Dodaj do ulubionych

dzien dobry adminy

06.10.04, 10:08
mam nadzieje, ze samopoczucie dobre.
jesli tak to moze przejdziemy do rzeczy: co to za dziwne akrobacje umyslowe z
wycinanieniem postow pollaka i diablicy wczoraj mialy miejsce?

wiecie zapewne o ktorym watku mowie i ktora z waszych pokrak znowu miala
wylacznosc na obrazanie, mozemy wiec bez ceregieli przejsc do meritum.

nie smialabym zawracac wam glowe, ale eela obiecala nam wczoraj, ze jak sie
wyspicie, to zlozycie wyjasnienia w tej sprawie. a wiadomo, ze slowa eeli
trzeba szanowac, bo jest aesem i to przez was bardzo cenionym.

ps.
(chociaz ja osobiscie nadal mysle, ze eela sobie z was tylko zartowala,
skubana:))
Obserwuj wątek
    • pollak Re: dzien dobry adminy 06.10.04, 13:26
      Doprawdy nie mam pojęcia o czym piszesz? Znowu się czepiasz Messja,
      bo tylko to potrafisz.
      • diab.lica Re: dzien dobry adminy 06.10.04, 16:45
        pollak, wiesz dobrze o czym messja pisze
        ja wiem, ze zartujesz (mam nadzieje), ale ci co tu wczoraj nie byli moga to
        potraktowac jako tekst na serio
        • pollak Re: dzien dobry adminy 06.10.04, 16:59
          Postanowiłem się nawrócić i zostać "pożytecznym trollem".
          ;)

PS Tak, to był żart.
          • messja Re: dzien dobry adminy 06.10.04, 20:54
            pollak napisał:

> Postanowiłem się nawrócić i zostać "pożytecznym trollem".
            > ;)

ja tez. stad ten watek: zalozylam, ze eela mowila powaznie:)

>
            > PS Tak, to był żart.

mysle, ze to sprostowanie bylo konieczne ze wzgledu na efdejota i innych
            efdejujacych.
            • sedzia_dreed [...] 07.10.04, 06:46
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • fdj Re: dzien dobry adminy 07.10.04, 12:09
              Ależ nie, to sprostowanie było konieczne ze względu na wyrażone wahanie w
              poście Diab.licy.
              A także zapewne ze względu na to, że Messja zwykle bierze takie rzeczy szalenie
              poważnie, więc Pollak wyprzedził ewentualny cios, bo Messja wzorem dawnych
              Szkotów najpierw bije, a dopiero potem sprawdza kto dostał ;-P

No ale wiem, wiem droga Messyjko, musiałaś wylać trochę żółci. Nawet, jak nie
              ma powodu. I tak - widzę, jak za mną tęsknisz. Nawet w wątkach, w których mnie
              nie ma, to mnie przyzywasz ;-P I choć Twoje gorące uczucie nie zostanie
              odwzajemnione, to pomarzyć zawsze możesz.
              • szkodnik Re: dzien dobry adminy 07.10.04, 12:28
                fdj napisał:

> I tak - widzę, jak za mną tęsknisz. Nawet w wątkach, w których mnie
                > nie ma, to mnie przyzywasz ;-P I choć Twoje gorące uczucie nie zostanie
                > odwzajemnione, to pomarzyć zawsze możesz.

.....i tak jestes drugi.....ale zaraz po mnie....:))))))))

nie widzę co moja ulubienica pisze, bo mam ją wygaszoną.....ale domyślam
                się.....czuję ją.....:)
                • pollak Re: dzien dobry adminy 07.10.04, 12:32
                  Spadaj cenzor stąd w podskokach.
                • fdj Re: dzien dobry adminy 07.10.04, 12:37
                  O, Szkodnik. Ale bądź łaskaw się nie podpinać teraz pode mnie.
                  Pomimo że pamiętam Wasze boje i wiem, że Messja też nie była całkiem święta (a
                  jaka Messja jest, to już każdy wie) a i TeBe napisał, że prowokowała, to jednak
                  wtedy Ty dużo bardziej przeginałeś pałę i w zasadzie to niezbyt mi się to
                  podobało. Wolałbym, aby mnie nie kojarzono z takim Twoim zachowaniem.
                  Szacuneczek, over and out.
                  • pollak Re: dzien dobry adminy 07.10.04, 12:58
                    Ileż pozytywnych akcentów w tej wypowiedzi. Całkiem jak nie efdejot.
                • pollak [...] 07.10.04, 13:05
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • messja to moze kilka slow wyjasnienia 16.10.04, 10:06
                    w tym poscie co go jakis "intieligent" usunal (mozecie zwalic na maas, bo jej
                    nie ma, wiec nie bede sie czepiac:) stalo, ze niejaki aes szkodnik lze,
                    poniewaz gdyby sobie mnie wygasil, tak jak to twierdzil, to nie wlazlby na ten
                    watek, ktorego jestem autorka bo nie widzialby go. i jeszcze pollak go
                    grzecznie wyprosil z watku, ktorego szkodnik nie widzial:)
                    • diab.lica Re: to moze kilka slow wyjasnienia 16.10.04, 13:14
                      potwierdzam, to wlasnie tam bylo napisane.
                      usuniecie tego wpisu mnie kompletnie nie dziwi, juz mnie tutaj nic nie dziwi.
                      • pollak Re: to moze kilka slow wyjasnienia 16.10.04, 20:36
                        diab.lica napisała:

> potwierdzam, to wlasnie tam bylo napisane.
                        > usuniecie tego wpisu mnie kompletnie nie dziwi, juz mnie tutaj nic nie dziwi.

Szkodnik się poskarżył to i wycieli.

PS Ja Tobie Messja, to się wogóle już nie dziwię. Znaczy "potwór forumowy" (w
                        sensie - zła kobieta ;)) jesteś, ale sami Cie wychodowali. W każdym razie trzymaj
                        się.
                  • Gość: pollak A co to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:03
                    Czy złamałem leguramin pisząc szmaciarzowi szkodnikowi że łże jak pies?
                    Przecież nie mógł "wygasić" Messji włażąc w jej wątek.
                    • Gość: pollak Re: A co to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:17
                      Szczerze mówiąc, dalej nurtuje mnie to pytanie.
                      • szkodnik Re: A co to? 22.10.04, 06:34
                        To mnie zapytaj: szkodnik@gazeta.pl
                        • Gość: pollak Re: A co to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 07:10
                          szkodnik napisał:

> To mnie zapytaj: szkodnik@gazeta.pl

Chyba sobie żartujesz? Aesie, wlazłeś w wątek którego nie widzisz, a po głowie
                          dostałeś nawet od efdejota tutaj. Jesteś zakałą aesostwa, zaraz po szczawicy.
                          • prawdziwy.tebe Re: A co to? 24.10.04, 11:20
                            Gość portalu: pollak napisał(a):

> Jesteś zakałą aesostwa, zaraz po szczawicy.

do greya tez mu daleko.
                  • Gość: pollak PS Szkodnik, łżesz szmaciarzu i żaden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:10
                    twój serdeleczny przyjaciel aes czy admin tego nie wymaże.

Przypomniała mi się sytuacja, w której pani szkodnikowa w wątku założonym
                    przeze mnie, oskarżyła Messję o atak w tym wątku na jej "nienarodzone dziecko".
                    A Messja jedynie napisała coś, co większości samo nasunęło by się na myśl.
                    Chorzy jesteście i tyle. W każdym razie nie myślcie że tutaj się nie czyta tego
                    co wybredzicie w swoich postach.
                    • szkodnik Re: PS Pollak, łżesz szmaciarzu i żaden 22.10.04, 06:49
                      > twój serdeleczny przyjaciel aes czy admin tego nie wymaże.

Musisz mieć plecy u adminów, skoro jeszcze piszesz. Strasznie wulgarny się
                      ostatnio zrobiłeś. Mam nawet swoją teorię dlaczego tak się stało, kiedy i przez
                      kogo. :) Normalny forumowicz już dawno straciłby swój login za takie wyrażenia
                      których ty używasz. Ktoś z adminów musi cię bardzo lubieć, ciekawe tylko za
                      co ??
                      • Gość: pollak Re: PS szkodnik, łżesz szmaciarzu i żaden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 07:06
                        Ale ty jesteś durny :) Powyższego posta napisałem jako niezalogowany, więc
                        według leguraminu jedyne co mogę stracić to dostęp do forum a nie żadnego (za
                        przeproszeniem) logina. Wulgarny jestem? Myślisz że nadawałbym się w związku z
                        tym na aesa? Hm, służbowo pisałbym jako szkodnik2.
                        • Gość: pollak Re: PS szkodnik, łżesz szmaciarzu i żaden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 07:15
                          Bo rzecz jasna, gdzie byłem zalogowany i wycięto mi posta, nie napisałem nic co
                          kwalifikowało by go do wycięcia. No może raz czy dwa napisałem brzydkie
                          słowo "szkodnik".
                          • szkodnik Re: PS szkodnik, łżesz szmaciarzu i żaden 22.10.04, 09:37
                            > Bo rzecz jasna, gdzie byłem zalogowany i wycięto mi posta, nie napisałem nic
                            > co kwalifikowało by go do wycięcia.

Tak, oczywiście ale na szczęście tylko twoim zdaniem i tobie podobnym chorym
                            ludziom. Całe szczęście, że na całym forum gazety takich wrzodów jak ty jest
                            niewiele.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=14987558
                            • Gość: pollak Re: PS szkodnik, łżesz szmaciarzu i żaden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 09:46
                              Pamiętasz tamten wątek? To dobrze, bo do ciebie był skierowany, szmaciarzu.

PS Szkodnik dobry , szkodnik niewrzód, szkodnik kulturalny. Cyrk. :)
                            • diab.lica Re: PS szkodnik, łżesz szmaciarzu i żaden 22.10.04, 14:18
                              > Tak, oczywiście ale na szczęście tylko twoim zdaniem i tobie podobnym chorym
                              > ludziom. Całe szczęście, że na całym forum gazety takich wrzodów jak ty jest
                              > niewiele.

"wrzodow"? i osoby tak zwracajace sie do swoich rozmowcow zostaja aesami?
                              im wiecej cie czytam tym bardziej rozumiem messje.
                        • szkodnik Re: PS pollak, łżesz szmaciarzu i żaden 22.10.04, 09:42
                          > jedyne co mogę stracić to dostęp do forum

Nie życzę ci tego, twoje zdrowie psychiczne mogło by ulec znacznemu pogorszeniu.
                          Nie wspominając już o twojej lasce (czyt. podpora) messji - współczuję
                          wyspiarzom - która będzie zmuszona znowu forum zmienić.
                          • Gość: pollak Re: PS pollak, łżesz szmaciarzu i żaden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 09:51
                            szkodnik napisał:

> Nie życzę ci tego, twoje zdrowie psychiczne mogło by ulec znacznemu pogorszeniu.

I mógłbym mieć te same przypadłości co ty, aesie?

> Nie wspominając już o twojej lasce (czyt. podpora) messji - współczuję
                            > wyspiarzom - która będzie zmuszona znowu forum zmienić.

Swoją drogą, cały czas dajesz znać jaką kurwą jesteś, szkodnik. "Moja laska
                            messja" (ale się kobieta ucieszy) :)
                            • szkodnik Re: PS pollak, łżesz szmaciarzu i żaden 22.10.04, 10:04
                              > szkodnik napisał:

> I mógłbym mieć te same przypadłości co ty, aesie?

Tak ale dopiero po długiej i efektywnej kuracji.

> Swoją drogą, cały czas dajesz znać jaką kurwą jesteś, szkodnik.

Podobnie jak ty wystawiasz na próbę adminów. Jesteś zbyt pewny siebie. Wierz
                              mi, że z pół roku wcześniej, można cię było czytać z przyjemnością. Jednak "z
                              kim się zadajesz takim się stajesz" i pollak stał się (...) - wstaw sobie
                              odpowiednie słowo. :)))))))))
                              • Gość: pollak Re: PS pollak, łżesz szmaciarzu i żaden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:13
                                szkodnik napisał:

> > I mógłbym mieć te same przypadłości co ty, aesie?
                                >
                                > Tak ale dopiero po długiej i efektywnej kuracji.

To jest ta, jak jej tam, riposta?

> > Swoją drogą, cały czas dajesz znać jaką kurwą jesteś, szkodnik.
                                >
                                > Podobnie jak ty wystawiasz na próbę adminów.

O jakiej próbie piszesz? O tej gdzie wycięto mi niewinnego posta w tym wątku? W
                                nim nie było nic wulgarnego (a przynajmniej nic, co by mogło skalać szkodnikowe
                                oczęta, bo wyraziłem zdziwienie, a następnie uprzejmie poprosiłem abyś poszedł z
                                wątku którego nie widzisz - potwierdziły to dwie osoby).

> Jesteś zbyt pewny siebie. Wierz
                                > mi, że z pół roku wcześniej, można cię było czytać z przyjemnością. Jednak "z
                                > kim się zadajesz takim się stajesz" i pollak stał się (...) - wstaw sobie
                                > odpowiednie słowo. :)))))))))

"Kurwą?" (przypomniał mi się film "nie ma rózy bez ognia" i serial "zmiennicy" -
                                tam te kwestie ujęte były w genialny sposób). Ale do rzeczy. Sam sie nawinąłeś
                                szkodnik. Ja nie jestem pamiętliwy, tylko odpowiedz mi na pytanie, dlaczego
                                wciskałeś kit w tym wątku i przychodzisz tylko po to, by dowalić? I dlaczego
                                usunięto mojego posta w tym wątku?
                                • szkodnik Re: PS pollak, łżesz szmaciarzu i żaden 22.10.04, 10:29
                                  > Ja nie jestem pamiętliwy, tylko odpowiedz mi na pytanie, dlaczego
                                  > wciskałeś kit w tym wątku i przychodzisz tylko po to, by dowalić?

Jesteś pamiętliwy - nie zaprzeczaj - dokładnie napisałeś o wątku w którym
                                  messja czepiała się mojej żony oraz córki (nie tylko mojej, innych osób z FT
                                  także), chociaż nie jestem pewien, czy mówimy o tym samym wątku, bo było ich
                                  trochę.

Nie przyszedłem tu, by ci dowalić. Pewna myśl nie dawała ci spokoju, więc
                                  podałem swój adres e-mail, żebyś odważył się napisać do mnie (bo ja nie gryzę),
                                  a moja odpowiedź na pewno by cię usatysfakcjonowała. Ale ty wolisz bluzgami
                                  rzucać i obrażać. No nie ma sprawy, skoro tego właśnie chcesz.

> I dlaczego usunięto mojego posta w tym wątku?

A na to pytanie ci nie odpowiem, zapytaj adminów lub sam poszukaj odpowiedzi. :)
                                  • Gość: pollak Re: PS pollak, łżesz szmaciarzu i żaden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:08
                                    Ja byłem tylko w jednym takim, w którym rzekomo to robiła (znaczy była
                                    morderczynią wdów itp.), a napisała jedynie to co każdemu na myśl się nasunęło.

Nie mi dowalasz (tez twoje szczęście).

Odnosnie pytania. Nie rozumiem, prywatnie wyjaśnisz mi tajemnicę wdepnięcia
                                    w wątek którego nie widać? Bo tego dlaczego wycięto mi posta nie jesteś w
                                    stanie wytłumaczyć.
                                  • amelia1 Re: PS pollak, łżesz szmaciarzu i żaden 24.10.04, 01:30
                                    > messja czepiała się mojej żony oraz córki (nie tylko mojej, innych osób z FT
                                    > także),

chyba czegos nie kumam; chodzi o to, ze corka jest nie tylko twoja, ale takze
                                    innych osob z FT? az boje sie zapytac, jak udalo sie wam to zrobic...
                              • jureek Re: Szkodnik, rozmywasz temat... 22.10.04, 10:30
                                ... a ja chętnie dowiedziałbym się, jak wszedłeś do wątku, którego nie widzisz.
                                Jura
                                • jureek Re: och, jaka szkoda... 22.10.04, 11:45
                                  ... że spóźniłem się z tym postem. Gdybym wysłał go 2 minuty wcześnie, to może
                                  doczekałbym się odpowiedzi, bo Szkodnik jeszcze był w tym wątku. A teraz pewnie
                                  nie ma czasu, biedaczek.
                                  Jura
                                  • perla ja tą szuję pamietam jak 22.10.04, 16:55
                                    wyzywał kobiętę tak wulgarnie, że w realu od kazdego faceta po ryju by dostał.
                                    Teraz widzę, że o innym forumowiczu pisze "wrzód", wysyła do psychiatry, i coś
                                    takiego chce innych kontrolowac jako admin?
                                    Ide o zakład, że jego działalność od dawna uwiera Tebe, ale pewno są jakieś
                                    stare wspomnienia, to i Tebe głupio teraz pozbyć się tego wulgarnego fałszywca
                                    jest.
                                • Gość: pollak Re: Szkodnik, rozmywasz temat... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:40
                                  Moim zdaniem mamy do czynienia z cudem. Szkodnik świętym zostanie, bo:
                                  1. Zdarzył się cud, kliknął w wątek którego nie ma (jest wielu świadków)
                                  2. Jest prześladowany (przeze mnie, Messję, i nie tylko jak widać...)
                                  3. Czyni dobro (jest aesem - znaczy moderatorem społecznym)
                                  4. Jest dobry (kulturalny, nietroll, niewrzód itd. itp.)
                                  5. ......... trzeba sprawdzić czy przypadkiem nie ma stygmatów...
                                  • aniela Re: Szkodnik, rozmywasz temat... 22.10.04, 22:56
                                    bo nie ma prawdy na ziemi, nie szukaj jej w niebie. chcesz zmienic ten swiat?
                                    to zacznij od siebie.

ps slyszalam glosy. Pana MAcieja, syna Edwarda, jego glowa to bomba a piesc to
                                    petarda
                                    • messja wpis anieli 23.10.04, 01:09
                                      aniela napisała:

> bo nie ma prawdy na ziemi, nie szukaj jej w niebie. chcesz zmienic ten swiat?
                                      > to zacznij od siebie.
                                      >
                                      > ps slyszalam glosy. Pana MAcieja, syna Edwarda, jego glowa to bomba a piesc
                                      to
                                      > petarda

aha. anielo, ale poza tym nic cie nie boli? to moze do rana przejdzie...
                                    • pollak Re: Szkodnik, rozmywasz temat... 23.10.04, 18:40
                                      Tak.

Albo nie.
                                      ;)

PS W górę przy okazji.
                                      • messja Re: Szkodnik, rozmywasz temat... 23.10.04, 20:35
                                        pollak napisał:

>
                                        > PS W górę przy okazji.

po co? masz nadzieje, ze przywroca twoj post? niestety za slabo napisales.
                                        zgodnie z nowym regulaminem przywracane sa posty tego typu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=16861802&a=16897022
                                        napisz w tym stylu o szkodniku*, to ci pewno jeszcze podziekuje.

ps.
                                        wszystkich wrazliwych przepraszam za "bluzgi"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka