Dodaj do ulubionych

Jakie ubezpieczenie? Sprzedaj auto na części

• Gość: halina [...] IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.12, 10:20
      Treść postu jest niedostępna.
    • Gość: ervert compensa kielce polecam IP: 81.26.0.* 29.03.12, 13:41
      Zakupiłem samochód za 120 tys mercedes. ubezpieczylem w Compensa. 10 dni pozniej miałem wypadek z mojej winy. Samochód uległ całkowitemu zniszczeniu -szkoda całkowita. Przezylem. jak sie otrzasnalem poczytalem fora o compensa i ..... od razu poszedłem do kolegi- prawnika. załozyłem od razu z kim mam do czynienia. Pierwsze zdziwienie - Rzeczoznawca z Kielc - kompetentny, sympatyczny, PUNKTUALNY!!!! Otrzymałem odszkodowanie .Compensa znalazla mi równiez kupca na wrak przez swoje forum aukcyjne (co samemu nie jest łatwe.) Zobowiazala sie od doplaty do pelnej kwoty ubezpiecznia. Dziś otrzymalem dopłatę . MAM NA KONCIE 100 % UBEZPIECZENIA. To co pisza o Compensa to bzdura!!!! Przy takiej szkodzie po 10 dniach nie mialem zadnych trudnosci. Mam juz nowego mercedesa- TEZ UBEZPIECZE W COMPENSA. Moze jak sie ma wrak za 35 tys i chce sie orznac kogos na nim to moga byc problemy. ja ich nie mialem.
      • 2dave Re: compensa kielce polecam 20.07.12, 10:41
        To gratuluję rozwiązania sprawy, bo ja nie mam tak pozytywnych doświadczeń z Compensą a to ja byłem poszkodowany. Nawet poszedłem do radcy prawnego bo inaczej się nie dało, kilka miesięcy to trwało ale dostałem odszkodowanie i nawet zadośćuczynienie za szkody na zdrowiu. Wszystko dzięki firmie mobile-cash.com.pl/
    • Gość: Anonim 1573 Ostrzeżenie przed pracą w firmie Compensa IP: *.devs.futuro.pl 14.02.13, 14:28
      Chciałabym ostrzec wszystkie osoby, które zastanawiają się nad pracą w firmie Compesna. Jest to nierzetelna i nieuczciwa firma, która bierze pod uwagę tylko korzyści, które może zyskać na swoich pracownikach. Umowy na kilkanaście stron są sporządzone w bardzo niekorzystny dla pracownika sposób. Ilośc stron ma na celu jedynie zniechęcenie pracownika do szczegółowego przeczytania ich, a haczyki w nich zawarte to kompletne nieporozumienie. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie - jest bardzo źle. Nie dość, że stawki są maksymalnie zaniżone, może się okazać, że podpisana przez nas umowa zmusi nas do pracowania praktycznie za darmo. W moim przypadku, po latach od odejścia z firmy okazało się, że jestem winna firmie pieniądze! Mało tego - firma nie informuje o należnościach byłych pracowników aby wyciągnąć maksymalne odsetki z tytułu należności. Cytując panią przedstwiciel: "Niech się Pani cieszy, że odezwaliśmy się po trzech latach a nie po dziesięciu". Wszystkim rozważającym zatrudnienie w tej firmie wybijam to z głowy ciężkim młotkiem - zaszczędzicie czas, pieniądze, zdrowie psychiczne i honor. Nie polecam z całego serca!!
      • Gość: niedowiarek Re: Ostrzeżenie przed pracą w firmie Compensa IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.13, 20:29
        No sorry, ale po dziesięciu latach to mogliby sobie pisać na Berdyczów.
        Przedawnienie roszczeń następuje po 3 latach...
    • Gość: anonim156 Ostrzeżenie przed praca w Compensie IP: *.devs.futuro.pl 15.02.13, 10:54
      Chciałabym ostrzec wszystkie osoby, które zastanawiają się nad pracą w firmie Compesna. Jest to nierzetelna i nieuczciwa firma, która bierze pod uwagę tylko korzyści, które może zyskać na swoich pracownikach. Umowy na kilkanaście stron są sporządzone w bardzo niekorzystny dla pracownika sposób. Ilośc stron ma na celu jedynie zniechęcenie pracownika do szczegółowego przeczytania ich, a haczyki w nich zawarte to kompletne nieporozumienie. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie - jest bardzo źle. Nie dość, że stawki są maksymalnie zaniżone, może się okazać, że podpisana przez nas umowa zmusi nas do pracowania praktycznie za darmo. W moim przypadku, po latach od odejścia z firmy okazało się, że jestem winna firmie pieniądze! Mało tego - firma nie informuje o należnościach byłych pracowników aby wyciągnąć maksymalne odsetki z tytułu należności. Cytując panią przedstwiciel: "Niech się Pani cieszy, że odezwaliśmy się po trzech latach a nie po dziesięciu". Wszystkim rozważającym zatrudnienie w tej firmie wybijam to z głowy ciężkim młotkiem - zaszczędzicie czas, pieniądze, zdrowie psychiczne i honor. Nie polecam z całego serca!!
    • Gość: anonim5634 Ostrzeżenie przed pracą w Compensie IP: *.devs.futuro.pl 08.03.13, 10:34
    • Gość: ulka ubezpieczenie na wszystko IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.13, 17:07
      Ubezpieczają od wszystkiego,nawet od meteorytów, ale za nic nie płacą!!!
      Wystrzegajcie się zawierania polis z tym pseudo TU- a od pożarów szczególnie. Jesteś człowieku bezsilny wobec ich paragrafów .Przez 10 lat płaciłam ubezpieczenie od pożaru a kiedy to się stało,cudem uratowane by nie spłonął cały budynek,to oczywiście nie ma podstaw do wypłaty ubezpieczenia a sądy twierdzą,że to ja mam udowodnić ,że to nie moje zaniedbanie.Pokażcie mi komin bez sadzy? chyba tylko w sklepie .Czysta kpina!
    • Gość: Michał Re: Compensa mafia zorganizowana, złdzieje IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.13, 01:29
      Smiech na sali, zebyscie byli w stanie przeczytac OWU albo przynajmniej skorzystac z fachowej porady to zrozumielibyscie ze po 10 latach wplacania skladek max co dostaniecie to 54% wartosci funduszu przy wykupie calkowitym. Ale polacy we wszystkim sa expertami i we wszystkim najmadrzejsi;) jezeli otrzymalas tak jak napisalas nizej to raczej post skierowany aby na compense odkladac bo otrzymalas ok 55% tego co mialas a jezeli dostalas 254 wiecej niz wplacilas to na koncie musialo byc po10 latach 2 x wiecej niz wplacilas< hahahha> widac jaki super zysk musiala compensa wypraacowac!!!!!

pamietajcie, jak cos chcecie zrobic to pod okiem fachowca;)

jak bedziecie chcieli rozkrecic gniazdko nie majac o tym zielonego pojecia to na 99% kopnie was prad tak jak tu Pania kopnela compensa za " niewiedze" !!:D:D i bardzo dobrze, na nie wiedzy sie traci
      Pozdrawiam wszystkich ktorzy oszczedzaja na funduszach;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka