Dodaj do ulubionych

suszarka do ubrań bosch

27.11.13, 10:21
proszę doradzcie który model wybrać: rozważam dwa modele suszarek, różnica w cenie ok 350 zł pomiędzy tymi modelami. Ten lepszy ma kilka programów więcej i wyświetlacz tft, ta gorsza wyświetlacz lcd i mniej programów. Mąż mówi, że ten program czasowy zimny to zbędna rzecz... proszę porównajcie te dwa modele, czy będzie mi brakowało w tej słabszej któregoś z programów tej droższej suszarki ??? (obie mają 8kg wsadu i klasa A++)

droższa www.bosch-home.pl/produkty/pralki-i-suszarki/suszarki/WTY87781PL.html?source=browse
Bawełna, syntetyki, mix, obuwie w koszu, wełna w koszu, program czasowy ciepły, program czasowy zimny, koszule/bluzki, pierze/puch, sport/fitness, super 40st, jeans, koce, ręczniki

tańsza www.bosch-home.pl/produkty/pralki-i-suszarki/suszarki/WTB66211PL.html?source=browse
Bawełna, syntetyki, mix, wełna w koszu, program czasowy ciepły, koszule/bluzy, pierze, delikatne, sport/fitness, ręczniki, super 40 st
Obserwuj wątek
    • Gość: miecio Re: suszarka do ubrań bosch IP: 194.242.62.* 27.11.13, 19:20
      Kup Siemensa A++ WT48Y780PL w Saturnie jest w promocji 2750.
      • kermitthefrog Re: suszarka do ubrań bosch 27.11.13, 20:45
        dzięki za info, ale nie chce modelu 780- ma zbyt długi czas suszenia. szkoda ze 781 albo 211 nie ma w podobnej promocji
        • Gość: miecio Re: suszarka do ubrań bosch IP: *.204.84.6.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.11.13, 09:43
          To nie rozumiem z czym masz problem. Ten Siemens przede wszystkim jest A++ i jest najtanszy. Co do programow to ma wszystko co potrzebme i niepotrzebme, sama mam pralke bosch, ale bralabym tego siemensa tylko na razie nie mam gdzie wstawic :-(
          A skoro Tobie 300-500 pln nie robi roznicy, to bierz drozszego boscha, po 2 tygodniach o "roznicach" w programach nie bedziesz pamietal, ale bedziesz mial satysfakcje ze masz "lepsza" suszarke.
          Roznica w standardowym programie to 30 min, do pominiecia.
          ale nie ma co jezyka strzepic, bo juz kosztuje 2900 :-)
          Daj znac co kupisz, bo tez bede wybierala miedzy tymi modelami, moze jakas promocja znow sie trafi.
          • kermitthefrog Re: suszarka do ubrań bosch 28.11.13, 10:27
            one wszystkie są a++
            nie chcę siemensa bo to siemens. to są analogiczne modele do boscha a jednak o awaryjności siemensa jest dużo na forach nie boscha. od jakichś dwóch tygodni szukam suszarki i już się zdecydowałam na 211 albo 781. czekam do poniedziałku, może będą jakieś promocje
            • Gość: miecio Re: suszarka do ubrań bosch IP: *.204.84.6.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.11.13, 13:08
              Rozumiem, nie intereswalam sie awaryjnoscia, jedynie o ile sie nie myle siemens jest pozycjonowany wyzej od boscha, a po za tym to wszystko to samo skladane w Lodzi, wiec... ;-)
              w kazdym razie podziel sie wrazeniami.
            • atena80 Re: suszarka do ubrań bosch 10.09.14, 08:11
              Witam,
              Pewnie w tym momen ie ten temat jest juz dla Ciebie nieaktualny ale szukam info na temat tej suszarki. Czy odezwalabys sie na moj priv zdbym mogla Cie podpytac o doswiadczenia?
              Pozdrawiam
              Aneta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka