IP: *.wardynski.com.pl 20.01.16, 10:07

Aplikacje Google - Błąd serwera

Pomoc|Wyloguj się

Błąd serwera
Przepraszamy, niniejsza strona logowania do domeny nie korzysta z Aplikacji Google. Prosimy o sprawdzenie adresu internetowego i spróbowanie jeszcze raz. Więcej informacji

Obserwuj wątek
    • bagienny Re: WTF? 20.01.16, 11:03
      Sprecyzuj problem.
      • Gość: Miguel Re: WTF? IP: *.wardynski.com.pl 20.01.16, 12:05
        Serio?

Problem jest następującej natury. Jeżeli: (i) wchodzę na poczta.gazeta.pl; lub (ii) z gazeta.pl klikam na "poczta"; nie ma możliwości wpisania loginu i hasła, tylko pojawia się komunikat z pierwszego postu. Nie mogę się zalogować i korzystać z poczty na gazeta.pl

Dziękuję za uwagę.
        • bagienny Re: WTF? 20.01.16, 13:26
          Napisz na adres pomoc@agora.pl napisz o problemie:
          - podaj nazwę konta, którego dotyczy problem
          - zrób zrzut ekranu z widocznym paskiem adresu przeglądarki po próbie zalogowania
          - zrzut ekranu z komunikatem
          - informacja z jakiej korzystasz przeglądarki
          - podaj IP z którego się łączysz
          • anchan Re: WTF? 20.01.16, 15:22
            Mam ten sam problem, po kliknięciu w link do poczty na stronie głównej gazety pojawia się komunikat
            Aplikacje Google - Błąd serwera

Pomoc|Wyloguj się

Błąd serwera
            Przepraszamy, niniejsza strona logowania do domeny nie korzysta z Aplikacji Google. Prosimy o sprawdzenie adresu internetowego i spróbowanie jeszcze raz. Więcej informacji

Chętnie wysłałabym mail na adres pomoc@agora.pl, ale nie mam możliwości zalogowania się do poczty z powodu powyższego komunikatu.
            • bagienny Re: WTF? 21.01.16, 09:30
              Zakładam, że wyczyściłeś cache i cookies z przeglądarki. Ten komunikat mógłby się pojawić gdybyś logował się na stronie gmail.com kiedy to było możliwe - przeglądarka (zwłaszcza firefox) zapamiętuje adresy.

Żeby zdiagnozować problem potrzebujemy tych informacji. Zrzut możesz udostępnić w dowolny sposób wymienione informacje możesz przekazać przez nasz system wiadomości ludzie.gazeta.pl/bagienny/0,0.html (nie publikuj ich na forum).
    • lolita27 Re: WTF? 21.01.16, 09:51

Witam, u mnie również ten sam problem od wczoraj czyli 20 stycznia.
      • lolita27 Re: WTF? 21.01.16, 10:05
        Sprawdziłam inną przeglądarkę i działa na innej, zgłosiłam problem, ale przynajmniej dostęp jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka