Dodaj do ulubionych

pada deszcz.............(kap, kap)

IP: 10.0.219.* 28.01.02, 20:09
ładna mamy wiosnę (?) tej zimy. nie sadzicie? u mnie w okolicy nawet leje, a nie pada...
A ja tęsknie za ta prawdziwa zima, gdzie -20 stopni na dworze i śnieg prawie po kalna:) kto za? i co myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Saper Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: *.toya.net.pl 28.01.02, 20:20
      Śnieg był, mróz też, to chyba już wystarczy zimy tej zimy. Mnie wiosna o tej
      porze roku nie przeszkadza.
      • Gość: geograf Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: 10.0.219.* 28.01.02, 20:24
        ale zima po wieloletniej przerwie w zimie mogła by się zrewanżowac i przez cała zimę byc zima..... no chyba, że wiosna zaatakuje:))
        • kropka. Re: pada deszcz.............(kap, kap) 28.01.02, 20:31
          a wiecie, że (ch)(h)*ortensje już listki wypuszczają? A magnolia ma takie
          nabrzmiałe pączki, że lada chwila zakwitnie. Strach pomysleć, co będzie, jak
          zima sobie przypomni o swoich ustawowych obowiązkach i mrozem ściśnie :((

* niepotrzebne skreślić
          wybaczcie dysgraficzce, ale nie mam pod ręką słownika. Samoobsługa :)
          • Gość: geograf Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: 10.0.219.* 28.01.02, 20:35
            właśnie- dlaczego w Polsce musimy miec takie anomalie?? nie możemy miec normalnej (czyt. porzadnej) zimy i innych też normalnych pór roku?
            założę się, że lato bedzie w tym roku baaaardzo upalne (przynajmnije przez kilkanaście dni)- taka przeciwwaga dla mroźnej zimy...
            • kropka. Re: pada deszcz.............(kap, kap) 28.01.02, 20:40
              Geo, a co my mamy w Polsce normalnego?

• Gość: Saper Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: *.toya.net.pl 28.01.02, 20:49
                Ja wiem! Ja wiem - bilety li i jedynie!
                • Gość: geograf Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: 10.0.219.* 28.01.02, 20:53
                  sa normalni ludzie (niektórzy) narmalne sprzęty AGD i RTV (te sprowadzane z zagranicy), normalne powietrze......:)))
    • Gość: Ixtlilto Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.01.02, 20:54
      GEO1 wypluj te słowa! (tylkko tak nie na monitor, bo nie bedziesz mogl czyac
      forum). A na powaznie to nie tesknie za mrozem -20, i wiosna teraz mi nie
      przeszkadza- nawet lepiej bo jak mam miec w ten weekend impreze to lepiej zeby
      bylo cieplo, i chce zeby ta wiosna sie utrzymala do lata :)))

pozdroofka, Ixtlilto
      • Gość: geograf Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: 10.0.219.* 28.01.02, 21:09
        Ixtlilto- oczywiście, że zima powróci dopiero w poniedziałek, no bo jakto- tak w weekend? tak w zabawy? lubię zimę za biel, skrzypanie śniegu pod butami, mróz, i ogólna atmosfere zimy, więc będę wytrwały i na pewnno doczekam jeszcze PRAWDZIWEJ zimy (w razie czego wycieczki na Syberie może będa w modzie to sobie pojade...:)
        • Gość: Ixtlilto Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.01.02, 21:24
          na ta Syberię to bilet w jedną czy w dwie strony? :)))
          • Gość: geograf Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: 10.0.219.* 28.01.02, 21:29
            no tak, juz mnie tu nie chca....:(
            w dwie- w koncu zima to tylko 3 miesiace, później muszę zobaczyc lato:)
            • Gość: Ixtlilto Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.01.02, 21:35
              no bo wiesz- jesli bylby w jedna to grupa nacisku tak by zakrecila, ze bys
              jakos wrocil! :)
              • Gość: geograf Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: 10.0.219.* 28.01.02, 21:38
                dzieki grupie nacisku:)
                a tak w ogóle to coś czuję, że chyba zeszliśmy z tematu.....
                • Gość: Ixtlilto Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.01.02, 21:41
                  eee... wydaje Ci się :)

pozdroofka, Ixtlilto
    • ellivia Re: pada deszcz.............(kap, kap) 28.01.02, 22:12
      Gdy był snieg bylo za zimno, latem bylo za goraco, teraz jest za mokro. Mnie
      pasuje taka pogoda: 20 C, lekkie zachmurzenie, od czasu do czasu niech wyjdzie
      slonce i taka pogoda powinna byc cały rok. Moglabym sobie do woli jeździc na
      rolkach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka