Dodaj do ulubionych

Meble Kuchenne

01.03.21, 12:23
Witam, jestem w trakcie poszukiwania mebli kuchennych narożnych. Są jedne, które wpadły mi w oko, lecz jednak ciągle się zastanawiam co do jakości tych mebli ze sklepu Comfort. Stąd moje pytanie czy lepiej wykonać meble u stolarza, klasyczny projekt bez wymyślania w podobnej cenie, czy skusić się na meble ze sklepu? Bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • laurka20 Re: Meble Kuchenne 01.03.21, 12:51
      Jeżeli nie chciałabym się bawić za bardzo w wymyślanie i zależałoby mi na czasie to wybrałabym gotowe meble w sklepie. Jednak jeżeli chciałabym jakieś specjalne rozwiązania do mojej kuchni albo coś bardziej w swoim stylu to wybrałabym jednak jakiegoś dobrego poleconego stolarza
    • ideakuchni Re: Meble Kuchenne 05.06.21, 12:33
      Jeśli chodzi o meble kupowane w sklepie, to wszystko zależy od ceny. Czasami im drożej, tym lepiej. Może lepiej wziąć pod uwagę meble na wymiar? Wtedy możesz zaprojektować je i zamówić realizację u sprawdzonego stolarza :) Dużą masz kuchnie?
    • gongol Re: Meble Kuchenne 29.06.21, 19:11
      Na twoim miejscu to wybrałbym jednak meble na wymiar. Meble kuchenne to meble na lata więc warto postawić na jakość. Jak coś to polecam ci Eterno Kuchnie na Wymiar. Oni ci zaprojektują i wykonają kuchnię marzeń, a nawet pomogą dobrać sprzęt agd. U nich masz full opcję jeśli chodzi o obsługe.
    • igor3212 Re: Meble Kuchenne 07.07.21, 08:39
      Miałem ten sam dylemat. Jednak rozmawiając z projektantem w sklepie, dowiedziałem się, że należy samemu wymierzać kuchnię. Jest to kuchnia na wymiar, dlatego jeśli dokonamy złych pomiarów, to niestety nie będziemy w stanie sami zmienić mebli. Stolarz sam wymierza i wykonuje meble tak, aby wszystko zgadzało się co do milimetra. Postawiliśmy na tę drugą opcję i jesteśmy bardzo zadowoleni.
    • igor3212 Re: Meble Kuchenne 07.07.21, 08:40
      www.ekodoradca.com/decyzja-srodowiskowa-poznan.php
    • piotr_lase Re: Meble Kuchenne 02.08.21, 10:31
      Jeśli się Pani zdecyduje na stolarza to zapraszam do nas na www.ooomeble.pl
      Mamy własną stolarnię oraz tapicernię więc wszystko możemy wykonać.
      Zapraszamy do kontaktu!
    • tiktaktou Re: Meble Kuchenne 12.09.21, 11:39
      Zdecydowanie polecam meble robione pod wymiar. Są zdecydowanie lepsze jakościowo i ich funkcjonalność jest bez porównania z gotowcami
      W Katowicach jest firma Eterno kuchnie na wymiar które zajmują niemal wyłącznie meblami kuchennymi na której można polegać. Meble od nich mam i kilku znajomych.. wszyscy jesteśmy zadowoleni. Cenowo również super.
    • urszulaloszka Re: Meble Kuchenne 16.09.21, 22:21
      Zdecydowanie wykonanać meble pod indywidualne zamówienie. Po pierwsze są unikalne i takie jak sobie wymarzyłaś po drugie możesz wykorzystać do maksimum każdy skrawek miejsca. Oczywiście trzeba tez poszukać prawdziwych fachowców którzy to dla nas wykonają i tutaj mogę polecić ETERNO KUCHNIE na wymiar z Katowic. Robią dobrej jakości meble w cenie mebli z sieciówek. Warto spróbować www.eternokuchnie.pl
    • monday1 Re: Meble Kuchenne 12.04.22, 15:40
      Ja polecam meble modułowe do kuchni. Są dużo tańsze od tych na wymiar, a równie piekne. Sama mam kuchnię modułową. Zamówiłam w sklepie internetowym resmar.pl, bo wcześniej obejrzałam ją sobie na żywo w salonie meblowym. ja mam kuchnię w kolorze morskim i jest bardzo klimatyczna. Tam gdzie kupiłam mają dużo gotowych zestawów mebli kuchennych w różnych rozmiarach. Moja kuchnia to meble Mono F8 ze złotymi uchwytami. obejrzyj sonie ich zestawy , na pewno coś Ci sie spodoba www.resmar.pl/pol_m_Meble_Kuchnia_Zestawy-mebli-kuchennych-1285.html
    • ewunia2 Re: Meble Kuchenne 19.04.22, 15:14
      teraz, gdy dostępne są programy do projektowania kuchni myślę, że wydawanie pieniędzy na meble u stolarza jest zbędne. Ogromny wybór mebli do kuchni, w tym narożnych, dostępne jest w sklepie

www.merkurymarket.pl/meble-kuchenne/polecam!
    • peter_parker777 Re: Meble Kuchenne 08.05.22, 09:30
      Meble z płyty prędzej czy później ulegną uszkodzeniu i niestety nie można ich naprawić. Natomiast drewniane meble można naprawić, odświeżyć. Gdy są porysowane można je przeszlifować nawet we własnym zakresie. Można nadać im inny kolor bejcą do drewna. Dlatego sugeruję Tekst linkumeble drewniane na wymiar.
    • tyysiunia Re: Meble Kuchenne 02.06.22, 22:29
      Ja zdecydowałam się na nietuzinkowe rozwiązanie. Zainwestowaliśmy w betonowy blat do kuchni. Niektórzy mogą powiedzieć, że to niepotrzebna ekstrawagancja, ale ja uważam, że do mojego wnętrza w stylu industrialnym pasuje jak ulał. Blat wykonał zespół Betonu Architektonicznego www.beton-architektoniczny.pl/oferta/blaty-kuchenne . Jest wytrzymały, prosty w czyszczeniu i przepięknie się prezentuje. Uważam, że jest świetną alternatywą dla nudnych granitowych blatów.
    • mariawrzosek8 Re: Meble Kuchenne 18.10.22, 12:28
      Ostanio gdzieś wyczytałam o Studio 3form i okazało się ze maja mnóstwo fajnych wzorów np imitujaće kamień lub różne rodzaje drewna. Kuchania wykonana na wymia pasuje idealnie. Wszystko super jakości i z trwałych materiąłów. Naprawdę polecam bo warto moim zdaniem

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka