szarmszejk123 22.08.26, 20:14 Takie chmury dziś u mnie scenograficzne. Z tych czarnych tak luneło, że dawno takiego deszczu nie widziałam:p Co u was? Na obiad była tagliata z rukolą i parmezanem i pieczone ziemniaki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miurielamirsa Re: Chmury/ fotowątek na weekend 22.08.26, 21:14 U mnie wieczorem były takie. Jutro kończę urlop nad polskim morzem. Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Chmury/ fotowątek na weekend 22.08.26, 21:23 To ja trochę oszukam, bo zdjęcie jest sprzed miesiąca, ale wstawię, bo myślę, że mi się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Chmury/ fotowątek na weekend 22.08.26, 21:41 Jak można oszukać w czasie, to ja mam już starsze, urlopowe. Pierwsze trochę jak te twoje z belgijskim brutalizmem. Ta fotka podoba mi się u ciebie najbardziej. Na drugim chmura z dziurą, z której wyjdzie zaraz jakiś obcy, a na trzeciej chmura przypominająca dużego kurczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Chmury/ fotowątek na weekend 22.08.26, 22:33 Cudowne to zdjęcie z latarnią. Uwielbiam latarnie morskie. Przesyłam nadbalyckie niebo. Odpowiedz Link Zgłoś