Dodaj do ulubionych

znowu problem z netykieta na FS

05.05.07, 23:29
zupelnie nie rozumiem dlaczego profesjonalnie zalozony watek lamal netykiete

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=61853477
a tu jakies glupie zaczepki i prywatne pyskowy tego nie robily

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=61859249
czym moderator sie w koncu kieruje wywalajac 'profesjonalizm' a zostawiajac
'wulgaryzmy i zaczepki',wlaczajac w to tytul watku?

czy w koncu na FS przestaniemy miec "uklady" ze znajomymi i przepychanie swoich?
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: znowu problem z netykieta na FS 05.05.07, 23:40
      rachelcia.... z rowerka dzisiaj spadlas? idz sie przejedz troche... :))))
      • i-love-2-bike Re: znowu problem z netykieta na FS 05.05.07, 23:50
        dana33 napisała:

> rachelcia.... z rowerka dzisiaj spadlas? idz sie przejedz troche... :))))

jesli juz chcesz dac komus rade to ja jej akurat nie potrzebuje,bo nie jestes
        dla mnie zadnym wzorem,ani kucharki,ani mentorki,ani sportsmenki. bede wdzieczna
        jak przestaniesz mnie trolowac bo mam awersje do tub. rozpierniczasz FS ganiajac
        za kazdym az do znudzenia,raczej sobie poradz abys wreszcie w zyciu znalazla
        inne zajecie niz dokuczanie innym,bo to chore. twoje g.. zaczepki sa na poziomie
        przedszkola i taka sama masz mentalnosc,przedszkolaka,a to tylko paru wiernym
        odpowiada,mnie akurat odtraca.
        • dana33 Re: znowu problem z netykieta na FS 05.05.07, 23:53
          nu, rachelcia... ja nie ganiam za kazdym.... ale ty i cep jestescie moimi
          specjalnymi ulubiencami... :))))
          nu, zlotko, co moge zrobic? nie kazdemu dane bywac w smithonians i podziwiac
          najwieksze rubiny swiata akurat tam.... niektorzy musza miec mentalnosc
          przedszkolaka nie? bo co wtedy ty bys robila na fs?
    • i-love-2-bike Re: znowu problem z netykieta na FS 05.05.07, 23:46
      widze,ze the force is with me,bo watek cudownie pognal na osla po dlugim
      wiszeniu dziennym,ale pozostaje pytanie,ktore jest dalej aktualne:jak polaczyc
      zazylosc przyjacielska z obiektywizmem,bo to nie ma miejsca od dluzszego czasu
      na FS,mozna oczywiscie sie bawic i udawac,ze cos nie ma miejsca i nie
      zachodzi,ale jak dlugo?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=61819095
      • dana33 Re: znowu problem z netykieta na FS 05.05.07, 23:50
        rachelcia..... na innym watku napisalas ladnie, ze sobie z kropka gadasz
        prywatnie...... jak widze, kropka duzo cie nie wycina... chociaz powinna wycinac
        co drugi twoj wpis przynajmniej, za wulgarnosc, chamstwo i brudne insynuacje.
        nie robi tego.... napewno dlatego, ze ma z toba jakies prywatne powiazania, i
        to jest absolutnie nie do przyjecia.... te twoje pogaduszki prywatne z kropka,
        o ktorych napisalas wlasnie na fs, nie pozwalaja kropce widziec objektywnie
        twoich wpisow i zupelnie nie profesjonalnie nie wycina ich.
        • i-love-2-bike Re: znowu problem z netykieta na FS 06.05.07, 01:59
          dana33 napisała:

> rachelcia..... na innym watku napisalas ladnie, ze sobie z kropka gadasz
          > prywatnie...... jak widze, kropka duzo cie nie wycina... chociaz powinna wycina
          > c
          > co drugi twoj wpis przynajmniej, za wulgarnosc, chamstwo i brudne insynuacje.
          > nie robi tego.... napewno dlatego, ze ma z toba jakies prywatne powiazania,

nice try ,ale chybiony i niezatopiony. ja zamiast zawracac d......na kazdym
          forum otwierajac 140 wpisow/min lkajac jak ty do moderatorow i klocac sie z nimi
          o kazdy szczegol,robie to prywatnie na adres kropki,czy olsa,czy abuse i to mnie
          z nimi laczy,a nie przyjazn osobista jak ciebie z kropka,co podkreslasz i w
          swojej wizytowce i na forum i kropka robi to samo w swej wiztowce. widzisz
          roznice czy cos znowu nie zaskoczylo,a jesli chodzi o chamstwo to nikt mistrzyni
          z IL i jej goons nie pobije na tym forum,mielismy nieco inna szkole i nieco inne
          wychowanie, NA SZCZESCIE.
          przestan obracac kota ogonem bo ciebie sie przylapalo na czyms brzydkim,jak
          zawsze ,ale teraz bardziej rozumiem dlaczego jestes pod ochrona,co uwazam za
          nieprofesjonalne, i nie tylko ja.
      • kropka Re: znowu problem z netykieta na FS 06.05.07, 01:05
        pewnie nie wiesz (bo przecież dopiero od wczoraj jesteś na forum), że nie siedzę
        24/7 przy komputerze. Ani nie mam takiego obowiązku, ani przyjemności.
        Więc się nie wyzłośliwiaj, bo zmarszczek dostaniesz. Trzeba było klikac w kosz,
        to dyżurny admin by skasował.
        • i-love-2-bike Re: znowu problem z netykieta na FS 06.05.07, 01:15
          kropka napisała:

> pewnie nie wiesz (bo przecież dopiero od wczoraj jesteś na forum), że nie siedz
          > ę
          > 24/7 przy komputerze. Ani nie mam takiego obowiązku, ani przyjemności.
          > Więc się nie wyzłośliwiaj, bo zmarszczek dostaniesz. Trzeba było klikac w kosz,
          > to dyżurny admin by skasował.

:)) kosz dziala kiedy kiedy ty jestes czy kiedy cie nie ma bo znowu pewne nicki
          cudownie leca na osla po 5 sekundach a pewnych sie jakby po znajomosci nie
          dowidzi? kropka jesli chodzi o zlosliwosc to raczej pij do twej psiapsiolki
          jesli juz. cos sporo tu niewygodnych pytan,ale to nie ja chyba musze sie
          marszczyc i odpowiadac nie na temat:) cale szczescie,ze nie siedzisz przy kompie
          24/7 moze szepniesz cos na ucho pewnej pani ,moze cie poslucha w tejze kwestii
          bo ciezkawo rozmawiac na JAKIKOLWIEK temat na FS bez opieki tej pani i jej goons
          i to juz od lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka