Dodaj do ulubionych

Następca Astigmatica

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:23
Obawiam sie ze to nie bedzie to samo co rok temu. Bylem przez 3 dni wtedy...
;) Oby sie udalo!
Obserwuj wątek
    • Gość: autor Re: Następca Astigmatica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 12:48
      strona działała jakieś trzy godziny... chyba miesiąc temu było podobnie...
      czarno to widzę, no ale trzydniowy festiwal to w końcu trochę większa sztuka
      niż "Dni Komunalnika"
      • Gość: !@!! Re: Następca Astigmatica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 15:40
        chyba efekt przekrętu i kradzieży a nie następca.
        a strona imponująca tyle wiadomości i jaka pikna
        jestem z Płocka i jade na astigmatic w polske - napewno sie odbedzie
        a oszustów paskudnych leszczy gangsterów wspierać nie będe.
        PRECZ ze wsiurkami
        • Gość: ok Re: Następca Astigmatica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:30
          Gość portalu: !@!! napisał(a):

> jestem z Płocka i jade na astigmatic w polske - napewno sie odbedzie

Nie zatrzymujemy. Będzie wiecej miejsca dla ludzi z Polski. Miejscowych
          opszczymurkow i krakaczy chetnie wyeksportujemy na ten czas z miasta.

> a oszustów paskudnych leszczy gangsterów wspierać nie będe.

No to nam ulżyło że tam gdzieś w Polsce nam wstydu nie narobisz.

> PRECZ ze wsiurkami

I tu sie zgadzamy. Precz. Niech jadą w Polske szukac szczescia.
          • Gość: deFacto Re: Następca Astigmatica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:34
            a jedźcie sobie, z tym ze teraz trzeba wierzyć ze bedzie to dobra impreza a
            ludzi od zwykłego astigmatic, którzy organizowali koncerty Ercia Claptona czy
            Stinga itp to napewno mimo zapewniań festiwal bedzie miał charakter bardziej
            nu-jezz'owy. Miejmy nadzieje ze płock sie postara i ten destiwal wyprzedzi
            jeszcze "Sonar" w Barcelonie :P ( z tym Sonarem to niewykonalne ale dobre słowo
            zawsze sie liczy :P )
          • Gość: @#$! Re: Następca Astigmatica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 19:55
            no brawo , widze ze sie leszczu wysililes , to dobrze -widac cie ubodło .ale
            spoko nie musisz sie tłumaczyć , już mi nie odpisuj bo sie poniżasz a wole
            żebyś nie schodził do mojego poziomu tylko został na swoim pseudointelektualnym
            bełkocie. pa wsiurku
            • Gość: ok Re: Następca Astigmatica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 15:51
              no brawo , widze ze sie leszczu wysililes , to dobrze -widac cie ubodło .ale
              spoko nie musisz sie tłumaczyć , już mi nie odpisuj bo sie poniżasz a wole
              żebyś nie schodził do mojego poziomu tylko został na swoim pseudointelektualnym
              bełkocie. pa wsiurku
              To najlepsza odpowiedź dla ciebie.
    • Gość: eSTe Re: Następca Astigmatica IP: 193.59.95.* 02.05.05, 13:31
      jako glowny punkt informacji gazeta podaje strone www.relaz.pl/plock tyle ze
      ona nie działa.... powinni szybciutko to zmienic i bardziej wypromować
      chociażby używając starej nazwy - astigmatic... i think....
      • Gość: astifanka Re: Następca Astigmatica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 09:43
        uzywajac starej nazwy astigmatic?? przeciez ta nazwa bedzie jeszcze
        funkcjonowac!!! mnie tez sie nie podoba to co sie porobilo. z niecierpliwoscia
        czekam na line up ORYGINALNEGO astigmatic. narazie jestem bardzo nieufna co do
        tego co sie ma wydarzyc w plocku. wydaje mi sie ze ktos tu powyzej mial racje...
        oszustwa i przekrety... ;/
        • Gość: eSTe Re: Następca Astigmatica IP: 193.59.95.* 06.05.05, 10:53
          mam na mysli to, że wklepując do wyszukiwarki internetowej nazwę ASTIGMATIC
          powinno wyskakiwać odniesienie do płockiego festiwalu... i mam nadzieję, że nie
          będzie to ta denna nazwa PLOCK2005!!!!! A po za tym tak... chciałabym aby
          astigmatic = plock. Ale to tylko moje mało chciejstwo, ok?
    • Gość: Gerry Re: Następca Astigmatica IP: 213.134.155.* 02.05.05, 15:47
      Słuchajcie - juz wiadomo gdzie bedzie astigmatic - w Gdyni!! Tak jest na
      oficjalnej stronie www.astigmatic.pl
      Fajnie bo wtedy akurat sporo znajomych jedzie na wakacje na Hel i do Dębek i w
      ogole w okolice trojmiasta, wiec na pewno bedzie duzo ludzi i fajna atmosfera.

A to w Plocku slyszalem ze padlo... ze cos nie wyszlo, ze im poblokowano,
      biedni - jednak nie jest to takie latwe jak sie wydawalo.
      • Gość: ??? Czy to prawda? Co miało paść - ten płocki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 16:01
        Chyba zmyślasz?
        • Gość: commander keen Re: Czy to prawda? Co miało paść - ten płocki? IP: *.chello.pl 02.05.05, 16:07
          Apeluję - przestańcie w końcu z tym Astigmatikiem. Festiwal jak festiwal a
          niektórzy traktują to jak kwestię życia i śmierci. Wiadomo że jedni jak i drudzy
          będą podkładać sobie tzw. świnie na tym forum i za każdym razem będzie z tego
          sensacja.
    • Gość: OFF @stigmatic IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.05.05, 09:35
      możemy się spodziewać bananowych songów w biesiadnych kapeluszach,
      pretensjonalnie wypełniając czas i miejsce tego wydarzenia
      niemało jest egzotycznych psełdoBITwórców którzy z pewnością zainteresują
      naszych organizatorów, doskonale wiem jak działa mechanizm pozbywania się tego
      co wartościowe z naszego podwórka
      • radeqrdemenes Re: @stigmatic 06.05.05, 09:51
        Twórcą, pomysłodawcą, festiwalu jest Cezary Tromanowski i to jemu BIS
        chce ukraść festiwal, a ten deklarował się że chce zostawić Astigmatic w Płocku
        tam gdzie on tam prawdziwy Astigmatic!
        • Gość: Eclectic Group Re: @stigmatic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:09
          Oficjalne stanowisko...

Ludzie to co piszecie to jest tragiczne.Nikt nic nie wie a ciagle jakies plotki
          kraza. Strona przestala dzialac, gdyz miasto wyrazilo chec zmiany nazwy na
          PLOCK 2005 czyli Miedzynarodowy Festiwal Muzyki Elektronicznej Plock 2005.
          Oficjalna strona festiwalu ruszy w przyszlym tygodniu ( wiadomosc 100 %).
          Dopinamy ostatnie umowy i czesciowo zamykamy booking..Mamy 40 gosci z zagranicy
          z takich wytworni jak: Musique Risque
          Schitkatapult
          Cocoon
          Freizelglauben
          Italic
          Transmat
          Cream
          Ghostly
          Initial Cuts,Morris Audio
          Ladomat
          Klang
          Karloff
          Ghostly
          Recognition
          Perlon, Philpot
          Revolver
          Warp
          Multicolor
          Sub Static
          Sender
          Border Community
          Trenton
          Italic
          Morr Music
          Cream
          Highgrade, Morris Audio

i to chyba nie jest eric clapton ani sting...
          Festiwal bedzie czysto elektroniczny + goscie od nu jazzu i deep house
          Muzyka bedzie 24 h i mam nadzieje ze kazdy znajdzie cos dla siebie

I po co wypisywac bzdury? Poczekajcie, sprawdzcie i dopiero komentujcie
          • Gość: eSTe NAZWA IP: 193.59.95.* 06.05.05, 10:44
            > I po co wypisywac bzdury? Poczekajcie, sprawdzcie i dopiero komentujcie

jakoś Ci nie wierzę.... w sukces tego festiwalu, ale sprawdze jeśli będzie
            miał "lepszą ofertę" niż Gdański festiwal... I wymyślcie jakoś porządna
            nazwę!!! Chyba UM ma speców od reklamy promocji marketingu itp????? PLOCK2005
            nazwą festiwalu? a za rok PLOCK2006? Naprawdę chyba stać nas na więcej....
            • Gość: HeadReset Re: NAZWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:52
              eSTe niech się wymądrza, bo nie nazwa jest najistotniejsza. Oczywistym jest że
              ludzie pojadą do Gdyni,Gdańska,Sopotu,Poznania,war(w)szawy na festiwal, a oleją
              ten w Płocku.Dlaczego? Bo to "wiocha powiedzieć,że się było w jakimś Płocku na
              festiwalu,nieważne kto występował",ale to "super kul i spoko" powiedzieć, że
              "byłem/byłam w Gdyni,Gdańsku,Sopocie,Poznanie,war(w)szawie na za....bistym
              festiwalu,nieważne kto występowal"
              A wiesz pani eSTe, co jest tak naprawdę istotne w FESTIWALACH???Bo o tym chyba
              wszyscy zapomnieli. MUZYKA
              A lista wytwórni z których mają przybić wykonawcy poprostu mnie zabiła. Moje
              stanowisko:pojadę tam, gdzie zagrają "moi" wykonawcy;)
              PZDR 4 TC Crew !!!!
              • Gość: six Re: NAZWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:58
                i o to wlasnie chodzi: z potwierdzonych zrodel wiem ze bedzie:
                Luke Vilbert, Pantytec, Dabraye, T.Rauschmierre....Timewriter,

czekamy na strone

• Gość: eSTe Dr Judym IP: 193.59.95.* 06.05.05, 10:59
                Z tego co napisał Head Reset odczytać można: za rok festiwalu w Płocku nie
                będzie (bo nie będzie na nim ludzi i UM zrezygnuje z dokładania do czegoś co
                nie przynosi efektów)... jesteście idealistami, a kasa zawsze jest
                najważniejsza...
                Ważna jest muzyka ale i marketing... (co nie znaczy muzyka komercyjna).
                • Gość: wredny [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:05
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: HeadReset Re: Dr Judym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:15
                    Tylko nie ryj kolego, każdy ma prawo do własnych poglądów, niezależnie od tego
                    jak bardzo błądzi;)
                    Jeszcze jedno chcę napisać: organizatorzy ASTIGMATIC piszą na swojej stronie
                    internetowej, że "kolejna edycja Astigmatic będzie miała taki format
                    artystyczny, jak dotychczasowe, czego nie gwarantuje żaden inny podmiot, choćby
                    wygrał jakikolwiek konkurs"...hmm...Może to tylko moja opinia, ale edycja 2004
                    była w porównaniu z 2003 DUUUUUŻO bardziej dyskotekowo-taneczno-popowa
                    wręcz.Więc jeśli taki ma być charakter artystyczny festiwalu 2005, to lepiej
                    niech spadają do Gdyni, albo lepiej na Alaskę i tam robią festiwal dla publiki
                    prosto z war(w)szawskiej Piekarni, albo Szczecińskiej Lokomotywy, a w Płocku
                    niech zagrają ci którzy to NAPRAWDĘ POTRAFIĄ dla tych którzy to NAPRAWDĘ KOCHAJĄ;)))
          • w_starym_kinie Re: @stigmatic 06.05.05, 23:53
            Gość portalu: Eclectic Group napisał(a):
            > Dopinamy ostatnie umowy i czesciowo zamykamy booking..Mamy 40 gosci z zagranicy
            > z takich wytworni jak:
            > (...) Warp

Jak przyjedzie Richard D. James aka Aphex Twin to sprzedam wam duszę ;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka