Dodaj do ulubionych

Krańcówki w dzierżawę

IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 05.12.03, 01:59
Jak to dorabiac, i tak juz dorabiaja sprzedaza biletow. Wielokrotnie sie o tym przekonalem, po dyskusji iz nie ma bliletow na krancowce, zawsze dowiadywalem sie tego samego - "to nie nasz obowiazek, my pilnujemy ruchu, a bilety sprzedajemy dodatkowo - prywatnie".
Obserwuj wątek
    • Gość: gog Krańcówki w dzierżawę IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 05.12.03, 11:48
      Jak to dorabiac, i tak juz dorabiaja sprzedaza biletow. Wielokrotnie sie o tym przekonalem, po dyskusji iz nie ma bliletow na krancowce, zawsze dowiadywalem sie tego samego - "to nie nasz obowiazek, my pilnujemy ruchu, a bilety sprzedajemy dodatkowo - prywatnie".
    • geograf Re: Krańcówki w dzierżawę 05.12.03, 20:35
      ja tylko chciałem przypomnieć,że w ekspedycjach ruchu nie siedzi tylko
      człowiek,który pilnuje budki,ale i kontroluje ruch na krańcówce..boszzz..
      te reformy MPK przxypominają mi Ministerstwo Edukacji we włądaniu Łybackiej-niby
      nauczyciel,ale kompletnie nie wie co się w szkołach dzieje..zupełnie doerwana od
      rzeczywistości ta Pani jest...dyrekcja i plannerzy łódzkiego MPK chyba też...
      :/
      • Gość: Ja Re: Krańcówki w dzierżawę IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 15:04
        Przecież prezes jest ekonomistą. Nie musi się wcale znać na tym, czym firma się
        zajmuje. Grunt, żeby było taniej. Z resztą sytuacja dokładnie taka sama jak z
        jaśnie oświeconym. Nie ważne jak, grunt, żeby było z pozoru taniej i tak jak on
        chce. :(
        • Gość: J.S. Re: Krańcówki w dzierżawę IP: *.pai.net.pl 06.12.03, 15:59
          Czepiacie sie. Prezes nie robi sobie restrukturyzacji bo ma taki kaprys, tylko
          po to, zeby zalatac jakos dziure powstala po tym jak miasto nie zaplacilo (albo
          jak to sie teraz ladnie mowi "zmniejszylo DOTACJE") MPK. Logicznym jest, ze
          *taniej* byc musi. Macie lepsze pomysly na poprawe sytuacji finansowej firmy?
          Smiem watpic.

J.S.
      • sluzbowo Re: Łybacka sucks [ot] 07.12.03, 00:28
        Ty sie lepiej, Geo, nie wypowiadaj na temat tej (xxx) Łybackiej....

A już przynajmniej nie na tym Forum!

Mam do niej stosunek osobisty.

Wyjaśnienia na priv.

pzdr @ll

sluzbowo
    • barracuda7110 Re: Krańcówki w dzierżawę 06.12.03, 16:07
      niedługo tory oddadzą w dzierżawę a tramwaje będziemy na plecach nosić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka