Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Biblioteki w internecie 03.12.03, 15:28 Prawidłowy adres jest chyba taki: karo.umk.pl Spróbuj teraz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Biblioteki w internecie 03.12.03, 15:43 Najobszerniejszym i jednocześnie najstarszym (istnieje od 1971r.) zbiorem elektronicznych tekstów jest „Projekt Gutenberg www.gurenberg.org/ Najmłodszym (mi znanym) polskim serwisem jest „Ebook” www.ebook.pl . www.literatura.net.pl/ monika.univ.gda.pl/~literat/ (literatura polska) www.literatura.zapis.net.pl/ (skarbnica literatury polskiej) Więcej: www.bn.org.pl/ebook.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Łódź Re: Biblioteki w internecie IP: *.4web.pl 03.12.03, 18:06 Zainstaluj sobie jakis program do sciagania plikow z sieci (np. eMule) a bedziesz miala dostep do wszystkich ksiazek z kazdej dziedziny...ja jak zaczynalem nauke na PŁ (3 lata temu) to w jeden dzien sciagnalem sobie podreczniki na cale studia i na ksiazki nie wydalem ani jednej zlotowki...mam wiecej na piwko:) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Biblioteki w internecie 04.12.03, 20:15 Znalazłam jeszcze jedną linkownię bibliotek: www.polska.pl/katalog/index.htm?category_id=759& Odpowiedz Link Zgłoś