selden2 28.07.09, 17:38 czy to nie autokarowa klima skutecznie zarazila pasazerow !ma do tego komfortowe warunki ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staahoo Re: wirus A a klimatyzacja ! 28.07.09, 17:57 Klima tylko pomaga w rozsiewaniu. U ilu pasażerow stwierdzono zakazenie wirusem świńskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Dobrze, że w czasach, kiedy ja jeździłam na obozy, 28.07.09, 18:57 nie odwożono nas od razu do szpitala, bo wtedy od ręki starzy wiedzieliby ile wychlaliśmy na ostatnim postoju na Słowacji. A tak - mogli się tylko domyślać, że prawdopodobnie zachodziła jakaś korelacja potomstwa z etanolem. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Dobrze, że w czasach, kiedy ja jeździłam na o 28.07.09, 19:51 > nie odwożono nas od razu do szpitala, bo wtedy od ręki starzy > wiedzieliby ile wychlaliśmy na ostatnim postoju na Słowacji. A co piliscie? Moze gdyby tamte dzieci pily cos mocniejszego, to wybilby wirusa? Niestety, dopiero cos powyzej 70% zabija zarazki, ale to jak leczenia dzumy cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Czego nie piliśmy... 28.07.09, 19:59 Ale może dziś obozy inaczej wyglądają, nie wiem;) Odpowiedz Link Zgłoś