Gość: geograf IP: 10.0.219.* 28.01.02, 20:09 ładna mamy wiosnę (?) tej zimy. nie sadzicie? u mnie w okolicy nawet leje, a nie pada... A ja tęsknie za ta prawdziwa zima, gdzie -20 stopni na dworze i śnieg prawie po kalna:) kto za? i co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Saper Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: *.toya.net.pl 28.01.02, 20:20 Śnieg był, mróz też, to chyba już wystarczy zimy tej zimy. Mnie wiosna o tej porze roku nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: 10.0.219.* 28.01.02, 20:24 ale zima po wieloletniej przerwie w zimie mogła by się zrewanżowac i przez cała zimę byc zima..... no chyba, że wiosna zaatakuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: pada deszcz.............(kap, kap) 28.01.02, 20:31 a wiecie, że (ch)(h)*ortensje już listki wypuszczają? A magnolia ma takie nabrzmiałe pączki, że lada chwila zakwitnie. Strach pomysleć, co będzie, jak zima sobie przypomni o swoich ustawowych obowiązkach i mrozem ściśnie :(( * niepotrzebne skreślić wybaczcie dysgraficzce, ale nie mam pod ręką słownika. Samoobsługa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: 10.0.219.* 28.01.02, 20:35 właśnie- dlaczego w Polsce musimy miec takie anomalie?? nie możemy miec normalnej (czyt. porzadnej) zimy i innych też normalnych pór roku? założę się, że lato bedzie w tym roku baaaardzo upalne (przynajmnije przez kilkanaście dni)- taka przeciwwaga dla mroźnej zimy... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: pada deszcz.............(kap, kap) 28.01.02, 20:40 Geo, a co my mamy w Polsce normalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saper Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: *.toya.net.pl 28.01.02, 20:49 Ja wiem! Ja wiem - bilety li i jedynie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: 10.0.219.* 28.01.02, 20:53 sa normalni ludzie (niektórzy) narmalne sprzęty AGD i RTV (te sprowadzane z zagranicy), normalne powietrze......:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.01.02, 20:54 GEO1 wypluj te słowa! (tylkko tak nie na monitor, bo nie bedziesz mogl czyac forum). A na powaznie to nie tesknie za mrozem -20, i wiosna teraz mi nie przeszkadza- nawet lepiej bo jak mam miec w ten weekend impreze to lepiej zeby bylo cieplo, i chce zeby ta wiosna sie utrzymala do lata :))) pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: 10.0.219.* 28.01.02, 21:09 Ixtlilto- oczywiście, że zima powróci dopiero w poniedziałek, no bo jakto- tak w weekend? tak w zabawy? lubię zimę za biel, skrzypanie śniegu pod butami, mróz, i ogólna atmosfere zimy, więc będę wytrwały i na pewnno doczekam jeszcze PRAWDZIWEJ zimy (w razie czego wycieczki na Syberie może będa w modzie to sobie pojade...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.01.02, 21:24 na ta Syberię to bilet w jedną czy w dwie strony? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: 10.0.219.* 28.01.02, 21:29 no tak, juz mnie tu nie chca....:( w dwie- w koncu zima to tylko 3 miesiace, później muszę zobaczyc lato:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.01.02, 21:35 no bo wiesz- jesli bylby w jedna to grupa nacisku tak by zakrecila, ze bys jakos wrocil! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: 10.0.219.* 28.01.02, 21:38 dzieki grupie nacisku:) a tak w ogóle to coś czuję, że chyba zeszliśmy z tematu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: pada deszcz.............(kap, kap) IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.01.02, 21:41 eee... wydaje Ci się :) pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: pada deszcz.............(kap, kap) 28.01.02, 22:12 Gdy był snieg bylo za zimno, latem bylo za goraco, teraz jest za mokro. Mnie pasuje taka pogoda: 20 C, lekkie zachmurzenie, od czasu do czasu niech wyjdzie slonce i taka pogoda powinna byc cały rok. Moglabym sobie do woli jeździc na rolkach... Odpowiedz Link Zgłoś